Tele van Nagy Britannia terroristával – bárhol robbanthat egy Soros-angyalka

Magyarország is lehet célpont

Csepel.info lapszemle

Franciaország is nehéz helyzetben van: a kép egy korábbi terrortámadás során készült

A “menekültként” érkezett muszlim terroristák már ott vannak Nagy Britannia összes nagyvárosában. Épp úgy, ahogy Soros György szervezetei, pártjai igyekeznek azon, hogy Európa és Magyarország minden pontján is jelen lehessenek. És hiába van bekamerázva Nagy Britanniában szinte minden. Az öngyilkos merénylőket csak inspirálja, hogy felvételek készülnek a “hőstetteikről”, amikor gyerekeket, nőket gyilkolnak. A legmagasabb, kritikus szintre emelték kedd éjjel Nagy-Britanniában a terrorellenes készültségi szintet.

A szakértők szerint uniós államként Magyarország is célpontja az iszlám gyökerű terrorizmusnak, de nálunk nincs erős muszlim bázis. Egyelőre: Soros György szervezetei évi egymillió illegális muszlim bevándorlót szeretnének befogadni, hogy néhány év alatt kiirtsák a keresztény kultúrájú Európát. Meg akarják törni a magyar kormányt. A politikai agitációval foglalkozó Soros-civilek ezért ősszel hasonló méretű kormányellenes rendbontásra és tüntetéshullámra készülnek, mint amellyel a Hallgatói Hálózat is megpróbálkozott még 2012-ben. Az alábbiakban lapszemlénket olvashatják.

Kritikus szintre emelték Nagy-Britanniában a terrorellenes készültséget

A legmagasabb, kritikus szintre emelték kedd éjjel Nagy-Britanniában a terrorellenes készültségi szintet. A döntést Theresa May miniszterelnök jelentette be a Downing Streeten, a brit kormány válsághelyzeti tanácskozó testülete, a COBRA késő esti értekezlete után. May közölte: az elhárító szolgálatok megítélése szerint nem lehet kizárni, hogy az előző esti manchesteri öngyilkos merénylet elkövetője mögött egy szélesebb csoport állhatott, és emiatt nem zárható ki akár az sem, hogy rövid időn belül újabb támadás történhet. Az intézkedés lehetővé teszi egyebek mellett, hogy a kiemelt védettségű helyszíneken járőröző rendőri egységeket katonai alakulatokkal egészítsék ki.

Az intézkedés előzményeként, hétfő éjjel a 22 éves Salman Abedi öngyilkos merényletet hajtott végre a 21 ezer férőhelyes Manchester Arena rendezvénycsarnokban, ahol Ariana Grande amerikai énekesnő adott koncertet. A líbiai származású, de Manchesterben született Abedi az előadás végén, a Manchester Arena – a legnagyobb brit fedett rendezvényközpont – előcsarnokában, a koncertről távozó tömegben robbantotta fel a nála lévő pokolgépet.

A merényletben 22-en életüket vesztették, 59-en megsérültek. Az áldozatok és a sérültek között egyaránt sok a gyermek és a tizenéves fiatal. A legfiatalabb azonosított halálos áldozat egy nyolcéves kislány.
A jelenleg használt brit riasztási rendszert a 2005 júliusában elkövetett londoni merényletsorozat után dolgozták ki. Abban a támadásban négy brit állampolgárságú muszlim öngyilkos merénylő robbantott fel három metrószerelvényt és egy városi buszt, 52 utast megölve, és több mint hétszázat megsebesítve. A legmagasabb, kritikus készültségi fokozatot azóta – a kedden bejelentett döntés előtt – kétszer, 2006-ben és 2007-ben léptették életbe. (További információk: Gazdaság Portál)

Magyarország is lehet célpont, de nincs nagy veszély

A manchesteri merénylet következtében sem nőtt a veszélyeztetettségünk. A szakértők szerint uniós államként Magyarország is célpontja az iszlám gyökerű terrorizmusnak, de nálunk nincs erős muszlim bázis.

Az Európai Unió célpontja a terroristáknak, így Magyarország is célpontnak számít – szögezte le Horváth József vezérőrnagy, biztonságpolitikai és titkosszolgálati szakértő, aki szerint a manchesteri robbantás beleillik az Iszlám Állam (ISIS) merényleteinek sorába. Az unióban eddig azokban az országokban robbantottak, ahol nagy tömegekben élnek muzulmánok. Az elmúlt néhány év nyugat-európai terrortámadásait az adott országban született másod-, harmadgenerációs muszlimok követték el, nemegyszer frissen érkezettek bevonásával. Ez történt Franciaországban, Belgiumban, Németországban és most Angliá­ban is.

