Szenteczky bemikrofonozhatta magát

Szorul a hurok az MSZP elnöke körül

Csepel.info, Csepel.hu

Szenteczky bemikrofonozhatta magát

Deme Gáborhoz, a csepeli kettős gyilkosságban elítélt szocialista politikushoz hasonlóan készíthetett titokban hangfelvételeket Szenteczky János – derült ki a politikus kedden délelőtt tartott büntetőperén.

Wirsching Viktória, Gyurcsány Ferenc szóvivője a tanúvallomásában elmondta: látta a fideszes politikusokat rágalmazó újságot az MSZP csepeli irodájában. Kiemelte: bár szerinte az MSZP csak pozitív kampányt folytatott, arról, hogy milyen anyagok jelentek meg, Szenteczky János mindig személyesen döntött. Egy tanú távol maradt, a büntetőper szeptemberben érhet véget. 

A gyerekét is felhasználta?

Úgy tudjuk, hogy Szenteczky János kétszer is személyesen ment el Horváth Józsefhez, a Fidesz egykori politikusához, aki 2006-ban már nem lett képviselő, és aki emiatt neheztelt társaira. Horváth tanúvallomása alapján Szenteczky provokatív kérdéseket tehetett fel neki. Gyaníthatóan rávezette Horváthot, hogy panaszkodjon, amit pedig elmondott, Szenteczky a megkérdezése nélkül, titokban felvette.

A tanúvallomás alapján az MSZP vezetője jól kitervelte és felépítette látogatásait. Minden azt sugallta, hogy spontán módon érkezett – egyszer még a gyerekét is magával vitte -, miközben profi módon bemikrofonozhatta magát. A hangfelvételek minősége legalábbis profi előkészületekre és kivitelezésre utalnak. A felvételeket aztán hangstúdióban összevágva, Szenteczky kérdéseit és “rávezetését” eltüntetve, utólagos kérdésekkel tehették fel az internetre, majd tették be az “ál-interjút” a becsületsértő és rágalmazó kiadványba.

Az MSZP irodában köttetett az üzlet

Wirsching Viktória, Gyurcsány Ferenc szóvivője – aki 2010-ben még Szenteczky János sajtósa volt – a tanúvallomásában arról beszélt, hogy nem volt tudomása a rágalmazó és becsületsértő kiadvány elkészítéséről. Szerinte az MSZP csak pozitív kampányt folytatott 2010-ben. Ugyanakkor elmondása szerint a kampányanyagokról személyesen Szenteczky János döntött, és a rágalmazó kiadványt látta is az MSZP irodájában.

R. Béla, aki a rágalmazó és becsületsértő kiadványt terjesztette, korábban tett tanúvallomást. Ő akkor elmondta, hogy Szenteczky Jánossal személyesen és kettesben egyeztetett ebben az ügyben a csepeli MSZP Kossuth Lajos utcai irodájában. Ahogy a tanú fogalmazott, Szenteczky “elmondta, hogy lenne egy kiadvány, amit terjeszteni kéne. Én mint közvetítő voltam jelen, utána már nem is találkoztam vele a későbbiek folyamán. Megbeszéltük a kiadvány méretét, és ennyi volt. (…) A Kossuth Lajos utcában találkoztunk az MSZP irodájában, de, hogy az MSZP-t képviselte vagy magát a megbeszélésünkön, az nem volt kérdés tárgya. Csak, hogy lenne egy kiadvány amit terjeszteni kéne, és ennyi. (…) A kifizetést egy magányszemélytől kaptam, egy borítékba volt benne, de nem a vádlott adta nekem oda, hanem más. Mint már mondtam Szenteczky úrral csak egyszer találkoztam.” – fejtette ki R. Béla.

A tárgyaláson egy tanú nem jelent meg. A védelem emellett R. Béla ismételt meghallgatását kérte – gyaníthatóan azért, hogy megpróbálják a koronatanú vallomását megkérdőjelezni.  A per így szeptemberben folytatódik, akkor már talán valóban ítélethozatallal.

