Csepelre ment Gyurcsány, balhé lett belőle

Gyurcsány tarkótockost adott, Molnár Csaba ágyékrúgást vitt be a kötözködőnek

Csepel.info

Gyurcsány Csepelen 01

Paál Géza képviselőjelölt fogta le a Gyurcsány által tarkón csapott majd Molnár közreműködésével ágyékon rúgott férfit – Paál nem kívánt hozzájárulni a fotóhoz, holott közszereplő és ez a kép is a kampányrendezvényen készült (a fotót Ábel Attila készítette)

Köpködésbe majd tettlegességbe fulladt Gyurcsány Ferenc csepeli kampánylátogatása – értesült a Csepel.info. Lapunk úgy tudja, hogy egy férfi leköpte a lángosra váró Gyurcsányt, mire a volt miniszterelnök tarkón csapta, Molnár Csaba pedig – pestiesen szólva – tökön rúgta az akadékoskodót.

Bár az ellenzék szerint totális diktatúra van, Gyurcsány Ferenc, az ellenzéki Demokratikus Koalíció elnöke pénteken már megelőlegezte pártja csepeli polgármester-jelöltjének a győzelmet. Ráerősítésképpen a legböszmébb miniszterelnök szombaton reggel a csepeli piacon kezdte kampánykörútját, ahol azonban végül botrányba fulladt a látogatása.

Egy szemtanúnk szerint Gyurcsány és kampánycsapata már körbe ért a piacon, amikor a Csepelen igen népszerű lángosozóhoz értek és beálltak a sorba. Itt azonban egy férfi odament Gyurcsányhoz, és leköpte a volt miniszterelnököt. Gyurcsány visszaütött, és az éppen elforduló férfit tarkón csapta. A férfit ez után két oldalról lefogták, de nem ért ezzel véget a tettlegesség. Ekkor lépett közbe ugyanis a Gyurcsánnyal együtt kampányoló Molnár Csaba, és a védekezni már nem tudó embert térddel ágyékon rúgta.

Gyurcsány Csepelen 02

Molnár a konfliktus után Avarkeszivel beszélgetett

Gyurcsány Ferenc ezek után elment, a konfliktust kiprovokáló férfit pedig többen próbálták lefogni és a helyszínen tartani. Miután Molnár kiszabadult a férfi szorításából, az a Paál Géza DK-s képviselőjelölt tartotta tovább fogva a férfit, aki időnként Gyurcsány önkéntes testőreként is dolgozik, és akit a Gyurcsány-gárda létrehozásával is hírbe hoztak. Tíz órakor három rendőrautóval ért ki végül a rendőrség a helyszínre, ahol Molnár Csaba már a piac mellett kampányolt tovább Avarkeszi Dezső ex-MSZP-s ex-képviselővel.

Csepel.info

Ábel Attila közleménye

Nem vettem részt a konfliktusban, de még csak a helyszínen sem voltam akkor, amikor Gyurcsány Ferencet egy férfi leköpte a Csepeli Piacon. A férfi korábban a Fidesz önkénteseivel, így velem is többször vitázott. Mélyen elítélünk minden erőszakot: tökéletesen értelmetlenek és mindig csak rontanak a politika egyébként sem túl magasztos színvonalán.

Megdöbbenve olvastam a Demokratikus Koalíció kijelentését, mely szerint jelen voltam akkor a Csepeli Piacon, amikor a férfi inzultálta Gyurcsány Ferencet. De még ennél a kijelentésnél sem állnak meg, mivel egyenesen azzal vádolnak, hogy nem segítettem a volt miniszterelnöknek, hanem egyenesen videóztam a történteket.

Az igazság az, hogy még csak a helyszínen sem voltam, amikor az eset történt. Amikor észrevettem a dulakodást a piac bejáratánál, és benéztem a piac csarnokába, akkor annyit láttam, hogy valakik dulakodnak, egy nő meg fehér karkötővel, egy mobiltelefonnal veszi mi történik. Gyurcsány Ferenc már akkor sem volt a helyszínen, amikor ezt láttam: mivel jóval magasabb az átlagosnál, egészen biztosan kitűnt volna a tömegből.

Mivel láttam, hogy vannak jelen biztonságiak és a piac vezetője is ott van a helyszínen, nem volt szükség arra, hogy közbe lépjek valamibe, amiről nem tudtam, hogy micsoda. A csarnokból kijövő emberek csak annyit tudtak, hogy valaki belekötött Gyurcsányba, egy hölgy azt is tudni vélte, hogy az illető tojást akart dobni a volt miniszterelnökre.

Akkor mentem be a csarnokba, amikor már a rendőrségre vártak. Négyen fogták a férfit, és mellettük voltak még biztonságiak. A férfival akkor is vitáztak még, de már dulakodás nem volt. Ekkor egy fényképet készítettem a rendőrökre várakozókról.

Egy szemtanútól van információm, hogy mi történhetett. Ő azt mondta el, hogy Gyurcsány Ferencet a férfi leköpte, mire a volt miniszterelnök reflexből odacsapott, tarkón csapta a férfit. A két oldalról lefogott férfit ezek után Molnár Csaba térddel még lágyékon rúgta.

A férfi, aki leköpte Gyurcsány Ferencet, korábban számos alkalommal jött oda a Fidesz önkénteseihez vitatkozni. Bár velünk fizikai inzultusba egyszer sem került, annyit biztosan állíthatok, hogy nagyon messze áll a nézeteinktől.

Mélyen elítélek minden erőszakot: tökéletesen értelmetlenek és mindig csak rontanak a politika egyébként sem túl magasztos színvonalán. Csepelen a szoros verseny miatt sajnos az önkormányzati kampány nem mentes a komolyabb összetűzésektől. A napokban Takács Krisztián MSZP-s képviselő támadt rá az egyik képviselőjelöltünkre, akit összekent tapétaragasztóval, a kezét pedig ezek után az én kabátomban törölte meg. Erről videó is készült. A balliberális pártokat a Helyi Választási Bizottság eltiltotta a további törvénysértéstől. Ez sajnos a tapasztalataink szerint semmit sem számít nekik.

Ábel Attila
elnök
Fidesz – Magyar Polgári Szövetség Csepeli Szervezete

197 hozzászólás “Csepelre ment Gyurcsány, balhé lett belőle” bejegyzésre

  1. fitymafinyesz szerint:

    Véletlenül épp ott járt káin attila, s fotózott.
    Biztos nem ő és fajtársai bérelték fel az istenfélő-polgárineveltetésű-köpködőt.
    Ááááá, dehogy! 🙂

  2. zollie szerint:

    Csepeli utat még ma rendezni kell, különben bukta lesz holnap. Nem forgalomkorlátozás kell, hanem gerincút.
    Nehogy már emiatt jöjjenek vissza a tolvajok.
    http://csepel.info/?p=37411

  3. grün szerint:

    “Csepelre ment Gyurcsány, balhé lett belőle”
    .
    Gondolom azóta már azt is tudják, hogy ki okozta a balhét?! 😛 😀

  4. grün szerint:

    “A piac biztonsági őrei kihívták a rendőröket, és átadták nekik a támadót. A DK alelnöke azt mondta: a rendőri intézkedés jelenleg is tart. Kérdésre válaszolva azt mondta, feljelentést tesznek. Az Országos Rendőr-főkapitányság kommunikációs szolgálata az MTI-nek későbbre ígért tájékoztatást.”
    .
    Még tanakodnak, hogy ki lehetett a köpködő! 😛 😀
    ,
    http://mandiner.hu/cikk/20141011_dk_gyurcsany_ferencre_akartak_tamadni_csepelen

  5. Csepel-sziget szerint:

    Egyáltalán nem szívlelem Gyurcsányt, de a köpködő mégis mire számított? Ha engem leköpne valaki, én is pofán verném. Ha Orbán Viktort köpné le valaki, azt meg a TEK válogatott pribékjei belegyalulnák az aszfaltba.

    Szóval ezt a balhét a köpködő idézte elő és magának köszönheti, ha kapott.

  6. Tóth Imre szerint:

    Szép új világ a komcsik szerint,már a köpködőt is lecsukatnák.Szerintem a köpködés a szabad vélemény nyilvánítás egyik formája.

