Pukli párttársai “sztrájkoltak” Csepelen

Csepel.info

MSZP_DK_sztrajk

Dobák István (MSZP), Horváth Gyula (DK), Takács Mónika (MSZP), Szenteczky János (MSZP), Takács Krisztián (MSZP) és Borka-Szász Tamás (DK) Pukli István párttársai voltak a csepeli MSZP-ben (fotó: Borka-Szász Tamás Facebook-oldala)

Gyenge puki se lett Pukli István szerdára meghirdetett országos sztrájkja, miután az iskolák döntő többségében rendben megkezdődött és folytatódott a tanítás. Csepelen a Jedlik Gimnázium előtt sztrájkoltak volna Pukli korábbi párttársai, az MSZP és a DK politikusai. Egy dolgot felejtettek csak el: egy politikus nem sztrájkol akkor, amikor politizál.

Mint ismert, Pukli István a csepeli MSZP tagja volt 2010 előtt. Így aligha meglepő, hogy a most civilként politizáló Pukli valamennyi korábbi párttársa csatlakozott volna a szerdára meghirdetett sztrájkhoz. Hiába jelent meg azonban az MSZP és az MSZP-ből kivált DK összes politikusa és párttagja, csak egyetlen iskola előtt tudtak kisebb tömeget alkotni.

12891591_970727449642255_1945583226002062132_o

Az MSZP frakció és a párttársak később a Kossuth Lajos Szakközépiskola sztrájkját is “megcsinálták”

Információink szerint a Jedlik Gimnáziumban és Csepel többi iskolájának döntő többségében közben megkezdődött és rendben folyt a tanítás. Úgy tudjuk, hogy egyetlen iskolában támogatták teljes mellszélességgel a sztrájkot, de azt egy balliberális alapítvány működteti. Talán ott is jobban tennék, ha saját működésüket vizsgálnák felül, hiszen az iskola azzal híresült el, hogy úgy vettek fel egy pedofil bűnözőt tanárnak, hogy annak nem volt tanári végzettsége, de még érettségije sem.

Csepel.info

26 hozzászólás “Pukli párttársai “sztrájkoltak” Csepelen” bejegyzésre

  1. Balos szerint:

    Annyi eszük se volt, hogy távol maradjanak?

  2. Ábel Attila szerint:

    Nincs is szebb annál, mint amikor egy pártfüggetlen civil mellett kiállnak a párttársak.

  3. Cs.pepe szerint:

    Lásd békemenet, a legjobb példa rá, ugye? Vagy csak nektek szabad???

  4. Cs.pepe szerint:

    Egyébként ki volt az az óvódás szellemi színvonalú, aki elsütötte ezt: “Gyenge puki se lett Pukli István szerdára meghirdetett országos sztrájkja”?
    Tényleg fideszes rajongók, ezt a szellemi színvonalat várjátok el a politikusaitoktól?????

  5. Balos szerint:

    A békamenet a kormány mellett ment, de ez állítólag pártfüggetlen tiltakozás volt. Az lett volna a minimum, hogy cserélik az embereket, és pl. a pesterzsébeti szocik jönnek Csepelre, és a csepeliek Pesterzsébetre stb. De még ennyi eszük se volt. Pukli amúgy nem volt rossz ember a pártban. Nem sokat beszélt, tette amit kellett. Annyit megérdemelt volna, hogy nem égetik le, hanem legalább a pártfüggetlenség látszatára adnak egy keveset.

  6. Cs.pepe szerint:

    A CÖF szervezte, ami állítólag pártfüggetlen szervezet és politikusok álltak ki mellette, erről ennyit….
    Egyébként Balos miért van az, hogy te csak és kizárólag az ellenzéket kritizálod, az nem zavar, amit a mostani kormány művel, vagy ez azért van, mert te….. de hagyjad, csak egy narancs agyú nem jönne rá :), de neked azokat kell meggyőznöd, így ez beváilk, de nem nagy érdem, hidd el…..

  7. Balos szerint:

    A CÖF-öt jobboldali újságírók hozták létre, akik egy másodpercig sem tagadták, hogy a kormányt támogatják. Pukli úgy lépett fel, mint pártfüggetlen civil.

    Azért bírálom a baloldalt, mert ha így megy tovább, megint bukni fognak.

  8. Nagyapó szerint:

    Azért jók a képek. “Pukli párttársai “sztrájkoltak” Csepelen” a Jedlik előtt. Teljesen jó, mert mindenki tudja, hogy Jedlik Ányos állandó harcban állt a kormánnyal, sokszor tiltakozásul nem adta le óráit, és mindig több pénzt és kevesebb munkaidőt követelt.

    Ceterum censeo… A kommunista, ha kinyitja száját, hazudik, ha kinyújtja kezét, lop.

