Rákosi lézerkarddal: ilyen az új radikalizmus?

Hatalmas tisztogatást akar a csepeli politikus

Csepel.info

Szabolezer

Ébredő erő, vagy csak szélsőséges internacionalizmus?

Szabó Szabolcs kirúgatná azokat az ügyészeket, bírókat, köztisztviselőket és közalkalmazottakat, akik számára politikailag nem megbízhatóak. Visszamenőlegesen tenne semmissé törvényeket, államközi és gazdasági szerződéseket: a Paksi Atomerőművet, az olimpiát és ezzel a versenysportot is eltörölné a föld színéről. Elkobozná azoknak a vagyonát, akik a megváltoztatott törvények és szerződések miatt érintetté válnak. Bárkit elérhetne a bosszúállás, mert mindeni ellen eljárást indíthatnának, akit “havernak” minősítenek. Vagyis akinek az ismeretségi körében, szomszédságában, közeli vagy távolabbi rokonságában, vagy akár csak a régi osztálytársai között előfordul politikailag megbízhatatlannak nyilvánított személy.

Szabó Szabolcsnak az orvosok és az értelmiségiek elvándorlására is van orvossága: ott a magasabb adót, vagyis a fizetéscsökkentést találta ki a csepeli-soroksári képviselő. Az Együtt politikusa, aki pártjával mellesleg 15 ezer illegális muszlim bevándorlót telepítene be Magyarországra, karácsonykor tette közzé a hatalomváltásra vonatkozó elképzeléseit. A politikus programja az 1945 utáni kommunista hatalomátvételtől eltekintve példátlanok. Ráadásul minden elképzelését pont úgy, a demokrácia nevében valósítaná meg, ahogy azt Rákosi Mátyás tette.

Kirúgná, aki neki nem megbízható

Szabó Szabolcs fideszes komisszároknak nevezi mindazokat, akiket az államigazgatásban, az önkormányzatokban, bíróságokon, ügyészségeken, az Állami Számvevőszéknél, az adóhivatalokban, a felsőoktatásban vagy akár a rendőrségnél neveztek ki, vagy akik ugyanitt magasabb pozíciót kaptak 2010 óta. A politikus programja szerint ezeket az embereket kivétel nélkül és haladéktalanul kirúgnák az állásukból. Így – szerinte – nem fordulna elő az 1990-es rendszerváltáshoz hasonló eset, amely neki túlságosan is demokratikus volt. Szerinte ugyanis a demokrácia megbocsáthatatlan bűn. “Véleményem szerint olyan egyszer fordulhatott elő ebben az országban, hogy egy demokratikus átrendeződés után mindenki érinthetetlen maradt, aki kiszolgálta a korábbi antidemokratikus rendszert. Lecsukatni én nem akarok senkit, aki konkrétan nem lopott, de az kizárt, hogy adóforintokból fizetést kapjanak a jövőben egy hivatal élén ücsörögve. Ebben nincs pardon.” – fogalmaz erről Szabó.

A csepeli politikus programja – történelmi távlatokban – nem számít újdonságnak. Rákosi Mátyás és a Szovjetunió által támogatott kommunisták is így számoltak le 1945 után a számukra politikailag megbízhatatlannak vagy osztályidegennek tartott szakemberekkel. Akkor ezt B-listázásnak nevezték. Szabó akkori terrorlegényei számos „népítéletet” szerveztek, amelyek révén bántalmaztak és munkahelyükről elkergették a demokrácia ellenségeinek kikiáltott tisztviselőket. A B-listázás első két hónapja során 50 ezer embert bocsátottak el a közigazgatásból, és másfél ezer civilszervezetet oszlattak fel. Az 1948. június 28-ai összesítés szerint a B-listára 80 041 fő került fel – írja a politikai leszámolásokról a Wikipedia.

Bárkit, bármikor számon kérhetnének

Szabó Szabolcs programja szerint az államigazgatást és a igazságszolgáltatást érintő politikai tisztogatás után bárki ellen vagyonosodási eljárást indíthatnának a nyomozószervek segítségével, akit a kirúgottak “haverjának” vagy rokonának minősítenek. Vagyis bárkit meghurcolhatnának, akiknek az ismeretségi körében, szomszédságában, közeli vagy távolabbi rokonságában, vagy akár csak a régi osztálytársai között előfordul vagy előfordult politikailag megbízhatatlannak – vagyis fideszesnek – nyilvánított személy. Ha valakinek nincs az ismeretségi körében, volt és jelenlegi szomszédai, osztálytársai, másod-unakatestvéréig menőleg olyan rokona vagy ismerőse, akit nem érne ez a szabály, az megnyugodhat – ha csak valaki nem bizonyítja ennek az ellenkezőjét.

“Ezen kívül automatikusan semmissé kell tenni minden földvásárlási szerződést, minden trafikszerződést, minden Pakshoz kötődő szerződést, minden Olimpiához kapcsolódó szerződést, minden stadionépítési szerződést. Ezek ugyanis a korrupció melegágyai.” – emelte ki Szabó. A politikus nem tért ki arra, mivel pótolnák a Paksi Atomerőmű leállásából eredő áramkimaradást vagy a versenysport megszűnését – az olimpia és a világversenyek ugyanis ma a versenysport legfőbb mozgatói.

Ismét büntetnék a tanulást és a munkát

Szabó Szabolcs csepeli és soroksári képviselő ismét bevezetné a többkulcsos személyi jövedelemadót. Így a több vagy minőségibb munkát végzők, az általános iskola után szakmát tanulók, a főiskolát vagy egyetemet végzők büntetőadót fizetnének. Hasonlóan járnának az orvosok is, akiket korábban is a legmagasabb adókulccsal sújtottak. Úgy tűnik tehát, hogy az Együtt szerint az orvosok külföldre vándorlása ellen a büntetés, a fizetés csökkentése a legfőbb orvosság.

A Szabó szerint megalázó közmunka helyett visszavezetnék a segélyezést, és emellett “gazságfejlesztési programokat” indítanának. Így azok, akik nem szeretnek dolgozni, ismét henyéléssel szerezhetnék meg a napi betevőt, jókat nevetgélve azokon, akik egész életükben tanultak és dolgoztak csak azért, hogy büntetőadókat fizethessenek. Arra, hogy a “gazság fejlesztésével” mit szeretne elérni a képviselő, nem találtunk magyarázatot.