  7. Tóth Imre szerint:

    Egyébként én is leköptem volna,ha ott vagyok a piacon.Ki az a gyurcsányi,hogy nem lehet leköpni?Ha jól emlékszem előfordult vele már ehhez hasonló többször is,megszokhatta volna.Ha meg nem ,szokjon hozzá.

  8. Tóth Imre szerint:

    T grün!A balhét gyurcsányi okozta,amíg nem jött a piacra,senki nem köpködött.

  9. andrás szerint:

    Azért egy lefogott embert tökön rugni,igazán férfias cselekedet,ugye Horváth Csaba?

  10. felix szerint:

    Ezek a balosok még akkor sem tudnak viselkedni, ha a jogaikkal élő kulturált kormánypártiak leköpik őket.
    Hát magyar az ilyen?
    Az igazi szittya magyar az köp, mert kultúrlény.
    Akárcsak Tóth Imre r.

  11. Csepel-sziget szerint:

    Tóth Imre, ha mész az utcán és Kolompár Rómeó szabad vélemény-nyilvánítás címszóval rád köpi a ki tudja milyen fertőző nyálát, akkor is így vélekednél?

  12. Mónika szerint:

    Kedves Tóth Imre, intelligencia és tolerancia kérdése az egész. Én találkozok egy Fideszessel nem köpöm le, pedig lenne miért. Engem így neveltek. Önt valószínűleg csak a gyűlölködésre és a mocskolódásra uszítják fentről. Ha nem tetszik álljon odébb.

  13. Mentősdoki szerint:

    Az ilyen tóth féléket kéne leköpni egy pár gárdistának-véleménynyilvánítás-gyanánt!

  14. andrás szerint:

    Igen,felix! Van aki köp,van aki emberek közé lövet!(Mert kultúrlény)

  15. felix szerint:

    Már megint ez az ellenzéki gyűlölet kampány.
    Nem engedik leköpni magukat.

  16. nagyapó szerint:

    Igazi maffiabali jellemek. Amikor Pásztort leköpték, bruhaháztak.
    Most amikor egy védekezésre képtelen embert ütlegeltek – ÁVÓ-s módra – azt “sportszerűnek tartják.

    Ceterum censeo… A kommunista, ha kinyitja, száját hazudik, ha kinyújtja kezét,lop.

  17. ebihal szerint:

    andrás!
    És ki lövetett?

  18. ebihal szerint:

    vén barom!
    Csak nem a családból volt valaki?

  19. Tamás szerint:

    “Bár az ellenzék szerint totális diktatúra van”

    Itt hagytam abba az olvasást.

  20. köves szerint:

    felhivom a figyelmét a jővendő csepeli polgármesternek,hoy tegyen meg mindent,hogy ujból legyen csepelen kórház és ne kelljen 1 hónapot várni egy betegnek,mert hosszú a várólista,és afélbehagyott gyermekrendelőt is fejezzék be mert nagy szűkség van rá. egyébbként ami itt van magyar országon arra vezethet,hogy második forradalom várható és bár ne legyen igazam békét kell kötni a pártoknak .egy bukott vezető ne próvokálja a csepelieket.egy halálra itélt sulyos beteg tanácsa ez.

  21. Attila szerint:

    Remélem a lámpavasról lógó kormámypártiakról is lesznek felvételek.

  22. felix szerint:

    Szemétláda!
    Ha ti sem vagytok különbek akikor mire vered a nyálad?

  23. Korrupt János szerint:

    nagyapó! te állandóan a gépnél ülsz és nyomod a baromságokat? Én Téged köpetnélek le egy tüdőbeteggel…hogy szakadtál volna a………ba! Vén barom, jegyezd már meg, hogy kommunisták Magyarországon már nincsenek a rendszerváltás óta…legközelebb csak Észak-Koreában vagy Cubában találsz komcsikat! Itt már régen vad kapitalizmus van, ahol vannak kurva gazdagok és kurva szegények……akárcsak Te ! Vén hülye!

  24. grün szerint:

    Közlemény!
    Felszólítjuk a zellenzéket vessenek véget a mocskos gyűlölet kampányuknak!
    Bicskanyitogató egy köpködésre adott durva válaszuk! 😛 😀

  25. Doki szerint:

    Attila szerint:
    2014. október 11., szombat – 13:33
    Remélem a lámpavasról lógó kormámypártiakról is lesznek felvételek.

    Ezért megérdemelnél egy feljelentést.

  26. bankár szerint:

    A Csepeli piacon gy feldühödött ember leköpte Gyurcsány eftársat.
    Erre Gyurcsány eftárs az illetőt megütötte, majd tarkón vágta, a pribékjei pedig lefogták és az egyik pribék lágyékon (nemi szerven) rúgta.
    Ezután a megvert embert letartóztatták a rendőrök, – Gyurcsány eftárs, addigra elment a helyszínről.
    Bár Gyurcsány eftárs messze túllépett a jogos önvédelem határán, mégis bebizonyította, hogy bámulatra méltóan humánus és demokrata, hiszen akár a tömegbe is lövethetett volna, mint ahogy meg is tette nyolc évvel korábban.

  27. grün szerint:

    Öreg Hüje!
    “Paál Géza képviselőjelölt fogta le a Gyurcsány által tarkón csapott majd Molnár közreműködésével ágyékon rúgott férfit”
    .
    Neked ebből az jött le, hogy a lefogott töketlent ütlegelték?!
    Kérdezd meg Ábel Attilát, (ilyen atrocitásoknál valahogy mindig jó helyen bukkan fel a kamerájával) aki hiteles szemtanúja volt az eseményeknek! 😛 😀

  28. szevenszi szerint:

    Az még nem tűnt fel senkinek, hogy Ábel Attila minden ilyen ügynél azonnal a helyszínen van és videót és fotót készít?

  29. grün szerint:

    bankár!
    A lágyék és az ágyék között kis különbség van, mint a pénisztája és a teniszpálya között! 😛 😀

  30. zeta62 szerint:

    A köpés jogos, a vissza-pofon szemből, s nem hátulról lett volna az, de a köcsög molnár egy lefogott embert rúg meg, hát el kellett volna törni derékban!

  31. Bromden szerint:

    Tényleg senki nem tudja, hogy a leköpés becsületsértésnek minősül?

  32. Klemm Ferenc szerint:

    A Fideszes vadállatokról nem ír ez a seggnyaló oldal?

  33. bankár szerint:

    Grün !
    Jó, hogy szóltál. Ezt most még megúszod tökön rúgás nélkül. 🙂

  34. bankár szerint:

    Bromden ! A tarkón verés és a tökön rúgás az minek minősül ???

  35. Nagy Ákos szerint:

    Ha engem valaki leköpne úgy leverném helyben, mint vak a poharat. Utána meg a fotóst. Az sem érdekelne, hogy balos, vagy jobbos. Biztonság kedvéért mind a kettővel megkínálnám.
    Milyen világ ez? Már viszem a fiamat hétfőn beíratom egy önvédő sportra is a tenisz után. Áldom megboldogult apámat, aki gyerekkoromba megszerettette velem is a karatét. Pedig akkoriban ritkán köptek le valakit csak passzióból.

  36. andrás szerint:

    Ismerősöm szerint,aki Gyurcsány elött állt a sorban a lángososnál,Fletó erős alkoholszagot árasztott! Atámadás után pedig azt kiabálta:öljétek meg!

  37. julianna szerint:

    “A férfit sikerült lefogni, mielőtt üthetett volna. A férfit lefogók egyike Molnár Csaba volt. A DK-sok először egy piacőrt próbáltak előkeríteni, majd rendőrt hívtak, akik nem sokkal ezután kiérkeztek.
    A DK-sok szerint nemcsak maga a támadás felháborító, hanem az is, hogy a kerület fideszes alpolgármestere, Ábel Attila végig ott állt mellettük és fotózta, videózta a történteket. Szerintük felháborító, hogy alpolgármesterként végignézi, ahogy a kerületében rátámadnak egy emberre, és nem az az első gondolata, hogy segítsen, vagy a rendőrséget értesítse, hanem hogy fotózzon, videózzon.
    A DK-sok azt is szóvá tették, hogy az MTI kiszerkesztette a hírből azt a részt, ami az alpolgármesterre vonatkozott, állítólag azzal az indokkal, hogy az nem tartozik szorosan a hírhez.
    A fideszes alpolgármester, Ábel Attila felvételeit a nem fogja kitalálni milyen párt − közeli csepel.info oldalon tudja megnézni. A lap azt írja, Gyurcsány tarkón ütötte a férfit, Molnár pedig ágyékon rúgta.”
    Idézet, az INDEX-ről…

  38. Korrupt János szerint:

    Csak tudnám, hogy Á. Attila mi a szart keres szombat délelőtt a piacon? a céges kamerával? Nem a feleség dolga a hétvégi bevásárlás? Vajon volt nála legalább egy cekker, alibiből egy kiló krumplival?

