Betört a Momentum az Origó szerkesztőségébe

888

Utoljára a kommunisták és a nyilasok csináltak olyat, mint ma a Momentum

A Momentum Mozgalom tornából felmentett tagjai engedély nélkül behatoltak az Origo szerkesztőségébe, ahol Kovács András újságírót inzultálták. Információink szerint a portás bácsi végül elzavarta a hipszterforradalmárokat.

Fekete-Győr András, a Momentum Mozgalom vezetője semmilyen engedélyt nem kért, hogy magánterületen forgasson, azt hajtogatta, hogy erre közérdekből nincs szüksége – írja az Origo. Fekete-Győr demagóg mondatok sorozatában azzal vádolta az Origót, hogy propagandát folytat, és ez ügyben akar válaszokat hallani.

Kovács András újságírót támadták le, aki munkaszerződése értelmében csak engedéllyel nyilatkozhat, így nem is mondhatott semmit. Ráadásul nem járult hozzá, hogy video- vagy fényképfelvétel készüljön róla, ez azonban nem zavarta a momentumosokat.

Az akció időpontja sem véletlen. Éppen ma írt az Origo arról, hogy eddig több mint 16 millió forintot tett zsebre hallgatói érdekvédelemből a Momentum Mozgalom több tagja, ez nyilván kínos a párt számára. Soproni Tamás, a Momentum alelnöke, aki korábban trágárságával hívta fel magára a figyelmet, például több mint másfél millió forintot vett fel a höközésért.

Forrás: 888

 

3 hozzászólás “Betört a Momentum az Origó szerkesztőségébe” bejegyzésre

  1. bagoly szerint:

    Zsák a foltját !….Mindegyik egyforma szarkupac !

  2. robi szerint:

    Kitermelődött egy – pártállástól független, politikával átitatott környezetben – ingyenélő társadalmi réteg.

    Mivel sokan vannak és sokkal jobban élnek, mint aki izzadsággal keresi kenyerét , lassan senki nem akar dolgozni az országban. Aki meg akar, elhúz innen.

  3. szigetország szerint:

    Na, a liberálisok kb. így tisztelik a sajtószabadságot.

Itt lehet hozzászólni !