“Igenis, kedves Robespierre úr”

Szabó Szabolcs politikai tisztogatásra és bosszúhadjáratra vonatkozó szélsőséges nézetei a Mandineren is megjelentek, ahol többnyire nevettek rajta a fórumozók. Volt, aki simán lehülyézte, mások pszichopatának nevezték a Csepelről elhíresült politikust a szélsőséges kijelentései miatt. Egy hozzászóló ezt írta az egyébként hivatalosan ma is Gyulán élő, de magát csepeliként hirdető képviselő gondolatai után:

“Igenis, kedves Robespierre úr – szólt a főápoló és lelakatolta az ágyrácsot, majd lekapcsolta a villanyt.”

Csepel.info

85 hozzászólás “Rákosi lézerkarddal: ilyen az új radikalizmus?” bejegyzésre

  1. Balos szerint:

    Nem igazán értem, hogy ha a balliberális pártok öt éve azt mondják, hogy ne lehessen visszamenőleges törvénykezés, ne lehessen a bírókat, ügyészeket kirúgni, akkor egy balliberális politikus hogyan írhat olyat, hogy ő pont azt akarja, amit eddig éppen ő ellenzett a leginkább.

    Az ilyen hülye, idióta.

  2. GONDOLKODÓ! szerint:

    A rá szavazók, és ma is védelmezői, milyen büszkék rá!? Ő a példaképük.

  3. Szabó Szabolcs szerint:

    Érdemes elolvasni amit írtam. Köze nincs ahhoz, amit itt Ábel Attila leírt. További szép napot! Szabó Szabolcs

  4. ebihal szerint:

    Látom, valami görény megint talált egy ceruzát és azt hiszi írni is tud. Bár azt is látom,
    hogy tapsoló kreténből is akad!

  5. Dfk szerint:

    Szabó elvtárs a Gyuláról importált demokrata.

  6. Lovas szerint:

    Ha egy politikus jedinek képzeli magát, menjen orvoshoz!

  7. ebihal szerint:

    Mondom, hogy gyülekezik a falka!

  8. Lovas szerint:

    Ebihal, szerinted ez a lézerkardos politikus normális?

  9. felix szerint:

    Valahogy vissza kell majd szedni az államot és a ország erőforrásait a maffiától.

  10. Grün Izidor szerint:

    “Hatalmas tisztogatást akar a csepeli politikus”
    Valamelyik hülye már megint fordítva vette be a hashajtóját?!
    Rátok férne erősen az a tisztogatás!
    .
    Elsőre akkor tisztázzuk csepeli vagy gyulai vagy csak normális?! 😀

  11. Bugi szerint:

    Döntsétek már el, hogy politikai tisztogatást akartok, vagy nem. Ez se megy? Rendkívül ostoba banda.

  12. felix szerint:

    Bugi!
    Ti mit csináltatok?

  13. felix szerint:

    Bocs. Csináltok folyamatosan.

  14. Bugi szerint:

    Felix, Szenteczkyt okkal ítélték el. Ez nem tisztogatás, hanem igazságszolgáltatás. Aki lopott, az bűnhődjön.

  15. Grün Izidor szerint:

    Bugi!
    Nem mondod?!
    Elítélték Szenteczkyt?!
    Kb. úgy mint Kulcsár Csabát, nem jogerősen! 😀

  16. fghfjhgkjhk szerint:

    Attila!

  17. Grün Izidor szerint:

    Kösz!
    A Csaba az a fityesz tarsolya! 😀

  18. felix szerint:

    Bugi!
    Ki a fenét érdekel Szenteczky.
    Én arról beszélek, hogy nincs a társadalomnak olyan szintje ahol a fidesz nem tisztogatott volna és nem helyezné előnybe a “család” tagjait .
    Az államapparátustól egészen a közmunkásokig.
    Most majd a központi közműszolgáltatóba beolvasztott egységeknél lesz “vérengzés” úgy mint korábban a vízműveknél, melynek épülete rohadásnak indult az elmúlt években. Sajnos több ismerősöm is járt oda közmunkás képzésre.
    Nem sokára mehetnek a beköltözött temetkezési vállalkozóhoz is.

  19. Bugi szerint:

    Ez szimplán hazugság Felix. Szenteczkyt viszont már elítélték hűtlen kezelés miatt. Szintén a csepeli szocik tették tele az önkormányzatot a haverjaikkal, elvtársaikkal.

  20. felix szerint:

    Bugi!
    Ezt mindenki tudja és látja. Azt hiszitek, hogy senki sem veszi észre, ha nem a saját kerületekben helyezik el a családtagokat, hanem máshol lesz belőlük párthű “munkaerő”
    Tudnának mesélni a közalkalmazottak, ha nyilvánosan is mernének.
    A szomszédom is csak nekem mer mesélni.

  21. nagyapó szerint:

    Az 1 % támogatottságával Szabó fenyegethet is. Fenyegethet akár első éjszaka jogának bevezetésével, inkvizícióval, de ígérhet mindenkinek ingyen sört, egyre megy. Annyit számít, mint naptárban…!!!

    Ceterum censeo… A kommunista, ha kinyitja száját, hazudik, ha kinyújtja kezét, lop.

  22. ebihal szerint:

    vén barom!
    Szabó, ha tetszik, ha nem, leverte a dagadékot. Tisztában vagyok azzal, hogy a fideszesek
    számára a gondolkodás megerőltető, egy KDNP-snek meg pláne! A magához, illetve
    magukhoz hasonlóaknak az ilyen patkány cikkírók tetszenek.

  23. nagyapó szerint:

    csecsemő béka! A Szabóra szavazók megköszönhetik azt a sok “jót”, amit tett Csepelért!
    No és csecsemő béka, elolvashatta volna a cikket is, nem csak íróját kell nézni. Ennyit a komcsi “gondolkodásról”.

    Ceterum censeo… A kommunista, ha kinyitja száját, hazudik, ha kinyújtja kezét, lop.

  24. GONDOLKODÓ! szerint:

    Jó érzésű ember ilyen propagandát nem oszt meg másokkal sem.

  25. felix szerint:

    Jaj Istenem.
    Néz már utána a propaganda fogalmának!
    Komolyan mondom …..
    Na mindegy.

  26. EddaWorks szerint:

    Nem lézerkard, hanem fénykard! 😀

  27. GONDOLKODÓ! szerint:

    A politikai ellen harcos szerep nem egy nagy szerep. Erre vagytok büszkék? Önmagatokat minősítitek évtizedek óta, csak ti nem veszitek észre, pedig számtalan figyelmeztetésben részesültetek már eddig is. Teljesen felesleges a lázításotok, már senki sem figyel rátok, mert igen jól ismernek benneteket. Súlytalanok.

