Megdöbbentő, hogy mit tett a csepeli politikus

Csepel.info

Ha Soros Györgyöt kell megvédeni, szirénázni vagy graffitit sikálni is hajlandó

Dr. Szabó Szabolcs meg akarta akadályozni a jogtipró ukrán oktatási törvény elítéléséről és az ellene való fellépésről szóló országgyűlési határozat napirendre vételét. Csak miután ez nem sikerült, szavazta meg kelletlenül a javaslatot. Az ukrán kormány első sorban az orosz nemzetiségen akar bosszút állni, de a törvény az összes ukrajnai nemzetiséget, így a magyarokat is rendkívül negatívan érinti.

Az Együtt politikusa az illegális határátlépőkön kívül nem nagyon érzett szolidaritást a különböző szavazásoknál. Miközben 15 ezer muszlim illegális határátlépőt akar betelepíteni, tartózkodással szavazott, amikor a devizahiteleseket segítő törvényről, az új építésű lakások adójának csökkentéséről, illetve a nagypénteki ünnepnapról döntött a parlament, a fogyasztóvédelem megerősítését szolgáló törvényre pedig a „nem” gombot nyomta meg. A csepeli fejlesztéseket többnyire támadja vagy igyekszik megakadályozni. Egy alkalommal még fényképet is manipulált, csak hogy a csepeli városrehabilitációt megfúrja. Ezek után nem meglepő, hogy a Kárpátalján élő magyarság irányában sem érez semmilyen felelősséget.

“Az illegális bevándorlók legfőbb hazai támogatóját bezzeg a kárpátaljai magyarok cseppet nem érdeklik, neki az anyanyelv ügye felesleges magyarkodás! No comment!”

írta a történtekről Németh Szilárd. Az Együtt politikusa ugyanakkor rafinált volt: amikor nem sikerült a napirendre vételt megakadályozni, már megszavazta a törvényt. Érdekesség, hogy Ukrajnában éppen olyan kormány van, amely erősen kötődik Soros György hálózatához.

Csepel.info

5 hozzászólás “Megdöbbentő, hogy mit tett a csepeli politikus” bejegyzésre

  1. bagoly szerint:

    Ki volt az a vadbarom, aki egyáltalán Csepel és a parlament közelébe engedte ezt a férget !

  2. Werthan szerint:

    Ki ez az ember????? Mit csinált mielőtt képviselő lett????

  3. Juhász András szerint:

    SZOMORÚ.
    Szomorú az eset és mindaz ami evvel kapcsolatos. Csepel történelmi, társadalmi, kulturális, … stb hagyományait újból fel kell építeni! Mindezeket a Rákosi/Kádár éra megsemmisítette. Egy példa: – Csepel lakosságát széttelepítették. Előzmény ismert (60-s év egyike). Röviden. Akkor a Csepel Művekben, az éves jutalmat/prémiumot csak a vezetők és a közelállók kapták meg. A dolgozók részéről NAGY lett a felháborodás, volt tüntetés, számonkérés – s nem sok hiányzott a …! Erről nem írt az akkori sajtó, nem számolt be a média! Hetvenes években kezdődött a TUDATOS, – a már említett “szétosztás”, kitelepítés. Az ígéret az volt, majd ha felépülnek a lakások, mindenki visszajöhet a kerületbe. Ígéret, ami nem valósult meg soha. 70-80-s évek. “Erősítések” évtizedei. Kicserélődött Csepel lakossága. Hogy kik jöttek, jól tudjuk. Akik itt laktak azok rengeteget “vesztettek”, amit örököltek az a “Vörös Csepel”. Pedig ennél jóval többről szól/szólt ez a FALÚ ez a Kerület. S most itt vagyunk a jelenben. Ezt olvasom, ezt látom, ezt tapasztalom, ezt élem át.
    … Ő/Ők, nem ismerik/ismerték a Francia öblöt, nem tudták mi a Fácános a Rózsa domb, hol van a Kereszt, merre található a Községi domb, a Derítő, a régi Halász csárda, … és még sorolhatnám.
    A családom négy generációját a gyermekkoromat, amelynek emlékét őrzöm meghamisítják, megsemmisítik – a “szabolcs félék”!
    SZOMORÚ vagyok.

  4. bagoly szerint:

    Kedves Juhász Bandi !

    Látom,jól ismeri Csepel múltját népességpolitikai aspektusból ! Óvatosabban kellene lennei az általánosítások terén a széttelepítés idejét és a Csepel Művekben történt premizálásokat tekintve! Kiváló és példás munkáskerület volt mindig Csepel, az egész ország iparát meghatározó Csepel Művekkel és a sziget más ipari óriás vállalatival együtt !
    “Jó szerencsét “

  5. Juhász András szerint:

    Tisztelt Szerkesztő, Olvasó szerkesztő!
    Válasz az Ön észrevételére, tanácsára.
    Nem történelmet írtam, dokumentációkkal alátámasztva!
    Gondolatokat. Amelyeket átéltem-tapasztaltam, valamint szüleimtől, ismerőseimtől hallottam.
    “Általánosítás”. “Széttelepítés”.
    A leírtak nem a “mese” kategóriába tartoznak.
    Bizonyítani MA már semmit sem lehet s úgy néz ki, nem is kell.
    Sajnos.
    Ez nem jelenti azt, hogy nem történt meg azaz eset, mikor összetörték a munkások egy gyáregység igazgatójának az irodai berendezését. Mivel a fenti írás nem dokumentáció, bizonyítani sem fogom. Az Ön értelmezésében akkor ez legenda, rege, mese kategóriába tartozik. Így a Csepel történetéből ez kikerül/kikerült.
    Csepel központjának lebontása, új lakótelepek létrehozása szülte azt a lehetőséget ( a cél a nyilvánosság előtt ki nem mondottak és nem bizonyíthatóak). Ezáltal a lakosság jelentős része más kerületekben kapott lakásokat. Tény, hogy Csepel lakossága a 80-s évek végére alaposan kicserélődött.
    Csepelre ráaggasztott jelzőket az egész ország ismert/ismer, ez is tény!
    Tény az is, olyanok vállalnak politikai szerepet, kik nem ismerik Csepel múltját, (még a jelenét sem) pár éve laknak a kerületben, jobbára aludni térnek haza. na ilyen kondíciókkal akarnak lakossági érdekeket képviselni.
    Csepelnek a múltjára, lakosaira, dolgozóira, művészeire, sportolóira, … stb mindig büszke leszek. S ha a történések a jelenben és a jövőben kissé akadnak, ha nehézségekbe ütköznek elfogadom, mert ez is az ÉLET velejárója!

Itt lehet hozzászólni !