Pedofilokra is rábízná gyermekeinket Csepel és Soroksár képviselője

Csepel.info

Szabó Szabolcs gyerekekkel

Nincs saját gyereke, tőle akár lehetnek pedofilok is a tanárok

Szabó Szabolcs (Együtt), Szabó Tímea (Párbeszéd) és Szelényi Zsuzsanna független képviselők nem szavazták meg a pedofil bűnözők nevelési tevékenységtől való örökös eltiltását tartalmazó törvénymódosítást.

Szabó Szabolcsnak nincs gyereke, és láthatóan a csepeli, soroksári gyerekeket sem félti. Különben őket és szüleiket képviselve – ami a dolga lenne – biztosan igennel szavazott volna arra, hogy eltiltsák a pedofilokat a gyermekek felügyeletétől. Környezetében viszont már felbukkant egy pedofil. A korábban MSZP-ben politizáló, gyerekeket megrontó S. Miklóst egy alkalommal Szabó arra hivatkozva próbálta megvédeni, hogy a felismerése “listázás”. A többszörösen elítélt férfi ráadásul pont úgy cserkészte be legalább egy áldozatát, ahogy Szabó most sem tiltaná. Vagyis tanárnak állt, gyerektáborokat szervezett, és így kiskorúak közelébe férkőzhetett.


Az Országgyűlésben jelen lévő 187 képviselőből minden fideszes, KDNP-s, jobbikos, MSZP-s, LMP-s valamint a függetlenek közül Fodor Gábor, Kész Zoltán és Kónya Péter képviselők igennel voksoltak a jogszabály módosítására. Csak az Együtt-Párbeszéd két politikusa és a már tőlük is független Szelényi Zsuzsanna nem támogatták azt – számolt be az esetről a Figyelő.

A döntés alapján – ami Szabónak és liberális társainak valamiért nem tetszett – a Btk. így módosul:

„A nemi élet szabadsága és a nemi erkölcs elleni bűncselekmény elkövetőjét, ha a bűncselekményt tizennyolcadik életévét be nem töltött személy sérelmére követte el, végleges hatállyal el kell tiltani bármely olyan foglalkozás gyakorlásától vagy egyéb tevékenységtől, amelynek keretében tizennyolcadik életévét be nem töltött személy nevelését, felügyeletét, gondozását, gyógykezelését végzi, illetve ilyen személlyel egyéb hatalmi vagy befolyási viszonyban áll. ”

„A kiskorú veszélyeztetése bűncselekmény elkövetőjét el kell tiltani bármely olyan foglalkozás gyakorlásától vagy egyéb tevékenységtől, amelynek keretében tizennyolcadik életévét be nem töltött személy nevelését, felügyeletét, gondozását, gyógykezelését végzi, illetve ilyen személlyel egyéb hatalmi vagy befolyási viszonyban áll. Különös méltánylást érdemlő esetben a foglalkozástól eltiltás kötelező alkalmazása mellőzhető.”

Így védte Szabó a pedofil bűnelkövetőt

Ha egy balliberális politikus azt állítja, hogy éppen civil, akkor törvénytelen felismerni és a nevét leírni. Ez ugyanis “listázás”, amihez adatkezelési engedély kell – állította Szabó Szabolcs, aki két évig járt Péterfalvi Attilához ezzel a panasszal. Ahogy azonban arról a Csepel.info beszámolt, Szabó Szabolcs valójában egy pedofil bűnözőt próbált megvédeni, amikor jogi elégtételt követelt a felismerése miatt.

SMpedo

Pedofil szem az élőlánc közepén – Szabó szerint jogsértő volt felismerni

A csepeli MSZP-sek és DK-sok által szervezett, de “civilnek” álcázott tüntetések miatt tört ki akkor a politikai csetepaté. Az érintett rendezvényeken jelenlegi és korábbi pártpolitikusok – köztük egy pedofília miatt elítélt ex-MSZP-s képviselő – vettek részt. Szabó azon akadt ki, hogy Németh Szilárd megjegyezte: felismerte a magukat civilnek álcázó politikusokat, közöttük a pedofil bűncselekményt elkövető egykori MSZP-s képviselőt is.

A pedofília miatt elítélt korábbi MSZP-s S. Miklós pont azért tudott kikezdeni egyik áldozatával, mert tanárként dolgozhatott. Ezt egy MSZP-hez közel álló magániskola tette neki lehetővé. Ezen kívül 1995-ben egy civil szervezettel társulva létrehozta a Járó Dóra Gyermekvédelmi Alapítványt, amely évente több száz rászoruló gyerek számára szervezett nyári táborokat, gyermeknapi és karácsonyi ünnepségeket. A Blikk birtokába került fotók tanúsága szerint Lagzi Lajcsi és Bódi Guszti is fellépett egy 2002-es rendezvényen, amelyen több tucatnyi 5-12 éves gyerek vett részt. Mindezt úgy tehette meg a politikus, hogy a csepeli és az iskolai MSZP-s vezetés előtt tudott dolog volt az 1998-as pedofil esete.

