UP: férfimunka női módra!

CsepelFC, Mr.gabee, Csepel.info

Nem kis bravúrral kezdte meg tavaszi szereplését a Csepel FC U16-os leány labdarúgó csapata: a dél-pesti rivális, Budapest Honvéd együttesét fektették két vállra a kék-piros amazonok.

A Leány U-16 HNP Közép csoport 10. fordulójának bennünket érintő mérkőzését szép, tavaszias időjárásban sikerült lebonyolítani. Csepelen a műfüves játéktéren a mieink a Takács Eszter Cseperke – Heszberger Emese, Szűcs Anna, Szirovicza Réka, Farkas Szilvia, Cserháti Dorina, Bálint Viktória, Veress Gabriella, Szungyi Nóra összeállításban léptek pályára. A kispadról Molnár Kincső, Borsos Liliána, Farkas Emese, Boros Bodza, Farkas Boglárka, Fekete Szabina és Ferenczik Zoé segített be a csapat játékába. Az Elekes Zsolt, Takács Krisztián valamint Szabó Tibor alkotta szakmai stáb felügyelete mellett pályára lépő csepeli lányokat nagyon fűtötte a vágy, hogy visszavágjanak a tavaly őszi, Bozsik Stadionban elszenvedett 3:0-s vereségért.

Az őszi háromgólos zakó az akkor még csak alakulófélben lévő csapat rutintalanságának is betudható volt, azóta viszont eltelt fél év és a lányok keményen dolgoztak azért, hogy ezúttal merőben más eredmény szülessen. A reményeket aztán szombat délelőtt tettek is követték: lányaink Veress Gabriella 74. percben szerzett góljával megszerezték a hőn áhított sikert, így felléptek a dobogó harmadik fokára.

Elekes Zsolt: – Teljesen megérdemelt a sikerünk! A mérkőzés java részében lefociztuk a pályáről nagy nevű ellenfelünket, akik csak elvétve jutottak el a kapunkig. A helyzetkihasználásunkkal sajnos akadtak problémák, jóval magabiztosabbá tehettük volna sikerünket. Annak viszont külön örülök, hogy kapott gól nélkül hoztuk le a találkozót.

Egy hozzászólás “UP: férfimunka női módra!” bejegyzésre

  1. Nagyapó szerint:

    Gondolom az Elekes Zsolt, Takács Krisztián valamint Szabó Tibor alkotta szakmai stáb végezte a férfimunkát női módra,vagy enyhe fogalomzavar van? Esetleg a lányok végezték a női munkát férfi módra.

    Ceterum censeo… A kommunista, ha kinyitja száját, hazudik, ha kinyújtja kezét, lop.

Itt lehet hozzászólni !