Botrány Csepelen, videóval: bottal kergették a Gyurcsányt kritizáló asszonyt

Blikk, Csepel.info

Kemény jelenetek zajlottak szombaton a csepeli piac előtt, ahol most Gyurcsány Ferenc is megjelent. Amikor egy asszony nem értett egyet a volt miniszterelnökkel, és bírálni kezdte, ismét leckét kaphatott a baloldali toleranciából. Bottal kergették el. A bottal hadonászó másik asszony nem rejtette véka alá: ölni is tudna Gyurcsányért.

Csordultig tele volt a csepeli piac előtti tér aktivistákkal és jelöltekkel szombaton. A HVG cikke szerint az MSZP, a DK és az Együtt emberei szinte egymás sarkát taposták, a Jobbik és az LMP kicsit távolabb helyezkedett el tőlük. Németh Szilárd és a Fidesz standja nem volt jelen, de az ottaniak szerint sűrűn lehet találkozni velük. (A Fidesz nem kívánt az ünnepi készülődésbe politikát vinni.)

A DK elnöke, Gyurcsány Ferenc először bevásárolt a piacon, amiből dokumentumfilmet készít a pártja. Majd egy rögtönzött fórumot tartott, ahol arról beszélt, hogy sokan panaszkodtak neki a kevés pénz miatt. Az egykori miniszterelnök – nem pozitív értelemben – Orbánról is szót ejtett, majd egy asszony hangosan elkezdte őt ócsárolni, miszerint “reggel, délben, este hazudott” és rengeteg embert belesodort a devizahitel-csapdába.

Ekkor a nőt elkezdték lökdösni, majd egy nagyon elkötelezett Gyurcsány-rajongó asszony hangosan veszekedni kezdett vele és a járóbotjával fenyegetőzve elkergette – írta a HVG.

Forrás: Blikk, videó: Pesti Srácok

31 hozzászólás “Botrány Csepelen, videóval: bottal kergették a Gyurcsányt kritizáló asszonyt” bejegyzésre

  1. Dzsinácska szerint:

    hol a videó?

  2. admin szerint:

    Milyen böngészőt használsz, hogy nem látod?

  3. Kaschauer szerint:

    Ezek a baromarcok nem csak tudnának ölni, de ölnének is, ha hatalomrta kerülnének. Már nem vízágyúkkal, nem gumilövedékekkel, de ólommal lőnék a magyarokat.

  4. robi szerint:

    Úgy tűnik, rosszul viseled a stresszt,rémeket látsz.

    Pedig jelen állás szerint április 9-én még nem kell elmenned dolgozni.

  5. Qqriq szerint:

    Egész széparcú nőt csináltak ebből a Bagónéből a molinón. Jobb lett volna, ha inkább nem vesz részt a kitelepülésen, mert így látni lehet a különbséget is. Ahogy egy leharcolt nagycsaládos anya ténylegesen kinéz.

  6. Tamáska Csaba szerint:

    “Fidesz nem kívánt az ünnepi készülődésbe politikát vinni”
    DDDDDD:

    Hát miről nyilatkozot Vikor nagypénteken a Kossuth Ráfióban – megint?
    Csak a migráns, hogy csak a Soros…

  7. Tóth kati szerint:

    Jóltette.Csak a migráns,csak a Soros.Ha visszajön ez a hazaáruló szoclib banda,akkor ez a húsvét volt az utolsó békés ünnepünk.Az a botos dk hívő vénasszony tökéletesen megmutatta mit várhatunk tőlük,ha visszajönnek.Nem volt még elég ebből a hazaáruló lumpenproli szoclib bandából?

  8. Tóth kati szerint:

    Visszalépett már a kisbuzi bagóné javára,vagy fordítva?Egyedül nem megy nekik.Gyurcsányi egy ócska szar alak.

  9. Tóth kati szerint:

    Látszik a videóban kisbuzit elönti a gyönyör,ha ránéz ez a hazaáruló gazember gyurcsányi.Összecsinálta magát örömében.Ezeket a szemétdombra kell küldeni,nem abba a csodaszép Parlamentbe!Hajrá Magyarország,hajrá magyarok!

  10. Dzsinácska szerint:

    Az is hülye agyatlan aki ezekre a nyomorék férgekre szavaz!Szerintem csak annak szabadna elmenni szavazni akinek minimum érettségije van, vagy legalább a 8 általánost kijárta!

  11. propaganda szerint:

    Dzsinácska, neked van? nem úgy néz ki…

  12. k szerint:

    ezek vagytok ti gyurcsányista férgek, ilyen botos vén cigányok négy elemivel.
    remélem április 8 után el lesztek taposva végleg.

  13. k@k.hu szerint:

    ezt a mocskos söpredéket el kellene takarítani az országból.

  14. Jobban szerint:

    Egyértelmű, hogy a békés de más véleményen levő emberek kizárólag terrorra, lelki és fizikai megtorlásra, agresszióra számíthatnának egy balliberális fordulat esetén. Ebből a videóból, az itt megtörtént esetből is látszik. A szólásszabadságot tettlegesség követné. A jelenlevő “demokratikus” pártok képviselői mit tettek, hogy megvédjék a véleményt nyilvánító hölgyet?
    Elhatárolódtak az agresszor kijelentésétől? “Ölni tudna Gyurcsányért…”
    Hol élünk? Semmi jóra nem számíthatunk ha a balliberális oldal esélyt kapna. A nihilről, ami ismét ránk köszöntene, nem is beszélve. 16 évig csak a fű nőtt, magától…fejlődés nem volt.
    Hajrá Magyarország! Hajrá magyarok! Hajrá Csepel!

