Suttyók parkolnak

Mr. Gabee, Csepel.info

Egy babakocsis kismama küldte be a fenti képet szerkesztőségünkbe facebook oldalunkon keresztül. A képhez csak annyit irt hozza, hogy: “vajon babakocsival hogy férek itt el?”

Több olvasó jelezte már, hogy a plaza parkolóját p+r parkolónak használják, mivel a hévvel közlekedők ott parkoltatják gepkocsijukat. Ebből kifolyólag általában tele van a parkoló. Holott a Hev csepeli szakaszan rengeteg paekolo található. Sajnos nem tudjuk, hogy a kép készítésekor mennyi szabad hely volt, de tény és váló, járdára, illetve gyalogosoknak készített területre nem szép parkolni (bármennyire is van parkolásra keszitett hely van ott).

11 hozzászólás “Suttyók parkolnak” bejegyzésre

  1. Trucker szerint:

    bunkó béemvés. na de a seat? az is egy nyomorult….

  2. olvaso szerint:

    A SEAT nem követett el semmit, ott a kialakított parkolóhely, és pont oda beállt.

  3. 2084 szerint:

    A Seat valóban jó helyre állt, a babakocsis anyukának amúgy is egy parkolón keresztül kell közlekednie gyalogosan a Kossuth Lajos utca felől, amely 2017-ben önmagába véve botrány!
    Ha már most úgy próbálják felújítani és vonzóbbá tenni a Plázát, jó volna, ha végre egy értelmes sétányt alakítanának ki a Kossuth Lajos utca felől érkezőknek.

  4. földhözragadva szerint:

    Hja, a gyep vajh’ miért van kitaposva…az nem tud panaszkodni…:(

  5. Trucker szerint:

    és mégis milyen autóval lehet a seat és a padka mellé beállni normálisan? Kattints bátran a képre, megjelenik nagyobban.

  6. rdsrlk szerint:

    2084-hez csatlakozva a pláza átalakíthatná a parkoló gyalogos közlekedését. Javaslom pl. az ikea megoldásának helyszíni tanulmányozását. Elkülönített, szintben megemelt járda megoldás lehetne. Most mindenki a parkoló autók és a behajtó/kihajtó kocsik között oson a bkv megálló felé.

  7. Nagyapó szerint:

    Rendkívül fontos, hogy a csecsemő magába szívja a Pláza levegőjét, ezért, hogy gyorsan elérjék, nem a járdán, hanem a parkolón át kell egy út!

    Ceterum censeo… A kommunista, ha kinyitja száját, hazudik, ha kinyújtja kezét, lop.

  8. Tündér Ilona szerint:

    Ha már ennyire aggódik a csecsemők által beszívott levegő minőségéért akkor pár szóban fejtse már ki a csepeli levegő szennyezettségéről a véleményét.

  9. pitypang szerint:

    2084. Sétányt a parkolóba? Dehát a parkoló körül minden irányban van járda. Ha valaki a buszmegállótól indul el a pláza főbejáratához, a viztorony felé indulva kb. 15 métert kell kerülnie és ott a járda. Persze egyszerűbb lerövidíteni a kényelemért az utat.

    Engem amúgy az érdekelne, hogy hol van az a rengeteg parkoló a hév csepeli szakaszán, amiről a cikkben írnak.

  10. barvagarbalarka szerint:

    “Több olvasó jelezte már, hogy a plaza parkolóját p+r parkolónak használják, mivel a hévvel közlekedők ott parkoltatják gepkocsijukat. Ebből kifolyólag általában tele van a parkoló. Holott a Hev csepeli szakaszan rengeteg paekolo található.”

    Ne vicceljetek, rendszerint tele van a HÉV vá-nál lévő p+r, még a víztorony körüli rész is.
    Legalább értelmesen kihasználják, mert a plazában csak lézengenek az emberek. Amit abszolút meg is értek, én legutóbb személy szerint ott egy sima, egyenes nadrágot nem tudtam venni magamnak a h&m-ben, siralmas a férfi osztály választéka.

    Régóta mondogatom, hogy a jövőben a valószínűleg majd ismét csődközelbe jutó plázának az egész területét p+r-nek kellene megcsinálni. Akár emeletes parkoló is lehet egy részén. Ennek lenne értelme, mert a HÉV-nek a jövőben várhatóan csak bővülni fog az utasszáma modernebb járművekkel és hosszabbítással.

  11. barvagarbalarka szerint:

    A plaza üzletei helyett 100x hasznosabbak a piacon lévő üzletek, ott vannak értelmes dolgok. Én nem értem, hogy lehet úgy bevásárlóközpontnak nevezni valamit, hogy ott 90%-ban csak ruhaneműt kapni, de még abból sem olyan nagy választékot.

Itt lehet hozzászólni !