  39. bankár szerint:

    Nagy Ákos!
    Ki a fene akarna téged leköpni?
    Kár rád pocsékolni a nyálat, meg a leköpés egyébként is becsületsértés.
    Inkább lefognak és jól ágyékon rúgnak. Azt nem bünteti a törvény. 🙂 🙂

  40. olvasó szerint:

    “…Molnár Csaba, és a védekezni már nem tudó embert térddel ágyékon rúgta.”
    “Miután Molnár kiszabadult a férfi szorításából…”

    védekezni nem tudott, de szorítása azért volt? :)))

  41. bankár szerint:

    olvasó szerint !

    Molnár megfogta az embert.
    Az ember is megfogta Molnárt.
    Ekkor ketten két oldalról lefogták az embert, Molnár ágyékon rúgta és így kiszabadult az ember szorításából .
    Érthető??

  42. gipsz jakab szerint:

    Örüljön hogy leköpték és nem lelőtték

  43. tiszaii szerint:

    Független rendőség lenne rögtön elővenné Ábel Attilát.
    Kamerával látta, nem hív rendőrt.
    Fideszes csepeii hírportálon felrakja hírt pár óra múlva.
    Gyanítom ő szervezte ezt a provokációt.
    Fideszesek erkölcsi szintje a bányász béka segge alatt van.
    Tegnap egy esztergomi fideszes képviselő leköpött egy embert.

  44. tiszaii szerint:

    Az biztos.
    DK-t és Gyurcsányt segítik az ehhez hasonló hazug cikkekkel.

  45. bankár szerint:

    tiszaii ! Te IQ-bajnok!
    Holnap rohanok Gyurcsányra szavazni. 🙂 🙂

  46. helyi szerint:

    Ábel, te beteg vagy! 🙂

  47. ella szerint:

    nagyapó, te jársz piacra? :DDDDD Azt hittem csak itt vered a nyálad, de hogy még verekedsz is! Nem gondoltam volna, micsoda férfi vagy! (irónia-gyk)

  48. Nagy Ákos szerint:

    Bankár, ilyen szöveget mernél elereszteni szemtől szembe, még a szart is keverném belőled te tróger politikai hovatartozástól függetlenül. Még az egyik fekete övemet is feláldoznám rád te strici. Ilyen mocskok miatt tart itt ez az ország, ahol a köpködés bocsánatos bűn. Nálad otthon a családban lehet… Szerencsétlen majom.

  49. andrás szerint:

    Nem tisztem megvédeni Ábel Attillát,de ő már jóval Gyurcsány érkezése elött ott kampányolt a piac hátsó bejáratánál! Ja,egyébként az önvédelemnek is vannak határai,nem rugdosunk lefogott embert,nem ordibálunk alkoholos állapotban!

  50. grün szerint:

    “Paál Géza képviselőjelölt fogta le a Gyurcsány által tarkón csapott majd Molnár közreműködésével ágyékon rúgott férfit” szól a kép alatti szöveg, majd később módosul, imígyen:
    “A férfit ez után két oldalról lefogták, de nem ért ezzel véget a tettlegesség. Ekkor lépett közbe ugyanis a Gyurcsánnyal együtt kampányoló Molnár Csaba, és a védekezni már nem tudó embert térddel ágyékon rúgta.”
    .
    Azért meg kellene kérdezni Ábel Attilát, hogy esetleg óhajt-e módosítani pártatlannak tűnő, fotóval illusztrált tanúvallomásán?!
    Furcsa egy kicsit, hogy se Szenteczky, se Takács Krisztián neve nem bukkan fel! 😛 😀

  51. bankár szerint:

    Nagy Ákos !
    Te tényleg ennyire nem tudsz szöveget értelmezni??
    Ittál, vagy drogozol? Dühöngő elmebetegnek nézel ki .
    Nem érdekel az öved, a színe még annyira sem .
    A környezeted hogy visel téged?

  52. FIZESS szerint:

    Ha engem leköpnek én is visszaütnék.

    A a kerület fideszes alpolgármestere, Ábel Attila végig ott állt mellettük és fotózta, videózta a történteket. Politikai hovatartozástól függetlenül egy civilizált ember megakadályozza az erőszak eszkalációját, nem pedig neki áll verni a faszát kamerával a kezében …

  53. ella szerint:

    Csak szólok, hogy a videón minden rajta van! Kérjük a vidit, kedves Ábel Attila…..

  54. Nagy Ákos szerint:

    Ne is érdekeljen. Magad fajta egy irányba köpködhet csak. Fölfelé. És állj alá. Az emberi méltóságot mindenkinek meg kell adni, ezért nem köpünk le senkit. Saját gyerekemet is elkenném, ha megtudnám, hogy bárkit leköp, nem hogy a hozzád hasonlókat. Engem így neveltek, téged meg nem. De téged majd megnevel remélem valaki a környezetedben, mi az a minimális tisztelet, amit egy társadalomban meg kell adnunk egymásnak. Abba a köpés nem fér bele. Remélem érted a lényeget.

  55. felix szerint:

    Én a lángostól hallottam a történteket.
    Szerinte az olaj indokolatlanul forró volt.
    A foghagyma meg be volt lőve.
    Ábel Atilla meg két meleg lángossal “védte” a tökeit.
    Én a lángosnak hiszek.

  56. bankár szerint:

    András !
    Ha Gyurcsány eftárs tényleg azt kiabálta, hogy “öljétek meg!”, az nagyon súlyos.
    Ez ugyanis gyilkosságra való felbujtás ! A díjtétele több év letöltendő börtön !

  57. evill szerint:

    A balhézó fideszes megrendelésre csinálta, kérdezzék csak meg a családját.

  58. felix szerint:

    Egyébként az egyidejűségbe beleférhet az, hogy az ütés már a tarkóján érte az elforduló nyálgépet.
    Majd a felvétel eldönti, ha van.
    Egyébként ez a cikk is jól illeszkedik Ábel aljas írásai sorába.
    Valljuk be őő ebben a műfajban utolérhetetlen.

  59. olvasó szerint:

    bankár szerint:”Ekkor ketten két oldalról lefogták az embert, Molnár ágyékon rúgta és így kiszabadult az ember szorításából .”

    Tehát a le volt fogva az ember, és közben úgy szorított, hogy ágyékon kellett rúgni a kiszabaduláshoz… 🙂

  60. bankár szerint:

    olvasó !
    Szerintem rajtad kívül mindenki érti. 🙂
    Nem kellett a kiszabaduláshoz ágyékon rúgni az embert, de Molnár Csaba mégis megtette . Molnár túllépett a jogos önvédelmen.

  61. yoda szerint:

    Ha én jelen vagyok, a fejére is szarok! 😀

  62. felix szerint:

    bankár.
    Hiába volt lefogva az ember, ha molnár csak úgy tudta magát szabaddá tenni, ha tökön rúgta.
    A felvétel majd eldönt mindent.

  63. felix szerint:

    bocsi Molnár.

  64. Sanyi szerint szerint:

    Mindenki nyugodjon le a pucsába! Az egészet a lángosos szervezte, holnaptól egész Budapest ott fog venni lángost, annyira híres lett. És miközben mindenki a másik pártot szapulja, õ meg röhög a markába és elteszi az extra hasznot. Kapitalizmus 101

  65. Sanyi szerint szerint:

    Mondom picsába. Mondom.

  66. csepeli szerint:

    Gyerekek, nem kell ide kabaré. :DDDDD

  67. bankár szerint:

    felix !
    Ajánlom szíves figyelmedbe “olvasót”. 🙂
    Vele tárgyald meg, amit nem értesz.

  68. Kablár Jolán szerint:

    Régen olvastam ilyen szórakoztató történetet. Köszönet a blogolóknak!

