Döntöttek: Szabónak megint ki kell nyalnia Szenteczky fenekét

Csepel.info

Horváth Szenteczky Szabó 01

Szenteczky, Szabó és Horváth, “a három bajtárs”

Határozatot hozott az MSZP országos elnöksége a párt csepeli-soroksári jelöltjével kapcsolatban. Ez alapján a bűncselekmények elkövetése miatt részben perben álló, részben jogerősen elítélt Szenteczky János, az MSZP csepeli elnöke hozza meg a végső döntést arról, hogy Szabó Szabolcs, az Együtt politikusa lehet-e a közös jelölt.

Szabó 2014-ben, egyszer már teljesítette a szocialista politikus-bűnöző kéréseit. Még ha nem is örül neki, újdonságot tehát aligha jelent majd a feladat. A csepeli MSZP-nek most olyan feltételei vannak, amelyek a 2019-es önkormányzati választáshoz kötődnek – értesült a Csepel.info.

Eddig csak hazudtak a hivatalos sajtóban

Aki az elmúlt napok balliberális pártkommunikációjából és sajtójából akarta megtudni, hogy mi történik Csepelen a “Bangóné-Szabó csörtében”, azt végig hülyének nézték. Az egész balhét Szenteczky János indította, mégpedig jó okkal. Szabó Szabolcs ugyanis a 2014-es, egyáltalán nem meggyőző fölényű győzelme óta nem áll szóba sem az MSZP-s sem a DK-s csepeli szövetségeseivel. Ezt pedig érthető okokból mindkét pártnál rossz szemmel nézik – értesült lapunk.

Szabó Szabolcs mindössze 0,6%-kal tudott nyerni, miközben Csepel-Soroksár az ország egyik legerősebb balliberális fellegvára. Nehezen érthető, miért nem foglalkozott eddig azzal, hogy kik fogják majd a kampányban segíteni. A politikus ugyanis hivatalosan a mai napig Gyulán lakik, Csepelen csak az Országgyűlés által fizetett albérlete van. Vagyis még személy szerint ő sem tud majd magára szavazni, és teljesen a csepeliekre van utalva.

Íme a feltételek

Információink szerint Szabó Szabolcsnak a 2014-es megállapodáshoz hasonlót kell kötnie a csepeli MSZP-vel. Akkor elfogadta, hogy az MSZP-Együtt-DK-Párbeszéd összefogásban a DK adja a polgármester-jelöltet. Elfogadta, hogy ő nem támaszt feltételeket, és vereség esetén nem tolja be egyetlen emberét sem az önkormányzatba. Ezen túl elfogadta és támogatta, hogy győzelem esetén Szenteczky János, a gazdasági és egyéb bűncselekmények elkövetésének alapos gyanújával vádolt MSZP-s politikus legyen Csepel gazdasági alpolgármestere. Szenteczkyt azóta már részben jogerősen is elítélték, gazdasági büntetőpereit azonban nyolcadik éve tudja húzni-halasztani.

Belső informátoraink szerint  a tavaszi közös jelöltséghez Szabó Szabolcsnak most azt kellene elfogadnia, hogy az MSZP jelöli majd 2019-ben a polgármester-jelöltet. Amennyiben Szabó veszít az országgyűlési választáson, lehet ő is a jelölt – ez úgy tudjuk alku és eredmény kérdése. Szabónak azért jönne ez jól, mert biztos helye lenne, és biztos lehetne abban is, hogy az MSZP nem áll majd ki mögüle olyan sunyi módon, ahogy ezt a DK-s jelöltnél tették. Amennyiben Szabó nyerni tud tavasszal, információink szerint Takács Mónika MSZP-s politikus lesz a polgármester-jelölt.

De nem ám MSZP-s színekben. A csepeli szocialisták már készülnek arra, hogy a választások után szétesik pártjuk. Ezért 2019-ben civil szervezetként szeretnének indulni. Ugyanez lehet igaz a többi szövetséges balliberális pártra, kivéve a DK-t.

