Nem akart szaladni…

 

Facebook

Szülői összefogás gyermekeink jövőjéért Facebook oldal jelentette meg a hét fotóját véleményünk szerint, melyen jól látható, hogy egy tanár egész furcsa indok miatt adott egy tanulónak szaktanári figyelmeztetést.

Ahogy a figyelmeztetőben olvasható, azért kapott szaktanárit, mert a gyerekek nem akart szaladni a testnevelés órán.

3 hozzászólás “Nem akart szaladni…” bejegyzésre

  1. lolka szerint:

    Igaz, sajnos még nem sikerült minden iskolába tornatermet kialakítani,DE VAN RENGETEG STADION – FŰTHETŐ GYEPPEL…hát oda kel vinni a gyerekeket tornázni! Hogy néz ki az, ha egy gyerek ruhában a kő, vagy akármilyen burkolatú folyóson rohangál…Egyáltalán, hogy lehet testnevelési órának nevezni azt ami egy folyosón zajlik? Azért( kiérződik a szaktanár elkeseredése is)…van miért.

  2. Hajrá Csepel szerint:

    lolka! Balassagyarmaton nem tudták felfűteni a gyepet mert nem volt rá pénze az önkormányzatnak! 800-900 millió Ft körül felújították a stadiont – ebből 160 millió volt a gyep fűtési rendszere! Ez a hír most volt néhány napja a híradóban. Mi még esőben is kimentünk focizni, kislabdát dobni vagy lépcsőztünk ezerrel, ha azt dirigálta a tanárnő! Ciki volt szabotálni az órákat. Itt a tanárnő többszörösen is kellemetlen helyzetbe került azzal, hogy ha nem ír be akkor nincs tekintélye a diákok előtt, a folyósói testnevelés tartása pedig még kellemetlenebb neki!

  3. Nagyapó szerint:

    Aranyosak az összemosások. Hol a bánatban tartják az ált. iskolai testnevelés órát stadionban? De jó hangulatkeltő szöveg.
    Ahol az iskolában nincs tornaterem, ott minden alkalmas helyen lehet mozogni. Inkább az a baj, hogy pubika nem akar futni, ezért a bejegyzés. Pubika az iskolaudvaron futna?

    Ceterum censeo… A kommunista, ha kinyitja száját, hazudik, ha kinyújtja kezét, lop.

Itt lehet hozzászólni !