  69. grün szerint:

    felix!
    A DK szóvivője egészen másképpen emlékszik, a felvétel nyilvánosságra hozásával le lehetne égetni!
    Ha van felvétel akkor az nem kerülhet nyilvánosságra, ekkora ellentmondásokkal!
    Bár Attila imád gurítani a cél érdekében! 😛 😀

  70. olvasó szerint:

    bankár szerint:

    Ha már a jogot említjük, akkor tegyük pontosan: jogos védelemnek hívják.
    Hogy valóban milyen helyzet állt fenn, azt a nyomozásnak kell kideríteni a rendelkezésre álló tanúvallomások és felvételek alapján. Aztán majd eldől, hogy merre és milyen formában megy tovább az ügy.
    Nem kellene tényként kezelni és közölni semmi olyat, ami nem jogerős.

  71. grün szerint:

    félix!
    Nincs felvétel!
    Ábel Attila újabb módosítást nyújtott be!
    .
    “Megkerestük Ábel Attilát is, aki úgy látta: egy férfi leköpte a volt miniszterelnököt, Gyurcsány pedig védekezés gyanánt reflexből tarkón vágta támadóját. Azt mondta: mire a közelbe ért, már 4-5 ember fogta a támadót, ezért nem érezte szükségét, hogy sokadikként beszálljon. Állítása szerint egyetlen fotót készített a dulakodás után, amikor már a rendőröket várták. Ábel Attila közölte: elítéli az inzultust, és “személy szerint megérti” Gyurcsány Ferencet, amiért fizikai erővel próbálta elhárítani azt.” 😛 😀

  72. Balkanyar szerint:

    Felvétel nem készült, annak ellenére, hogy Ábel Attilánál elvileg mindig ott van a mobilja, amivel más felvételeket is készített. Talán ebből kiderülne, hogy mi is történt valójában. Kár, hogy nincs felvétel, de nézzük a jó oldalát: így lehet megint hazudni Gyurcsányról.
    Először is Paál Géza nem közszereplő addig, amíg nem választják meg képviselőnek, jelenleg pedig nem képviselő, ergo nem is közszereplő, így a fotó megjelenítése interneten törvénysértés.
    Másodszor, Gyurcsány nem osztott ki senkinek sem tockost, a köpködőt Paál lefogta, hogy ne tudjon ütni, mire a férfi megpróbálta megtérdelni Molnárt, akik szabályosan tusakodni kezdtek a térdükkel (tökön rúgás szintén nem fordult elő, hiába állítja azt “egy szemtanú”). A köpködő is rugdosódott, de ő sem rúgott meg igazán senkit a lábkarate közben. Nem volt tetlegesség, erőszak sem. Később még láttam, amint Gyurcsány a rendőrökkel beszélget ismét az SZTK előtt, a köpködőt gondolom átadták a rendőröknek.
    Így történt, ott voltam, láttam.

  73. bankár szerint:

    olvasó !
    Természetesen az ügyben a rendőrség, az ügyészség és a bíróság fog eljárni.
    Mi itt csak leírjuk a véleményünket. 🙂

  74. andrás szerint:

    Milyen felvétel? Ki mondta hogy készült bármilyen felvétel? Hol láttátok,a cseh kettőn? Ti vörösingesek igen bugyuták vagytok!

  75. andrás szerint:

    Balkanyar! mit hazudozol össze-vissza?

  76. Balkanyar szerint:

    Ja, várj, hadd emlékeztesselek: “egy nő meg fehér karkötővel, egy mobiltelefonnal veszi mi történik”. Ismerős?

  77. andrás szerint:

    És ez a nő,fehér karkötővel,ő volt Ábel Attila! Értem én!

  78. csepeli szerint:

    andrás, olvasd el Ábel Attila közleményét. Ő állítja, hogy nem, hogy ott volt, de végig kamerázott. Kicsit hosszú a szöveg, hosszabb, mint az, hogy rezsicsökkentés, de próbálkozzál meg vele.

  79. Szemlélődő szerint:

    Valóban jó lett volna ha megmaradt volna Csepelnek a kórháza. Leköpés helyett inkább meg kellett volna kérdeni Gyurcsányt, hogy miért záratta be (felújítás helyett) annyi másik kórházzal egyetemben. Bár lehet, hogy azért záratta be, mert nem akarta megszorítani a csepelieket, akik valószínűleg nem tudták volna egy hosszabb betegség alatt kifizetni a napi több száz forintos kórházi díjat? Vagy rosszul emlékszem? Nem így volt? Ez csak az egyik kérdés amit fel lehetett volna tenni neki. Bár szerintem egyértelmű a válasz “sajnálom böszmék vagyunk”.

  80. csepeli szerint:

    Ábel A. indexnek eljuttatott közleményre külön felhívom a figyelmet!
    Ábel A. nem irigyellek, ebből most már nem jössz ki jól! Most kinek hazudjál a híveidnek vagy a sajtónak, rendőségnek? Nagy dilemma lehet.

    http://index.hu/belfold/2014/10/11/gyurcsanyra_tamadtak_csepelen/

  81. csepeli szerint:

    őszintén irigylem azokat az embereket, akiknek az a legnagyobb problémájuk, hogy a legközelebbi kórház 1 vagy 11km-re van e a lakóhelyüktől.

  82. olvasó szerint:

    bankár!
    Egyetértek, csak vélemények.
    Ezt jelezni is kell, nehogy megtévesszen valakit, és tényként kezelje. 🙂

  83. andrás szerint:

    T. csepeli! Kib.szott lassan elolvastam a közleményt,de sehol nem találtam az említett részt! Kettőnk közül az egyiknek szövegértelmezési problémái vannak!

  84. blabla szerint:

    Már nem azért, de mi ez a csepel.info? Olvas valaki indexet? Miért nem írjuk ki, hogy Fidesz info? Miért kell csak a nekünk tetsző igazságot mutatni?

    Tessék elolvasni az indexet is a teljes történet megértése érdekében, ne csak a fideszes emberke élménybeszámolója legyen már a mérvadó…

    Én nem politizálok, de hogy lehet ilyen nevet adni egy cikknek, hogy Csepelre ment gyurcsány balhé lett belőle? Ki az aki megengedi ezt? Fideszes név fogadjunk nem szerepelhetne egy honlapon se ilyen formában…gondolkodjunk már egy kicsit.

  85. Dr. Németh Tibor szerint:

    Igen Tisztelt Demokratikus Jobboldal, néhai FIDESZ!
    Ideje lenne végig gondolni saját indíttatásukat és céljaikat! Ha igaz, hogy ez egy működő demokrácia és van szabad vélemény nyilvánítás, akkor szabadjon azt írni vagy mondani, hogy a szabadság és a szabadosság nem azonos fogalmak. Aki mást leköp, nem kultúrember, hanem söpredékké alacsonyult emberre hasonlító élőlény, aki vagy saját akaratból, vagy mások által felheccelve követi el ezt az emberhez méltatlan tettet!
    Azt olvasom, hogy a helyi FIDESZ-alelnök végig videózott, tehát pontosan lehet tudni – rendőri közreműködés nélkül -, hogy ki az a “hős”, aki köpött. A videózó alelnök azt is írta, hogy az eset nem példa nélküli, ő már tanúja volt hasonlónak. Kínálja magát a kérdés: miért engedték ezt az embert az ellenzéki politikus, Magyarország volt miniszterelnöke közelébe? Tán csak nem azért, hogy most is köphessen?!

  86. Tóth Mária szerint:

    Mi ebből a tanulság? Gyurcsány ne járjon piacra, mert legközelebb nem csak leköpik, hanem ágyékon is vágják! Igazán szórakoztató volt ez a kis történet, köszönjük!

  87. Szemlélődő szerint:

    …és még annyit, biztosak lehetünk benne, hogy nem Gyurcsány rendezte meg az egészet?

    Ettől függetlenül:Hajrá Bokros, várjuk a “csomagodat”. Mi lesz benne? Lakásokra ingatlanadó? Emiatt nem tántorodunk el mellőled, a Csepeliek röhögve kifizetik, hiszen megspórolják a rezsin.

  88. blabla szerint:

    Mégegyszer mondom, hogy em Gyurcsányt védem csak az nem tetszik, hogy MEGENGEDETT, hogy nyíltan provokáló cikk jelenhessen meg akár melyik ellenzékiről.

