72 éves lenne Losonczi Flórián

Csepel FC

A fotó 1967-ben a Csepel SC-Újpesti Dózsa 0:3, bajnoki mérkőzésen készült (Béke tér, 20 000 néző), ahol Losonczi kapura lő.

A csepeli labdarúgás máig nem feledett, közismert alakja, a Csepel Sport Club utolsó elnöke ma lenne 72 esztendős. Losonczi Flórián már négy éve nincs közöttünk…

A “Tücsi” becenévre hallgató kiváló sportember 1944 augusztus 31-én született és már 18 évesen a Csepel SC játékosa volt, ahol 1963 és 1973 között 186 mérkőzésen játszott, és 42 gólt szerzett a klub színeiben. Pályafutása végeztével a klub technikai vezetője, később pedig elnökhelyettese lett. 2000-ben ült az egyesület elnöki székébe, majd a Csepel SC 2004-es megszűnését követően a Csepel SC Alapítvány munkáját segítette.

 Losonczi Flóriánt barátai, sporttársai, tisztelői rendkívül korrekt, tisztességes, a sport, a labdarúgás, a labdarúgók érdekeiért mindig következetesen kiálló sportemberként őrzik emlékezetükben. Egész sportpályafutása alatt, majd azt követően is hű volt a Csepel SC-hez, Csepelhez. Az egykori labdarúgó majd sportvezető 2012-ben, 68 éves korában távozott az élők sorából, de a csepeli sportrajongók, szurkolók emlékét ma is őrzik.

3 hozzászólás “72 éves lenne Losonczi Flórián” bejegyzésre

  1. Feri szerint:

    Bizony ezen a mérkőzésen a csepeli védelem sokszor azt sem tudta hol a labda, a gyors újpesti csatárok mellett.
    Ettől függetlenül Flóri jó játékos volt.

  2. bubu szerint:

    Boldog születésnapot! 😉

  3. Teri szerint:

    Utólag is Boldogat…. 😉

Itt lehet hozzászólni !