Rendőrautó gázolt el egy gyalogost Szigetszentmiklóson

POLICE, Csepel.info, Mr.Gabee

Foto: POLICE

Foto: POLICE

A Szigetszentmiklósi Rendőrkapitányság szolgálatban lévő járőre eddig tisztázatlan körülmények között gázolt el egy gyalogost az 51101-es számú út 4-es kilométerszelvényében – Szigetszentmiklós területén –  2017. április 30-án 2 óra 22 perckor.

A balesetben a gyalogos és a gépjármű vezetője is megsérült, őket a mentőszolgálat munkatársai kórházba vitték. A gyalogos néhány órával később, a kórházba szállítást követően életét vesztette.

Az eset további körülményeit még vizsgálják.

5 hozzászólás “Rendőrautó gázolt el egy gyalogost Szigetszentmiklóson” bejegyzésre

  1. mind_the_gap szerint:

    Az az igazság, hogy Miklós és Csepel, valamint a Halásztelek és Csepel közötti ki és bevezető szakaszok, az M0-ra való csatlakozások igazi balkáni állapotban vannak. Valamelyik nap több, mint 30 perc alatt jutottam el az M0-ig az Erdősor utcától, pedig nem is volt baleset.
    Állandó dugók, araszolások, reggel és este is…
    Valamelyik nap olvastam egy hírt, miszerint a Pest Megyei Nav a szabadkikötőben és a Leshegyi Ipari parkban is létrehozott vámügynökséget. Ez a hír magában foglalja a megnövekedett áruforgalmat, igaz, ebben a kötött pálya is benne van. De az árút el is kell vinni valahogy..
    A csepeli út szinte a kerítések mellett megy, szűk sávok, sz@r minőségű út, ami utána belefut az M0 környéki őskáoszba. Csepeli út – M0 origóba van vezetve az M0 mindkét sávja, a csepeli út, a Miklósról jövő út, az ipari parkból jövő út.
    A Halásztelki csomópontban csak néhány autó tud felkanyarodni az M0-ra, emiatt a temetőig áll a sor…
    Hihetetlen, hogy idevonzották a sok ipari létesítményt, logisztikát, Csepel és MIkós is dinamikusan növekedne, de az infrastruktúrát hagyják úgy ahogy van. Mi lesz azzal a rengeteg adóval, amit az ipari létesítmények, autósok fizetnek be a költségvetésbe??
    Az M0 szigeti szakaszán még legalább 2 le és felhajtó kellene, a mostani utakat pedig bővíteni kell, a csomópontokat pedig át kell gondolni, másfele vezetni, bővíteni, stb.
    A legszörnyűbb, hogy egy helyben megy a toporgás, még csak tervek, elképzelések, gondolatok sincsenek és nem értem miért.
    Kinek jó az, hogy emberek ezrei állnak a sorban, idegeskednek, időt és ezzel pénzt vesztenek, közben a környezetet is szennyezik. A cikkben szereplő balesetveszélyről már nem is beszélve. Ki az aki a csepeli úton el mer indulni gyalog vagy akár kerékpárral? Ez egyenlő az öngyilkossággal. A hatóságok meg csak megvonják a vállukat: ez ilyen, ezt kell szeretni és kész.

  2. kerdezo szerint:

    Rendkívül nagy lehetett a becsapódás ereje, ha az emberi test ilyen sérüléseket okozott a szélvédőben és a tetőben

  3. Csepel-sziget szerint:

    Néhány héttel ezelőtt már volt ezen a szakaszon egy halálos éjszakai gázolás, akkor épp egy kerékpárost csapott el és lökött át a szemből érkező autó alá egy kocsi. Mi ez az éjszakai zarándoklat ezen az országúton? S ha már éjjel, vagy akár nappal az úttesten vagy közvetlenül amellett vagyunk kénytelenek gyalogolni, akkor mindig forgalommal szembeni oldalon érdemes menni, hogy lássuk a közeledő járművet és legyen esélyünk, ha rosszul alakulnak a dolgok.

  4. kerdezo szerint:

    Láthatósági mellényt nem véletlenül találtáki.
    Ugyan nem golyóálló, és nem is tompít semmilyen sérülés esetén sem, de a túlélési lehetőséget növeli. Ez azonban az elhunytakon már nem segít.

  5. Diamonds Extra szerint:

    A rendőrautó fedélzeti kamerája nem folyamatosan működik…?

Itt lehet hozzászólni !