    Nem értem miért a “sötét parasztok” a célközönség, ha választásokról van szó…azért mert ők elhiszik ezeket a full elferdített meséket, és annak a javára szavaznak, amerrefelé ez a honlap húz?

  89. csepeli szerint:

    andrás! Az első mondat, de a szövegben újra megismétli. Örülök, hogy segíthettem.

    Ábel Attila közleménye

    Nem vettem részt a konfliktusban, de még csak a helyszínen sem voltam akkor, amikor Gyurcsány Ferencet egy férfi leköpte a Csepeli Piacon. A férfi korábban a Fidesz önkénteseivel, így velem is többször vitázott. Mélyen elítélünk minden erőszakot: tökéletesen értelmetlenek és mindig csak rontanak a politika egyébként sem túl magasztos színvonalán.

  90. bankár szerint:

    Mi itt írjuk a komenteket, és már nem tudjuk őket átjavítani, közben a kedves blogger átírta a posztot.
    Mit mondhatok erre ? “Legkisebb köszike”. 🙂

  91. Karoly szerint:

    Nincs esetleg egy olyan weboldal, ami nem csak a narancssárgák oldalát mutatja be? Kicsit unalmas már, hogy az egyedüli honlap – ami csepellel foglalkozik – olyan narancssárga, hogy a szememet égeti…vérlázító.

  92. krapulax szerint:

    remélem garázdaságért lefogják a két verekedő elmebeteget.
    örüljön hogy köpés helyett nem azt kapta ami jár neki.

  93. grün szerint:

    krapulax!
    Egy elmebeteg volt és szerencséjére mire bármit elkövetett volna lefogták!
    Persze, ha igazak az értesüléseim! 😛

  94. felix szerint:

    Nem példa nélküli, hogy a bejegyzést úgy módosítják, hogy azok lesznek hazugnak feltüntetve akik igazat írnak.
    Aljas és szemét ember aki ilyet tesz, de méltó tagja a maffiának.
    Arra sem méltó, hogy leköpjék.
    Akinek ilyenek kellenek, az szavazzon holnap a fideszre.

  95. bankár szerint:

    Csepeli !

    “Kedves Ábel Attila!
    Köszönjük, hogy az eredeti bejegyzést módosította. Még a végén lebukott volna!”

    Ábel Attila nem módosított semmit, csak leírta saját szemszögéből az eseményeket.
    Azonban Gyurcsányék már megint hazudtak, amikor azt állították, hogy Ábel Attila végig ott volt, fényképezett, videózott és nem intézkedett.
    Ezek után ne küldje el az ember Gyurcsány “eftársat” a francba?
    De, küldje !!!

  96. lucifer szerint:

    Azért nem gondoltam volna, hogy Ábel Attila provokáció szervezéssel is foglalkozik.

    Ejnye Attila!

  97. Balkanyar szerint:

    Az még kábé természetes is, hogy módosítják. Ha elég erőteljesen lépnek fel, és tényleg elég objektív oldalak írják le (az Index már majdnem az), akkor kénytelen lesz meghajolnia a szókavarónak, és átírnia, ha nem akarja, hogy hazugságon kapják. Szép lassan akár még az igazság is előkerül. A probléma az, hogy a cikk írója és Ábel Attila nem állítják, hogy ez történt. Ők azt írják, hogy valaki azt mondta, hogy ez történt. Ez az eredmény szempontjából ugyanaz, mert mindenki, aki el akarja hinni el is fogja, viszont nem lehet rájuk semmit sem mondani, nem lehet velük semmit sem csinálni, ők csak idéztek egy névtelen szemtanútól.
    Felix, az a véleményem, hogy te sem közelíted meg a témát a kellő komolysággal, a megfelelő oldalról. Az is komoly probléma, hogy senki, illetve csak nagyon kevés ember figyeli a lényeget. Most személy nélkül megnézve, engem az is zavarna, ha Orbán Viktort, Vona Gábort, Szigetvári Viktort köpnék le, mert már maga a cselekedet sem megfelelő. A politikába nem illik, emberhez nem méltó. Ez a véleményem, lehet leköpni érte.

  98. Politikusgyűlölő szerint:

    Itt is látszik, hogy hol tart az ország. Korlátolt, buta, és magáról gondoskodni képtelen milliók szemétdombja. Az az ország ahol az emberek politikusokat megváltóként imádnak…. nos…
    Olyanok mint a tinik aki egy sztár miatt könnyeznek. Milyen jó, hogy döntenek helyettük…, mert ugye úgy jó az élet, ha nem kell semmit csinálni… majd állambácsi Orbánka, Gyurcsányka, és a többi helyettünk dönt….
    Ilyenkor nem szégyelli kicsit magát a sok szavazógép? Egy ilyen ember hogy tud megállni a gyerekei előtt? Egy ilyen emberre, hogy lehet felnézni. Sehogy…

    A birkát nyírni, és vágni szokás….

    Orbán, és Gyurcsány közt csupán egyetlen különbség van. Gyurcsánynak volt ahhoz esze, hogy etesse a birkát, mert minél nagyobb annál jobban lehet nyírni. Orbán egyszerűen buta… lenyírja, és le is vágja… hogy mi lesz utána… nos ahhoz nincs már IQ…. Ez nem azt jelenti, hogy az egyik, vagy másik jobb…. csupán annyit, hogy legalább ezt fel kéne tudni ismerni…. de ugye birkák országában ne várj sokat…

  99. Karoly szerint:

    felix!

    Ez egy fideszes oldal 😀 A fidesz javára módosítanak. Eltévesztetted a házszámot 😀

    Szerintem menjél ki az emberek közé beszélgetni a folyamatos agymosó tv bambulása helyett. Talán még megmenthető a lelked.

  100. felix szerint:

    Nem csak hozzáírt Attila, hanem az egész cikket és ezzel annak hangvételét is megváltoztatta.
    Károly.
    Nem nagyon szoktam TV.-t nézni.
    Leginkább az éjszakai órákban és akkor is a film csatornákat.
    A neten tájékozódok, és az emberek véleményére.
    Abban a korban vagyok már, hogy egyik oldal sem tud megvezetni.
    Mint már azt írtam. Ellen szavazók, de van választott pártom, de az most együttműködik.

  101. felix szerint:

    Balkanyar.
    Igazad van. Nem közelítek kellő komolysággal a témához, mert ahol többen vannak a köpködő pártján, ott annak semmi értelme sincs.
    Ugye Ábel a eredeti cikkből, ki felejtette a reflexből és az az elítélem szavakat.
    Amennyiben reflexből, akkor az egyidejűség és az arányosság is fennáll.
    Ebben az esetben csak a köpködés törvénytelen.
    Sajnos itt jellemhibából adódó szarkeverés folyt.
    Ábelt komolyan venni ostobaság.

  102. bankár szerint:

    Politikusgyűlölő !

    “Gyurcsánynak volt ahhoz esze, hogy etesse a birkát, mert minél nagyobb annál jobban lehet nyírni.”

    Hogyne, Gyurcsány kölcsönpénzből etette a birkákat.
    Aztán most Orbán veled fizetteti vissza a kölcsönt, azért éheznek a “birkák”.

  103. Barackos szerint:

    Kedves Ábel Attila!

    Idézek Öntől: “Amikor észrevettem a dulakodást a piac bejáratánál, és benéztem a piac csarnokába, akkor annyit láttam, hogy valakik dulakodnak..”

    Tekintsünk most el fogalmazásától és a szóismétléstől, ami egy alpolgármesteri pozíció betöltőjétől mégiscsak elvárható. Tisztelettel érdeklődöm, hogyan vette észre előbb a dulakodást, mint hogy benézett volna a csarnokba?

  104. felix szerint:

    Orbán olyan mint a bankok.
    Már lenyúlt 3000 milliárdot, de az adósság nem csökkent.

  105. Korrupt János szerint:

    Most láttam a híradóban a köpködő copfos hajú hőst! Ismerem Őt…..egy ártalmatlan, de kötekedő, munkanélküli, segélyből élő, alkoholista(már amikor van pénze),kissé gyenge elméjű, nem százas fazon! Ha még működne a kormány által bezáratott OPNI….akkor a csávó ott lenne, és nem szabadon! Szóval komolytalan provokátor volt, aki nem érdemelt meg ennyi kommentet!

