Szabó Szabolcs lesz a jelölt: hatalmasat bukik a csepeli MSZP

Csepel.info

Harmatgyenge teljesítmény, befolyásos támogató

Megszületett a döntés: ismét az Együtt politikusa, az illegális migrációt és a bevándorlók tömeges betelepítését támogató Szabó Szabolcs lesz az országgyűlési választásokon a közös balliberális csepeli-soroksári jelölt – állítja a Csepel.info forrása.

Informátorunk szerint az önkormányzati választásokon a Demokratikus Koalíció kapná a csepeli polgármester-jelölés jogát. Ezek a döntések azonban a csepeli szocialisták semmibe vételét jelentik, ami ellen már 2014-ben is lázadozott a párttagság. A helyi MSZP pont ezért készül a megállapodás felrúgására arra az esetre, ha a koalíció nem nyerné meg az országgyűlési választást. Ők helyben szeretnék megmondani, ki legyen az önkormányzati választások jelöltje. Kérdés, hogy lesz-e akkor egyáltalán MSZP nevű párt: de erre is van tervük.

Ki az a nagy Ő?

Nem szavazta meg a devizahiteleseket segítő törvényeket, nem támogatta a fogyasztóvédelem megerősítését, az új építésű lakások adójának csökkentését, de még a nagypénteki ünnepnapot sem. Mindezt többnyire azért, mert a bankok nyereségét és az illegális bevándorlást szeretné növelni. Ezért szüntetné meg a magyar határvédelmet, bontaná le a bennünket védő kerítést. Olyanokat költöztetne tízezrével az országba, akik még a nevüket sem hajlandók megmondani – miközben tőlünk nyugatabbra már hetente követnek el véres terrorista merényleteket.

Horváth Szenteczky Szabó 01

A szövetségesek

A csepeli fejlesztéseket sem támogatja. Még fényképet is manipulált, amikor egy hazugságát próbálta a szavazóival megetetni. Soha nem lakott Csepelen, máig Gyulán van bejelentve. Pár év alatt a megélhetési politikusok mintapéldájává vált, akinek semmilyen önálló gondolata sincs. Hiába kezdi minden reggelét azzal, hogy bemagolja az aznapi “véleményét”, képtelen azt hitelesen elmondani. Se hangja se előadókészsége nincs hozzá. Pártját a magyar választók mindössze egy százaléka támogatja.

Mégis ki ez az ember, hogy mindennek ellenére közös jelölt lesz Csepelen?

Nem más, mint Szabó Szabolcs, aki 2014-ben magát csepelinek hazudva került be először a Parlamentbe. Az erőssége pedig az, hogy Soros György a támogatója, aki nélkül esélytelen lenne a magyarországi baloldal.

Kényszerpályán a csepeli MSZP

A harmatgyenge teljesítményt nyújtó, ám a világ legbefolyásosabb bábjátékosát maga mögött tudó Szabó politikai karriere tökéletesen mutatja az MSZP és a balliberális pártok koalíciós politikájának minden hátrányát. Botka Lászlónak ugyanis akkor is be kell áldoznia választási körzeteket a szövetségeseinek, ha azokban erős MSZP-s szervezet és lehengerlő baloldali szavazóbázis van. Szabónak pedig eközben olyannyira nincsenek csepeli támogatói, hogy legutóbb Budapest más kerületeiből és vidékről jártak be az aktivistái.

Ráadásul hiába a csepeli-soroksári körzet az ország egyik legerősebb balliberális fellegvára, ha Szabó még így is látványosan gyenge eredményt ért el 2014-ben. Az Együtt politikusa mindössze 0,6%-kal, vagyis 444 szavazattal tudta megelőzni a fideszes Németh Szilárdot. A Fideszt itt a szebb időkben dupla annyi szavazattal vagy még nagyobb arányban verte az MSZP. Még a baloldalon etalonként emlegetett XIII. kerület sem tudott maga mögött olyan támogatást, mint a csepeli elvtársak – akik ma mellőzöttek.