Csepel.info

Lejáratásra használhatták fel az álinterjút – Szenteczky János a bíróságon

Csepel.hu

Lejáratásra használhatták fel az álinterjút

Egy magánbeszélgetésen elhangzott mondatatait tették közzé manipulatív módon egy riportnak látszó írásban, amely Szenteczky Jánoshoz, a csepeli MSZP elnökéhez köthetők – vallotta tanúként Horváth József, aki a Fidesz csepeli országgyűlési képviselő-jelöltje volt 2006-ban. Ez Szenteczky János vádlott rágalmazás ügyének perén hangzott el a Kispesti Járásbíróságon május 5-én. A rágalmazási ügy lényege, hogy a 2010-es önkormányzati választások előtt a Csepel.info nevével visszaélve jelentettek meg egy Fideszt lejárató kampányújságot, amelyet a vád szerint Szenteczky János adott ki.

Horváth József úgy emlékezett a történtekre: Szenteczky János telefonon felhívta őt 2009-ben, hogy beszélgetni szeretne vele. A politikai életből 2006-ban visszavonult Horváth József beleegyezett a találkozóba, de arra nem számított, hogy Szenteczky titokban minden bizonnyal hangfelvételt készít a magánbeszélgetésről. Az történt ugyanis, hogy a kettőjük között elhangzott mondatok átszerkesztett módon később egy Fideszt lejárató kampányújságban jelentek meg az önkormányzati választások előtt. Horváth József megdöbbent az eseten, mert semmiféle interjút nem adott, és nem egyezett bele, hogy a Szenteczkyvel folytatott magánbeszélgetését lejárató kampánycélokra használják fel. Az ügy elképesztő hasonlóságot mutat a gyilkosságért életfogytiglani fegyházbüntetésre ítélt Deme Gábor praktikájával, aki arról volt közismert, hogy rendszeresen hangfelvételt készített magánbeszélgetéseiről lejárató célzattal. Szenteczky ügyelt rá, hogy látogatása spontán jellegű legyen: még a gyerekét is magával vitte, amikor a gyanú szerint be lehetett mikrofonozva.

Wirsching Viktória, a csepeli MSZP kampánystábjának korábbi tagja, aki jelenleg a DK kommunikációs ügyeivel foglalkozik, tanúként azt mondta, hogy a 2010-es kampányban részt vett a csepeli szocialisták kampányában. Emlékezett rá, hogy maga is látta a csepeli irodájukban a Németh Szilárd és Borbély Lénárd országgyűlési képviselőket lejárató kiadványt, de szerinte ahhoz semmi köze nem volt az MSZP-nek. Megjegyezte, hogy „Szenteczky Jánostól a kiadvánnyal kapcsolatban semmiféle utasítást nem kapott és az MSZP részéről senki nem határolódott el a lejárató újságtól.” Azt is megjegyezte ugyanakkor, hogy a kiadványokról mindig Szenteczky hozott döntést. Szerinte az MSZP-nek nem állt szándékában negatív kampányt folytatni, inkább a pozitív üzeneteket szorgalmazta.

Ábel Attila alpolgármester tanúként azt mondta: a rágalmazó kiadványból nem derült ki, hogy ki volt a kiadás felelőse, de sejthető, hogy Szenteczky érdekében állt ilyen újság megjelentetése. A lapban kizárólag Szenteczky János politikai ellenfeleiről jelentek meg becsületsértő állítások, és a terjesztői is arra utaltak, hogy megbízóik nagyhatalmú emberek. Abban az időben pedig az MSZP volt hatalmon Csepelen.

A per egy korábbi tárgyalásán hallgatták meg R. Béla tanút, aki terjesztőként vett rész a becsületsértő és rágalmazó kiadvány megjelentetésében. Ő egyértelműen felismerte Szenteczky Jánosban azt az embert, aki a rágalmazó lap terjesztésére felkérte a csepeli MSZP Kossuth Lajos utcai irodájában 2010 őszén. A védelem az ő ismételt meghallgatását kérte, így a per szeptemberben folytatódik – és remélhetőleg már az ítélethozatallal zárul.

Forrás: Csepel.hu

70 hozzászólás “Szenteczky bemikrofonozhatta magát” bejegyzésre

  1. Orsós Rodrígó szerint:

    szenteczky.info lehetne az új neve a “hírblognak”. A mostani hülyeség.

  2. felix szerint:

    Van aki mikrofonállvány és van aki maga a mikrofon.

