10 év, 10 nap

13 hozzászólás “10 év, 10 nap” bejegyzésre

  1. Prendick szerint:

    Off:
    Kedves admin, ősi fórumos trükk, hogy a moderátor haverja beszáll valahova személyeskedni, a másik meg személyeskedés miatt bezárja a kínossá vált témát.
    Valahogy eddig itt nem láttam ilyet. Mostantól fogok?
    Szóljatok, ha zavarom az állóvizet, _nekem_ igazán nem hivatásom itt hozzászolni. 😉

  2. admin szerint:

    Prendick, mintha a tiéd lett volna az utolsó szó.

  3. admin szerint:

    Már napok óta semmi értelme nem volt a vitának, és a cikk sem a vita tárgyáról szólt. Egyikőtök sem fogja egyikőtöket sem meggyőzni, hiába mentek el lassan a legvégső szintig is az egymás sértegetésében.

  4. Prendick szerint:

    De ha megnézed a post időpontját, gyanús, hogy csak véletlenül. 🙂
    Különben meg nem világos, hogy kit zavartunk egy elsüllyedt cikknél.
    Na jó, legyen.
    Majd visszafogom magam.

  5. admin szerint:

    Mire nagy nehezen kitaláltuk és beírtuk az “admin” szövegét, több hozzászólás is volt.

  6. maminti szerint:

    Azért tudja kedves “Adnim” maga egy rendkívül pofátlan ember.
    Először is arról kell beszélni, amiről beszélni akarnak az emberek, ezt nem “admin” és körei határozzák meg. Gárday Balázs nyert, ezt megbeszéltük, szó szót követ, témák adják magukat. Így működik a beszélgetés. ha annyira nem témának vágóba találja, hát nyissanak egy témát ennek a dolognak. Törölni, maszatolni, eltüntetni, elhallgatni, most konkrétan cenzurázni – ez a komcsi simliskedés.
    2. Nem a cigánybűnözés fogalmáról van szó, ahnem arról, hogy a lakosság egy nagy része (ugyanaz a sok hülye, amelyiknek a jelenlegi politikai elit köszönheti hatalmát, mi meg a szívást) még mindig úgy csinál, mintha nem tudná, miről van szó. Néhány éve még azt sem akarták megérteni, hogy az országot tudatosan döntik nyomorba vezetőink, mára ezt már kapiskálják, csak már késő.
    Csak mert az általuk favorizált párt nem tud mit kezdeni ezzel a dologgal (egyszerűen nem meri fölvállalni, mert be vannak szarva, hogy szavazókat vesztenek), ezért ők is darálják a hülyeséget, amit a párt imázsmenedzserei a vezéreik szájába adnak. Ha holnap a hiradóban Orbán Viktor azt mondaná, hogy cigánybűnözés márpedig van, és komoly probléma, mindjárt versengve igyekeznének ezt ők is alátámasztani.
    Mit akarunk mi ezzel a néppel tényleg, sokszor azt mondom megérdemli ez a nép, amit kap, ahogy a többség kéri, mindannyian úgy kapjuk és fenékig kell üríteni a méregpoharat, mert addig míg bele nem döglenek nem hiszik el, hogy tényleg baj van.

  7. Attila szerint:

    Prendick, Maminti!

    Örülök, hogy így alakult, mert ismételten bebizonyosodott, hogy a kirekesztés, a szólásszabadság jogának a megtiltása nem a mi eszközünk.
    Ennyit az összefogásról és sok másról. Ezt a komcsik is megirigyelhetnék.
    Még egyszer gratulálok Gárday Balázsnak! Remélem nem haragszik, hogy hozzászóltunk a polírozó cikkhez.

  8. admin szerint:

    Ha bárki úgy látja, hogy bármit is elhallgattunk, elmaszatoltunk, nyugodtan mondja meg, hogy mit és hol!

    A moderációt minden esetben külön szöveggel is jelezzük, olyan meg nem egy alkalommal volt már, hogy elfajult vitát azzal zártunk be, hogy lezártuk az adott cikk fórumát (és csak az adott cikk fórumát, nem mást).

    Volt aki pl. azt kifogásolta, hogy a jobboldali médiában nem nagyon esik szó arról, milyen eredményt ért el a Jobbik. Volt itt ilyen? Volt rá eset, hogy bármelyik párt bármilyen sajtóközleményét nem hoztuk le?

    Egy teljesen elfajult és értelmetlenné vált vitát zártunk be.

  9. Prendick szerint:

    Ne morcoskodjatok, az emberek általában nem szeretik, ha egy jó kis csörte közepén kiütik a kezükből a kardot. Valahogy olyan érzés, mint amikor szex közben becsengetnek az ajtón.

    Én is ittmaradtam számos, ímmár örökre kimondatlan elmés közlendővel, amelyekket a tárgyat és a vitapartnereket illethettem volna. Most ettől elesik az emberiség. 🙂

    Egyébként korrekt az oldal a lehetőségekhez képest. Sajnos a törzsközönség még nélkülöz bizonyos spirituszt, de tán megjön az is.
    Öreg motorosként megértem, hogy olykor népszerűtlen lépéseket kell tenni. /Különösen olyankor, amikor a fórum öt helyben lakó törzsvendégéből kettőt épp a gutaütés kerülget a vészesen gyengülő vitapozíció kapcsán. Ilyenkor a topiczárás inkább elsősegély, mint cenzúra. 😉 /

    Szal részemről úgy vélem, nem kell bántani a csepel.info-t. Tisztességes hely, csak kicsit tapasztalatlanok.

  10. titok szerint:

    Én csípem ezt a fideszes “fórumot”és az admint is.Miért?
    Mert Viktor vendégkönyvében egy jó éve ,valaki slotát és fico mocskolta.
    Erre reagáltam ,hogy kikérem magamnak ,mert ilyen fickókra a mi hazánknak is égető szüksége lenne.Na, azóta nem írhatók oda.A Szilárdékat ezért különbnek és demokratikusabbnak tartom.

  11. Attila szerint:

    Megkövetem a szerkesztőket. 🙂 Box meccsen is megesik, hogy véletlenül a bírót ütik ki.

  12. Prendick szerint:

    Ja, hogy a cikk témájához is hozzászóljunk: olykor egyáltalán nem haszontalan egy teljesen más témával “szétoffolt” topic. Például erre a cikkre tán csak rápillantottam volna és lapozok, de mivel már vagy harmincadszor olvasom, most már tutira elmegyek jövő pénteken sárkányt sétáltatni, mert felgyújtotta a fantáziámat a program.

    Ilyen következmény is van, nem csak mindig a negatívumok. 🙂

  13. Prendick szerint:

    Na még egy, aztán esküszöm, hagyok mindenkit pihenni.
    Ha már erre jár valaki adminéktól, kihasználnám az alkalmat.
    Léccilécci tegyetek már valamit az ” 1 hozzálszólás” felirat ellen. Olyan bosszantó hónapok óta ott az plusz “l” betű.

Itt lehet hozzászólni !