Yokoso Dutch Open 2018

Csepel.hu

A WAKO World Series Világkupa sorozatában sokak kedvence az Amszterdami Yokoso Dutch Open.

A Halker-KirályTeam Kick-box Akadémia ezúttal egy kisebb különítménnyel vágott neki a hollandiai kalandnak. Az erőfelmérésen kívül egy különleges célja is volt a csapatnak, méghozzá a legértékesebb Grand Champion és csapatküzdelem trófeák begyűjtése.

A fantasztikus formában lévő klasszisunk, az ötszörös Világbajnok Veres Roland nem kisebb célt tűzött ki maga elé, mint hogy az összes versenyén megnyerje a Grand Champion küzdelmeket!

Rolandnak nem okozott gondot az újabb győzelem, Amszterdamban is fantasztikus formában állt tatamira! Március közepére már az ötödik győzelemnél tart, aminek az ad pikáns ízt hogy ebből négy alkalommal a saját fivérével, Richárddal kerültek a döntőbe. A fivérek megállapodása értelmében ilyenkor nem küzdenek egymás ellen, hanem egyikük visszalép a másik javára.

A két fős TAG Team küzdelmek során, a 74 kg alatti kategóriában nem találtak legyőzőre a Veres fivérek, míg a 74 kg felettieknél a dobogó harmadik fokára állhattak fel a maguk 57 és 69 kg-os súlyával.

A nőknél Nagy Henrietta eleget téve novemberi ígéretének, hatalmas elszántsággal és lelkesedéssel tör a csúcsra, ami ezúttal egy szépen csillogó Grand Champion ezüstéremet hozott.

Király István Mesteredző 6 tanítványa Amszterdamban 3 arany, 2 ezüst és 3 bronzérmmel lettek gazdagabbak!

Gratulálunk!

 

Aranyérmes:

Joshua Wolf, kadet 2 -42 kg aranyérem, pointfighting

Veres Roland, pointfighting Grand Champion

TAG Team -74 kg pointfighting (Veres Roland, Veres Richárd)

 

Ezüstérmes:

Nagy Henrietta, pointfighting Grand Champion

Veres Richárd, pointfighting Grand Champion

 

Bronzémres:

David Wolf, kadet 2 -47 kg, pointfighting

Murvai Lívia, senior -55 kg, pointfighting

TAG Team +74 kg, pointfighting (Veres Roland, Veres Richárd)

Csepel.hu

Itt lehet hozzászólni !