Nyolc nap alatt három lopott gépkocsi

POLICE, Mr. Gabee, Csepel.info

A kispesti járőrök elfogták azt a férfit, aki a gyanú szerint az elmúlt napokban különböző lakásokból elvitt indító kulcsokkal több gépkocsit is ellopott.

A budapesti rendőrök elfogták a 29 éves budapesti Cs. Dávidot, aki megalapozottan gyanúsítható azzal, hogy 2017. augusztus 28-án hajnalban betört egy Budapest XIX. kerület, Zrínyi utcai házba és onnan egy autó indítókulcsát ellopva, a hozzá tartozó gépkocsival elhagyta a helyszínt.

A férfi öt nappal később egy terézvárosi lakásba mászott be – a nyitott ablakon keresztül – ahol magához vette az ott talált gépkocsi  kulcsokat, majd a ház előtt parkoló autóval elhajtott a helyszínről.

Ezt követően még aznap a hajnali órákban betört egy Budapest XX. kerület,  Farkaslaka utcai házba és az ott talált indítókulccsal a ház előtt parkoló gépkocsit szintén ellopta.

Pár órával később a lopott autóval közlekedő férfit a kispesti járőrök Budapesten, a XIX. kerület Nagysándor József utcában megállították, majd a helyszínen elfogták és a BRFK XX. és XXIII. kerületi Rendőrkapitányságára előállították.

Cs. Dávidot a soroksári nyomozók lopás bűntett miatt gyanúsítottként hallgatták ki, őrizetbe vették és előterjesztést tettek előzetes letartóztatásának indítványozására.  ​​

 

Itt lehet hozzászólni !