  3. Grün Izidor szerint:

    “Deme Gáborhoz, a csepeli kettős gyilkosságban elítélt szocialista politikushoz hasonlóan készíthetett titokban hangfelvételeket Szenteczky János – derült ki a politikus kedden délelőtt tartott büntetőperén.”
    .
    Elkerülte volna a figyelmemet a Deme Gábor által készített és a tárgyaláson bemutatott hangfelvétel?!
    Belekeveredsz ám mint cigánygyerek a halálbüntetés tervezetbe! 😛

  4. Miska72 szerint:

    Pofára estek a feljelentés bajnokai? A hírt nem tették a csepeli kirakatba

    2015.05.05. 05:59 csú

    titok-2a.jpgNémeth Szilárd, a XXI. kerület korábbi polgármestere 2010-es hatalomra kerülése óta mindet elkövetett azért, hogy az önkormányzat 1994. és 2010. közötti vezetői közül minél többet rendőrségre, ügyészségre juttasson és a bírósággal elítéltesse őket. Már a kezdet kezdetén hű társa volt ebben Borbély Lénárd alpolgármester, a mai kerületvezető. Jól felkészült köztisztviselőket, szakembereket rúgtak és rugattak ki, fülkeforradalmár csókosaikat rakták a helyükre. Számítógépeket szedtek darabokra, irodákat fordítottak fel fenekestül, informatikusokat uszítottak rá a laptopokra csak azért, hogy valamilyen kompromittáló adathoz jussanak…

    A feljelentésekben rekordot döntöttek, ügyvédek sorát fizették és fizetik még ma is. Ennek ellenére szinte törvényszerű, hogy a feljelentő csapat egyik tagját találta el az igazságszolgáltatás keze: a jogerősen lezárt ügy szerint Ábel Attila jelenlegi alpolgármester hazugsága miatt helyreigazításra kötelezték a Csepeli Hírmondót. Pofára estek a feljelentés bajnokai?

    A mostani városvezetés beteges titkolózása miatt eddig nem volt a nyilvánosság számára is hozzáférhető összefoglaló az ügyek állásáról. Hosszas huzavona után – képviselői kérdés nyomán – végre elkészült egy összegzés. Nyakatekert, jogászi a szövegezése, de azért a lényeg kihámozható belőle. Nem tették a kirakatba. Biztos, ami biztos, azért ezt is eldugták. Mi megtaláltuk, és – a magáért beszélő dokumentumot – most olvasóink figyelmébe ajánljuk:

    ugyek-1.png

  5. Orsós Rodrígó szerint:

    Ciki. Hát igen, a fideszben nem a hozzáértés, a tudás, szakértelem számít, hanem a “párthoz” Főnökhöz való lojalitás. Lehet bárki bármilyen kutyaütő csak alásszolga legyen.. lásd külügy, tanácsadók, tarsoly, rezsiügy..stb… 🙂

  6. felix szerint:

    Mi van?
    Az igazság bajnokai leestek a dobogóról?

  7. admin szerint:

    Az eszetekbe sem jut, hogy a magyar igazságszolgáltatással van gond? Több olyan ügy volt, ami józan ésszel hűtlen kezelés. Például a négymilliós nyugdíjazás esete, amit a tulajdonos önkormányzat nem engedélyezett, Szenteczky meg ennek ellenére kifizettetett. Emellett a vezetésnek nem volt mérlegelési lehetősége a bűncselekmény-gyanús esetekben, mivel kötelességük volt feljelentést tenni.

    Emellett azért úgy tűnik, hogy jelenleg ebben az ügyben sem áll jól Szenteczky szénája.

  8. felix szerint:

    Bizony baj van a magyar igazságszolgáltatással, mert az egyik oldalról minden szart befogad, a másikról meg semmit. Aztán sorra dőlnek be.
    Az állami erőforrásokkal meg elszaladnak az oligarchák.

  9. kerdezo szerint:

    Józan paraszti ésszel nem égetném magam az uszító és spakulatív cikkekkel…
    Józan paraszti esze valóban mindegyikőtöknek van a szerkesztőségben és a polgi hivatal legfelső szintjén, de szerencsére a “parasztok” kiszorultak az igazságszolgáltatásból, pedig ott is naracsos bábok vannak. Elvileg.

