A többi nem zavarta: Soros György és migránsellenes feliratokat törölt Szabó Szabolcs

Csepel.info

Csúnya felirat kontra lelkes követő

A vandalizmus ritkán hatja meg az ellenzéki pártokat. Most azonban, hogy valaki Soros György és migránsellenes szövegeket írt ki a csepeli Kis-Duna parti lámpasor több kandelláberére, Szabó Szabolcs és aktivistái azonnal közbeléptek. Csak ezeken a helyeken törölték a  graffitit, a többi falfirka, rongálás nem hozta lázba őket – értesült a Csepel.info.

A lámpasort először a Magyar Kétfarkú Kutya Párt (MKKP) aktivistái csúfították el a matricáikkal. Ezekre válaszul írta ki valaki filctollal a kétségkívül durva Soros György és illegális migráns-ellenes üzeneteket. Szabó Szabolcsot és az Együtt aktivistáit az MKKP matricái nem zavarták. A válaszul kiírt szövegeket viszont letörölték.

Előtte, utána

Csak Sorost védik, más nem számít

Szabó Szabolcs és pártja, az Együtt a Soros György által támogatott szervezetek közé tartozik. Ennek megfelelően tagadják, hogy az illegális migránsoknak bármi közük lenne a terrorizmushoz, Magyarországot pedig befogadó országgá szeretnék alakítani. Tiltakoztak a határvédelem megerősítése és a kerítés építése miatt, utóbbit le szeretnék bontani.

Szabó Szabolcs a gyorsaságával most biztosan szerzett egy jó pontot a főnökénél. Nincs tudomásunk arról, hogy korábban ennyire zavarta volna őt a vandalizmus bármilyen formája.

De nem csak az illegális határátlépést könnyítenék meg, hanem elfogadják a kötelező kvótát is, és azon felül még 15 ezer illegális migránst telepítenének le első körben Magyarországon. Soros György és szervezetei azt szeretnék elérni, hogy az Európai Unió évente egymillió afrikai és ázsiai bevándorlót fogadjon be.

Csepel.info

A témához kapcsolódó cikk:

Több ezer muszlim harcos vonult át Európán – Szabó Szabolcs büszke rá, hogy segített a migránsoknak

8 hozzászólás “A többi nem zavarta: Soros György és migránsellenes feliratokat törölt Szabó Szabolcs” bejegyzésre

  1. királyerdei szerint:

    Allahu Akbar Szabó elftás!
    Csepel mikor kap belőlűk?

  2. királyerdei szerint:

    A csepeli HÉVre is kérünk ilyent,ugye Szabó elftás?

    https://zoom.hu/2017/09/15/robbanas-volt-londonban

  3. királyerdei szerint:

    Allahu Akbar!

    Egy muszlim terrorista egy terrorellenes katonai alakulat tagjára támadt Párizsban, a londoni metróban felrobbant egy doboz. A muszlim terrorista azt kiabálta, “Dögölj meg Allahért!”, miközben a katonára támadt.

    A katona a Sentinelle terrorellenes műveletek keretében járőrözött a Chatelet metrómegállónál, az egyik legforgalmasabb közlekedési csomópontnál – közölte a rendőrség.

    A The Sun francia hírportálok forrásaira hivatkozva azt írja, a katona gyorsan lefegyverezte a terroristát, így nem sérült meg.

    A nyomozás első szakaszában már kiderült, hogy a késsel felfegyverzett muszlim terrorista Allah nevét kiabálta, majd az Iszlám Államot is éltette. Francia rádiók szerint azt kiabálta: “Dögölj meg Allahért!”

    Az egyik francia rádióadó azt jelentette, hogy

    az Iszlám Államról szónokolt

    az után is, hogy leteperték.

    A BFM hírtelevízió úgy értesült, hogy

    a terrorista szerepel a titkosszolgálatok nyilvántartásában,

    miután 2008-ban tagja volt egy egyesületnek, amely kapcsolatban állt radikális iszlamista körökkel, azóta viszont semmilyen új adatot nem regisztráltak vele kapcsolatban. A hatóságok nem tekintették radikálisnak, nem volt úgynevezett S biztonsági kartonja, nem állt megfigyelés alatt.

    Florence Parly védelmi miniszter dícsérte a megtámadott katona gyors reagálását.

    “A támadót ártalmatlanították, ez a bizonyítéka az Őrszem (Sentinel) védelmi műveletben szolgálatot teljesítő katonák professzionalizmusának és hatékonyságának” – mondta a miniszter az Europe1 kereskedelmi rádióban.

    A miniszter éppen tegnap este jelentette be, hogy a rendkívüli állapot november 1-jei kivezetése után továbbra is 7 ezer, válsághelyzetben pedig 10 ezer katona fogja segíteni a rendőrök munkáját a köztereken. A mozgásukat azonban a sorozatos támadások miatt átszervezi a hadsereg.

    “Ez az újabb támadás teljesen indokolja azt, amit tenni szeretnénk, még kiszámíthatatlanabbá és láthatatlanabbá tenni ezt a biztosítást” – hangsúlyozta Florence Parly.

    A kormány elképzelése szerint az Őrszem művelet katonái mostantól “rugalmasabb” módon vesznek részt a terrorkészültségben, a kiemelt védelmet élvező épületek, intézmények, helyszínek biztosításakor nem mindig ugyanazokon a helyeken fognak posztolni és járőrözni.

  4. kalapács joe szerint:

    jaj de jó lesz amikor újra győz a FIDESZ újabb négy évre, mennyire fogok örülni a fancsali képű ballibsi ajvéknak !!!

  5. […] Ha Soros Györgyöt kell megvédeni, szirénázni vagy graffitit sikálni is hajlandó […]

  6. […] A többi nem zavarta: Soros György és migránsellenes feliratokat törölt Szabó Szabolcs […]

  7. […] Illegális migránsok millióit ígéri Csepelre telepíteni, és Sorost gyalázó feliratokat sikál le saját kezűleg a csepeli Kis-Duna parton, ha épp arról van szó. A tőzsdecápa ezt láthatóan elismeri, és cserében jó fiúként […]

  8. […] Sorost vagy az illegális bevándorlókat szidják egy-egy graffitiben, Szabó máris ott terem, és […]

Itt lehet hozzászólni !