Napi aktuális az ECHO tévében Németh Szilárddal

Echo TV

5 hozzászólás “Napi aktuális az ECHO tévében Németh Szilárddal” bejegyzésre

  1. Kaschauer szerint:

    Legalább 5 FIDESZ jelöltet körözött le az ellenzéki összefogás. Ellenzéki párt egyet.
    És 80 migráncssimogatótat a FIDESZ-KDNP.
    Azért ezek az arányok nagyon beszédesek!

  2. Kaschauer szerint:

    A bukott álbaloldal semmit nem tanult az orrbavágásból, pedig ekkora, józanító jobbegyenes után észhez kellene térniük, és az agressziv zavargás helyett jobban tennék, ha elkezdenék végre felülvizsgálni mindazt, amit eddig elkövettek. Hogy levonva a tanulságot belőle, végre megújuljanak.
    Amikor eleve feladják a kulturált viselkedést, és utcai meg korcsmai politizálásba kezdenek, mindenféle, terrorista hajlamú hangoskodót rolnak maguk elé, csak rontanak az amúgy is elég kilátástalan és céltalan helyzetükön.
    A jogállammal hadakozó tüncikézők még mélyebbre taszítják a veszteseket, még riasztóbb képet kínálnak a programnélküli, ám hatalomsóvár ellenzékről.

  3. Mazsola szerint:

    Szilárd, nem kérünk belőled!!! Csepel – Soroksár.

  4. Jobban szerint:

    A baloldal “fellegvára” Csepelnek minden balliberális törpe pártot (MSZP-től-LMP-ig: lehet más a politika, természetesen nem lehet más a politika, nettó valótlanság amit sugallni szeretnének, és ezt már bemutatták a gyakorlatban, “gratuláció” Tenk Andrásnak, hogy leleplezte valós törekvéseit, szándékait) morzsánként össze kellett gyűjtenie, hogy meglegyen a szavazatok többsége. Szánalmas…
    Ha kivonjuk amit Németh Szilárd alelnök és képviselő úr tett Csepelért még mindig az a kis porfészek, “áll és nem mozdul” az idő, fejlődés nincs csak a nihil, lenne ez a kerület.
    Köszönjük és értékeljük odaadó és elkötelezett munkáját. Sokan nem kérünk a balliberális pártocskák negatív ténykedéséből amely kicsit sem építő és előrevivő. Ez a valóság még ha nem vesznek róla tudomást vagy elhazudják a tényeket… Hajrá Magyarország! Hajrá magyarok! Hajrá Csepel!

  5. Horváth János szerint:

    Esetleg a 20 legfontosabb jótéteményét, ha felsorolná valaki!

Itt lehet hozzászólni !