    Egyébként meg köszönöm Bokra-Szász Tamásnak, hogy kikérte a listát, met itt hiába kértem, sosem kaptam meg. Hát ezért…

  10. kerdezo szerint:

    Azt pedig szeretném látni, hogy azoknak a pereknek a költségeit, amelyeket jogerősen lezártak, és költséget okoztak indokolatlanul, azt saját zsebükből az érintettek fizessék vissza, mint pl: ügyvédi költség. Mert gondolom, sógor, koma, jóbarát az ügyvéd, akinek semmi sem drága, csak az ideje…

  11. Grün Izidor szerint:

    kerdezo!
    Majd indítanak egy újabb pert mint Szenteczkynél, hogy miből fizette a zügyvédi irodát és megállapítják jogerősen, hogy Ábel és Németh is közpénzből!
    És akkor le van kvittelve a dolog! 😛

  12. Bugi szerint:

    Elgondolkoztató, hogy az MSZP-ben ilyen szinten ment a lehallgatósdi. Milyen emberek ezek?

  13. kerdezo szerint:

    Kedves Bugi!

    Nekem a kérdésedre az alábbi vicc jutott az eszembe:

    Két friss házaspár érkezik egy moszkvai szállodába, de egy szobába kerülnek mindannyian.
    Másnap reggel mondja az egyik ifjú férj:
    – Tudod, engem a párt becsületességre nevelt, és el kell, hogy mondjam, hogy a feleséged egész éjjel a nemiszervemet fogta.
    – Tudod, engem a párt pedig éberségre nevelt, és el kell, hogy mondjam, én fogtam – mondja a másik ifjú férj.

  14. Bugi szerint:

    Szóval egymás farkát fogják az elvtársak, és ezért járnak diktafonnnal, ezért veszik fel, hogy mit mond a másik.

    Így már értem.

  15. kerdezo szerint:

    Kedves Bugi!

    Neeeem, ennyire megbíznak egymásban 😉

  16. Grün Izidor szerint:

    bugi!
    Már kérdeztem egyszer, de talán Te tudod, ha már a cikk szerzője nem válaszolt!
    .
    “Deme Gáborhoz, a csepeli kettős gyilkosságban elítélt szocialista politikushoz hasonlóan készíthetett titokban hangfelvételeket Szenteczky János – derült ki a politikus kedden délelőtt tartott büntetőperén.”
    .
    Elkerülte volna a figyelmemet a Deme Gábor által készített és a gyilkosság tárgyalásán bemutatott hangfelvétel?! 😛

  17. Bugi szerint:

    Ha nem csak fórumoznál, hanem olvasnál is, akkor nem tennél el ilyen hülye kérdéseket.

  18. szigetország szerint:

    Deméről az egész iskola tudta, hogy diktafonra veszi fel a beszélgetéseket. Még csak nem is titkolta ezt Deme. Sőt! Ezzel zsarolta a tanárokat, párttársait.

  19. szigetország szerint:

    Én elhiszem, hogy még ma is sokan védik Demét, mert mégiscsak az ő alomjukból került elő, de próbáljátok felfogni, hogy ez a jóember a diktafonos lehallgatással kezdte és tömeggyilkossággal végezte.

  20. felix szerint:

    szigetország.
    Neked kéne felfognod, hogy Deme nem gyilkolt.
    Ezt nem Deme védelmében mondom, hanem az tény
    Tudod a tény az, ami téged nem szokott befolyásolni.

  21. szigetország szerint:

    “Deme nem gyilkolt” — írja félix.

    Hát ezt nem kommentálom.

  22. felix szerint:

    Szigetország!
    Ne is mert hülye vagy hozzá.
    Szóval, hogy gyilkolt Deme?
    Csak röviden.

  23. szigetország szerint:

    Félix!
    Csak röviden: Deme szerinted puszira kapta az életfogytot?

    Ha meg olyan okos vagy, kérjél felülvizsgálati kérelmet a Kúriánál, mert “Deme nem gyilkolt”.

  24. Orsós Rodrígó szerint:

    Szigetország honnan vette az értesületlenségét az ügyben?

  25. Orsós Rodrígó szerint:

    Ha szerinted Deme gyilkolt, akkor Kun Tamás mit csinált?

  26. felix szerint:

    szigetország!
    Egy egyszerű kérdést tettem fel.
    Hogy gyilkolt Deme.
    Nem kell a ködösítés.
    Mond meg a fegvert és az elkövetés módját, vagy idézd azt ítéletnek azt a részét, melyben Demét gyilkosság miatt marasztalják el.
    Mondom, hogy ehhez kevés az eszed.

