10 éves a Csepel.info

Csepel.info

2007. szeptember 14-én indult el a Csepel.info hírblog. Szerkesztőségünk azóta is lelkes önkéntesekből áll, beleértve számos olvasónkat, akiknek köszönjük a sok-sok fontos információt!

Cikkeinket az MTI, az Index, az Origo, a megboldogult Népszabadságtól a Magyar Nemzetig és a Magyar Időkig pártállástól függetlenül számtalan alkalommal átvették. Az ország nem egyszer a mi segítségünkkel értesülhetett először a csepeli hírekről.

Segítettünk életmentő műtéteknél pénzgyűjtésben, kulcscsomók, telefonok megtalálásában, de mentettünk kutyákat, macskákat – mindig azt, amit az élet hozott. Hírt adtunk bánatról, örömről, a politika bugyrairól, és reméljük, hogy még nagyon sokáig ugyanígy, ugyanezt tehetjük.

Hajrá Csepel! 🙂

11 hozzászólás “10 éves a Csepel.info” bejegyzésre

  1. őscsepeli szerint:

    Micsoda élet volt itt 7-8 évvel ezelőtt, de valami nagyot változott. Hol vannak már a régi szellemes beírások. Kihaltak vagy kipusztítottátok őket

  2. admin szerint:

    A Facebookra mentek ezek a beszélgetések. Az idők változnak, mi maradunk.

  3. 1olvaso szerint:

    Sajnos, akinek nincs fb fióka, vagy nem akar egyet létrehozni, annak esélytelen ott olvasni bármit is.

  4. királyerdei szerint:

    Nagy Feró a Borsnak adott nyilatkozata felrobbantotta a netet. A szókimondásáról híres zenész most is hozta a formáját most sem köntörfalazott! nyíltan vállalja a véleményét!:

    “A törökök is itt voltak, és tönkretették a hazánkat. Ha már jönnek a migránsok, ne vigyenek, hanem hozzanak. Ezer százalék, hogy az összes nőt meg fogják erőszakolni. Azért jöttek, hogy elfoglalják ezt a földet, nem azért, hogy dolgozzanak. Nem hiszem, hogy a gyerekeimet, az unokáimat ki merem majd engedni az utcára. Szeretném a saját érdekeimet képviselni. Én nem hívtam őket, hogy itt mecsetet építsenek. De jönnek és követelőznek. Jönnek, átvágják a kerítést, betörik a kapukat. Ne itt harcoljanak, ne engem irtsanak ki! Menjenek haza, és ott harcoljanak a saját szabadságukért. Az egyéni érdekeimet képviselem, nem vagyok migránspárti.”

  5. barvagarbalarka szerint:

    Kíváncsi lennék, mi a véleménye az 56-os magyar menekültekről. Azok miért nem itt harcoltak a szabadságukért? Kettős mérce ez a javából.

  6. őscsepeli szerint:

    😁😁😁

  7. királyerdei szerint:

    “Kiváncsi lennél”?
    Akkor nézdd meg a csepeli temetőben a Ravatalozó bal oldalán a névsort!
    Aztán áruld el,hogy hány nyilas,horthyista katonatisztet találtál.
    Szemét komcsi!

  8. borsodivilagos szerint:

    Esetleg 8 év után megtudhatjuk, ki az a baráti társaság, aki pénzt, időt nem sajnálva, felfedi a másik oldal bűneit? 🙂

  9. borsodivilagos szerint:

    Bocsánat, Természetesen 10 év után.

Itt lehet hozzászólni !