Németh Szilárd: Szél Bernadett és az LMP a Soros-terv mellett van

Szél Bernadett, az LMP társelnöke és pártja köztudottan a “Soros-terv” mellett van – mondta Németh Szilárd, az Országgyűlés nemzetbiztonsági bizottságának fideszes alelnöke péntek reggel az M1 aktuális csatornán.

A politikus azt mondta, kiderült, hogy Szél Bernadett a Menedék – Migránsokat Segítő Egyesület programvezetője volt. “Azt hiszem minden egy irányba mutat, abba az irányba, hogy az LMP a Soros-tervet akarja végrehajtani, és benne vannak Soros-zsebében” – tette hozzá.

Úgy értékelt, a fentiek tükrében Szél Bernadett jelenléte a nemzetbiztonsági bizottság ülésén – ahol éppen a Stop Soros elnevezésű törvénycsomagot is tárgyalják – kockázatot jelent.

Németh Szilárd provokációnak nevezte, hogy a bizottság szocialista elnöke, Molnár Zsolt levélben kér Soros Györgytől tájékoztatást az úgynevezett Soros-tervről. Úgy fogalmazott, az ellenzék megengedi magának, hogy az Országgyűlés “legfontosabb” bizottságában idegen érdekeket szolgáljanak a magyar érdekek helyett.

Forrás: Hirado.hu

4 hozzászólás “Németh Szilárd: Szél Bernadett és az LMP a Soros-terv mellett van” bejegyzésre

  1. propaganda szerint:

    Ez mekkora barom! Szél Bernadett 2002-ben dolgozott a Menedék Migránsokat Segítő Egyesületnél, összesen 2 hónapig.
    Mellesleg a Menedék Migránsokat Segítő Egyesület eddig összesen 200 millió Ft támogatást kapott az utóbbi 2 évben a jelenlegi kormánytól.
    Akkor most mi van, maga az Orbán-kormány hajtja végre a “Soros-tervet”? Nemzetbiztonsági kockázatot jelent a kormány?
    Nevetséges bohóc ez a Németh!

  2. Fferenc szerint:

    Nem unjátok még?? Soros terv nem létezik.de hát figyelem elterelés el jó

  3. Ábel Attila szerint:

    Ferenc, ha nem létezik, miért aggódik Soros, hogy az MSZP miatt nem tudja végrehajtani? És miért önt bele pont ő több milliárd forintot a választási kampányba?

  4. Nagyapó szerint:

    “Hazudtunk reggel, este, meg éjjel”
    propaganda: “Mellesleg a Menedék Migránsokat Segítő Egyesület eddig összesen 200 millió Ft támogatást kapott az utóbbi 2 évben a jelenlegi kormánytól.”
    Erre válasz: “A napokban tudta meg a Menedék Migránsokat Segítő Egyesület, hogy felfüggesztették a folyamatban lévő pályázataik elbírálását – mondta Kováts András, a szervezet elnöke a Lánchíd Rádió riporterének, Szabó Biankának. Ugyancsak nemrég lehetett hallani azt a hírt, hogy 25 millió forintot kapott az egyesület 2016-ban a Belügyminisztériumtól. Az összegről Kováts András azt említette, hogy igaz is és nem is a hír, mivel nem közvetlenül a kormányzattól kapták a támogatást. Uniós alapokhoz pályáznak, ahol a koordinátor a Belügyminisztérium. Vagyis áttételesen kaptak támogatást a tárcától, ráadásul többet az említett összegnél.”
    Ki hazudik?
    És még propaganda! Van fogalma a Nemzetbiztonsági Bizottság munkájáról? Ott részt vehet és adatokat szerezhet az ország védelmi helyzetéről bárki? Bárki aki a nemzet érdekei ellen dolgozik?
    Hegedűs hadnagy is migránspárti volt.

    Ceterum censeo… A kommunista, ha kinyitja száját, hazudik, ha kinyújtja kezét, lop.

Itt lehet hozzászólni !