Az ISIS azokra akar csapást mérni, akik harcolnak ellenük Szíriában és Irakban. Nagy-Britannia kiemelt szerepet tölt be az ISIS elleni koalícióban, így kiemelt célpont is a terroristák számára. Most ott támadtak, ahol a legkönnyebb volt számukra, és ami a legjobban fáj, hogy a célpontok gyermekek voltak – fejtette ki Földi László titkosszolgálati szakértő, egykori hírszerző.

Maximális biztonság nincs, terrorfenyegetettségben él Európa – közölte Nógrádi György biztonságpolitikai szakértő. Szerinte mindezek ellenére Magyarország továbbra sem közvetlen célpontja az iszlám eredetű terrorizmusnak. Soha nem volt gyarmatunk, így a gyarmati lakosság leszármazottai sem élnek hazánkban. Minimálisnak mondható a magyarországi muzulmánok létszáma – mondta Nógrádi. (További információk: 888.hu)

Erre készülnek Sorosék ősszel Budapesten

Baloldali forrásaik szerint a Soros Györgyhöz köthető, politikai agitációval foglalkozó civil szervezetek ősszel hasonló méretű kormányellenes rendbontásra és tüntetéshullámra készülnek, mint amellyel a Hallgatói Hálózat is megpróbálkozott még 2012-ben. A provokátorok receptje pedig a Magyarországon eddig még kevéssé ismert felforgató marxista, Saul D. Alinsky A radikálisok törvényei című tanulmánya lesz.

A 888 úgy tudja, ahogyan néhány évvel ezelőtt a Hallgatói Hálózatnál (HaHa), úgy ezúttal sem véletlen merült fel Alinsky neve a Soros György amerikai tőzsdespekulánshoz köthető civil szervezeteknél. Ugyanis a néhai baloldali aktivista, Alinsky több szálon is kötődik a tengerentúli, felforgató, liberális elithez, név szerint

  • Hillary Clintonhoz,
  • Barack Obamához
  • és természetesen Soros Györgyhöz is.

Az orosz-zsidó családból származó Saul David Alinsky marxista aktivista által megfogalmazott, erőszaktól nem mentes “A radikálisok 12 szabálya” című tüntetési kalauz már több ízben is hivatkozási alapként merült fel a magyar baloldali aktivisták körében. Ismeretes, 2012-ben a HaHa és a Gulyás Márton vezette Humán Platform együttesen hergelte a kormány ellen az egyetemistákat, demonstrációjuk alatt pedig – Alinsky kézikönyvéhez hűen – az erőszakos egyetemfoglalások és a rongálások sem maradtak ki az akkori akciókból.

A 888 értesülései szerint az őszi demonstráció egyik főszervezője az a Gulyás Márton lehet, aki a Soros György kifizetéseiből részesülő Krétakör nevű társulat egykori ügyvezetője volt. A hírhedt provokátor – akit legutóbb 300 óra közmunkára ítéltek, miután Alinsky forgatókönyve alapján festékkel dobálta meg a Sándor-palotát, majd önmagát áldozatként próbálta beállítani – már nem egyszer szólalt fel a kormányellenes agitációt és a migránsok befogadását előremozdító civil szervezetek mellett.

A 888 úgy tudja, Gulyásék ősszel mintegy kétezer aktivistából álló hálózatot fognak hadba küldeni, a Soros-féle “nyílt társadalom” eszméjének védelmében.

A sem felsőoktatási képzettséggel, sem pedig szakmával nem rendelkező Gulyás Márton érdeklődése Alinsky irányába nagy valószínűséggel “felülről” érkezhetett, hiszen Soros György két legnagyobb kitartottja, Hillary Clinton és Barack Obama is szorosan kötődik a néhai marxista aktivistához és annak munkájához. Kevesen tudják ugyanis, hogy Hillary Clinton diplomamunkája Saul Alinsky munkásságának elemzésén alapult, míg Barack Obama pedig el is végzett egy Alinsky-féle kurzust, amely abban kalauzolta a későbbi amerikai elnököt, hogy miként kell politikailag közösségeket szervezni valamint, ha az érdeke éppen megkívánja, akkor megosztani és összeugrasztani.