  15. Dzsinácska szerint:

    Propaganda, remélem hogy az egy haldokló agysejteddel nem mész el szavazni, vagy ha igen, akkor képes leszel egy körbe egy ikszet vagy + jelet tenni a fideszhez. Hatalmas feladat igaz?

  16. Katalin szerint:

    Dzsinácska! Ha csak 8 általános vagy érettségi végzettséggel lehetne elmenni szavazni, akkor igen sokan elesnének a szavazás lehetőségétől, mert az itt élő “román” testvéreinknek igen kevésnek van akár 8 általános, akár érettségije! Sok szavazatot veszítene a fidesz 🙂

  17. propaganda szerint:

    Dzsinácska, csak azért kérdezem, mert akinek érettségije van, az nem szokott olyan vesszőhibákat ejteni, mint te, de még 8 általánossal is elég ciki. Szóval vigyázz, nehogy magadat zárd ki a szavazásból.

  18. Kkk szerint:

    Katalin te féreg, nektek a románok a testvéreitek nekünk a székelyek.

  19. Babika szerint:

    Ezt a mocskolódást! És mindezt a szeretet és a keresztényi alázat szellemében?!

  20. Dzsinácska szerint:

    Propaganda, vesszőhibád maximum neked lehet révén én nő vagyok,nincs vesszőm, gondolom emiatt irogatsz ide ilyen baromságokat is. Javaslom a vigagát, bár lehet rajtad az sem segít révén hogy csak 1 haldokló agysejted van.

  21. Tsepeli szerint:

    Ahogy gyurcsány a vén fogyatékos cigányasszonyt édesemnek nevezi és puszit ad a tökfejére, priceless!

  22. propaganda szerint:

    Dzsinácska, a Fidesz támogatottsága éppen a legalacsonyabb iskolai végzettségűek között a legmagasabb, és az iskolázottság növekedésével csökken:

    Fidesz támogatottsága:
    Legfeljebb 8 osztály: 31%
    Szakiskola: 29%
    Szakközépiskola vagy gimnázium: 23%
    Egyetem, főiskola: 14%

    Szóval nem biztos, hogy olyan jól járnál a javaslatoddal.

  23. Katalin szerint:

    Kkk! Kikérem magamnak a “féreg” megszólítást! Nem véletlenül tettem idézőjelbe, hogy “román”, egyébként a székely is román jelen helyzetben! Nekem sem a románok, sem a székelyek nem testvéreim! Idejönnek, feketén dolgoznak és kikérik maguknak, ami “nekik jár”, mert így mondják! Igen tisztában vannak vele mi jár nekik, de az ország büdzséjébe még egy fillért sem raktak! Tisztelet a kivételnek, mert azért vannak!

  24. Dzsinácska szerint:

    Propaganda, akkor ezek szeint szerinted a bottal fenyegetőző öregasszonynak, aki ölni tudna a gyurcsányért doktori diplomája van? Maradjál ülve különben leversz valamit te idióta….

  25. propaganda szerint:

    Dzsinácska, azt nem tudom, de nálad okosabbnak tűnik mindenesetre. És valószínűleg szebb is! 😀

  26. Nagyapó szerint:

    propaganda ismét blöffölt egy szépet (majdnem elérte 100 %-ot). Én pedig megtaláltam a szoci szavazók iskolai végzettségét:
    Nincs 8 általános 24 %
    8 általános 37 ”
    Közép isk. 31 ”
    Főisk., egyetem 8 “, ebből egy állítja, hogy van szakdolgozata, csak nem találják.

    Viszont hány szoci Nemzet Színésze, Kossuth-, Széchenyi díjas, ill Corvin lánc tulajdonos van??

    Ceterum censeo… A kommunista, ha kinyitja száját, hazudik, ha kinyújtja kezét, lop.

  27. propaganda szerint:

    Nagyapó, nálad alapvető értelmi zavarok vannak, a százalékok, amit megadtam, nem a Fidesz-szavazók megoszlása iskolai végzettség szerint, hanem a Fidesz-szavazók aránya az adott iskolai végzettségű csoportokon belül. Vagyis a legfeljebb 8 általánost végzettek 31%-a Fidesz szavazó, míg az egyetemet végzetteknek csak 14%-a Fidesz-szavazó, azaz minél okosabb valaki, annál kevésbé hajlamos a Fideszre szavazni, és minél ostobább valaki, annál inkább hajlamos a Fideszre szavazni, ahogy azt várnánk is. A Fidesz az iskolázatlanok pártja.

  28. Dzsinácska szerint:

    Köszönöm Nagyapó 🙂

  29. k szerint:

    a szocialista-dk szavazók iskolai végzettsége nem érvadó mivel 99 százalékuk 1945 előtt végezte az általános iskolát. a maradék egy százalék meg azok leszármazottja.
    szellemi képességeiknek nincsenek teljesen birtokában, kádárista nosztalgiával húzzák be az ikszet a nagyorrú alkoholistára aki hasonlít az ingyenélő unokájukra, csak sokkal gazdagabb.

  30. Marika szerint:

    Mindenki köpködött, hogy a Fidesz készítette a felmérést, és aljasok és hű meg ha, jönnek kopogtatnak, telefonálnak. Na most kiderült, hogy az MSZP..

  31. […] hírblog « Botrány Csepelen, videóval: bottal kergették a Gyurcsányt kritizáló asszonyt Traffipax helyszínek – 2018. április […]

Itt lehet hozzászólni !