A Csepel.info segít a hármasikrei születése után meghalt édesanya családjának

Mr.Gabee, Csepel.info, ORIGO,

A Csepel.info is bekapcsolódik a hármas ikrei születése után meghalt fiatal nő családjának megsegítésében:

  • Nagy mennyiségű palackos és egyéb kupakokat gyűjt Anita Nehéz olvasónk.
    1 kg kupak kb 70 Ft-nak felel meg, így minél több kupakot várnak.
  • Anyagi támogatásokat a Tündérkör Alapítvány számlaszámára lehet eljuttatni (OTP: 117738008-20899541 Közlemény: “Hármasikrek”)
  • Csomag is küldhető a gyerekeknek nélkülözhetetlen eszközökkel és tárgyakkal a 4200 Hajduszoboszló, Rezeda utca 21 címre. Címzett: Monoszi Nóra

Előzmények: A szülés után halt meg Debrecenben egy anya, aki hármas ikreknek adott életet. Az apa egyedül maradt a két kislánnyal és a kisfiúval. Egy alapítvány segítene a félárván maradt gyerekeken és az apán.

A hármas ikrek anyja Debrecenben halt meg tegnapelőtt. Férje most egyedül maradt a kicsikkel – írja a Cívishír.hu.

Az apa a hírportálnak elmondta, hogy feleségével évek óta sikertelenül próbálkoztak a gyermekvállalással. Aztán másfél éve belekezdtek a lombikprogramba: azalatt a férfit megműtötték, a nő méhébe pedig három megtermékenyített petesejtet ültettek. Mindhárom meg is maradt. A kismama veszélyeztetett terhes volt, ezért a Debreceni Egyetem Klinikai Központjában töltöte az utóbbi hat hetet.

A terhesség 33. hetében, császármetszéssel született meg Mira, Léna és Milán tegnapelőtt.

Az anya viszont nem sokkal később meghalt.

A félárván maradt kisbabák apja elmondta, hogy nem akar találgatni, pontosan mi okozta felesége halálát, de hozzátette, hogy a nő rossz közérzetre panaszkodott.

6 hozzászólás “A Csepel.info segít a hármasikrei születése után meghalt édesanya családjának” bejegyzésre

  1. Nehéz Anita szerint:

    A kupakon kivül egyéb felajánlasokat is átveszek és azokat is eljuttatjuk a családnak! Köszönjük!

  2. Vámos Józsi szerint:

    Ezek nem kapnak 10 milliót Orbántól? Ott a három gyerek, ennyi után jár. Az jobban segítene rajtuk mint a kupak. Ezt miért nem lehet elintézni? Vagy esetleg Hajdúszoboszló nem fideszes? Vagy az újdonsült apuka nem fideszes?

  3. admin szerint:

    Vámos úr: valamit nyilván félreértett. A haláleset most történt, és itt azonnali segítségről van szó. Amit nyilván a helyi önkormányzat is megtesz a maga részéről, de biztosan jól fog esni, ha más is segít.

  4. Vv szerint:

    Már össze gyűlt 24 millió a pampers végig àllja a pelenkát a Szentkirályi egy évig ad baba vizet Schobert Norbi 18 éves korukig àllja a tanittatasukat. És még sorolhatnank. Nem sajnálom tőlük mert igen nehéz lesz neki de halnak meg mások is ugyan úgy pici babákat gyerekeket hátrahagyva.

  5. Betke szerint:

    Vv, az ma reggel már 50 millió!!!!!!!! Igazán szép ez az összefogás! Apukának sok erőt, a piciknek jó egészséget!

  6. Burián Mária szerint:

    Segítsen mindenki aki tud, és ne mutogasson .s főleg ne tegyen rosszalló kijelentéseket.Az együttérzés sokkal többet ér. Csak csendben,mély együttérzéssel!
    Sok sikert a családnak, jó egészséget és erőt az édesapának!

Itt lehet hozzászólni !