Megbüntették az ellenzéki politikust, szerinte nem véletlenül

Csepel.info

horvath-gyula-20170315

Horváth Gyula március 15-én felolvassa beszédét (fotó: Facebook)

Megbüntették Horváth Gyulát a csepeli közterület-felügyelők – adta hírül a felháborodott politikus a Facebook-oldalán. A Demokratikus Koalíció és a balliberális pártok 2014-es közös polgármester-jelöltje szerint ez csak azért történhetett meg, mert a személye nem tetszik a kerület vezetésének. A közterület-felügyelet viszont azt állítja: csak a tiltott helyen parkoló autókat büntetik. 

A DK politikusa szerint március 15-én büntették meg, “amikor minden fővárosi parkolási díjfizetés feloldásra került”, és azért, “hogy megbüntetik azokat, akik nem tetszenek nekik”. A politikus történetének kissé ellent mond, hogy Csepelen nincs, soha nem is volt parkolási díj. Így annak elmulasztásáért sem lehet pótdíjat vagy büntetést fizettetni.

A Csepel.info megkereste az ügyben a közterület-felügyelet vezetőjét, aki nem csak azt emelte ki, hogy Csepelen nincs parkolási díj. Sághi Jenő szerint a munkatársai nem személyeket büntetnek, csak tilosban parkoló gépjárműveket. Cáfolta, hogy bárki szólt volna neki arról, hogy a politikust megbüntették – Horváth Gyula ugyanis többek között ezt is állította. Sághi Jenő hangsúlyozta: amennyiben valóban büntették a politikus autóját, úgy tiltott helyen vagy engedély nélkül állhatott meg.

Horváth Gyula felháborodása ugyanakkor nem lehet véletlen: amikor ő volt Csepel MSZP-s alpolgármestere, valóban nem büntethették meg. Az akkori csepeli vezetés egyenesen a rendőrkapitányságtól kapott külön engedélyt arra, hogy tiltott helyekre is behathassanak és ott parkoljanak. Ez azonban hét éve a múlté. A közelmúltban Ábel Attila fideszes alpolgármestert büntették meg azért, mert elfelejtette kitenni a polgármesteri hivatalnál a parkolásra jogosító engedélyt az autójára. Ő kifogások keresése helyett kifizette a büntetést. Horváth Gyula viszont bejelentette, hogy sérelmei miatt pert indít. Állítása szerint, ha megnyeri a pert, ugyanúgy közhírré fogja ezt tenni, mint legutóbb, amikor Borbély Lénárd polgármester és Ábel Attila alpolgármester ellen indított büntetőpert. Bár akkor elvesztette a büntetőpert, Facebook-oldalán azóta is azt állítja, hogy megnyerte.

Csepel.info

7 hozzászólás “Megbüntették az ellenzéki politikust, szerinte nem véletlenül” bejegyzésre

  1. Lovas szerint:

    Nem szokta meg az elvtárs, hogy nem parkolhat a tilosban 😃

  2. bagoly szerint:

    Minden esélye meg van rá, hogy “ennyi” ésszel vegatáljon!

  3. kerdezo szerint:

    Arról miért hallgat, hogy hol állt az autóval?
    Tessék kitenni a fényképet :mrgreen:

  4. Balos szerint:

    Gyula, Gyula, Gyula, te fasz. Mi a picsának ez az állandó műbalhé? Miért nem foglalkozol a dolgoddal, ha már úgy alakult, hogy te lettél itt az ellenzék vezére?

  5. Válaszoló szerint:

    Akárhányszor odamegy a Gyula ehhez a szoborhoz, ott mindig balhé van. Biztos nem ő tehet róla, csak fura ez nekem…

  6. admin szerint:

    Horváth úr most közzé tette a büntetőcéduláját. A cédula szerint a Szent Imre téren állt meg, ahol csak az engedélyét kellett volna kitennie. De nem tette. Így büntették meg a jelenlegi alpolgármestert és Balogh Ernő fideszes képviselőt is. Egyikük sem hisztériázott utána, kifizették a büntetést. Horváth úr abban is téved, hogy Sághi Jenő büntette volna meg: a közterület-felügyelet vezetője nem végez utcai szolgálatot, és nem oszt büntetőcédulát.

    Horváth Gyula bejegyzése, ahol megint óriásit téved abban, hogy Csepelen akár csak egyetlen fizetős parkoló lenne, itt látható: https://www.facebook.com/horvathgyulacsepel/photos/a.696786617131750.1073741829.357593351051080/1073486472795094/?type=3&theater

  7. […] alpolgármester elleni perét bukta el. De ebben nem csügged. Legújabb próbálkozása, hogy perrel kerüljön ki egy tiltott parkolást, információink szerint azonban ebben szintén csekélyek az […]

Itt lehet hozzászólni !