Gyorshír: sikkasztott Bangóné aktivistája

Csepel.info

Jobbról az első Szenteczky János, Bangóné kampányfőnöke, a második pedig Takács Krisztián (fotó: MSZP)

Sikkasztás bűncselekménye miatt kedden kora délután első fokon elítélték Takács Krisztiánt, az MSZP csepeli önkormányzati képviselőjét, Bangóné Borbély Ildikó országgyűlési képviselőjelölt aktivistáját – értesült a Csepel.info.

Bangóné választási jelszava, hogy Csepel legyen ismét vörös: a politikus asszony ezen túl a korrupció elleni harcot tűzte zászlajára. Bangóné kampányfőnöke az a Szenteczky János, akit két rendbeli, aljas indokból, nagy nyilvánosság előtt, felbujtóként elkövetett rágalmazás bűncselekménye miatt már jogerősen elítéltek. Szenteczky több korrupciós – hűtlen kezelés miatt indított – bűncselekmény gyanúja miatt is bíróság előtt áll.  

Takács Krisztiánt korábban magánokirat-hamisítás miatt egy év próbára bocsátották. Információink szerint az újabb bűncselekményt a politikus a próbaidő alatt hajtotta végre. Így ha jogerősen is elítélik, Takács korábbi bűncselekményét is elő fogják venni, és újabb ítéletet fognak benne hozni. Takács Krisztiánt ezen kívül még rágalmazás miatt marasztalta el a bíróság.

A csepeli MSZP sorait erősítette még az a Deme Gábor is, akit két ember meggyilkolása miatt ítéltek életfogytiglani börtönre 2012-ben.

Csepel.info

Előzmény:

Takács Krisztián MSZP-s képviselő sikkasztás vádjával áll bíróság elé

12 hozzászólás “Gyorshír: sikkasztott Bangóné aktivistája” bejegyzésre

  1. Happy szerint:

    A Kúria megállapítja, hogy a Budapest, XXI. kerület, Csepel Önkormányzatának Csepeli Hírmondó című sajtótermékének 2018. február 22-én megjelent IX. évfolyam 7. száma megsértette a jelöltek és jelölő szervezetek közti esélyegyenlőséget azzal, hogy Német Szilárd István, a FIDESZ-MPSZ és KDNP közös országgyűlési képviselőjelöltjét népszerűsítette.

    A Kúria a Csepeli Városkép Kft. médiatartalom-szolgáltatót eltiltja a további jogsértéstől, és egyben kötelezi, hogy jelen végzés kézhezvételétől számított legközelebbi számban, a jogsértő közléshez hasonló módon jelen végzés rendelkező részét tegye közzé.

    A felülvizsgálati eljárás illetékét az állam viseli.

    A végzés ellen további jogorvoslatnak helye nincs.

  2. Nagyapó szerint:

    Helyesbítés! Elnézést, rosszul tudtam, Czeglédit nem 3 milliárd Ft elsikkasztásával, hanem 6 milliárd Ft sikkasztással vádolják. Ez mind adófizetői pénz!

    Ceterum censeo… A kommunista, ha kinyitja száját, hazudik, ha kinyújtja kezét, lop.

  3. Happy szerint:

    Nagyapó! Bekaphatod!

    2017. augusztus 21. napján a http://www.origo.hu online felületünkön 09:56 perckor közzétett „Újabb piszkos dolgok derültek ki Gyurcsány és Botka ügyvédjéről” című cikkünkben valótlanul állítottuk és híreszteltük, hogy Czeglédy Csaba által vezetett Human Operator Zrt. az iskolaszövetkezeti diák tagok nevén valójában azok szüleit foglalkoztatta és azt is bebiztosította, hogy egy lebukás esetén ne őt, hanem a szövetkezeti vezetőket vegyék elő a hatóságok.

    Valótlanul híreszteltük, hogy Czeglédy, aki a munkaerő-közvetítéssel foglalkozó Human Operator igazgatósági elnöke, ajánlatot tett a DiákÉsz elnökének, hogy ügyvédi letétben történjen meg az elmaradt fizetések teljesítése.

    Ezzel szemben a valóság az, hogy Czeglédy Csaba, mint Human Operator Zrt. igazgatósági elnöke az MTI Országos Sajtószolgálat által 2017. július 28. napján 09:08 perckor kiadott a Magyarországi Diákvállalkozások Országos Érdekképviseleti Szövetségének (DiákÉSZ) 2017. július 28. napján kelt közleménye alapján vette fel a kapcsolatot a 11 fő károsultat képviselő Fiák és Társai Ügyvédi Irodával, a DiákÉSZ elnökének semmilyen ajánlatot nem tett

    Valótlanul állítottuk és híreszteltük, hogy több millió forintot keres még mindig Czeglédy.