A DK a csepeli szocialisták terve szerint csak akkor csatlakozhat az “összefogáshoz”, ha Horváth Gyulát hátra tolják. A polgármester-választáson 2014-ben vesztes Horváth és Szenteczky gyűlölik egymást. A DK helyi elnöke még nem mondott le a polgármester-jelöltségről, már csak azért sem, mert közben kiderült: az MSZP-nek is szerepe volt a bukásában.

Csepel.info

A csepeli balliberális “cicaharc” újévi állomásai:

Ilyen a csepeli összefogás: ütik vágják egymást

Bangónével zsarolják Szabó Szabolcsot

Juhász Péter is beszállt a hisztériarohamba

Ez a baj az MSZP álláspontja szerint – és a valóságban

34 hozzászólás “Döntöttek: Szabónak megint ki kell nyalnia Szenteczky fenekét” bejegyzésre

  1. Kágyé szerint:

    Én arra szavazok, aki megépíti a két szintes Corvin csomópontot, oszt jónapot. Leszarom a Fideszt, de az MSZP-t még jobban, mert nekik volt rá alkalmuk kétszintesre építeni ezt a fosadékot, de nem tették.

    Szabó totál magasból szarik Csepelre, én nem emlékszem, hogy csepeli témában bármit tett volna. Fütyüljön, dudáljon, rendben, de ha csepeli politikus, lakjon itt, és tegyen az itteniekért valamit. 2014-ben támogattam, most nem fogom. Nála még Bangóné is jobb, mert ő úgy nem tett semmit Csepelért, hogy nem Csepel képviselője volt, Szabó meg úgy nem tett semmit, hogy elvileg a mi képviselőnk volt.

    ENNYI.

  2. Kágyé szerint:

    Ja , sokat mond hogy olyan témákban akarnak megegyezni az MSZP meg a többi, amiknek KÖZÜK NINCS CSEPEL FEJLESZÉSÉHEZ.

  3. propaganda szerint:

    Ez a cikk tök hülyeség. Mi a frász köze volna Szabó Szabolcsnak a 2019-es polgármester-jelöléshez? Meg hogy ki legyen az alpolgármester? Ábel Attila bolondgombát evett már megint.

  4. admin szerint:

    Drága propaganda, Szenteczky János írt erről, nem az Ábel Attila.

  5. propaganda szerint:

    admin, erről ugyan nem írt Szenteczky. Kevesebbet füvezz!

  6. admin szerint:

    Szenteczky: “Az MSZP Csepeli Szervezete Elnöksége úgy dönt, hogy a 2018-as országgyűlési választásokon azzal a feltétellel támogatja Szabó Szabolcs (Együtt) jelöltségét a 17-es oevk-ben, ha a 2019-ben esedékes önkormányzati választáskor a választáson összefogásban induló baloldali pártok közül az egyéni körzetek arányos felosztása mellett a polgármester-jelölt állítás jogát is az MSZP Csepeli Szervezete kapja. A tárgyalások rajtunk kívül álló okok miatt időközben abbamaradtak, így jelenleg is várjuk, hogy Szabó Szabolcs jelezze: akar-e, és ha igen, milyen formában kíván közösen kampányolni velünk”

    Propaganda, mi igyekszünk a valóságról beszámolni.

  7. Hozzászóló szerint:

    Már a címválasztás is remek.:-)
    Vagy én vagyok tájékozatlan, vagy tényleg nem lehet találkozni Szabó Szabolcs nevével Csepel fejlesztései, vagy szépülése kapcsán? A humorosnak hitt megjegyzésén kívül, hogy a sétányokra kíván telepíteni új honfoglalókat, sehol nem olvasni róla. Sem a szoborátadón nem tapsolt (pedig illett volna billegetnie magát képviselőként), sem a patinás Jedlik kormányzati pénzcsomagjának ügyében nem örömködött, de még ötleteléseit és vízióit Csepel jövőbeli lehetőségeiről sem hallottam. Egyáltalán minek van?

