Döntött az OVB: Németh Szilárd kerül a Parlamentbe

MTI, Hírszerző, Csepel.info

Németh Szilárd és a csepeli galvániszap 2004

Németh Szilárd 2004 decemberében – a csepeli galvániszapot négy éves munka és tiltakozás után vitték el (a galvániszap összefoglalója itt olvasható)

Németh Szilárd, a Fidesz csepeli politikusa ülhet az Országgyűlésben Deutsch Tamás helyére, aki az Európai Parlamentben (EP) megszerzett mandátuma miatt mondott le a magyar parlamentben listán kapott képviselői helyéről.

A mandátumot hétfőn adta ki az Országos Választási Bizottság (OVB). Deutsch Tamás megüresedő képviselői helyéről a Fidesz országos választmánya döntött még júliusban.

Öböl

A Szabadkikötő hármas öblénél: a feltöltés most is tart

A választási eljárási törvény szerint akkor, ha az országos listán megválasztott képviselő “kiesik”, a helyére a jelölőszervezet – Deutsch Tamás esetében a Fidesz és a KDNP – 30 napon belül jelentheti be a mandátumot szerző jelöltet (aki szerepelt a párt országos listáján 2006-ban) az Országos Választási Bizottságnál (OVB).

Az új fideszes képviselő mandátumát az OVB hétfőn adta ki, egyhangú döntéssel. Az új képviselő várhatóan az Országgyűlés őszi ülésszakának első ülésén teszi le esküjét.

Csepel SC sajtótájékoztató 2007 júliusában

Sajtótájékoztatón a Csepel SC-nél: Zárai László itt még épp letagadta, hogy be akarják építeni

Deutsch Tamással egy időben a Fidesz egy másik képviselője, Áder János is lemondott országgyűlési mandátumáról az EP-ben szerzett képviselői helye miatt. Áder János azonban egyéniben nyert mandátumot a 2006-os választáson, így helyére november 8-ára időközi választást írt ki az OVB a csornai választókerületben.

Illés Zoltánnal a csápos kutaknál: a szeméthegyeket a tiltakozás után kezdték elhordani

Németh Szilárd 1964-ben született Budapesten, házas, két gyermeke van. A Budapesti Tanítóképző Főiskola könyvtár-tanítói szakán, majd a Budapesti Műszaki Egyetemen közoktatás-vezetői szakon szerzett diplomát. 1996-ban lépett be a Fideszbe, 2004 és 2006 között parlamenti képviselő volt. Jelenleg a csepeli képviselő-testület és a Fővárosi Közgyűlés tagja; utóbbiban az esélyegyenlőségi, foglalkoztatáspolitikai és kisebbségi bizottság elnöke.

Forrás: MTI, Hírszerző

10 hozzászólás “Döntött az OVB: Németh Szilárd kerül a Parlamentbe” bejegyzésre

  1. DFK szerint:

    Sok Sikert Szilárd!

  2. titok szerint:

    Gratulálok Szilárd!

    Csak az a pártfegyelem, nem hagyja, hogy minket is képviseljen tovább.Én ettől tartok.

  3. Márta szerint:

    Sok sikert kivánok!Gratulálok!!!

  4. miska72 szerint:

    HAJRÁ SZILÁRD!

  5. Klarissza szerint:

    Gratulálok Szilárd!

    Sok sikert! És kitartást!
    Mi melletted leszünk!

  6. Hulk Hogan szerint:

    Gratula neked Szilárd ! Sajnállak is egyben,mivel most kezdik el átmosni az agyadat is mint azt tették az összes még megmaradt magyar érzelmü képviselővel.Lásd: Átmosott agyu “soros”ifjak ! Eladták a magyarságukat egy tál maceszért ! Bárcsak ne lenne igazám,de boritékolom,hogy a legnagyobb ellenséged akivel küzdessz most még a szép kisduna partért,meg a stadion fennmaradásáért a legjobb barátod lesz! Ugye tudod ki az !? Sajnos mostantól téged is idegen hatalmak fognak irányitani a háttérből,de ha tudsz maradj meg magyarnak,kérlek ! Üdv: Ismerős

  7. Gordon szerint:

    Hulk Hogan láthatóan a tompábbik felével dugta fel magának a szellemi leépülés ellen felírt reggeli kúpját.

  8. Hulk Hogan szerint:

    Gordon,nem vagy egy kicsit elfogult ? De bárcsak ne lenne igazam !

  9. Gordon szerint:

    Nem lesz igazad.

  10. Magyar szerint:

    Tiszta szivből gratulálok,és sok sikert.

Itt lehet hozzászólni !