  28. felix szerint:

    Már megint a hablaty.
    Ugorjunk.

  29. Tarjányi László szerint:

    Szabónak igaza van! Ilyen pofátlan fosztogatás még nem volt az elmúlt 25 év alatt! Minden hatalom összeomlik egyszer, erre tanít a történelem! Orbán nem Szent István, hogy örökké a magyar történelemben maradjon! A rákosi viperát róla is el lehetne nevezni! A saját pártjában másképp gondolkodókat kinyírta eltávolította! Színtiszta Sztálin!

    Amúgy meg valaki gondolatait nem sejtelmes célozgatásokkal és saját, cseppet sem analóg magyarázatokkal köríteni, így befolyásolni az olvasót, hanem közzétenni az eredeti dokumentumot! Dolgozik a Rogán Propaganda Minisztérium, Goebbels sem csinálta jobban!

    Íme az eredeti dokumentum, azt kell elemezni, nem az itt gányolt “véleményt”, amit még a SZERZŐJE sem vállalt SAJÁT NEVÉVEL!

    http://mandiner.hu/cikk/20151229_szabo_szabolcs_az_fideszes_afium_ellen_valo_orvossag

    „Új alkotmányt! Az Orbán rendszer összeomlása után azonnal új alkotmányt kell kidolgozni, és azt népszavazással meg kell erősíteni. Az új alkotmány szövegét népszavazással meg kell erősíteni. Mindez nagyon hatékony alkotmányvédelmi mechanizmust jelentene, hiszen egy népszavazással legitimált alkotmányt nem lehet csak úgy megváltoztatni.

    A Fideszes komisszárok azonnali leváltását! Az új alkotmány elfogadásával párhuzamosan a Fidesz által kinevezett komisszárokat el kell távolítani a pozícióikból (Ügység, Alkotmánybíróság, MNHH, Kúria, ÁSZ, Költségvetési Tanács, Felsőoktatási kancellárok stb.). Nem elegáns dolog, de a szervezeti struktúra átalakításával megoldható. Ezt azonban be kell vállalni. Ezt követően pedig olyan módon kell kialakítani a vezetőválasztás mechanizmusát, hogy oda garantáltan szakemberek kerüljenek, aki függetlenként konfrontálódni tudnak a mindenkori kormánnyal. Mert így működik a fékek és egyensúlyok rendszere. És még valami: véleményem szerint olyan egyszer fordulhatott elő ebben az országban, hogy egy demokratikus átrendeződés után mindenki érinthetetlen maradt, aki kiszolgálta a korábbi antidemokratikus rendszert. Lecsukatni én nem akarok senkit, aki konkrétan nem lopott, de az kizárt, hogy adóforintokból fizetést kapjanak a jövőben egy hivatal lén ücsörögve. Ebben nincs pardon. Ha a Fidesz embere, akkor vállalja azt fel, és névleg is legyen politikus. Megnézem ki fog rájuk szavazni.

    Elszámoltatást! Alapos és részletes vagyonosodási vizsgálatot kell indítani mindenki ellene, aki az elmúlt 5 évben a hatalom közelébe került (politikus, családtag, haver). Ahol nincs adózott forrása a vagyonnak, ott el vagyonelkobzást kell elrendelni. Pont. Ezen kívül automatikusan semmissé kell tenni minden földvásárlási szerződést, minden trafikszerződést, minden Pakshoz kötődő szerződést, minden Olimpiához kapcsolódó szerződést, minden stadionépítési szerződést. Ezek ugyanis a korrupció melegágyai. A hitelesség részeként újfajta sztenderdeket kell kidolgozni a politikusok elszámoltathatóságával kapcsolatban. Kötelezővé tenném az elektronikus vagyonbevallást. A képviselőkkel és családtagjaikkal szemben rendszeres és alapos vagyonosodási vizsgálatot tennék kötelezővé. Megszüntetném a mentelmi jog intézményét

    Tiszta közéletet! A választások után azonnal egy ún. tisztasági törvénycsomagot kell elfogadni, amely helyére teszi a pártfinanszírozást és a közbeszerzést. Ráadásul ezt jogvédő szervezetek már jórészt ki is dolgozták, szóval itt még csak nagyon dolgozni sem kell az ügyön.

    Garantált jogokat a munkavállalóknak! A választások után azonnal el kell kezdeni előkészíteni egy új munka törvénykönyv elfogadását. Valódi érdekegyeztetési eljárásrendet kell kialakítani a szakszervezetekkel. Meg kell védeni a munkavállalókat, valamint lehetőséget kell teremteni a munkavállalók, munkáltatók és az állam közötti valódi háromoldalú egyeztetésekre. A legfontosabb, hogy vissza kell adni a sztrájk valódi lehetőségét.

    Független közmédiát! Azonnal új médiatörvényt kell elfogadni, ami biztosítja a közmédia függetlenségét. Egyben az állami média túlzott befolyása miatt jelentősen korlátozni kell a közmédiához tartozó csatornák számát. Egy televízióval, egy rádióval és egy hírügynökséggel tökéletesen el leszünk látva. A többit meg oldja meg piac. Mellesleg mindez nem kerülne évi 80 milliárdba. Mivel nálunk még nincs több száz éves hagyománya a demokráciának, ezért a kormánypártok és az ellenzéki pártok azonos súlyát kell biztosítani minden testületben és hivatalban, ami a médiához kapcsolódik, így lehet fenntartani egyfajta egyensúlyt. Mást megoldást most nem látok. Ha pedig nem megy, akkor inkább fel kell számolni az egészet. Az internet világában egyébként is egyre anakronisztikusabbnak tűnik ez a fajta médiaszolgáltatás.