S. Miklós ilyen körülmények között tudott elkövetni 2006-ban egy újabb pedofil bűncselekményt, méghozzá az egyik diákjával szemben. Az áldozat feljelentést tett, amit börtönbüntetés követett. A Facebook-bejegyzések szerint azonban nem ez lehetett az egyetlen eset, mivel többen is megjegyezték: a volt politikus pornóújságokkal, rábeszéléssel, pénzzel próbálta megkörnyékezni a gyerekeket. S. Miklós utoljára egy évvel ezelőtt került az újságok bűnügyi rovatába azért, mert  nem jogerősen 1 év 4 hónap fogházra ítélték, miután egy 15 éves fiút bezárt a fodrászüzletébe, fogdosott és pénzt ajánlott neki szexért.

Így képviseli Csepelt és Soroksárt

Szabó Szabolcs 2014-ben lett Csepel és Soroksár parlamenti képviselője, ám hivatalosan azóta is Gyulán lakik. Mivel azt sem érezte fontosnak, hogy bejelentse magát Csepelre vagy Soroksárra, semmilyen helyi ügyben, népszavazásban nem vehet részt. Abban a közösségben, amely őt bízta meg a képviseletével. De kérdéses az is, hogy Szabó a csepelieket akarja-e valójában képviselni, hiszen nem a pedofil ügy az egyetlen, amiben homlokegyenes másképp szavazott, mint ahogy a túlnyomó többség elvárta volna. Többek között

Soros György betelepítési tervét viszont annál inkább:

Csepel.info

15 hozzászólás “Pedofilokra is rábízná gyermekeinket Csepel és Soroksár képviselője” bejegyzésre

  1. Dzsinácska szerint:

    Persze hogy nincs kölke mert egy kis liberós bu..ráns, amúgy ezaz égesse csak még jobban magát mint a Gyufesz is!

  2. bagoly szerint:

    Nem Ő, hanem azok az agyamentek, akik megválasztották !

  3. Dzsinácska szerint:

    Hát én biztos nem szavaztam rá, amúgy eltűnhetne már a süllyesztőben, nem bírom a gírnyó pofáját sem

  4. barvagarbalarka szerint:

    Szánalmas ez az állandó lejárató kampány Szabó Szabolcs és a többi ellenzéki ellen. Térítsétek a plebszet az egyigazhitre, a fideszre. Mindenki más ellenség. Balfaszok.

  5. Bóbita szerint:

    Nem kell lejáratni, megteszi Szabika ezt mások helyett!

  6. barvagarbalarka szerint:

    Bóbita: Marhaság, a cselekedeteinek, gondolatainak kiforgatása az, ami itt megy, semmi más. A sok birka meg megeszi, hogy az egész ellenzék ellenség, mert ezt meg azt nem szavazza meg, de hogy MIÉRT nem, azt mindig elfelejtik elírni, vagy eltorzítják a valóságot. Ezt hívják lejáratásnak.

  7. csak úgy ... szerint:

    Nincs aláírva a cikk.
    admin, esetleg Ábel A. ?
    Kár, mert a szerzőt minősíti.

    Ez lenne napok óta a csepel.info legfontosabb közleménye? Tényleg színvonalas lap!

  8. Nagyapó szerint:

    barvagarbalarka! Érdemes lenne kicsit gondolkozni, mielőtt ír! Milyen cselekedetei vannak Szabónak? Semmilyenek. Mit gondol Szabó? Semmit, mert nem közli (a pedofilok védelmét nem tartom mélyenszántó gondolatnak). Tehát hülyeség kiforgatásról beszélni!!
    Valami gondja lehet a többség-kisebbség fogalmával. Ha 199 képviselőből három nem szavaz meg valamit és azt a hármat egész ellenzéknek nevezi, akkor fogalmi gondjai vannak. Így ezt nem lejáratásnak, hanem ostobaságnak hívják.

    Ceterum censeo… A kommunista, ha kinyitja száját, hazudik, ha kinyújtja kezét, lop.

  9. […] Pedofilokra is rábízná gyermekeinket Csepel és Soroksár képviselője […]

  10. […] Pedofilokra is rábízná gyermekeinket Csepel és Soroksár képviselője […]

  11. […] miatt dr. Polt Péterhez fordult panaszával. Az is elgondolkoztató, hogy az Együtt politikusa nem szavazta meg a pedofília miatt elítéltek tanári pályától való örökös eltiltását sem, ami könnyen […]

  12. […] országgyűlési képviselője, Szabó Tímea és Szelényi Zsuzsanna képviselők 2017-ben nem szavazták meg a pedofil bűnözők nevelési tevékenységtől való örökös eltiltását tartalmazó […]

  13. […] országgyűlési képviselője, Szabó Tímea és Szelényi Zsuzsanna képviselők 2017-ben nem szavazták meg a pedofil bűnözők nevelési tevékenységtől való örökös eltiltását tartalmazó […]

  14. […] Szabolcs, Csepel és Soroksár képviselője korábban már nem támogatott egy hasonló szigorítást – akkor az gyermekoktatásból tiltották ki a pedofilokat -, és most sem vett részt a […]

  15. […] ugyanis “listázás”, amihez adatkezelési engedély kell – állította Szabó Szabolcs, aki két évig járt Péterfalvi Attilához ezzel a panasszal. Ahogy azonban arról a Csepel.info beszámolt, Szabó Szabolcs valójában egy pedofil bűnözőt […]

Itt lehet hozzászólni !