Szabó Szabolcs: hazudik az MSZP és a DK

Csepel.info

Horváth Szenteczky Szabó 01

Különváltak útjaik: az Együtt mindenkivel összeveszett

Szabó Szabolcs, az Együtt csepeli-soroksári országgyűlési képviselőjelöltje szerint hazugságot állítottak az MSZP és a DK szerda esti közös közleményében.

A két párt azt jelentette be a közös közleményben, hogy a Demokratikus Koalíció is Bangóné Borbély Ildikót támogatja a választási kampányban. Ezt a döntést azzal indokolták, hogy

“a körzet jelenlegi képviselője, Szabó Szabolcs visszautasította a 2014-es győzelmét elősegítő ellenzéki pártok ismételt indulására, illetve közös jelölésére vonatkozó ajánlatát.”

Szabó erre azt írta Facebook-oldalán:

“Nem igaz. Az volt az ajánlat, hogy legyek csak az MSZP jelöltje.”

Szabó menőzött és magasból tojt a szocialistákra

Könnyen lehet azonban, hogy a valóság a kettő között van. Az Együtt politikusa 2014-ben közös jelöltként nyert. Azt azonban hamar elfelejtette, hogy egyáltalán nem meggyőző, 0,6%-os győzelméhez főként az MSZP és a DK segítsége és szavazói kellettek. Négy évig egyáltalán nem egyeztetett szövetségeseivel, és ezt még akkor sem tette meg, miután Szenteczky János MSZP-elnök már közleményben kifogásolta.

Szabó a bírálatokra fordított időt viszont már nem sajnálta annyira, mint a tárgyalásokra elmulasztottat. Sőt, nem csak az MSZP-t és Karácsony Gergelyt kritizálta éles szavakkal. Internetes trollkommandója Bangónéra is rászállt, amikor bejelentették indulását.

Kényes pillanatok következhetnek most szombaton is, amikor az MSZP a csepeli piacon fog kampányolni. A szocialistáknál ott lesz Bangóné mellett Karácsony Gergely és Kunhalmi Ágnes is, de úgy tudjuk, az Együtt szervezi hozzájuk a kötekedőket, akik Bangóné visszalépését fogják követelni.

Csepel.info

3 hozzászólás “Szabó Szabolcs: hazudik az MSZP és a DK” bejegyzésre

  1. Dzsinácska szerint:

    Ja mert te igazat beszélsz te kis buzifütyi mi?

  2. v39endre szerint:

    Admin !
    Csak nálam jön az Info mindég egy nappal később ?
    Ma például a legfrissebb csak 15-i hír.

  3. admin szerint:

    Úgy tűnik mostanság nincs olyan korán kelő, hogy már reggel frissítsen 🙂

Itt lehet hozzászólni !