    Új adórendszert! Az első teljes adóév elindulásával be kell vezetni egy teljesen új adórendszert, melyre a kiszámíthatóság miatt több éves változtatási moratóriumot kell bevezetni. Ennek keretében vissza kell vezetni a többkulcsos SZJA rendszert, csökkenteni kell a munkaadók által a foglalkoztatottak után fizetett terheket, évente fix arányban csökkenteni kell az ágazati különadókat, de végleg nem vezetném ki őket. Meg kell találni azt az adómértéket, mely tényleg a nagy cégek profitját csökkenti, és nem a fogyasztókra terhelik át ezeket a különadókat. Garanciát kell vállalni az új kormánynak arra, hogy a moratórium időszakában csak olyan változtatásokat vezetnék át, melyre minden szereplő, vagyis a vállalkozói érdekképviseleti szervezetek és a foglalkoztatottak érdekeit védő szakszervezetek is rábólintanak. Ezzel garantálnánk, hogy csak a technikailag nem működő szabályok gyakorlati élethez igazítása mehet át a rendszeren. Honnan lenne erre pénz? Az SZJA átalakítása sima adóátrendezés, hiszen a jelenlegi egykulcsos SZJA-val az adófizetők alig 10%-a jár jól, míg a döntő többségük veszít! A vállalkozók terheinek csökkentését az első 1-2 évben a feleslegesen állami tulajdonba vont magántulajdon eladása (pl. Mol részvények, gáztárolók), majd a következő éveken a fellendülő gazdasági növekedés teremtheti meg a fedezetet. Másrészt az intézkedéscsomaggal párhuzamosan nagyon szigorú adófelügyeleti rendszert kell bevezetni. Nem csak a számlát nem adó Mikulást kell elővenni, hanem a nagyvállalatokat is. Az ÁFA-csalások lehetőségét a legmodernebb informatikai eszközök felhasználásával jelentősen mérsékelni kell (lehet pl. jó EKÁER-t csinálni, ha az nem ír elő teljesen felesleges adminisztrációt). Harmadrészt az uniós támogatások gazdaságfejlesztési fejezeteinek hatékony felhasználásával dinamikus gazdasági növekedés érhető el. Az uniós források felhasználásának ellenőrzése érdekében független szakembereket kell bevonni a kontroll folyamatokba.

    Jóléti államot a közmunkás állam helyett! A szociális ellátórendszert alapjaiban kell megváltoztatni. A minden kutatás szerint hatástalan és eredménytelen közfoglalkoztatási rendszer helyett a rendelkezésre álló források egy részéből – nagyobb részt uniós támogatássokkal kiegészítve – helyi gazságfejlesztési programokat kell indítani, melyek révén való értéktermelő tevékenységet tudnánk beindítani. Ezzel párhuzamosan újra kell indítani az LHH programot, mely a leghátrányosabb helyzetű térségek fejlesztésére kitalált program javított kiadása lenne, a korábbinál jóval nagyobb összeggel, a hatástanulmányok által feltárt hibák kijavításával, szintén uniós források felhasználásával. A közfoglalkoztatásra jelenleg rendelkezésre álló forrásokat pedig arra kell költeni, hogy inkább újra 6 hónapig járjon a munkanélküli járadék, aki pedig ebből kifut, az együttműködési megállapodás alapján kapjon támogatást ahhoz, hogy munkát tudjon találni, ki tudja fizetni az esetleg messzebb fekvő településen található új munkahelyre, vállalkozóvá tudjon válni, képzéseken vehessen részt. A fő cél ne a közmunkás minimálbér kiosztása legyen, hanem az elsődleges munkaerő-piaci visszavezetéshez szükséges kompetenciák megszerzése. Meg kell szüntetni a megalázó közmunkás minimálbért. Ezen kívül az önkormányzatoknak forrást kell biztosítani a szociális segélyezés működtetéséhez. Teljesen abszurd, hogy az állam alig 35 milliárd forintot akar adni, így a legtöbb önkormányzat kénytelen helyi adót emelni 2016-ban. A szociális támogatások terén nem csak egyszerűen több pénzt kell adni, hanem ezzel párhuzamosan szélesebb körben kell alkalmazni az együttműködési kötelezettség. Nem felesleges munkát kell elvárni a segélyért cserébe az emberektől, hanem a munkavégzésre alkalmas emberek képzésére kell pénzt és energiát fordítani. Ezen kívül meg kell akadályozni a szegénység újratermelődését, magyarul a gyerekek oktatására kiemelt figyelmet kell fordítani.

    Vidékfejlesztést, földosztást! Kiemelt figyelmet kell fordítani a vidéki Magyarország fejlesztésére. Egyrészt el kell terjeszteni a jól működő helyi gazdaságfejlesztési programokat, főleg a potenciálisan rendelkezésre álló uniós forrásokkal megtámogatva. Másrészt jelentősen javítani kell az elmaradott térségek közlekedési elérhetőségét, hiszen sokszor azért nem tudnak munkát vállalni az aprófalvas térségekben élők, mert nem tudják tömegközlekedéssel elérni a közeli nagyvárosokat. Ebből a célból sűríteni kell a menetrend szerinti járatokat, másrészt uniós támogatásból alternatív szolgáltatást kell kialakítani a rendelkezésre álló falugondnoki buszok bevonásával. Lehetőséget kell biztosítani, hogy a közeli városokban található településekre kedvezményes áron be lehessen juttatni a potenciális munkavállalókat. Ehhez szintén fel lehetne használni a kibővített falugondnoki hálózatot. Harmadrészt földet kell biztosítani a helyi önkormányzatoknak, valamint a kis területen gazdálkodó, vagy teljesen kezdő gazdáknak. Ehhez értelmezhető méretű állami földalapot kell létrehozni, majd ezt átlátható és korrupciómentes módon szét kell osztani az igénylők között. Nem a nagygazdáknak kell földet adni, nem méregdrága földet eredményező árveréseket kell tartani, hanem földet kell osztani. Legalább fél millió hektár földet kell szétosztani úgy, hogy annak az árát csak évtizedek alatt kelljen megfizetni az új tulajdonosnak. Ehhez egyrészt vissza kell venni a most eladott állami földeket, másrészt a nagybirtokosok földjének egy részét be kell vonni az állami földalapba. Ellentételezésre pedig az állam kezében lévő részvények egy részét lehet felajánlani.

    Új megközelítésű roma politikát! A roma kisebbségi szervezetek bevonásával olyan megvalósítható stratégiát kell kidolgozni, mely rövid távon lehetőséget biztosít a romák helyzetének kezelésére. A program főbb pontjai a korábbi kutatások alapján detektálhatóan az integrált oktatásra, a foglalkoztatási lehetőségek javítására, a romákkal szembeni diszkriminációt mérséklő programok finanszírozására épülne. Ennek forrását elsősorban uniós forrásokból kell rendezni. Egyvalamit azonban szem előtt kell tartani: a kormány elsősorban az elmaradott térségek felzárkóztatásával tud hatékonyan küzdeni a romák felzárkóztatásáért. Ha valódi gazdasági növekedés indul be ezen térségekben, ha valódi piaci munkahelyek jönnek létre, mert akkor a »cigánykérdés« is megoldódik.”

  30. felix szerint:

    Majd Bugi erre is azt írja azzal a hatalmas eszével, hogy hazugság és nagyapó büfizik rá egyet.
    Részükről ennyivel el is intézik a magyar valóságot.

