Lendületben a csepeli sportélet – Laurencz Lászlóról nevezik el az új kézilabda csarnokot

Csepel.hu

A most felújítás alatt álló Csepeli Általános Művelődési Központ tornacsarnoka mellett épül meg az az új kézilabda csarnok, amelyet Laurencz László kézilabda mesteredzőről, volt női szövetségi kapitányról neveznek el. A Csepel Diáksport Egyesülettel közös beruházás a csepeli önkormányzat támogatásával és a Magyar Kézilabda Szövetség TAO-s pályázatának hozzájárulásával valósul meg.

Az egyesület névadó ünnepséget szervezett pénteken a Sport-, Szabadidő- és Rendezvényközpontban Laci bácsi 83. születésnapjára, melyet július 29-én ünnepel. A kiváló sportolót, Csepel díszpolgárát Borbély Lénárd polgármester és Kalmár Zsolt egyesületi elnök köszöntötték.

A CSDE képviseletében az elnök felidézte személyes megismerkedésük élményeit és egyben megköszönte segítségét a csepeli kézilabda felemeléséhez. Elmondta: Laci bácsi szakmai igazgatóként dolgozik az egyesületben, s mint szakember számos instrukcióval látja el a fiatalokat. Jelenleg több mint 250 gyermek sportol az egyesületben, idén 15 csapattal indulnak a Kézilabda Nemzeti Bajnokságon. Az elnök megköszönte Csepel polgármesterének a városvezetés támogatását.

Az önkormányzat képviseletében Borbély Lénárd polgármester gratulált az egyesületnek a nemes célú kezdeményezésért és a sportolóknak a kiváló eredményekért. Örömét fejezte ki arról, hogy a városvezetés egy olyan jószándékkal létrejött egyesület mellé állhat, amely a mindennapi testedzést népszerűsíti, a csepeli sportéletet fellendíti. Megköszönte Kalmár Zsoltnak a csepeli kézilabda felkarolásáért végzett munkáját. Hozzátette: a közös munka során megvalósul egy olyan sportcsarnok, amely hiánypótló a kerületben és az egyesületnek valódi otthont adhat.

A polgármester bejelentette: a megépülendő létesítményt Laurencz László Sportcsarnoknak fogják hívni. Erről szándéknyilatkozatot adott át Laci bácsinak, majd születésnapja alkalmából sok boldogságot és jó egészséget kívánt.

Az egyesület elnöke meglepetéssel készült, jelképesen átnyújtotta a leendő nézőtér egyik székét a mesteredzőnek.

AZS

Fotó: Gubis Mariann

Csepel.hu

Egy hozzászólás “Lendületben a csepeli sportélet – Laurencz Lászlóról nevezik el az új kézilabda csarnokot” bejegyzésre

  1. strici szerint:

    ha borbolescu bocsanat borbely lenard tamogatja a csepeli kezilabdat par even belul vege a veszprem uralkodasanak. mi jatszuk a bl dontot reszkess migransoktol hemzsego europa!
    es kulon szeretnem megkoszonni a vezetesnek nemeth szilardal kiegeszitve hogy hagytak megsemmisulni az extra ligas csepeli roplabdat.
    a ropiseknek semmi koze nem volt a politikahoz.
    a csarnokban nem volt futes ezert 3 merkozesen nem tudtak jatszani es a szovetseg kizarta a sokszoros bajnok csapatunkat.
    a csepeli ontomjenezo istenek biztos tudtak volna egy iskolai tornatermet adni.

Itt lehet hozzászólni !