  27. felix szerint:

    Sötétség, szigetország a neved.

  28. szigetország szerint:

    Perújrafelvétel?

  29. felix szerint:

    Mi van????

  30. Zolika szerint:

    “Számítógépeket szedtek darabokra, irodákat fordítottak fel fenekestül, informatikusokat uszítottak rá a laptopokra csak azért, hogy valamilyen kompromittáló adathoz jussanak…”

    De ki ül Szegeden!???
    Az nem kompromitáló a csepeli mszp-nek!? 😀

  31. Bugi szerint:

    Felix: mindig kibújik a szög a zsákból, amikor előkerül Deme Gábor, és elkezditek védeni. Ilyen a csepeli MSZP. Ahelyett, hogy legalább ebben a meggyilkolt Takácsék mellett állnátok, még itt is a gyilkosokat véditek. Pedig az áldozatok nem fideszesek voltak.

  32. Grün Izidor szerint:

    “szigetország szerint:
    2015. május 05., kedd – 23:04
    Deméről az egész iskola tudta, hogy diktafonra veszi fel a beszélgetéseket. Még csak nem is titkolta ezt Deme. Sőt! Ezzel zsarolta a tanárokat, párttársait.”
    ,
    Erről a tárgyaláson egyetlen szó sem hangzott el!
    Vagy Te hallottál róla?!

  33. Grün Izidor szerint:

    Bugi!
    Védi itt valaki Demét?!
    Csak az igazság megmásítását nem állhatom!

  34. szigetország szerint:

    grün!

    Félix jobban védi Demét, mint Ruttner anno. félix írta, hogy “Deme nem gyilkolt”. Mekkora vérgörény lehet, aki ilyet leír azok után, ami megtörtént.

    Ha Deme nem gyilkos, javasoltam Félixnek a perújrafelvétel kérést.

  35. Balos szerint:

    Rettenetesen nagy szégyen, amivé a csepeli MSZP vált. Normális dolog az, hogy a politikusaik diktafonnal meg bemikrofonozva látogatják egymást és próbálnak másokra terhelő mondatokat kicsikarni? Milyen társaság tud ennyire mélyre süllyedni?

    A csepeli baloldalnak megújulás kell. Szenteczky, Takács, Gulyás, Tóth, Orosz, Deme nem jók a kirakatban.

  36. felix szerint:

    szigetország.
    Nem Demét védem, hanem azt szeretném, he nem lennél ennyire hülye.
    Érted harcolok nem ellened.
    Mondtam már. Idézz az ítéletből.
    Szerencsétlen kitalált balos.
    Ne kérkedj a tudatlanságoddal.
    Orosz nem MSZP.-s.
    Igaz te sem létezel.

  37. Grün Izidor szerint:

    szigetország!
    Deme nem gyilkolt hanem mint felbujtó és bűnsegéd szerepel.
    Esetleg olvasd el az ítéletet és akkor mondd, hogy gyilkos!
    Lécci közöld, ha esetleg azóta változott a helyzet!
    http://index.hu/belfold/2013/04/25/orokre_bezarjak_a_csepeli_kettos_gyilkost/

  38. értetlen szerint:

    miért kell lezárni a Kossuth Lajos utcát olyan részeken is, ahol semmi munka nincs?( Szent István- Völgy utca között)
    miért kell szívatni ilyen sok embert?
    miért kell hónapokig lezárni egy szimpla felmarás + aszfaltozás miatt Csepel egyik legforgalmasabb útját? láthatóan semmi mást nem csináltak a közel 2 hónapra lezárt Corvin út és a Szent Imre tér közötti részen! így több pénzt lehet lopni? vagy mi az oka?

  39. felix szerint:

    Grün Izidor!
    Jaj mit tettél?
    Ebben az életben nem fogja megérteni, csak összezavartad még jobban az amúgy is zavarodott fejecskéjét.
    Kegyetlen vagy.