  31. Tarjányi László szerint:

    Nem is elég radikális! Állami részvényeket ajánlana fel a visszavett földekért.

    Én nem csak a földeket venném vissza, hanem az iparvállalatokat is. Pontosabban visszafogadnám a tulajdonosoktól az önként felajánlott, privatizált állami vagyont. S megköszönném nekik, hogy eddig gondosan megőrizték a nép vagyonát! Ugyan mi okuk lenne arra, hogy ne adnák vissza önként a széthordott vagyont, HA A NÉP SZÉPEN KÉRI? Van talán egy másik bolygó, ahová elvihetnék? 😉

  32. GONDOLKODÓ! szerint:

    Részint ismerve a nemzetközileg “összefonódott piaci körülményeket,” tegyük fel, hogy nem kis áldozatok árán sikerülne beindítani a gazdaságot, (igen sok ezer milliárdra lenne szükség, a termelőeszközök szinte nincsenek a tulajdonunkban, a termelőerők “leépültek,” stb. ), és akkor még ott van a kétség, jó lenne-e a koncepció, a társadalom elbírná-e viselni ebben az állapotában az újabb traumát?! Egyáltalán bízna-e benne, “oda állna-e mögéje?” Ugye megannyi kérdés T. László. Ne feledjük, a teljes fordulatokat úgy a társadalomban, gazdaságban, kultúrában a történelem során többnyire diktatúrák által “sikerült” bevezetni, részben megvalósítani! S aztán a “nemzetközi érdekszövetségek, a háttérhatalom stb. ezeket a folyamatokat “csak úgy engedné?” Hiszen ami új, s az nekik “nem fér bele” csírájában elfojtják!
    Mindezek és sok minden másra vonatkozóan, hol maradnak “az igazi piaci körülmények?” Utaltam fentebb az összefonódott mivoltára, az egymás elleni embargókra stb.
    A fejlett technológiai gyártási folyamatokat, társadalmi berendezkedések folyamatai nem elsősorban a mi kezünkben vannak. Gyarmati sorból való “kitörésünknek” egyenlőre igen kicsi az esélye, mert szinte semmi nincsen a mi kezünkben, nem mi rendelkezünk felette.
    Tehát, ha mégis lehetséges lenne, akkor hol van a PIAC?
    Betudunk-e törni, tudunk-e világszínvonalon gyártani olyan áron, amellyel valamilyen formában betudnánk-e törni a nemzetközi piacokra. Az ma már csak hiú ábrándozás, hogy olcsón és kiváló minőségű termékkel piacokat lehet szerezni, akkor, amikor e területet is birtokolja egyfajta maffia. Ma már az is tudott dolog, hogy a kínaiakhoz képest vannak akik olcsóbban, jobbat termelve sem nagyon tudnak betörni a piacokra. Hihetetlen összefonódások, sok tekinteten alapuló érdekszövetségek uralkodnak e területen is.
    PIAC???
    Tévedés ne essék, magam is mindig a dinamikus fejlődés, haladás kezdeményezője voltam, de a gazdasági és társadalmi folyamatok nem tűrik elviselni, ezek amplitudóinak nagyívű kilengéseit, (negatív v. pozitív tartományba egyaránt), mert az törvényszerűen robbanáshoz vezetne!!!

  33. Tarjányi László szerint:

    Ahhoz fog vezetni, még pedig a jelenlegi rendszer!

    “Dinamikus fejlődés, haladás”, gondolom ezeket hangoztatták a sémiek is amikor elsöpörték a sumérokat, az egyiptomiakat! Műszavak, semmi más, a csoportérdekek eltakarására szolgálnak, mintahogy Gondolkodó is beállt a fideszes fősodorba! Ezzel nem tettél semmit, nem kunszt a regnáló hatalom mellé odaállni kétmillióegyediknek! Az a kunszt amikor valaki egymaga kijelöli a majdani irányt, amelyet a történelem majd a jövőben fog fősodorrá tenni!
    Piac, még röhejesebb, főleg a mai multivilágban, amikor a piacképességet a mögötte álló tőke határozza meg! Ez nem piac, hanem gazdasági imperializmus!
    Demokrácia? Az nincs, milyen alapon diktál egy tőkecsoport vagy egy nagyobb nép egy kisebb népnek? Mindenkinek van hazája, annak az erőforrásaival gazdálkodjon, ne a másokéval! Az ilyen mocskos csoportokat összefogdostatnám, s bezárnám egy zsák pénzzel őket egy helyiségbe, rágják azt mint az egerek! A pénz festett papír, illetve ma már az sem, egy fikció, egy számsor egy számítógépben! Ahogy kikapcsolják, a számlapénz elenyész az elektromosság eltűntével! A ősember nagyon is valósan kereskedett, amikor árut adott áruért, valóságos értékek cseréltek gazdát! Aztán a főniciaiak feltalálták a (fém)pénzt, a zsidók meg a még nagyobb semmit, a váltó meg az utalvány leveleket, meg a kamatot. “A pénz bűne a kamat” szokták idézni.

    Gondolkodó, toldd csak Orbán szekerét, ha ízlésed szerinti a Mészáros Lőrincek meg a Tiborcz Istvánok tollasodása, nem tartok veled! Csak erkölcsről ne prédikálj!

    “A KDNP a Fidesz előbőre, hogy nemzetinek látsszék! Copyright Tarjányi László.”

  34. Tarjányi László szerint:

    Kíváncsi lennék, egy természeti katasztrófa esetén, egy hatalmas napkitörés esetén, amelynek mágneses vihara tönkretenné a Föld összes elektromos hálózatát, összes elektromos gépét, készülékét, melyik nép döglene hamarabb éhen! Mi magyarok, az USA lakossága vagy az olajvagyonon ülő Öböl-országok lakossága, esetleg a mongolok a jurtáikban? Ennyit a technika mindentudásáról meg a PÉNZ HATALMÁRÓL!

  35. GONDOLKODÓ! szerint:

    Most, hogy vészesen közeleg az ó év vége, s egyre inkább fogy az idő a lábunk alól, jő az új év, nagyobb és jobb reményekkel. Valóság? Rajtunk is múlik, hogyan is múlik, hogy rossz lesz, avagy jó lesz a vég.
    Ennek jegyében Minden Tiszteletre méltó Honfitársamnak és Családjának,
    Kívánok Eredményekben Gazdag Békés Boldog Új Esztendőt.

