Hatalmas kamu a magyar rendőri erőszak

A bajai videóhamisítás kutya farka az indexeshez képest?

Csepel.info

Az Index kamuvideója, amivel nemzetközi botrányt próbálnak keverni Magyarország ellen

Több éves sebhely újként mutogatva, négy órás állítólagos hasaltatás, ami a panaszos pár perccel későbbi elmondása szerint húsz percig sem tartott, ütlegelés vasalt kesztyűvel az arcra – persze nyomok nélkül, közel-keleti és a CIA-ra jellemző kínzások a magyar rendőrökre kenve. Ezt mutatja be az Index kamuvideója, amihez a szintén Soros Györgyhöz kötődő Átlátszó járul most hozzá újabb elképesztő történetekkel. Ezek szerint a magyar határ leginkább Auschwitzhoz hasonlít. Érdemes beleolvasni a kommentekbe, mert mindezt még a Soros-mesékhez szokott migránssimogatók sem hiszik el.

Miközben gőzerővel zajlik a Soros Györgyhöz kapcsolódó újságok kampánya a magyar határt védő rendőrök ellen, saját felvételeik igazolják, hogy az állítások többsége csak színjáték, sőt tömény hazudozás. Tessék megnézni és figyelni az Index videóját, mutatjuk az abszurd állításokat!

index_vid02

Pár napos kutyaharapás? A kutyaharapás nem ilyen sebet okoz, ráadásul ilyen hegesedéshez jó körülmények között is hónapok kellenek: valójában gyermekkori sebhely is lehet

index_vid01

Hihető, hogy vizes vödrökkel rohangálnak a mínuszokban a kerítés mellett? Közel-keleti és CIA kínzási módszerekkel vádolja a magyar rendőröket

index_vid03

Négy óra fekve, vizesen és levetkőztetve, nulla fok alatt, és még csak be sem rekedt tőle

index_vid04

A kezét is szétnyomkodták, de már elmúlt

index_vid05

Auschwitzban ezt állva kellett elviselni a mínuszokban, de a magyar határ rosszabb

index_vid06

A négy órás hasaltatás úgy történt, hogy húsz perccel később lehetett csak felállni

Az Index kamuvideóját Soros György álcivil szervezeteinek kánonja kísérte, amit most – a szintén Soros György által finanszírozott – Átlátszó toldott meg egy újabb megrázó képpel.

sebesult

Az Átlátszó most ezzel a képpel sokkol

atlatszo_01

Az Átlátszó olvasói közül többen is gondolkoznak

atlatszo_02

Érdemes megnézni a hozzászólásokat, van bőven

A kép és a leírás szerint a magyar rendőrök szögesdrótba tekerték egy szerencsétlen illegális határátlépő lábát – nyilvánvalóan nem kímélve ezzel a saját testi épségüket sem. A szögesdrót ugyanis nem intelligens fegyver, hogy csak az illegális határátlépőt szúrja meg. A hozzászólók többsége kétkedéssel fogadta az állítást, még a leghiszékenyebb is úgy gondolta, hogy egyedi esetről lehetett szó (nem is mutattak több képet).

Csepel.info

13 hozzászólás “Hatalmas kamu a magyar rendőri erőszak” bejegyzésre

  1. névkötelező szerint:

    “Két rendőrt ítéltek el gyorsított eljárásban amiatt, mert migránsokat bántalmaztak a déli határon. Egyikük szolgálatteljesítés közben jobb térdével arcon rúgott egy ülő menekültet, ezért háromszázezer forintos pénzbüntetést kellett fizetnie – derült ki a Legfőbb Ügyészség Magyar Nemzetnek küldött válaszaiból. Az elkövető szerződéses szakaszvezető volt, őt közfeladatot ellátó személy eljárásában elkövetett bántalmazás bűntette és testi sértés bűntette miatt ítélték el.

    A másik lezárult ügyben a Szegedi Törvényszék katonai tanácsa egy főtörzszászlóst büntetett meg 130 ezer forintra, amiért a rendőr közvetlen közelről könnygázzal arcon fújta a határkerítés túloldalán lévő menekültet.”

    http://mno.hu/belfold/arcba-terdeplo-rendor-es-konnygaz-a-deli-hataron-1390332

  2. névkötelező szerint:

    Ábel Attila, te amúgy ezt a hányadék cikket teljesen önállóan voltál képes megírni? Ezzel foglalkozol alpolgármesterként munkaidőben?

  3. Balos szerint:

    A baloldalnak már régen szakítania kellett volna ezzel a migránsvédő gyakorlattal. Csak veszít a támogatottságából, a baloldali emberek többsége is rendet akar a határon.

  4. Lovas szerint:

    Az Index eddig is hazudott. A tények azt mutatják , hogy ahol rendőrségi visszaélés volt, ott következménye is lett.

  5. Ábel Attila szerint:

    Kedves névkötelező!

    Engem harapott már meg kutya. A helyzet az, hogy a kutyaharapás nem hasonlít a képen látható sebhelyre. A kutyának ugyanis nem pengeszerű a foga, és nem is csak egy van belőle. Ha én írtam volna a cikket, ezt külön is kihangsúlyoztam volna.

    Az Index egy álhíroldal. Sajnos.

  6. Nagyapó szerint:

    névkötelező! Hogy van Soros úr (különösen a hátsó fertálya)?

    Ceterum censeo… A kommunista, ha kinyitja száját, hazudik, ha kinyújtja kezét, lop.

  7. Nagyapó szerint:

    Egyik szomszédomnak van egy papagája, lolkának hívja. Az is csak ismételni tud.
    Apropó! Hány milliárd keresztény van és azok hány százaléka radikális terrorista? Szeretnék “briliáns” választ!

    Ceterum censeo… A kommunista, ha kinyitja száját, hazudik, ha kinyújtja kezét, lop.

  8. Fogarasi László szerint:

    A Fidesznek van egy egész kommandónyi papagája, közülük az egyiket Lokálnak hívják, egy másikat Nagyapónak. Mindegyik csak ismételni tud – ostobaságokat.
    Soros György egy idegenbe szakadt hazánkfia, aki saját pénzéből támogatja Magyarországon azokat a tevékenységeket, amelyek egy demokratikus jogállam helyreállítását célozzák.
    Orbán, Semjén és bandája külföldön, a magyarok közpénzéből toboroz támogatókat saját itthoni „illiberális” politikájához. /Ukrajna, Románia, Szerbia, Szlovákia…./
    Más: Mit szólna ahhoz, ha például a keresztes lovagokat, az Inkvizíció papjait, az Amerika őslakosait pusztító erőszakos hittérítőket is radikális terroristáknak nevezte volna a korabeli sajtó? Már ha lett volna annak idején.

  9. névkötelező szerint:

    Ábel Attila, az Index egy álhíroldal? És akkor a csepel.info mégis micsoda?
    Ha nem te írtad a cikket, akkor mégis kicsoda? Miért nem vállalja a nevét?

  10. admin szerint:

    Kedves névkötelező, ez a családi neve vagy a keresztnév?

  11. névkötelező szerint:

    admin, nem én írok ide cikkeket tudtommal.

  12. Letiltatni szerint:

    A marosvásárhelyi fekete márciusi napokról miért nincs megemlékezés? Vagy a tiszteletbeli székelység olyan rmdsz féle, hogy a zászlót tetetik el a felvonulásról?

Itt lehet hozzászólni !