  40. Grün Izidor szerint:

    felix!
    Aki hülye szenvedjen!
    Sajnálni mindig tudtam a diákot, de kímélni azt nem! 😀

  41. felix szerint:

    🙂 🙂 🙂

  42. szigetország szerint:

    II. r. vádlott (Deme Gábor)

    bűnös:

    emberölés bűntettében
    [Btk. 166.§ (1) bekezdés, (2) bekezdés a./, c./, f./ pontjai]

    2 rendbeli sikkasztás bűntettében, mint társtettes
    [Btk. 317.§ (1) bekezdés, (2) bekezdés a./ és c./ pontjai, (6) bekezdés b./ pont, illetve Btk. 317.§ (1) bekezdés, (2

    Ezért őt a bíróság – halmazati büntetésül – életfogytig tartó fegyházbüntetésre és 10 (tíz) év közügyektől eltiltásra ítéli.

  43. Balos szerint:

    Felix: ne nézz már mindenkit komplett hülyének, amikor a hazugságaidat akarod beetetni.

    Orosz Ferenc az MSZP csepeli alpolgármestere volt. Az, hogy ekkoriban már nem volt párttag – ahogy Takács József sem – nem jelentette azt, hogy nem volt MSZP-s. Az MSZP frakció tagja volt, tehát MSZP-s volt.

    Tóth Mihály és Orosz Ferenc vitték azt a káderpolitikát, amely olyan fiatalokat hozott a pártba, mint Gulyás Gábor, Szenteczky János, Borka-Szász Tamás, Deme Gábor, Bátky meg még néhányan. Ezeknek a többsége vagy elmenekült, mert hányingere lett (lásd Bátkyt) elmenekült, mert muszáj volt, jelenleg áll büntetőeljárás alatt vagy már börtönbüntetését tölti. A folytonosságot Szenteczky János azzal tette hozzá, hogy megérkezett Takács Krisztián, ez a Gyurcsány szóvivő csaj, meg még páran, akik még-már nem játszanak szerepet. De akarnak.

    Jelenleg a csepeli MSZP a maradékokból (Dobák) meg a Tóth-Orosz-Szenteczky ifjakból áll. És Dobák az egyetlen elfogadható. A DK a Tóth-Orosz-féle Borkából meg a maradékokból (Horváth, Podolák, Kiss stb) áll. Egyik társaságban sincs olyan személy jelenleg, aki alkalmas lenne Csepel vezetésére.

  44. felix szerint:

    balos.
    Aki nem tagja az MSZP.-nek az nem MSZP. csak szimpatizáns.
    A hülyeség ott kezdődik, ha valaki nem tudja a kettőt szétválasztani.
    Horváth Gyula volt MSZP.-s alpolgármester Orosz simán alpolgármester volt.
    Ugye a kettő között van különbség?

  45. felix szerint:

    Okoska szigetország.
    Btk. 166. § Segítségnyújtás elmulasztása

  46. felix szerint:

    Nem gyilkosság.

  47. Balos szerint:

    Aki az MSZP frakciójának tagja, az nem MSZP-s? Akkor mi? Fideszes? Komolyan azt hiszed, hogy minden hazugságodat beveszik az emberek?

  48. felix szerint:

    Biztos vagy benne hogy az MSZP frakció tagja?
    Szerintem még képviselő sem volt.

  49. felix szerint:

    Hacsak nem mint szakértőt alkalmazták a frakcióban vagy valamelyik bizottságban.
    Nem tudom, hogy milyen alapon vannak a szavazati jogok.

  50. Grün Izidor szerint:

    szigetország!
    Tehát nem gyilkos, hanem társtettes!
    Pont!

  51. felix szerint:

    10: 58 visszavonva, mert van egy kis kavar a jogszabályok változása miatt.

  52. felix szerint:

    Grün Izidornál PONT.

  53. szigetország szerint:

    Félix!

    Ne velem vitatkozzál, hanem a Fővárosi Törvényszékkel. Mondom, te idétlen, ha problémád van a Deme tettének minősítésével, nyújtsál be felülvizsgálati kérelmet.

  54. Balos szerint:

    Orosz Ferenc MSZP-s képviselő, alpolgármester és az MSZP frakció tagja volt.

  55. szigetország szerint:

    Az ítélet egyértelműen fogalmaz, hiába erőlködtök:

    II. r. vádlott (Deme Gábor)

    bűnös:

    emberölés bűntettében

  56. felix szerint:

    Szigetország ne szemezgess add be az egész fejezetet.

  57. felix szerint:

    Balos. Melyik körzetnek volt a képviselője?

