Gulyás Márton bebizonyította: nincs különbség a Jobbik, az MSZP, az LMP, az Együtt és a Momentum között

Csak egy dologban nem értenek egyet a csepeli-soroksári ellenzéki jelöltek: melyikük lépjen vissza?

Csepel.info

Unalmas pillanatkép az unalmas pártvitáról a “Pártmunkás Otthonból”

Gulyás Márton a csepeli MSZP által lenyúlt Munkásotthon egyik termében  szerdán este profin bizonyította be, hogy nincs már semmi különbség az ellenzéki pártok között.

Soros György civil szervezője ehhez először egyenként megkérdezte az ellenzéki jelölteket, hogy mi a legfőbb céljuk. Majd megkérdezte a többieket is, hogy ki ért azzal a céllal egyet. Az eredmény a mindenki mindenben egyetért cunami lett.

Csak az oktatás Momentum-féle ultraliberális átalakításánál volt némi ódzkodás a Jobbik LMP jelöltje részéről, de sikerült ott is megegyezni. Érdekes, hogy jobbikos jelölt hozta a leginkább SZDSZ-re emlékeztető “rettegjünkrettegjünk” beszólást is. Ő arról beszélt, hogy most már akkora a diktatúra, hogy ha nem sikerül nyerniük a választáson, a legközelebbi választásra már tényleg teljes lesz a diktatúra.

A dögunalmas Fidesz-szapulásban kis izgalmat csak az hozott, amikor az került szóba, hogy ki lép vissza azért, hogy ne a Fidesz nyerjen. Egyelőre nem volt ilyen, bár hivatkozás sok mindenre volt.

De maradt egy kis hiányérzet. A lényeg. Gulyás Márton és a Soros-szervezetek végső célja. Az, hogy ha sikerül közösen leváltaniuk az Orbán kormányt, hogyan engedjék be az illegális bevándorlókat, és hogyan szavazzák meg nekik a kötelező betelepítési kvótát. Erről egyáltalán nem esett szó.

Akinek unatkozni támad kedve, a vitát itt nézheti meg.

Csepel.info

 

13 hozzászólás “Gulyás Márton bebizonyította: nincs különbség a Jobbik, az MSZP, az LMP, az Együtt és a Momentum között” bejegyzésre

  1. bagoly szerint:

    Pöcsök !

  2. Nyugi szerint:

    Meg a réz…….bagoly. Különben is bagoly mondja verébnek.

  3. propaganda szerint:

    Jellemző, hogy a fideszdroid Ábel Attila unalmasnak találja az olyan szakpolitikai kérdések megbeszélését, mint pl. egészségügy, oktatás, stb. Ő a sorosozást-migránsozást hiányolja, azt nem tartja unalmasnak.

  4. propaganda szerint:

    A vita színvonalát egyébként jelentősen emelte Németh Szilárd hiánya. Ő minden kérdésre csak azt tudta volna válaszolni: Soros soros soros soros, migráns migráns migráns migráns.

  5. Babika szerint:

    Ha számára ez jött át, az csak a szellemi színvonalát bizonyítja, illetve azt, hogy a beépített ember sem értett az egészből semmit.

  6. Nagyapó szerint:

    propaganda! A Fidesz-KDNP szövetségnek programja az eddigi országirányítás folytatása. Ez jó, no de mit ajánl az ellenzék? Migránsokat, olyan gazdaságot, mint Bajnai, avagy káoszt amit Gyurcsány(i) jósol.

    Ceterum censeo… A kommunista, ha kinyitja száját, hazudik, ha kinyújtja kezét, lop.

  7. TenkA szerint:

    nagyapó

    “Ez jó, no de mit ajánl az ellenzék?”

    https://lehetmas.hu/valasztasi-programunk/

    Olvasni, olvasni, olvasni!

  8. Nagyapó szerint:

    Elolvastam, elolvastam, elolvastam, de nem láttam a szép jövőt. A sok általános szövegtől eltekintve, nem örülnék a nagyberuházások törlésének, azaz ne épüljenek utak, vasutak, erőművek, gázvezetékek, gyárak, lézerközpont (legyünk a millió szélforgók országa – 100 Ft/kW német villanyárral)?
    „Szabadítsuk fel a vidéket az oligarchák uralma alól, teremtsük meg a lehetőségét a helyi gazdatársadalom újraszerveződésének!!” Mit szól ehhez Hadházy? Komolyan gondolta?
    Megjegyzem, a pesti flaszteren már nem divat a megszokott agro- jelző, helyette az angolos agri a trendi?
    Ne legyen közmunka, remek jöjjön újra a segély? Esetleg haljanak éhen?
    Örömmel olvasom, az egészségügy, tanügy európai színvonalú rendezését. Talán elérjük újra a sokhavi várakozást (találkoztam egy svéd-magyar állampolgárral, aki Pestre jött daganatát kioperáltatni, mert Svédországban 3 hónapot kellett volna várni, ha megéli! Esetleg Angliába, ahol a beteget egy turbános ember fogadja – ne gyere közelebb kiáltással, megkérdezi mi a panaszod, aztán a számítógépen ír receptet egy udvarias So long! kíséretében).
    A külpolitika bevezetése érdekes „ma a rövidtávú érdekek gátlástalan szolgálata jellemzi”, úgy látszik az LMP nem hallott a kínai, orosz, szaudi, vietnámi,stb. hosszú távú szerződésekről.
    „A jövőben azokkal szövetkezzünk, akik az európai integráció rendszerének reformját sürgetik, kifelé pedig a hatékonyabb közös fellépés eszközeit keresik.” Tehát engedjük be a migránsokat és ne a családokat támogassuk. Fizessünk migránsokként 2 évig havi 1200 €-t, azaz 370 000 Ft-ot?? (Ha nincs pénz, vegyünk föl kölcsönt) És ha addig nem illeszkednek be, mi lesz azután?
    És a slusszpoén!! „Terjesszünk elő száz nap alatt száz olyan intézkedést, ….” Ez hajaz Gyurcsányi 12,30, 100 pontos programjára.
    Elolvastam! Kár volt. Cserébe én is ajánlok egy írást elolvasásra: „Íme így lopta szét a Fidesz az országot 7 év alatt „
    http://civilosszefogas.hu/ime-igy-lopta-szet-a-fidesz-az-orszagot-7-ev-alatt/

    Ceterum censeo… A kommunista, ha kinyitja száját, hazudik, ha kinyújtja kezét, lop.

  9. propaganda szerint:

    Nagyapó, emlékszem, hogy a rendszerváltáskor is káosszal riogattak az akkori állampárt vezetői, mondván hogy ha többpártrendszer lesz, akkor káosz lesz. Most ahogy látom, kb. ugyanott vagyunk, csak az állampártot Fidesznek hívják.

  10. Nagyapó szerint:

    propaganda! Kár, hogy mint szoci nagyon felejt (hazudik), ugyanis kedves eetása Gyurcsány(i) jövendölt káoszt baloldali győzelem esetén!!!

    Ceterum censeo… A kommunista, ha kinyitja száját, hazudik, ha kinyújtja kezét, lop.

  11. csak úgy ... szerint:

    Valahol olvastam. A fidesz jelszava és programja:

    Megvédjük a folytatjuk !

    Ez sajnos elég félelmetes terv!

Itt lehet hozzászólni !