  106. a K. anyátok szerint:

    Azt mondja itt valamelyik kukac, hogy a köphödés a szabad vélaménnyilvánítás formája.
    Nabazdmeg ezért tartoztok Ázsiához az orbácal együtt.

  107. Calysto szerint:

    Nem meglepő a dolog.Köztudott,hogy a fityesz szavazóbázisa a csekély értelmű,intellektuális téren halmozottan hátrányos helyzetű néprétegből kerül ki.Egy ilyen primitív támadás már éppen várható volt.

  108. felix szerint:

    Lehet, hogy csak ennyi volt és semmi sem igaz az állítólagos szemtanú beszámolójából?
    http://www.atv.hu/belfold/20141011-okollel-tamadt-egy-ferfi-gyurcsany-ferencre-a-korulotte-allok-fogtak-le/hirkereso

  109. Csillagtelep szerint:

    Elmentek már a picsába..!

    Szerintetek a vízfejű rezsiharcos jobb vezetője Csepelnek? A helyzet az, hogy a csepeli FideSS és a támogatói nem tudtak belenyugodni abba, hogy áprilisban már egyszer elbuktak? Mit tett a polgármester a kerületért? Semmit! Az egykori Puli és a Csikó sétányi lakótelep úgy néz ki, mint az okádék! Szilárdék meghagyták mementónak az egykori Görgey iskolát, 4 év alatt arra se voltak képesek, hogy elbontsák az Életveszélyes épületet! Mit tettek ezek Csepelért? Maximum annyit, hogy a polgármester utcáját aszfaltozták még áprilisban! Kispest, Angyalföld fejlődik, mi pedig az eltelt 4 évben visszafejlődtünk. A közbiztonság pedig Pocsék! Mire lehet büszke a jelenlegi fideszes vezetés Csepelen?! Semmire! Remélem, holnap eltakarodnak a ku..a anyjukba ezek a tehetségtelen senkiháziak!

  110. Ice szerint:

    😀 😀 😀
    Hajrá Jobbik ! :)))))))))))))))

  111. TenkA szerint:

    Egyébként meg:

    Hajrá LMP!!!

  112. MaciLaci szerint:

    Szóval úgy kezdődött, hogy Gyurcsány visszaütött…értem. 🙂 🙂 🙂
    Látom remeg a FIDESZ Csepelért, és mindent bevet.

  113. Árpi szerint:

    Meg kell nézni, hogy a csepeli fidesz-éra MIT hozott a kerületnek és úgy szavazni. Az igazság sajnos az, hogy Csepel a Tóth Mihályi korszakban maradt a tehetségtelen jelenlegi fideszes vezetés miatt. A kerület összképe 10 év alatt semmit sem változott. Igazuk van az indulatos kommentelôknek. Csepelen csak a buszjáratok számozásai változtak, más semmi. Csepelen a fidesz nem tudott eredményeket felmutatni, ezért buknak holnap!

  114. localPatriot szerint:

    Én is balos gyözelemre fogadok!

  115. Királyerdô szerint:

    Kontraproduktìv hatást értek el ezzel a mûbalhéval!

  116. felix szerint:

    A minden áron megfelelni akarás visszaütött.
    Remélem elég nagyot.

  117. Korrupt János szerint:

    a ” köpködő” srác kb 2 hete egy használt mobilt akart rám sózni az utcán,…. piára akart lóvét.
    Annyira egyszerű, gyámoltalan gyereknek tűnt, hogy szinte megsajnáltam. Szerintem azt sem tudta, hogy ki az a Gyurcsány!

    Csillagtelep szerint:
    2014. október 11., szombat – 20:19

    Azért azt tudni kell, hogy a Puli és a Csikó lakótelep saját tulajdonú öröklakásokból áll, a lakók is tehetnek róla, ha úgy néz ki, ahogy! A házak között viszont sok a zöld terület. A Görgey sulit meg valami Izraeli megvette, és hagyta, hogy lepusztuljon, majd felszívódott.Nem lett volna szabad eladni….vagy csak kikötésekkel.
    Holnap viszont a szavazással van lehetőség változtatni.
    Most mondta a Tv. ….. attól hogy nem jobbos vezetés lesz valamelyik kerületben…..attól a lóvé, még ugyan úgy jár a kerületeknek, hiába riogatnak azzal, hogy jön a pusztulat…ha nem Ők nyernek Csepelen!
    Elég adót befizetnek az emberek, a vállalkozók, üzemek Csepelen, hogy lehessen támogatás nélkül is fejlődni! Példa erre :Szeged (12 éve balos vezetés van)

  118. Tündér Ilona szerint:

    Gyurcsányt nem szeretem, mert véleményem szerint többek között miatta is van 2/3-a a Fidesznek és ez az ország számára szerintem tragédia, de normális emberek nem köpködnek és normális emberek nem helyeslik mások leköpését, főleg akkor ha egy kurvanagy keresztényi érzülettel rendelkező párt szimpatizánsai támogatói, szavazói.

  119. Korrupt János szerint:

    Tündér Ilona szerint:
    2014. október 11., szombat – 21:42

    A ” keresztény” KDNP csak a nevében az! Ha nem karolja fel a fides, már régen eltűntek volna , mint az SZDSZ és a többi kamú párt! Kíváncsi lennék, ha önállóan indulnának egy szavazáson…mi lenne, talán még a fél százalékot sem érnék el! Szóval vagy a DK, vagy a Jobbik!
    A 2/3 pedig a határon kívűliek miatt van….mert a valóságban csak az 1/5 az aki rájuk szavazott.(csak, Csepelen ezer “erdélyi” kapott állampolgárságot)

  120. nagyapó szerint:

    Korrupt János! Remélem tudja mennyi Csepel adóbevétele. Ha erre támaszkodna az önkori, nagy baj lenne. Szükség van a támogatásokra.
    Szegeden a szoci polgármesterrel szemben 14 fideszes képviselő van, a többség. Baromi nagy az önállósága a polg.mesternek!

    Ceterum censeo… A kommunista, ha kinyitja, száját hazudik, ha kinyújtja kezét,lop.

  121. nagyapó szerint:

    Korrupt János! Nyugodjon meg. Orbán és Semjén tudják miért szövetségesek. Biztos vagyok abban, hogy a KDNP külön állva verné a szedett-vedett együttesben lévő MSZP-t.

    Ceterum censeo… A kommunista, ha kinyitja, száját hazudik, ha kinyújtja kezét,lop.

  122. VendettaII szerint:

    Nagypapi ez azért lehet mert szívóznak a Csepel Művekben levő cégekkel akik termelnek.
    Ismerősömtől tudom hogy az egyik céget aki beszállítója a BMW-nek és az Audinak, lazán elüldözték Dunavarsányba.
    Olyan mondva csinált ürügyekkel, hogy amikor felújította a csarnok épületet amiben dolgoztak megbüntették mert nem passzolt a színárnyalat a Művek összképéhez.
    Ez azért vicces mert a Művekben nincsenek egységes színű épületek.
    Ezen mondva csinált bűntétesből ami milliós tétel volt, unta meg a cégtulajdonos a szívózást és ment Dunavarsányba.

    Csak számolj utána nagypapi egy cég ami sok száz milliós vagy akár milliárdos üzleteket bonyolít az mennyi adót fizethetett csepelnek?
    Kevés ilyen cég van itt és amik vannak azokat is szopatják, szerintem ez nem normális.

  123. Nyugger szerint:

    A “tulajdonosok is tehetnek arról ahogy kinéz a lakótelep” Elmondanám, hogy jelentös számú önkormányzati lakás van ezekben a házakban. (A szomszédom is önkormányzatiban lakik.) AZ eltelt években rengetegszer kilincseltünk Szilárdnál, de állandóan azzal rázott le minket, hogy nincs pénz AZ átfogó felujításra. Ezért nehezményeztük, hogy a polgármester AZ egész utcáját leaszfaltoztatta nem kevés pénzért. 4 éve mind a fideszre szavaztunk, de becsapottan érezzük magunkat. A lakók 80 százaléka balra fog szavazni és a jobbik itt nálunk népszerűbb, mint a Fidesz. Az odáig oké hogy eladta Tóth a Görgeyt de Német Szilárd megtett mindent az elbontásért?? Szerintünk kényelmesebb neki a csúnya szocikra mutogatni mint dolgozni. Holnap balra szavazunk!