Tény, hogy a daliás időknek végük, Szabó pedig azzal hencegi tele a balliberális médiát, hogy csak ő tudta megverni a Fidesz alelnökét – aki akkor nem is volt alelnök. Tény viszont az is, hogy Németh Szilárd részben pont azért tudott ilyen fontos pozíciót elfoglalni a Fideszben, mert látványosan sikerült meggyengítenie a csepeli baloldalt, pártja pedig meggyőző fölénnyel nyerte az őszi önkormányzati választást.

Készül már az átverés

A Csepel.info forrása szerint a 2019-es helyhatósági választásokon elvileg ismét a Demokratikus Koalíció kapná a polgármester-állítás lehetőségét. Ez esetben valószínűleg ismét Horváth Gyula, a KISZ és az MSZMP egykori pártfunkcionáriusa, korábbi MSZP-s alpolgármester lenne a jelölt. Horváth ma már a DK elnöke, de Szenteczky János MSZP-s pártelnökkel legendásan gyűlölik egymást. Így már nem meglepő, hogy a porig alázott MSZP a polgármester-jelöltre vonatkozó megállapodásból informátorunk szerint – amennyiben 2018-ban nem nyer a baloldal – ki fog hátrálni.

Szenteczky_Janos01

Szenteczky Jánosnak nem osztottak lapot, de a választások után nem lesz megkötve a keze

Ha 2018 tavaszán veszít a baloldal, kódolható, hogy már nyáron hatalmas káosz lesz az MSZP-ben. A csepeli szervezet azonban egységes, Szenteczky János pártvezér magánhadserege. Úgy tudjuk, hogy fel is készültek a helyhatósági választásra, és Takács Mónikát, a párt jelenlegi önkormányzati politikusát indítanák polgármester jelöltként. Szenteczky, aki tele van büntetőügyekkel, és aljas indokból, nagy nyilvánosság előtt, felbujtóként elkövetett rágalmazás bűncselekménye miatt jogerősen már el is elítélték, nem kíván látványos főszerepet magának.

De az MSZP sem pártként indulna: úgy tudjuk, a pártpolitikusok mind civilbe öltöznek majd. Már készen áll az a szervezet, amely átvenné a jelölés feladatát. Ez esetben tehát lényegében nem is az MSZP, hanem a gyűjtőszervezetként megjelenő “civilek” – akik persze MSZP-s politikusok –  hátrálnának ki a megállapodás mögül.

Csepel.info

 

A témához kapcsolódó cikk:

Pedofil szocialistát véd Szabó Szabolcs, az Együtt politikusa

22 hozzászólás “Szabó Szabolcs lesz a jelölt: hatalmasat bukik a csepeli MSZP” bejegyzésre

  1. Balos szerint:

    Egyik jelölt sem jó. Se Szabó se Horváth. Utóbbi megítélésében egyet értek az MSZP-vel. Horváth kapott egy esélyt, és még a baloldaliak is a Fideszre szavaztak a polgármester választásánál. Hülye pukkancs.

  2. névkötelező szerint:

    És a Fidesz jelöltje ki lesz? Németh Szilárd a soros? :DDD

  3. névkötelező szerint:

    „Újra le fogom győzni Németh Szilárdot” – Dr. Szabó Szabolccsal beszélgettünk
    http://zsurpubi.hu/cikk/1973-ujra-le-fogom-gyozni-nemeth-szilardot—dr.-szabo-szabolccsal-beszelgettunk/

  4. hihetetlen szerint:

    Azért írtak ilyen sok butaságot, mert nincs egy “rendes” jelöltje a fityisznek.
    Csepelről jobb ha már most letesznek, itt többé nem aratnak babérokat. Szerintem.

  5. Valaki szerint:

    Atyaég! 100%, hogy fidesz-győzelem lesz itt Csepelen, nem is értem miért ne a fidesz nyerne. Megindokolhatnátok, én csak jókat hallok és tapasztalok mióta fideszes vezetése a kerületnek.

  6. királyerdei szerint:

    Allahu Akbar!!!
    Így van Szabolcs? 🙂

  7. bagoly szerint:

    Pubikáim !

    1. Magyarországon nem létezik baloldal ! Tulajdonviszonyok ?!

    2. A csepeli baloldal eddigi jelöltjeivel beírta magát a seggfejek nagykönyvébe !

    3. Jó lenne, ha már a csepeliek nyitott szemmel járnának !

  8. királyerdei szerint:

    Valahogy így van! 🙂

  9. robi szerint:

    Szabónak nincs veszíteni valója.
    Legfeljebb visszatér az egyetemi katedrára.