  36. Tarjányi László szerint:

    Áldott magyar népem, éld túl a hódítókat, a pártoskodókat, a megosztókat! Élj a természetedből fakadó szilaj szabadságban, ne alkudj, ne alázkodj! Bort, búzát, békességet, népem te drága! Él a magyarok istene!

  37. felix szerint:

    A nem preferáltak így élnek a “hazájukban”
    Lehet, hogy éppen stadion épül mellettük?
    https://www.google.hu/webhp?sourceid=chrome-instant&ion=1&espv=2&ie=UTF-8#q=t%C3%B6bben%20fagytak%20meg

  38. Grün Izidor szerint:

    felix!
    “A harmadik negyedévben a szezonálisan igazított adatok szerint a magyar állam finanszírozási igénye pontosan nulla volt, vagyis nem szorult rá külső finanszírozásra. Ilyet – amióta ezek az adatok rendelkezésre állnak – még nem láthattunk.”
    .
    Szegény Öreg Komcsit mindig fikáztam és tessék, látta előre! 😀 .P
    .
    http://www.portfolio.hu/gazdasag/elfogyott_a_magyar_allam_hianya.3.224775.html

  39. ebihal szerint:

    Most, hogy Tarjányinak köszönhetően olvasható a valós szöveg, kíváncsi lennék ki az
    a bátor, aki vállal tényekkel alátámasztott vitát, akármelyik ponttal kapcsolatban?!

  40. felix szerint:

    Grün Izidor!
    Iszonyatos ára van ennek.
    Hogy is mondta a fidesz?
    “Hatalmas a belső adósság.”

  41. Bugi szerint:

    Tarjányi napkitörésénél sajnos valamivel nagyobb esély van az olyan pusztító senkik hatalomra jutására, mint Szabó Szabolcs. Szépen leírta azt, amit a Kun Bélák meg Rákosiék csináltak.

  42. ebihal szerint:

    Érveid is vannak?

  43. felix szerint:

    Bugi!
    Akkor ti vagytok a Kun Bélák és Rákosiék.
    Tudod amiről Szabó ír az részben a demokrácia feltételeinek visszaállítása, részben az ország gazdasági alapjának visszaszerzése a társadalom javáéra.
    Ne sajnáld a maffiátokat. Semmi sem tart örökké.

  44. Grün Izidor szerint:

    felix!
    Ennek ellenére már megkezdték a birkaetetést! 😀
    .
    http://nol.hu/belfold/maris-elkezdett-osztogatni-az-orban-kormany-1582339

  45. felix szerint:

    Grün Izidor!

  46. felix szerint:

    Grün Izidor!
    “Igaz, ennek költségeit nagyrészt a vállalkozások állják.”
    Amennyiben bírják.
    Az egyéni vállalkozóknál ez annyit jelent, hogy csökken a jövedelmük és nő az adójuk, azaz nekik szimpla elvonás, még az egyszázalékos jövedelemadó csökkentés figyelembe vételévek is.

  47. Grün Izidor szerint:

    felix!
    Így kell beadagolni a birkáknak!
    Mint a rezsicsöppentést vagy a devizás mentést!
    Ahogy elnézem a lakáshoz jutás is csak egy csepp a mézesmadzagon! 😀

  48. Bugi szerint:

    Felix, demokráciát nem lehet úgy diktatúrával leváltani, hogy abból demokrácia legyen. Aki szerint most diktatúra van, az sík hülye. Te is Felix. Ha diktatúra lenne, te nem itt pofáznál, hanem egy koncentrációs lágerben imádkoznál az életedért.

  49. Ki tudja? szerint:

    Valóban, a hatalmas nyájból elkóborolt néhány birka, akiket etetéssel próbálnak becsalogatni a nyájba. Azért, hogy ne fetrengjenek az út szélén tovább a pocsolyába. Még az is meglehet, hogy a Buginak igaza van.

  50. felix szerint:

    Bugi!
    Mindig ezzel a baromsággal jöttök.
    Tudod amikor a demokrácia adta lehetőségeket a demokrácia ellen fordítják pofátlanul akkor az már nem demokrácia. A mesterséges többség hatalmi tobzódása végképpen nem az.
    Lehet, hogy neked a szólásszabadság mai, egészen különleges formája egyenlő a demokráciával, de a kevésbé primitív polgároknak az még messze nem az.
    Látod, hogy Simicskára is mennyire lecsapott a szólásszabadság.

  51. Grün Izidor szerint:

    felix!
    A régi rómaiak használták a “ius murmurandi” intézményét, amit akár szólásszabadságnak is lehetne nevezni, ha nem tudnánk, hogy akárcsak nálunk a diktatúra keltette elégedetlenség ellensúlyozására szolgált mint leeresztő szelep!
    Buginak majd az Öreg Pöcs elmagyarázza. 😀 😛

  52. Tarjányi László szerint:

    Orbán a tisztogatást a saját pártjában kezdte, amikor kiszorította Fodort és társait. Utána elnökaspiráns vetélytársát, Wachsler Tamást tette lehetetlenné. Mindenkit elsöpör aki vetélytársa lehetne. Közben a vetélytárs pártokat tette szövetségessé hogy elsorvassza, lám a KDNP is egy kis függelékké vált!

    “A KDNP a Fidesz előbőre, hogy nemzetinek látsszék! Copyright Tarjányi László.”

    A Fidesz sem magában, sem a környezetében nem tűr demokráciát, miért is tűrne az országban, ha már egyszer hatalomra jutott! A diktatúra fényes bizonyítéka az általa kreált választási rendszer! Kétharmad? Az nem bizonyít semmit! A kommunista diktatúrát is legalizálták a tömegek 98%-os támogatottsággal! 😉

    Orbán úgy végzi majd mint Ceausescu!

  53. Ki tudja? szerint:

    “A mesterséges többség hatalmi tobzódása végképpen nem az, az már nem demokrácia.” Ezek szerint ti vagytok a nem mesterséges kisebbség, akiknek mindig igaza van a többséggel szemben, az az igazi demokrácia. Furcsa egy gondolkodás mód.

    “mai, egészen különleges formája egyenlő a demokráciával, de a kevésbé primitív polgároknak az még messze nem az.”
    Tehát azt mondod, hogy a nagy többség nagyon primitív polgár. Te a kevésbé primitív polgár, e képen minősíted a nagy többséget.
    Látod, most bizonyítottad valódi önmagad.

  54. felix szerint:

    Ki tudja?
    Honnan veszed, hogy a nagy többség ezt demokráciának vallja.
    A teháttod meg egy ökörség, hiszen a nagy többség soha sem szavazott a fideszre.
    A szavazók többsége meg sem közelíti a nagy többséget.
    A neved meg jogos.
    Keress valakit aki tudja.