  124. felix szerint:

    A Görgey eladása, ha jól tudom akkor a lakópark meghiúsítása miatt történt,mert csereingatlan lett.
    Amennyiben úgy van ahogy tudom, akkor az élharcosnak kellett volna eltüntetni a saját nyomát.

  125. Bánya utca szerint:

    Nyuggernek igaza van! Szerintetek Németnek nem lett volna lehetősége elbontani a romos Görgeyt? Ugyan már, kétharmad van mögötte, akármit megtehetett volna. A hivatalban rengeteg joghoz értő ember dolgozik, ergo ha nagyon szerette volna, megoldhatta volna ezt a problémát! Sajnos Csepelen semmi sem fejlődik, a Bánya utcai lakótelepen megállt az idő- ahogy Csepelen általában igaz. Német és társai a helyi fidesszel karöltve alkalmatlanok a kerület vezetésére. Áprilisban már buktak, holnap buknak másodszor!!!

  126. anévkötelez szerint:

    Csepelnek fejlödnie kell, nem a fidesz terhe alatt vergödni! A változásra kell szavazni, Balra!

  127. felix szerint:

    A fidesz végig kertészkedett 4 évet, és csak az történt amit a szocik előkészítettek.

  128. Tündér Ilona szerint:

    Nagyapó!

    ,,Biztos vagyok abban, hogy a KDNP külön állva verné a szedett-vedett együttesben lévő MSZP-t.”

    Orvos látta már magát, az MSZP is a béka segge alatt van, de ez KDNP néven futó képződmény a Fidesz nélkül még a közvéleménykutatók számára is mérhetetlen.

  129. Gizusmami szerint:

    A legtöbb kommentelo gyakran használja a “Csepelen Megállt az idő” fordulatot. Sajnos igaz ez a megállapítás. Én a Bolívar sétányon lakom, sajnos a környezet semmit sem változott 15 év alatt. Más kerületek szépen megújulnak- Kispesten új áruházakat adnak át, folyamatos a fejlesztés. Tudtommal Gajda Péter szép teljesítményét György István főpolgármester-helyettes úr is elismerte. Új lendület kell Csepelnek, mert ez így valahogy nagyon nem jó! Jöjjön most a bal, az jelen helyzetben jobb lesz!

  130. Szabadságharcosok útja mindig rögös szerint:

    Lényeg már nem sokan vannak az mszp oldalán. Darabjaira hullott valami. Neem baj, ha pár ember rájuk szavaz, meg lehet nézni/hallgatni kommunikációs képességüket a rájuk szavazóknak!! a 2/3 többségi vezetés, a hatalom, az irányítás a FIDESZé…. és ez megint évekig így marad, mert így kell lennie 😉

  131. grün szerint:

    anévkötelez!
    Szavazzunk a pipogya Lénárdkára?!
    Bónuszként megkapjuk mellé a hombárfejű rezsipápát, aki listáról beerőszakolt országgyűlési képviselőként majd a tavaszi vereségéért mintegy bosszút állva tovább “kormányozná” a kerületet a már megismert, képmutató, hazugságokra épített módon?! 😛
    .
    Gyönyörű perspektíva!
    Akkor már szavazzunk inkább a másik lehetőségre! 😛 😀

  132. felix szerint:

    Tényleg így kell lennie?
    Csepel maradjon egy falú a városban és csak a nyomort kell megtartani?
    Úgy szegényednek el az emberek, hogy a kiserdő sem lesz elég ahho, hogy legalább egyszer befűtsenek.
    Ébresztő!
    Nem nyalni kell a megválasztottnak, hanem követelni tőle.

  133. Tibiatya szerint:

    Szabadsáharcos! A kétharmad múló állapot, nincsen kőbe vésve 🙂 ha úgy kell lennie, Orbánc is takarodhat kukutyinba zabot hegyezni! Az ősmagyar turulos jurtás idióták ideje lejárt:) Adj inkább tanácsot a Szilárdnak, hogy a holnapi vereséget hogyan kommunikálja agymosott szavazóival. Te is Romániából ide menekült kettős állampolgárként rontod itt a levegőt?:)

  134. Szabadságharcosok útja mindig rögös szerint:

    Mszp-re az szavaz, aki fél, és csak a múltban látja a maga biztonságát, mert önmaga képtelen bárminemű élethez kellő fontosságú dolgot véghez vinni….
    Mszp-re az szavaz, aki megkeseredett, mert a maga malmára hajtaná a vizet minden áron, amiért cserébe, elárulja barátait, jelentget róluk….
    Mszp-re az szavaz, aki undorító módon milliónyi állampolgárát Magyarországnak megfosztja a jövőjétől.

    Ja és nagyon sok mszp-s indulónak nincs rendes fogazata, fodrász nem látta, ápolatlan kinézetű, pont mint az a pár rá szavazó ilyen szintiboy meg az anyja félék….

  135. RománokCsepelen szerint:

    A mindennapi élet nehéz lehet Temesváron, ezért jöttél ide, Szabadságharcos?!

  136. felix szerint:

    Szabadságharcosok útja mindig rögös.
    Te vak vagy?
    Nem ismered fel az elmúlt rendszert? Azt kínálja neked a fidesz.
    Besúgó hálózata a fidesznek a legnagyobb.

  137. Szabadságharcosok útja mindig rögös szerint:

    Te fegyvertelen kis éjjeliőr…. te ne kezdjél itt rasszista kijelentéseket tenni, te nem sokat jártál itt, úgyhogy tedd a dolgod, azt menjél alukálni, holnap húzzad be az ikszet az emeszpére, ennyit kaptál te az élettől, aztán ott tartasz, hogy sehol….csődtömeg… ennyi lehetsz nem több

  138. Úristen szerint:

    EZ tényleg onnan jött..xd

  139. grün szerint:

    “Szombat este nyolc órakor gázoltak el egy férfit Alcsútdoboz határában egy külföldi rendszámú gépkocsi – a rendőrség honlapján csak ennyit közölt. A hvg.hu információi szerint az elgázolt férfi az Együtt polgármesterjelöltje, akit mindenki csak a Mészáros Lőrinccel tengelyt akasztó alcsúti juhászként ismer. Noha a rendőrség adatvédelmi okokra hivatkozva nem árulhatta el, ki az áldozat, a hvg.hu kérdésére annyit közölt a Fejér megyei rendőrfőkapitányság, hogy a gondos egészségügyi ellátás ellenére 22.20-perckor életét vesztette az áldozat”
    ,
    A fityesz esélyei egyre nőnek!
    .
    http://hvg.hu/itthon/20141011_Elgazoltak_az_alcsuti_juhaszt_az_Egyutt_j

  140. Nevetséges szerint:

    Ne cseszegessétek már a Szabadságharcost, most is azért remeg, hogy bejusson a nemzetiségi listán!!

  141. Nevetséges szerint:

    Na te jó ég! “Véletlen” baleset volt?!!

  142. grün szerint:

    Nevetséges!
    Talán inkább fogalmazzunk úgy, hogy a véletlenek szerencsés összejátszása!

  143. felix szerint:

    Nevetséges.
    A ő szintjével van esélye.

  144. Szabadságharcosok útja mindig rögös szerint:

    Hát bizony Úr Istenemre írom, legyek akkor én is román, na jó meg Temesvár is belefér, de akkor már inkább kolozsvári lennék 😉 Úgy Mátyás végett, akkor ne tarts magadnál ezrest, mert biza ő is román, hehe 😉
    Inkább román, mint magyar mszp szavazó … valóban!

  145. felix szerint:

    Szabadságharcosok útja mindig rögös!
    Mi bajd van a románokkal?

  146. VendettaII szerint:

    Részvétem, sajnálatos dolog hogy miközben a saját földjéért harcolt, ez történjen vele.
    Főleg plakát ragasztás közben…
    Látszik hogy ilyen is csak az egyszerű átlag emberrel történik.
    Egyetlen egy Fidess emberként sem láttam hogy a saját plakátjaikat ők maguk ragasztanák fel….

    http://index.hu/belfold/2014/10/11/elgazoltak_varadi_andrast_az_alcsuti_juhaszt/

  147. torsten szerint:

    A Kurva anyját a hazug csepeli Fidesz bandának…ott voltam ott álltam Molnár Csaba Mellett, GYURCSÁNY NEM ÜTÖTT , MOLNÁR NEM RUGOTT….DE ÉN HA PISZTOLYOM LETT VOLNA LŐTTEM VOLNA!!!!

