A Soros-szervezetek is felsorakoztak Ahmed H. mögött

A Soros által fizetett NGO-k vagy álcivilek is felsorakoztak a terrorcselekmény elkövetésével vádolt Ahmed H. mögött – hívta fel a figyelmet Németh Szilárd hétfői sajtótájékoztatóján.

A Szegedi Törvényszéken zajlik a megismételt elsőfokú tárgyalás Ahmed H. ügyében; a férfi ellen tömegzavargás résztvevőjeként elkövetett határzár tiltott átlépése és állami szerv kényszerítése céljából személy elleni erőszakos bűncselekmény elkövetése miatt indult per. A férfit a törvényszék 2016 novemberében bűnösnek találta, és tíz év fegyházbüntetéssel sújtotta. Ezt a döntést azonban a Szegedi Ítélőtábla hatályon kívül helyezte, és az elsőfokú eljárás megismétlésére kötelezte a bíróságot.

Németh Szilárd felhívta a figyelmet arra, uniós jogi eszközöket is bevetnek Ahmed H. ügyében. A Magyarországot elítélő határozat egyik pontja Ahmed H.-val és a magyar igazságszolgáltatással foglalkozik. A Fidesz alelnöke hazugságnak nevezte a dokumentumot és aláhúzta, minden a perrendtartás szerint, a törvényesség keretei között zajlik.

Németh Szilárd aláhúzta, Ahmed H-nak komoly védőügyvédje van, Bárándy Péter – az MSZP volt igazságügyminisztere – elvállata, hogy védi. A fideszes politikus arra is felhívta a figyelmet, hogy Bárándy Péter tagja annak a V18-as csoportnak is, mely azon dolgozik, hogy az ellenzék átvegye a hatalmat, és abban érdekeltek, hogy az Orbán-kormány helyett olyan kormány legyen, mely bevándorlóországgá tenné Magyarországot, teljesítve a Soros-tervet.

A képviselő arról is beszélt, hogy a Soros által fizetett NGO-k vagy álcivilek is felsorakoztak Ahmed H. mögött, mint például az Amnesty International, a Migszol, vagy Schilling Árpád, Juhász Péter és Gulyás Márton.

A Fidesz alelnöke arról is beszélt, hogy az uniós baloldali, liberális, zöld és kommunista képviselők olyan internetes bejegyzéseket tettek közzé, amelyekben kiálltak Ahmed H. mellett.

Kiemelte, Ahmed H. ügye komoly biztonsági kérdést is felvet. Hogyan lehetséges, hogy vannak olyan politikusok, akiknek az az érdekük, hogy folyamatos terrorfenyegetettség legyen Európában? – tette fel a kérdést.

Brüsszel és a magyar ellenzék – amely abban érdekelt, hogy a Soros-terv teljesüljön, hogy Magyarország bevándorlóországgá váljon – egyértelműen beállt Ahmed H. mellé, aki egyébként egy fundamentalista iszlám szervezet bizonyított tagja, és a kerítés elleni támadást vezényelte Röszkén 2015 szeptemberében – fogalmazott Németh Szilárd. Arra is emlékeztetett, amikor elkapták Ahmed H.-t, hét darab útlevelet találtak nála.

A Fidesz alelnöke arra kérte a kormányt, hogy hozza meg a Soros-terv megakadályozásához szükséges döntéseket.

Forrás: Fidesz.hu

2 hozzászólás “A Soros-szervezetek is felsorakoztak Ahmed H. mögött” bejegyzésre

  1. Csányi László szerint:

    A Görgey Artúr téren két hónapja folyik a víz parkban! Német úr nem tud róla valamit?

  2. Nagyapó szerint:

    Csányi László! A vízfolyással, karbantartási kötelezettségébe tartozó szerelvényekkel, mérőkkel kapcsolatos hibabejelentő a Vízműveknél a nap 24 órájában elérhető: 06 80 247 247. Próbálkozzon!

    Ceterum censeo… A kommunista, ha kinyitja száját, hazudik, ha kinyújtja kezét, lop.

Itt lehet hozzászólni !