  55. felix szerint:

    Ki tudja?
    Tudod egy állításból csak a nagyon primitív ember von le következtetést.
    Tudod az úgy van, hogy minimum két összefüggő állítás után jöhet a következtetés.
    Ha nem tévedek akkor ezt a másik neveden sem tudtad.

  56. Tarjányi László szerint:

    Bugi: “Ha diktatúra lenne, te nem itt pofáznál, hanem egy koncentrációs lágerben imádkoznál az életedért.”

    És mit szól ehhez Köves Slomó, a Fidesz házi rabbija? A nácikok bevették a Fideszt?

  57. felix szerint:

    Semmi baj. Bugi ennyire primitív.

  58. GONDOLKODÓ! szerint:

    felix szerint:
    2015. december 31., csütörtök – 18:00

    “terjeszt” érted, te nagy okos?!

    Jó érzésű ember ilyet nem terjeszt, nem oszt meg másokkal sem.

    http://csepel.info/?p=46216

  59. felix szerint:

    Ez most mi akar lenni?
    Remélem te érted, bár nem hiszem.

  60. GONDOLKODÓ! szerint:

    Ne provokálj, gondolkodjál s talán te is rájössz, hiszen nem lehet oly nehéz, neked sem!

  61. felix szerint:

    Nagyon ravasz.
    A lényeg, hogy ismét képtelen vagy a magyarázatra.
    Talán idézz /lopj/ valami okosat másoktól.
    Elég a bohóckodásból.
    Rajta izzadj ki valami érthetőt.

  62. felix szerint:

    “GONDOLKODÓ! szerint:
    2015. december 31., csütörtök – 17:45
    Jó érzésű ember ilyen propagandát nem oszt meg másokkal sem.”

    GONDOLKODÓ! szerint:
    2016. január 02., szombat – 20:02
    felix szerint:
    2015. december 31., csütörtök – 18:00

    “terjeszt” érted, te nagy okos?!

    Jó érzésű ember ilyet nem terjeszt, nem oszt meg másokkal sem.

    http://csepel.info/?p=46216
    Akkor most honnan idézted a “terjeszt”-t ?
    Látod milyen zagyva vagy.
    Mindig elakadsz önmagad zagyvalékában.

  63. GONDOLKODÓ! szerint:

    Te, a múlt év óta semmit nem változott agyalágyult, ha még most sem érted, pedig már fentebb is mint dedósnak leírtam. Ennek ellenére nem tudod felfogni te idióta.
    Most akkor olvasd!!!
    Te mindentudó nagyokos, aki mindenkinek, mindent képes egymaga el és megmagyarázni, hogy érthető legyen úgy, ahogyan ő értelmezi!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    propagál szinonimái – Szinonima Szótár
    szinonimaszotar.hu/keres/propagál
    “propagál” szinonimái: reklámoz, népszerűsít, hirdet, terjeszt, kampányol.

    Mielőtt csúsztatnál, csalnál hazudoznál össze-vissza, “jó szokásod szerint,” ha nem érted a magyar nyelvet, akkor húzzál haza, te hontalan!

    A szinonímia, azaz rokonértelműség az a jelenség, amikor egy fogalmat több különféle szóval is kifejezhetünk. Szinonimák, vagyis rokon értelműek azok a …

    Ezek után veled vitatkozni? Hiszen egy idióta agyalágyult vagy.

  64. felix szerint:

    Figyelj te pöcs.
    A feladatod a propaganda volt és nem a propagál.
    Tudod te Csepel hülyéje ez egyik nem azonos a másikkal.
    A te kisebbségednél a cselekmény és annak tárgya azonos?
    Amikor kénytelen vagy belátni a hülyeségedet, azonnal zsidózol.
    Tanuld meg értelmezni a magyar nyelvet és fogalmazni vele.
    A világ legszebb nyelvén képtelen vagy értelmesen kifejezni magad.
    Szinte minden mondatod egy zagyvalék.

  65. felix szerint:

    Gondolkodó!
    Téged már felesleges hülyíteni, mert már készen vagy.

  66. GONDOLKODÓ! szerint:

    Keresgélj tovább!!! 0-24-ig

  67. GONDOLKODÓ! szerint:

    Ugye leírtam, már más helyen is!
    “Te mindentudó nagyokos, aki mindenkinek, mindent képes egymaga el és megmagyarázni, hogy érthető legyen úgy, ahogyan ő értelmezi!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!”

  68. felix szerint:

    Kivéve téged mert te reménytelenül hülye vagy.

  69. GONDOLKODÓ! szerint:

    Na és a propaganda szó jelentése micsoda? Te nagy okos!

    A propaganda, „terjeszteni”. A propaganda célja bizonyos nézetek elterjesztése,
    Az általad belinkelt képnek mi az értelme? Az a te nézeted!!! Magadból indulsz ki! A közelmúltban tartóztattak le a hazádban prominensnek tűnő vezetőt, aki beosztottaival, nőkkel erőszakoskodott. A másik szintén magas rangú, éppen most tölti e miatt hét és féléves “szabadságát,” úgy ahogyan te jelenítetted meg, a mi elől járóinkra a képi formát linkeddel. Erre írtam, hogy jó érzésű ember ilyet nem terjeszt! Főként, ha nincsen rá okod, bizonyítékod!
    Már többször volt tapasztalható, olvasható, hogy amikor nem tudsz érvelni, védekezni, akkor szinte mindenkor provokálsz mindenkit, előveszed igazi énedet, és elkezded a “rasszista szövegedet nyomni,” másokra. Visszaélsz származásoddal. Arról te sem tehetsz, hogy ki vagy, de arról igen, hogy milyen vagy, embernek? Csak nem utolsó!
    Ki tudja, miért születtél
    Világra honnan jöttél
    De ha végül itt maradtál
    Ne tagadd meg azt, kit szerettél

    Ne törődj az ostobasággal
    Ne tarts a hiénákkal
    És ha nem vagy az, aki voltál,
    Ne szégyelld, honnan indultál.

  70. felix szerint:

    Csak egy kicsit kellett volna tovább olvasnod.
    “Maguk az információterjesztési stratégiák akkor számítanak propagandának, ha propagandisztikus üzenettel párosulnak.”
    Mondom kis p@cs, tanulj meg értelmezni.

  71. felix szerint:

    Nagy általánosságban a propaganda kevés információ sokaknak, az agitáció több információ keveseknek.