  9. rizsa pista szerint:

    puk lee a tüncizőőőő , érik a bukta libsikéim , dolgozni netán nem akartok végre? puk lee és füves ember félék

  10. Orsós Rodrígo szerint:

    Nagy libsibolsimocskoskomcsi az összes tanár és diák.
    Legalábbis a háromszemű rezsipankrátor szerint és a maffiakormány szerint,
    akik a pénzt inkább máshová szeretnék elrakni, például tévékbe, földekbe, stadionokba, kastélyokba, offshore számlákra stb.

  11. Juhász András szerint:

    A pedagógus nem gyerek, de a gyerek sem pedagógus!
    Aki a 15-19 éves gyerekeket (diákokat) bevon a politikába, annak semmi sem szent!!!
    Eszközként felhasználni, kijátszani a politika színterére vinni az ifjú/serdült életkorból fakadó tulajdonságokat, azok a legnagyobb bűnt követik el…!
    Kérdem jogilag megengedhető e az ilyen magatartás?

  12. Bugi szerint:

    Nem akarlak megbántani Rodrígo, de szerintem egy tanár sincs a tiltakozók között. Tanár a Takács József volt – őt meggyilkolták – a Deme Gábor – ő volt az egyik gyilkos – meg a Zanati Béla, aki nyugdíjba ment. Zanati nincs a fotón, pedig ha ott lett volna, ő állt volna középen a Jedlik előtt, hiszen egykor ő volt ott az igazgató.

  13. Józsa Babi szerint:

    “Ügyes” a fotós. A többieket, akik 8 órától ott voltak, kihagyta a képből. Ez az ügyesség jellemző rátok. Inkább elvesztek, mint adtok!!

  14. admin szerint:

    A fotót Borka-Szász Tamás DK-s politikus Facebook-oldaláról vettük. De a többi fotón is többnyire csak párttagok vannak.

  15. Grün Izidor szerint:

    Juhász András!
    “Aki a 15-19 éves gyerekeket (diákokat) bevon a politikába, annak semmi sem szent!!!”
    ,
    Főleg, ha a fityesz mellé teszik az “X”-et?! 😛 😀

  16. Grün Izidor szerint:

    admin!
    Oszt’asztat honnét tudni, hogy valaki a képeken párttag-é?!
    Megismerni a nézését, a járását vagy a csípőjének a ringását?! 😛

  17. Balos szerint:

    Borka mint fideszes összeesküvő 🙂

  18. Koleszterin szerint:

    Elég gyengécske brigád van a képen. Arról a Soroksárról menekülő ittas vezető polgármesterünkről nincs valami új hír? Már több mint egy éve játszotta el a nagy halált a kilencben és nincs lezárva az ügy! Érdekel valakit az akkori híváslistája?:)

  19. Nagyapó szerint:

    Az az egyetlen iskola, ahol támogatták a sztrájkot Csepelen csak nem az az iskola volt, ahol feljelentést tett a rendőrség a legidősebb Gyurcsány fiú botrányos érettségi vizsgája miatt???

    Ceterum censeo… A kommunista, ha kinyitja száját, hazudik, ha kinyújtja kezét, lop.

  20. Rázsó szerint:

    Van akinek az érettségije volt botrányos, van akinek a diplomája. Bár mintha parteigenosse Flórián érettségije körül is egyre nagyobb lenne a homály. Persze manapság ismét olyan időket élünk, amikor az számít, hogy valakinek az apja mit csinált.

  21. Balos szerint:

    Ez nagyjából pont az egykori MSZP és SZDSZ tagsága. Csak a Kál Károlyt nem látom.

  22. Rázsó szerint:

    Természetesen. Aki nem ért egyet valamiben a kormányzat döntésével, az nyilván csak MSZP-s, vagy SZDSZ-es lehet.

  23. Orsós Rodrígo szerint:

    Rázsó!
    Sőt még mocskos komcsi is! -mondja ezt az átvedlett munkásőr, a kisz titkár, a III/III-as.
    A lényeg, hogy most a maffiajobb narancs színeiben éktelenkedik.

  24. robi szerint:

    Balos milyen jól ismeri őket.

    Nyilván közéjük járt, csak a másik oldal jobban fizetett.

  25. liberalbolsevik szerint:

    Bizony-bizony “politizálni” csak a kedves vezető és rablóbandája mellett és érdekei mentén szabad mint már előttem is írták pl. CÖF 😀 , az meg nettó hülyeség ill. az orbán diktatúra érdeke, hogy a diákokat ki kell hagyni a politikából, bégető birkákat szabad csak nevelni, akik békésen kérődznek amikor épp a bőrüket nyúzzák……hát nem! , gondolkodó felelős állampolgárokat kell nevelni, akik bátran kiállnak az igazuk mellett a mindenkori hatalom idióta ötletei és elnyomása ellen, valahol ez lenne a demokrácia…….persze ez a fityusznak és birkanyájának elképzelhetetlen, szembe menni a vezír akaratával…azt nem lehet.
    Amúgy kíváncsi lennék hogy a fityuszos alapítók majd 30 éve is így gondolták, hogy egy ilyen szép diktatúrát fognak kishazánkban kiépíteni mostanára, hogy így elveszi az eszüket a hatalom és a pénz……..

Itt lehet hozzászólni !