    Belőle nem lesz udvari bohóc.

  10. Balos szerint:

    Már régen az, ha nem vetted volna észre.

  11. xxxxx yyyyy szerint:

    Németh Szilárd nem mer elindulni Csepelen képviselőjelöltként! 2019-ben meg kénytelen lesz megélhetési okból indulni Csepelen, ha a pártja 2018-ban elvesztené a választást! Orbán az alelnökeit azért tartja, hogy legyen kivel elvitetni a balhét! Nagy Testvér nem lehet felelős!

  12. Balos szerint:

    Nem akarlak megbántani csupa xy, de Németh befutó helyet fog kapni a listán akkor is, ha valami hatalmas nagy szerencse során nem a Fidesz nyerné a választást. Viszont a Szabó Szabolcs nem biztos, hogy nyerni tud. Nem a Németh miatt, hanem maga miatt. 2014-ben elmentek a baloldaliak, hogy szavazzanak rá. De a baloldali dolgos emberek nem akarnak egy darab terroristát sem. Ha csak minden századik migránsból lesz terrorista, akkor Szabóék több százat akarnak ide hozni. És igazuk van a csepeli melósoknak, a baloldali politika nem erről szól.

  13. névkötelező szerint:

    Hát pedig én Szabó Szabolcsra fogok szavazni újra, ha valóban ő lesz a közös jelölt! Bizony ám! Szerintem jó fej, jó képviselő. A migráncsozás, Sorosozás, egyéb ostoba fideszes néphülyítés meg nem érdekel!

  14. Lovas szerint:

    Amíg fideszes kormány van, mindenki arra szavaz, akire akar. Csak az MSZP meg Szabóék akarják börtönbe vetni az összes olyan politikust, akik nem értenek velük egyet. Ez Rákosi és Kádár módszere volt anno, Szabó is tipikus tenyérbe mászó arcú komcsi.

  15. Hozzászóló szerint:

    Remélhetőleg beteljesül a címben foglalt prognózis. Sz.Sz újabb sikere óriási szégyen lenne mindannyiunkra nézve.

  16. robi szerint:

    (ál) Balos!

    Szövegértelmezés: mit jelent az udvari bohóc?

    Más.
    Lovasnak megint megártott a meleg, vagy kimaradt a kezelése?
    Bár lehet, hogy szimplán előre fosik a számonkéréstől.
    Hol nyilatkoztak Szabóék olyat, hogy ártatlan embereket bebörtönöznének,mert nem ért velük egyet?

    Sajtótermék megnevezése, időpontja?

  17. csapajev szerint:

    Ne reménykedjetek! A csepelieknek elege van Borbélyból és Németből. Hazugságokkal ijesztgetik a népet. Senki nem akar ide tömegesen menekülteket telepíteni. Csupán az egyezményben foglaltaknak kell eleget tenni. A Szlovák Ficó már rájött, hogy széllel szemben nem lehet pisálni.

  18. […] vált a 2018-as választások közös balliberális jelöltjének neve. Egy nappal az után, hogy lapunk nyilvánosságra hozta Szabó Szabolcs jelölését valamint azt, hogy a 2019-es önkormányzati választásokon a csepeli MSZP ki fog majd hátrálni […]

  19. […] arról beszámoltunk, Szabó Szabolcs lett a balliberális összefogás csepeli jelöltje. Most annak ellenére […]

  20. […] természetesen nem kér bocsánatot egyetlen kijelentéséért sem. Információink szerint ismét ő lesz a balliberális pártok csepeli-soroksári országgyűlési jelöltje, pártja pedig kitart az illegális bevándorlók betelepítési programja […]

  21. […] lesz a balliberális pártok közös csepeli-soroksári jelöltje – ahogy a Csepel.info ezt már augusztusban megírta. Ám a szocialisták feltételekkel fogadják el az Együtt politikusát. Az egyik feltétel, hogy […]

  22. […] Miután ugyanis az Együtt politikusa Botka Lászlónak köszönhetően február környékén ismét közös jelölt lett, csendben kivárta, hogy az MSZP belháborújában végezzenek […]

Itt lehet hozzászólni !