Mások helyett vizsgáztak

POLICE, Mr.Gabee, Csepel.info

A Budapesti Rendőr-főkapitányság  Korrupciós és Gazdasági Bűnözés Elleni Főosztály nyomozói elfogták azt a hét férfit, akik megalapozottan gyanúsíthatóak azzal, hogy rendszeresen segítettek vezetői engedélyhez jutni arra nem jogosult személyeket.

A BRFK Korrupciós és Gazdasági Bűnözés Elleni Főosztály nyomozást folytat egy Pest megyei székhelyű autósiskola oktatója és hat társa ellen. Az autósiskola telephelyén tartott házkutatás során a nyomozók okmányhamisításhoz használatos eszközöket, hamis okmányokat és nagy mennyiségű készpénzt foglaltak le.

A nyomozás adatai szerint T. Zoltán 47 éves, M. Márton 26 éves, O. Attila 41 éves budapesti lakosok, K. Zoltán Károly 59 éves és G. Zoltán 45 éves szigetszentmiklósi lakosok, M. Attila 35 éves gyáli lakos és egy 34 éves kakucsi férfi 2017 februárjában és márciusában kilenc alkalommal segítettek vezetői engedélyhez jutni olyan személyeket, akik nem rendelkeztek a „B” kategóriás vezetői engedély megszerzéséhez szükséges alapfokú iskolai végzettséggel vagy magyarországi tartózkodási hellyel. Az említett személyek helyett a KRESZ elméleti és forgalmi vizsgákon hamis személyi okmányokkal M. Márton és M. Attila jelent meg, és tett sikeres vizsgát.

A hét férfi ellen a Budapesti Rendőr-főkapitányság  Korrupciós és Gazdasági​ Bűnözés Elleni Főosztálya közokirathamisítás bűntett gyanúja miatt indult eljárás.

4 hozzászólás “Mások helyett vizsgáztak” bejegyzésre

  1. Betke szerint:

    Feltalálták a “spanyolviaszt”! Látott valaki valaha is barna bőrű, kisebbségi egyént oktató kocsiban? Egy jogsi ára hivatalosan alsó hangon 200ezer és általános iskolai végzettséghez kötött! A homlokukra van irva, hogy teljesítette-e a kötelezettségeket ahhoz, hogy autót vezessen! Miért nem tudják kiszürni, esetleg nem akarják? Az autók minőségéről nem is beszélve! Egyáltalán, hogy van érvényes forgalmi engedélyük, milyen műszaki vizsgán esnek át? Gyanítom semmilyenen!

  2. Kötelező szerint:

    8 általános nélkül hogy vezethet a cigány?

  3. kispajtás szerint:

    Mégcsak nem is hamisak a jogosítványaik, hanem jogtalanul szerzettek.
    Persze Nagyapó szerint mindenki rasszista, aki ilyesmit feltételez.

  4. savanyójóska szerint:

    Miiért, a többi potrohos kanetnikumnak van? Egyáltalán miből futja merdzsóra meg BMW-re? Ezeket nem nézi a hatóság?

Itt lehet hozzászólni !