Tavaszi pezsgés: a Szent Imre téren már nyírni kellett a füvet

Csepel.info

2016-03-31 13.45.05

Beüzemeltették a szökőkutat, egész Csepelen ültették, ültetik a friss tavaszi virágokat, és bizony már nyírni is kellett a füvet Csepel főterén – értesült a Csepel.info.

Az általános tavaszi munkák mellett sem marad tétlen az önkormányzat. Megkezdődik az új, “kalózos” játszótér építése a Hollandi út mellett, ahol a kompnál vandálbiztos toalet is épül. Még idén megújul a Daru domb környéke, tovább szépül a Kis-Duna part, és újjáépül a Szent Imre téri pavilonsor.

3 hozzászólás “Tavaszi pezsgés: a Szent Imre téren már nyírni kellett a füvet” bejegyzésre

  1. mind_the_gap szerint:

    Ha esetleg jönnek a lakótelepek felé nyírni, KÉREM ne úgy állítsák be a gépet, hogy a föld színéig nyírja a füvet, ezzel hónapokra elcseszve azt..

  2. Nagyapó szerint:

    “A paneleknél a tulajdoni szerkezet sajátos problémákat hordoz azért is, mert a lakásprivatizáció során az értékesítés a piaci érték töredékéért történt meg, Általában erre vezetik vissza azt a jelenséget, hogy nem alakult ki a megfelelő tulajdonosi szemlélet. A lakók rendszerint ma is az államtól, a „köztől” várják lakókörnyezetük javítását, lakásukkal kapcsolatos problémáik megoldását és sorsuk jobbra fordulását. A lakástulajdonosok döntő többsége öngondoskodáshoz nem szokott, a közjóért való tevékenységre még nehezebben rábírható, a közös ügyek kulturált megoldásának módjait nem ismeri, nem alkalmazza. Szokásos viselkedésforma az is, hogy jellemzően csak az ellenérzést fejezik ki, valami ellen tudnak kiállni, és nem valami mellett.”
    Szóval lehet kaszálni, ahogy a kertes házaknál megoldják.

    Ceterum censeo… A kommunista, ha kinyitja száját, hazudik, ha kinyújtja kezét, lop.

  3. Letiltatni szerint:

    Körbekeríthetik kerítéssel hogy a drogos cigányok ne a lakótelepeket verjék szét esténként, ne ott erőszakoljanak meg gyerekeket stb?

Itt lehet hozzászólni !