  72. GONDOLKODÓ! szerint:

    Most, hogy mindkét “oldalról” vázoltam a lényeget, amelyek valójában a te általad belinkelt képet illusztrálja, s azt magyarázza a tekintetben, ahogyan gondolkodsz az egész képi megjelenítésedről. S lám még terjeszted is, mit sem változtat a te hibban, degenerált gondolkodásodon. Ráadásul teszed mindezt gyakran kézzel fogható bizonyítékok hiányában!
    Számtalanszor, ami már régen meghaladja a “vélemény nyilvánítást szabadságát.” A kerületi Ügyészségnek már hivatalból eljárást kellett, kellene kezdeményezni, az “Elöljárók jó hírnevének csorbítása, a személyiségi joguk stb. alapos megsértése miatt, nagy nyilvánosság előtt!!!”
    S mondom, ez már a sokadik eset, a részedről.

  73. felix szerint:

    “Most, hogy mindkét “oldalról” vázoltam a lényeget, amelyek valójában a te általad belinkelt képet illusztrálja, s azt magyarázza ”
    Előbb tanuld meg egyeztetni az egyesszámot a többesszámmal, aztán fenyegetőzz.

  74. GONDOLKODÓ! szerint:

    Csúsztató senkiházi vagy, olvasd el amit írtam és sürgősen vonulj vissza,……..

  75. felix szerint:

    Milyen lényeget illusztráltál?
    Egyszerűen elkezdtél másról hadoválni.
    Egy fantáziált kép nem propaganda ez a lényeg kisokos.
    Mondanám, hogy tanulj tinó, de már így is hatalmas ökör vagy.

  76. felix szerint:

    Ezt osztottam meg.
    felix szerint:
    2015. december 31., csütörtök – 17:09
    https://scontent-frt3-1.xx.fbcdn.net/hphotos-xtp1/t31.0-8/12418840_1023746324371575_1299548727913944585_o.jpg
    Bízzunk a jövőben.

    A reakciód-
    GONDOLKODÓ! szerint:
    2015. december 31., csütörtök – 17:45
    Jó érzésű ember ilyen propagandát nem oszt meg másokkal sem.
    A válaszom.

    felix szerint:
    2015. december 31., csütörtök – 18:00
    Jaj Istenem.
    Néz már utána a propaganda fogalmának!
    Komolyan mondom …..
    Na mindegy.

    Ez a kiindulási alap. Szóval ki terel itt?
    A csillagot is lehazudnád az égről.

  77. GONDOLKODÓ! szerint:

    Nem azon van a lényeg, hogy te utólag mit, kit és hova, akarsz elterelni, az csak egy utólagos önigazolás keresése a magad számára, hogy kimenekülhess abból, amit normális ember nem engedhet meg magának. Te már régen annyi mindent megengedsz itt is magadnak, származásod felhasználásával, hogy az már minősíthetetlen. Miközben disszonáns módon te kiáltasz másokra rasszista minősítést, felhasználva a származásod jellegét. Rendszerint ezzel minősítesz, védekezel, “ha valaki meg meri” írni rólad a valós véleményét. Hol van még egy olyan kisebbség amely annyira “körülbástyázta magát kreált törvényekkel,” mint te(i). Soha nem foglalkoznak, bántanak, ha te azt ki nem provokálod, szinte minden megnyilvánulásoddal. Ezek után ne csodálkozz, ha elküldenek, sokan haza, mert kiállhatatlan vagy. Már írtam neked, sok országos vezetői beosztású zsidó ismerőseim vannak, akikkel hosszú éveken át remekül dolgozok, és vagyok jó kapcsolatban. Ök emberek, “s nem utolsók a minősítésben,” mint te!

    A bűn az erényt szólítja fel először, önigazolásra!!!

    VÉGÜL,
    Nézzék Önök is, hogy ez az idióta mit terjeszt!

    http://csepel.info/?p=46216

    felix szerint:
    2015. december 31., csütörtök – 17:09

  78. GONDOLKODÓ! szerint:

    Tavaly mekkora patáliát csaptál, már Londonba telefonálgattál a lányod érintettségének bizonyságaként, hatóságnál való lépésed stb-stb. amikor a fiókodba állítólag behatoltak. Akkor is nyugalomra intettelek, de te fellármáztál a Csepel.infón mindenkit, telefonon az ügyvédekkel diskuráltál stb. Tetted azt nagy nyilvánosság előtt. Most is, amikor szorult helyzetbe kerülsz, akkor is hasonlóan próbálsz cselekedni, “rasszista jeltővel” alaptalanul illetni, ezáltal védekezni.
    Akkor ki az aljas??? Nézz tükrödbe, melyet látsz……..

  79. felix szerint:

    Figyelj te farok.
    Te jössz állandóan a származásommal.
    Ezt használod mindig amikor elfogynak az addig sem létező érveid.
    Londonba meg még életemben nem telefonáltam.
    A behatolás igaztalan vádjáért meg elnézést kértem az érintettől.
    Tudod én képes vagyok belátni, ha tévedek.
    És te?

  80. Tarjányi László szerint:

    Tisztelt Uraim! Nem lehetne Szabó Szabolcs programjáról vitatkozni? Vagy a Fidesz kiadta a parancsot a bejegyzés off-olására, mert érveik nincsenek!

    Akinek nincsenek érvei, az ne politizáljon s ne is legyen vezető sem Csepelen, sem másutt!

    Vagyunk egy páran a Csepelinfóban akik feltárták a származásukat, senki sem választhatta meg hová születik! Nem árt tudni, ki hol szocializálódott, de az a lényeg, felnőttként hogy élt/él! Aki nem lopott, nem privatizált, nem használt ki másokat, becsületesen dolgozott, akármennyire vitte, vagy nem vitte, én megemelem a kalapom!

    Az őszinte embereket meg külön is tisztelem, pártállásra, származásra tekintet nélkül!

  81. Tarjányi László szerint:

    Becsületes ember az aki becstelenekkel üzletel? Az én aláírásom nincsen olyan papíron, amelyet egy szarházi is aláírt! “Aki korpa közé keveredik, megeszik a disznók!”

    Mi az az esemény ami valakit két év alatt seggnyalóvá átformál?
    Dixi, Tarjányi László.

    Csak azt ne írd, történelmi szükségszerűség!

  82. Tarjányi László szerint:

    Gyáva fideszesek a page=4-re száműzték Szabó Szabolcs programját, mert ahhoz hülyék hogy pontonként cáfolják!

Itt lehet hozzászólni !