  8. Norka szerint:

    Szabóval az a baj, ami általános baja az ellenzéknek. Azt hiszik, hogy nyerni csak akkor lehet, ha diktatúráznak, náciznak és elleneznek mindent. Diktatúra? Hol? A sajtó nagyobbik része kormányellenes, és szinte mindegyik ballib pártnak van valami komolyabb lapja. A választási rendszerünk sokkal arányosabb, mint az olasz kivételével az összes európai választási rendszer. Szólásszabadságról meg annyit, hogy a kormánypártiakat szidják a leginkább. Nácik, fasiszták? Kik? Éppen a balodalon van egy korábbi náci párt, de ők is meghunyászkodtak. Mindent elleneznek: mindek? Miért rossz az egészségügy fejlesztése, a béremelés, az Erzsébet utalvány stb?

    Szóval a Szabó egy normális fazonnak nézett ki, de csak a ballib sanóblont hozta. Egy jó politikus minden csepeli fejlesztést támogatott volna, és más témákban bírálta volna a Fideszt. Ez így semmire nem jó.

  9. Strici2 szerint:

    Norka! A diktaturarol es a szolas szabadsagrol annyit hogy az eredeti nick nevemen letiltottak innen az inforol!!!!!!

  10. admin szerint:

    A moderáció nem diktatúra.

  11. Strici2 szerint:

    Azt el tudod-e mondani hogy mit kellett moderalni?
    Semmi tragarsag tiltott dolog.
    …csak eppen nem dicsoitettem a helyi vezetest.
    Kimondtam a visszassagokat.

  12. genovéva szerint:

    A címhez volna egy tiszteletteljes javaslatom: illesszük már be valahová a “szaros” szót is, úgy még bátrabb, még szaftosabb lenne, és főleg még több olvasót vonzana:(

  13. csak úgy ... szerint:

    Moderációnak hívják, de itt valójában cenzúra.

  14. propaganda szerint:

    admin, ezt nagyon félreérted, nyilvánvalóan nem személy szerint Szabó Szabolcsnak kellene támogatnia majd az MSZP 2019-es polgármesterjelölt-állítását, hanem ez a pártszervezetek (Együtt és MSZP) közötti megegyezés tárgya lehet.

  15. admin szerint:

    Strici “úr” több néven fórumozik, és jellemzően egyre durvább, majd bunkóbb, végül vállalhatatlan szöveggel. Ezt nem tűrjük, és egy idő után moderáljuk. Ez így volt, és így is marad. Ezt moderálásnak hívják, nem diktatúrának. Ennyi.

  16. admin szerint:

    Propaganda, ha nem értesz egyet Szenteczky Jánossal arról, hogy mi az ő véleménye a vitáról, szólj neki. Ne velünk vitatkozz.

  17. borsodivilagos szerint:

    “Propaganda, mi igyekszünk a valóságról beszámolni.”
    Vagyis arról a valóságról, ami elősegíti a hatalmon maradásunkat. Mert a hatalom a minden.

    ceterum censeo: a politikusok nem a mennyországba pályáznak. 🙂

  18. Strici2 szerint:

    Admin “ur”!
    Ez a masodik nevem es az elso hsz-nel jeleztem.
    De lehet hogy e nelkul is kitalalta volna mindenki.
    Ismeros a mondas? Bagoly mondja verebnek?
    Huuuu ez megint serto volt es vallalhatatlan?

  19. k szerint:

    a fenéknyalogatás szerintem szabónak nem gond, még élvezi is.
    főleg ha női ruhába bújhat hozzá.

  20. csak úgy ... szerint:

    … az előttem szólót miért nem moderálták?

