Íme, itt van Nagy-Magyarország!

Vélemény – Ábel Attila

sikoltozo_liberalis

Amikor nem az nyer a választáson, akit ők akarnak, akkor előbb csalásról beszélnek. Aztán a szavazók lesznek hülyék. Sőt, a Facebook is hibás, mert ott vezették meg a sok birkát. Álhírekkel és Macedóniából, honnan máshonnan. Meg aztán Oroszországból. Nyilvánvalóan Putyin is bűnös, meghekkelt valamit, az már biztos – állítják.

Végül Soros György, a Liberális Világ Élő Istene és Legkedvesebb Vezetője mindezt megelégeli. Az tarthatatlan! – jelenti ki. Ez az elnök nem maradhat. Meg kell buknia! – mondja ki a végső ítéletet.

Liberális egyetemek liberális tanári karai kapnak liberális sírógörcsöt ennek hallatán. Utcákra vonulnak, visítanak, vonyítanak, hörögnek, transzparenseiket lóbálják, majd görcsök rántják őket a földre. Épp akkor persze, amikor a liberális televíziók és újságok kameraerdeje éppen rájuk fókuszál. Liberális kommentátorok és megmondó emberek mondják meg, hogy nagy baj lesz, ha így marad. Sérül a demokrácia, sérül a fékek és egyensúlyok rendszere, ha nem ők adják az elnököt. Homoszexuálisok és nőszervezetek, LMBTQ celebek karmolják véresre botoxos arcukat, követelik a főgonosz és családja azonnali likvidálását. Persze csak az emberi, a női meg a melegjogok védelme érdekében.

Mi meg lassan egy közép-amerikai banánköztársaságot látunk a liberális lapok torzításában – miközben ugyanők pár hónapja még azt mondták, hogy ez a működő demokráciák legműködőbb demokráciája. Addig mondták, amíg az volt az elnök, akit ők akartak.

Mi magyarok értjük ezt. Párszor már átéltük. Nagy-Magyarországot is másképp képzeltük. De az élet a legnagyobb forgatókönyvíró. Mert előbb Lengyelország, most pedig az Egyesült Államok lett Nagy-Magyarország. Most Trump és az amerikaiak ízlelgetik hetek óta azt, amit mi itt hetedeik éve kapunk. Ha Trump lesz olyan ügyes mint Orbán, majd megszokják. És pár év múlva kezdődik minden elölről.

Ábel Attila

9 hozzászólás “Íme, itt van Nagy-Magyarország!” bejegyzésre

  1. csapajev szerint:

    És miért is kellene nézni ennek a reklámarcnak a rossz fogsorát?
    Undorító….

  2. Letiltatni szerint:

    hatás vadászat a “Nagy- Magyarország” kiírás.
    A hazafiasság nem csak ebben merül ki.

  3. Szabó Imre szerint:

    “Ha Trump lesz olyan ügyes mint Orbán, majd megszokják.”

    megszoksz, vagy megszöksz..
    mint sok százezer hazánkfia, akik külföldre kényszerültek az “ügyes” orbán vezérünk rezsime elől.

  4. királyerdei szerint:

    Allahu Akbar!
    Ezt akarjátok komcsik?

  5. szigetország szerint:

    Nagy a Trump-ellenes hiszti. Szítják ezt azok az állítólagos demokraták, akik most nem fogadják el a demokráciát, hogy Trumpot demokratikusan elnöknek választották.
    Ebből látható, hogy ezek a demokraták nem demokraták, ezek a liberálisok nem liberálisok. Valójában a diktatúrát szeretik, amikor ők vannak hatalmon.

  6. ZsiványZoli szerint:

    Hogyan lehet Trumpot Orbánnal egy lapon említeni?Meg úgy általában a két államot?Majd ha elérik a munkával szerzett bérek az USA szintjét,vagy legalább Ausztriáét,akkor azt mondom,Orbán és kormánya ügyes.De egyelőre csak a rajtunk élősködő politikusok és felső vezetők járandósága érte el a világszínvonalat.Érvényes ez a “rendszerváltás”óta összeröffent összes disznóra.

  7. okoska szerint:

    LMBTQ – ennyi!

    Let’s make America great again! Hajrá Trump!

  8. kerdezo szerint:

    Betörtek Rékasi Károlyhoz!

    Csepelen folyamatosan nő a közbiztonság!
    http://www.borsonline.hu/celeb/kiraboltak-rekasi-karolyekat/126326

  9. dr Máthé Péter szerint:

    Tisztelt Ábel úr! Azért halkan megjegyezném, hogy Soros György jobban ismeri a pénzvilágot, az Egyesült Államokat, és általában a világot, mint ahogy -akár a legokosabb- csepeli alpolgármester valaha is ismerni képes. Ha nem így volna, akkor Soros György nem az USA, és ezzel együtt világ 10 leggazdagabb emberének egyike volna, hanem -legfeljebb- csepeli alpolgármester! (végső soron ez miért ne következhetne be, ha a jobb oldal által sokszor emlegetett, szerintem nem létező titokzatos világhatalom, “háttér hatalom” ezt akarná?-gondolhatják egyesek)
    A pénzvilág befolyása óriási, de tagjainak ellentétes törekvései keresztbe tesznek egymásnak, így lehetetlenné téve az igazi világuralmat, ügy hogy van esély rá, hogy Trump Elnök
    megbukjon. Hajlamos vagyok feltételezni, hogy a hatalmasok, pl. Soros és Trump marakodása tartja fenn a demokráciát, ahol ez valóban létezik. A csóróknak marad a bölcs vezérbe vetett hit, itt is meg ott is, valamint a pillanatnyi előnyök kihasználása.
    Egy kritikai megjegyzés: sajnos ez a cikk ugyanabba a hibába esett, mint amit az amerikai Demokrata pártiaknak felrótt.

Itt lehet hozzászólni !