    Ezzel szemben a valóság az, hogy Czeglédy Csaba nem keres több millió forintot, 2017. június 13. napján zárolták a Human Operator Zrt. számláját, ezért már a 2017 májusi fizetését sem kapta meg.

    A cikkünk azon való tényt, hogy Czeglédy Csaba, mint helyi önkormányzati képviselő részére a szombathelyi önkormányzat továbbra is utalja a képviselői fizetését olyan hamis színben tüntette fel, mintha Czeglédy Csaba előzetes letartoztatásának ténye jogi akadálya lenne a képviselői fizetésének átutalásának.

    Valótlanul állítottuk, hogy a károsultak száma meghaladja az ezer főt, a követelésük mértéke pedig megközelíti a százmillió forintot.

    Ezzel szemben a valóság az, hogy a DiákÉSZ fentebb hivatkozott 2017. július 28. napján kelt közleménye alapján a károsultak száma nem haladja meg az ezer főt, hanem 11 fő, a követelésük mértéke pedig nem közelíti meg a százmillió forintot, hanem mindösszesen 802.822,- Ft.

    És nyolc hónap alatt egyszer hallgatták ki, valamint nem emeltek vádat ezidáig!

  4. Nagyapó szerint:

    Maffiabalos Happy! Nyugodjon meg, Czeglédi a pénztáros soká fogja élvezni a kaptár melegét. Nem az Origó, hanem az ügyészség vádolja. Ha nem énekel, ül.
    A maffiabal támogatóinak nem hiányzik a 6.3 milliárd?

    Ceterum censeo… A kommunista, ha kinyitja száját, hazudik, ha kinyújtja kezét, lop.

  5. Nyugi szerint:

    Bunkók, akkor miért nem számoltatjátok el!!! Volt rá 8 és fél évetek?!

  6. Ábel Attila szerint:

    Kedves Nyugi és többiek!

    A gazdasági elszámoltatás azonnal megtörtént. A csepeli önkormányzat a számításaink szerint évi kétmilliárd forintot vesztett a korrupción, pont ennyi pénzt takarított meg a kerület a korrupciógyanús MSZP-SZDSZ-es vállalkozások szerződéseinek felmondásával és az egégy, korrupciógyanús ügyletek megszüntetésével.

    A jogi elszámoltatás a bíróságok lassúsági miatt húzódik, és egyáltalán nem rajtunk múlik. Mi valamennyi bűncselekmény ügyében megtettük a feljelentéseket, és – az MSZP-vel barátkozó Jobbikkal ellentétben – ma is kitartunk az álláspontunk mellett.

    Ezek a perek nyolc éve húzódnak, és a Szenteczky János ellen folyó per még legalább egy-két évig tovább fog húzódni. Más bűnügyekben mindkét politikust elítélték, de ettől még politikusok maradtak, és sokan rájuk szavaznak.

  7. Ábel Attila szerint:

    Czeglédy Csaba ellen tudtommal több milliárd forintos költségvetési csalás miatt van eljárás. Nem meglepő, hogy ugyanazok állnak mellé, mint a csepeli elvtársak mellé.

  8. propaganda szerint:

    És Tiborcz?

  9. Nagyapó szerint:

    propaganda! Tiborczot nem vádolták, csak maffiabal rágalmazza!!!

    Ceterum censeo… A kommunista, ha kinyitja száját, hazudik, ha kinyújtja kezét, lop.

  10. propaganda szerint:

    Hát épp ez az, Nagyapó, hogy Tiborczot nem vádolják, pedig az OLAF szerint sok-sok milliárdos, bűnszervezetben elkövetett csalásban érintett. De hát ugye a miniszterelnök veje.
    Czeglédy ellen meg nagyon úgy néz ki, hogy koncepciós eljárás zajlik.

  11. Tóth kati szerint:

    És az Olaf szerint Demszkájék több száz milliárdot loptak el a négyes metrónál!És ez csak egy a sok százból,ami az ő lelkükön szárad.És bajnai libás rablásai,több öngyilkos halála ,azt nem kéritek számon?Tiborczoztok napestig,de a világítások elkészültek,működnek,a négyes mtro sehol nem tartott,míg Tarlós át nem vette a Fővárost.És hány alvállalkozót semmiztek ki a szoci nagyvállalkozók 2002 és 2010 között!Érdekes most nem hallani ki nem fizetett alvállalkozókról.A Szeviép károsultakat is /botka bűne/ ez a kormány kártalanítja.Soroljam még?Minek.Az elvakult szoci szavazó ezeket nem akarja tudni.Vigyázzatok nagyon áprilisban a hazánk a tét!Ezt kéne felfogni.

Itt lehet hozzászólni !