  21. Strici2 szerint:

    3nap utan torolve lett egy hsz. Elore kozlom tisztelt nagyra becsult kedves admin “ur” nem az enyem.
    Nagyon szepen kerem legyen szives megirni abban mi volt a durva, bunko, vallalhatatlan?
    Illetve a szoknyaba bujt buzizas szaros segg nyalas miert elfogadott az on reszerol?
    Remelem nem leszek moderalva. Megprobaltam odafigyelni.
    Elore is nagyon szepen koszonom a valaszat.
    Legnagyobb tisztelettel. Surci2

  22. admin szerint:

    Kedves Surci-Strici satöbbi!

    Párszor leírtuk, hogy mit miért teszünk a moderációnál. Nézz utána.

    Admin

  23. Strici2 szerint:

    Ha valami durva serto vallalhatatlan ezt leirtad.
    (A toroltek nem voltak azok)
    A tobbi kriteriumot pontosan hol talalom?
    (Remelem ha tavol vagy senki nem nyul bele a bejelentkezett gepedbe admin attila lovas balos satobbi.)

  24. csak úgy ... szerint:

    Velem van a baj (és még néhány olvasóval, hozzászólóval).

    Ugyanis nem tudjuk elfogadni, hogy ez a „lap” nem csepel.info, hanem a Csepelen uralmon lévő párt lapja. Így aztán az ellenzékről minden mocskolódást – akár igaz, akár nem – szó nélkül közzétesz, nem moderál, sőt a „info-k” címe is arra biztat, hogy mindent bele, adjunk nekik.

    Baj akkor van, ha a párttársakról kerül fel fájó igazság (ez csak a hozzászólásoknál lehetséges). A moderálással gyakorlatilag beismerik, hogy a hozzászólás minden szava igaz.

  25. propaganda szerint:

    csak úgy… El lehetne fogadni ezt, csak a lap tetejére a “Csepeli hírblog” helyett azt kéne írni, hogy “Csepeli fideszes pártpropagandablog”, és akkor korrekt lenne.

  26. csak úgy ... szerint:

    propaganda!

    Talán javasolnunk kellene az “admin és csapatának”. Na most …

    Hahó admin!

    Javaslom a hírblog átnevezését, pl.:

    A csepeli alpolgármester hírei, információi, véleménye – nem pártfüggetlen oldal.
    A kényes (igaz, de nem publikus) információk, moderálásra hivatkozva törlésre kerülnek.

    Vagy az előttem szóló javaslata: “Csepeli fideszes pártpropagandablog”

  27. Strici2 szerint:

    Most ti en vagyok vagy mi te esetleg ok o es ki kicsoda?
    Az lesz hogy mindenki en vagyok ugyanis egy honapja nem toroltek hanem “moderaltak” azt a bunko vallalhatatlan javaslatomat hogy ne legyen bitorolva a csepelinfo nev legyen fideszinfo.
    Es akkor ezzel jottok!
    Vagy en jovok? Mar megint ki kicsoda?
    Egy biztos nem vagyok admin …………………….satobbi.
    Ha serto akkor melysegesen megkovetem a megbantott felet!!!!!!!

  28. […] Döntöttek: Szabónak megint ki kell nyalnia Szenteczky fenekét […]

  29. csak úgy ... szerint:

    Úgy tűnik többünket (szerintem hárman vagyunk most itt) is zavar a blog elnevezése, és a differenciált moderálás.

  30. […] Döntöttek: Szabónak megint ki kell nyalnia Szenteczky fenekét […]

  31. […] Döntöttek: Szabónak megint ki kell nyalnia Szenteczky fenekét […]

  32. […] Döntöttek: Szabónak megint ki kell nyalnia Szenteczky fenekét […]

  33. […] Döntöttek: Szabónak megint ki kell nyalnia Szenteczky fenekét […]

  34. […] Döntöttek: Szabónak megint ki kell nyalnia Szenteczky fenekét […]

Itt lehet hozzászólni !