A radikálisok 12 szabálya

1. Nemcsak az a hatalom, amivel valóban rendelkezel, hanem az is, amiről az ellenség azt hiszi, hogy rendelkezel. A hatalomnak két fő forrása van: a pénz és az emberek. Akiknek nincs pénzük, a testükből kell felépíteniük a hatalmat. 2. Sose kerülj kívül az embereid tapasztalati körén. Csak zavarodottságot, félelmet és meghátrálást fog eredményezni. 3. Amikor csak lehet, kerülj az ellenség tapasztalati körén kívülre. Keresd a módját, hogyan növelhetnéd a bizonytalanságát és az idegességét. 4. Kényszerítsd az ellenséget, hogy a saját szabályai szerint járjon el. Ha az a szabálya, hogy minden levélre válaszolnia kell, küldj 30 000 levelet. Ezzel kinyírhatod, mert senki sem képes megfelelni az összes maga állította szabályának. 5. A nevetségessé tevés az ember leghatásosabb fegyvere. Nincs védekezés. Irracionális. Dühítő. Döntő nyomásgyakorlási pontként is szolgálhat, hogy engedményekre kényszerítsd az ellenfelet. 6. Az a jó taktika, amit élveznek az embereid. Unszolás nélkül is tenni fogják. El fogják végezni a feladatukat, és még jobbakat is fognak javasolni. 7. Az a taktika, ami túl hosszan alkalmazol, teherré válik. Sose válj unalmassá. Még a radikális aktivisták is elunják magukat. 8. Tartsd fenn a nyomást. Ne engedd fel. Folyamatosan próbálj ki új dolgokat, hogy bizonytalanságban tartsd az ellenfelet. Ahogy az ellenfél kiismer egy taktikát, vágd lágyékon valami újjal. Támadj, támadj, támadj minden irányból, sose hagyj esélyt a tántorgó szervezetnek a pihenésre, átcsoportosításra, talpra állásra és a stratégiája újragondolására. 9. A fenyegetés gyakran rémisztőbb, mint maga a dolog. A képzelet és az ego gyakran sokkal több negatív következményt képes vizionálni, mint bármely aktivista. És amit valóságnak észlelnek, az azzá válik. 10. Ha egy negatívumot elég keményen nyomsz, végül pozitívvá fog válni. Ha a másik oldal erőszakot alkalmaz, könnyen a te oldaladra állítja a közvéleményt, mert az a gyengébb féllel szimpatizál. 11. A sikeres támadás ára a konstruktív alternatíva. Soha ne hagyd, hogy az ellenfél pontot vigyen be, mert azon kapnak, hogy nincs megoldásod a problémára. 12. Válaszd ki a célpontot, izoláld, nevezd meg és polarizáld. Vágd el a támogatói hálózatától és szigeteld el a célpontot a szimpátiától. Embereket támadj, ne intézményeket, mert az emberek sérülékenyebbek, mint az intézmények.

Érdekesség, hogy a baloldaliak körében igencsak népszerű Alinsky A radikálisok törvényei című tanulmányában kifejezetten pozitív hangnemben értekezik Luciferről, azaz a Sátánról. A marxista aktivista szerint ugyanis Lucifer az emberiség által ismert legsikeresebb lázadó, aki ki is tudta harcolni tevékenységével a saját birodalmának megszerzését. (Forrás: 888)

Csepel.info lapszemle

 

5 hozzászólás “Tele van Nagy Britannia terroristával – bárhol robbanthat egy Soros-angyalka” bejegyzésre

  1. bagoly szerint:

    Tényleg nem érné meg időben és gyökereiben likvidálni ezeket ???

  2. csapajev szerint:

    Tulajdonképpen ezek szerint,EZEK!!!! szerint,Soros György maga a VILÁGMINDENSÉG…..

  3. Állítsuk meg Brüsszelt! szerint:

    Sorosék totális háborút hirdettek!

  4. Hozzászóló szerint:

    A mai liberalizmus és a terrorizmus kéz a kézben jár.

  5. Nondroid szerint:

    “Az öngyilkos merényletet a 22 éves Salman Ramadan Abedi követte el. Ő líbiai származású, de már Manchesterben született.”
    Tehát nem migráns volt.

Itt lehet hozzászólni !