  58. Grün Izidor szerint:

    szigetország!
    Bizonyára elkerülte szíves figyelmedet:
    “Lényegében mindkét bíróság szerint ugyanaz történt: Kun Tamás előre megfontoltan, aljas indokból ölte meg a két embert, Deme Gábor, az iskola egykori igazgatója pedig bűnsegéd volt a gyilkosságban.”
    tehát, ki ölte meg a két embert és ki nézte végig mint bűnsegéd?!
    Mindig a kérdésre válaszolj!

  59. felix szerint:

    “Deme büntetését éppen ezzel az indokkal súlyosbította. Deme ugyan nem volt jogi értelemben felbujtó, de “felbujtószerű magatartást valósított meg”, nélküle nem követte volna el Kun a gyilkosságot – mondta a bíró. Az, hogy Kunnak személy szerint nem volt oka megölni a két embert, még súlyosabbá tette a gyilkosság megítélését. A motiválatlanságot éppúgy felemlegette a bírónő, mint a hidegvért, a kegyetlenséget, a könyörület és a megbánás hiányát, amikor arról beszélt, miért nem térhet vissza soha a biztonsági őr a társadalomba.”

  60. Balos szerint:

    A Szent László lakótelep MSZP-s képviselője volt Orosz. Ezen túl tagja volt az MSZP frakciójának és az MSZP-s vezetésnek, mint MSZP-s alpolgármester.

    Legközelebb Deme Gábor vagy Gulyás vagy Tóth Mihály vagy Szenteczky MSZP-s érintettségét kérdőjelezed meg?

  61. Balos szerint:

    Felis, az nem megoldás, hogy mindenre hazugsággal reagálsz, és közben kinyalod ezeknek a fenekét. Addig nem lesz baloldali megújulás, amíg a jelenlegi MSZP-s vezetés marad. Akár tetszik akár nem.

  62. Balos szerint:

    Deme Gábort sem kellene már védenetek. Szégyen, hogy az MSZP még mindig ott tart, hogy Demét véditek.

  63. felix szerint:

    Balos!
    Amiről nem tudok arról nem is hazudhatok, mert hazudni csak tudás birtokában lehet. Úgy tudom, hogy nem volt tagja az MSZP.-nek Orosz.
    Nem véletlenül fogalmaztam úgy, hogy szerintem.
    Demét meg senki sem védi, csak a törvényi jogállását firtatjuk.
    Ne kavard a fogalmakat.

  64. felix szerint:

    Balos!
    Jobb ha tudod, engem nem érdekel a csepeli MSZP.
    Az más kérdés, hogy mennyire gusztustalanul adja elő magát itt a fidesz.

  65. szigetország szerint:

    Félix és grün már demonstrálna Deméért:

    “Szabadítsuk ki Demét a börtönből!” “Deme nem gyilkolt!” “Éljen a párt és Deme!” “Tovább a Deme-i úton!”

    Na, ezért vagytok gusztustalanok!

  66. Grün Izidor szerint:

    szigetország!
    Többet nem mondom, mert feleslegesnek látszik! 😀

    Deme bűnös, bőven megérdemelte amit kapott, de nem gyilkos!
    jogosan tehetne ellened rágalmazásért és jó hírnév megsértéséért feljelentést.
    Nagy valószínűséggel meg is nyerné!
    De szerintem már elérte azt a szintet, hogy nagy ívben szarik a hülyékre! 😀 😛

  67. felix szerint:

    szigetország.
    Te tényleg ennyire szellemi fogyatékos vagy?

  68. Bugi szerint:

    Szenteczky, Tóth meg Takács maradjanak csak az MSZP-ben. Legalább nem fognak arról is hazudni, hogy ők állnak mögötte. Felix meg akik ilyen bandát akarnak, majd rájuk szavaznak. Orosz Ferencről meg azt állítani, hogy nem MSZP-s alpolgármester volt, vicc kategória.

  69. felix szerint:

    Bugi.
    Ezek szerint Orosz valóban MSZP-s polgármester helyettes volt.
    Nem bűn belátni ha tévedtem.

  70. […] Bűnösségét ugyanis koronatanú bizonyította a per során. Az is kiderült, hogy a politikus önmagát bemikrofonozva, a saját gyermekét is felhasználva próbált olyan információkhoz jutni, amikkel besározhatja politikai ellenfeleit. Első- és […]

Itt lehet hozzászólni !