  148. bankár szerint:

    torsten!
    Te ott voltál? És úgy történt, ahogy mondod?
    Mi a bizonyítékod erre ???
    Miért nem nyilatkozik az érintett (Gyurcsány) ???
    A hallgatása csak neki árt !!!

  149. grün szerint:

    bankár!
    Neked az egy bejegyzéssel odébb lévő Hír-tv videója nem elég meggyőző?! 😛

  150. bankár szerint:

    grün !
    A Hír-tv videóra vette az esetet ? 🙂

  151. puppetmaster szerint:

    Érdekes módon egyetlen szemtanú sem állítja, hogy akár Gyurcsány, akár szimpatizánsai megütötték volna az ipsét, csak ez az ún. csepel.info. Értem én, hogy nyalni kell a kenyéradó seggét, kedves zugfirkász barátaim, de ennyire ne akarjatok már kampányolni, hogy hazudozós sárdobálásba fullad a honi újságírás. 9 millió ovis hazája.

    (Aki ebben az országban ért valamit, az most vagy magában beszélve puffog, ajtó-ablak becsuk, mint a spagetti westernekben, vagy már kivándorolt. Én is megyek, meg sem állok Kanadáig, tán van még ott értelmes jóember. Ha meg nincs, vár a végtelen erdők magánya. Ti meg tépjétek egymást, birka csürhe.)

  152. Bugi szerint:

    A Hír Tv-ben megszólalt a szemtanú. Gyurcsány ütött, Molnár rúgott.

  153. grün szerint:

    bankár!
    A Hír-tv Ábel Attilához hasonlóan, valami különös megérző képességgel imád csőre töltött kamerával a történtek közelében lenni! 😛 😀

  154. grün szerint:

    Bugi!
    “Kis híján verekedéshez vezetett Gyurcsány Ferenc feltűnése a csepeli piacon.” írja a Csepel lnfó.
    Egy normális ember olvasatában “kis híján” azt jelenti , hogy majdnem, vagyis semmi nem történt! .P 😀
    .
    Gazsi! Mit kaptál a lakodalomban a hebregálásért?!
    Én semmit, de a zArmandó majdnem kapott! 😛

  155. bankár szerint:

    Grün !
    Az lehet, hogy a Hír-tv ott volt. 🙂
    Én írtam is a blogomban, hogy a Fidesz köszönettel tartozik Gyurcsány Ferencnek, amiért a baloldal vezérének szerepében tetszelgő Gyurcsány, ingyen szerepelt (lejáratta a baloldalt) a Fidesz kampányában. 😀 😀

    Ja és a megnézésre javasolt videó 53 mp-től nem működik. Nyilván azért, hogy ne lehessen megtudni, ki mit mond. Ez Magyarország ! 🙁 🙁

  156. Vitrolles szerint:

    Abel, ugy hazudik, mint a vizfolyas, fidesz diktaturakent intezi a dolgat.

  157. grün szerint:

    bankár!
    Tehát azt mondod, hogy a fityesz jött ki győztesen ebből a hazugság és ötletelő show-ból?!
    Belekeveredtek mint a cigánygyerek a hózentrágerbe!
    Égnek mint a Reichstag! 😛 😀

  158. bankár szerint:

    Grün, te nyilvánvalóan “baloldali” elkötelezett vagy.
    Te akkor is Gyurcsányra fogsz szavazni, ha megdugja a feleségedet, és neked a szádba tojik.
    Most itt a “bizonytalanok” számítanak. Azok, akik az utolsó pillanatban döntik el, hogy menjenek-e szavazni és hogy kire . A bizonytalanok előtt leszerepelt Gyurcsány. 🙂 🙂

  159. grün szerint:

    bankár!
    Semmilyen elkötelezett nem vagyok, csak normális! Az nálatok már baloldalinak számít?!
    Aprópók!
    Melyik település polgármesteri székéért indul Gyurcsány?!
    Bár már késő átjelentkezni! 😛 😀

  160. felix szerint:

    Újabban a rágalmazott szerepel le és nem a rágalmazó.
    Jobb oldali értékrend.

  161. bankár szerint:

    Felix !
    Hol van itt rágalmazás? 🙂 🙂
    Egyszerűen csak hazudozás folyik itt.

    Grün !
    Nem vagy elkötelezett?
    Felőlem letagadhatod, engem nem érdekel . 🙂 🙂

  162. felix szerint:

    bankár.
    Abban a Csepel infó utolérhetetlen.

  163. GONDOLKODÓ! szerint:

    Mennyi faszkalap nyal még midig a világ fő hazudozójának. Hozzá járnak tanulni, meglátszik a kommentjeiken is.

    “új balodal képződményéről.”

    Olvasva a kommenteket:

    Néhánynál erősen elgondolkoztam, mert még mindég nem fér a fejembe, hogy a sértett és a hozzátartozói hogyan állhatnak az elkövető oldalára.
    Kérem, bennünket az ő regnálásuk éveiben alaposan kifosztottak, tették ezt “baloldali köntösbe” bújva, folyamatos riogatással állandó feszültséget fenntartva, ráadásul ehhez társadalmi egyetértést is elvárva.
    Tényleg felháborító egy demokráciában, h. vannak olyan emberek, akik nem szeretik, ha megrövidítik őket és ezt vérmérsékletük, esetleg sérelmük arányában szóvá is teszik???
    Néhányan olyan vehemensen érvelnek a tolvajok mellett, hogy felmerül a kérdés, kik ők és miért?
    Az nyilvánvaló, hogy az OPNI bezárása nagy hiba volt….

    Új Baloldal !?!

    Ha egy herendi porcelánból készült süteményes tálra valaki rácsinál, akkor a tálon lévő dolog micsoda? Megváltozik annak a jellege, ha szépen feldíszítjük, teletűzdeljük születésnapi díszgyertyákkal és ráfogjuk, hogy torta? Akinek az a véleménye, hogy igen, jó étvágyat hozzá!
    NOS EZEK UTÁN IKSZELJENEK, A MEGFELELŐ HELYRE, DÖNTSENEK, HELYESEN, SZAVAZZANAK A GYERMEKEINK, UNOKÁINK JÖVŐJÉRE!!!

  164. felix szerint:

    Ismétlés a tudás anyja.
    Neked az életedet kéne megismételned egy párszor, hogy távolról lásd a tudást.
    Szerencsétlen.
    Gondolkodó????????????

  165. Szabadságharcosok útja mindig rögös szerint:

    Normális…aha értem, hát addig egészségről nem beszélhetünk, amíg alapjaiban a társadalom beteg 😉

  166. Vesszen Gyurcsány! szerint:

    Gyurcsányból a magyar néptől ellopott milliárdokat kellene kiverni, nem leköpni.

  167. felix szerint:

    Vesszen Gyurcsány! szerint:
    Mesélj már valamit ezekről a milliárdokról!

  168. ebihal szerint:

    Vesszen Gyurcsány!
    Hogy legyen gyakorlatod, kezd kisebbel! Rogánnal, Szíjjártóval, Kósával esetleg az
    Orbán papával, azután jöhet a nagy hal!

  169. VendettaII szerint:

    Vesszen Gyurcsány..

    Szerintem akkor zOrbánt is rendesen lehetne gyepálni, a 3000 milliárdos magánnyugdíj lenyúlása miatt…
    Szólj ha tévednék? 😀

  170. Balkanyar szerint:

    Durca, anyázás, köpködés.
    Miért nem lehet ezt is kulturáltan megvitatni? Mert az nem lenne magyarhoz méltó, kezdem azt hinni. Itt még mindig vannak olyanok, akik csak azért, mert nem tetszik a másik arca, szívesen elhisznek minden baromságot. Például bankár… Az, hogy te leírtad a blogodra azt, amit ide írtak, nem lesz igaz, az, hogy egy videó része hiányzik, az egy olyan húzás, mint mikor nem lehet egy bizonyos politikai párthoz szorosan fűződő hírt kommentálni (nem, nem a baloldali pártok valamelyikére gondolok).
    Ebből a meg sem történt esetből ekkora hírverés lett, az a többszörösen bebizonyított tény, hogy melyik kormánypárti politikusnak mekkora a háza, hogyan csalta az adóbevallását, érdekes módon valahogy elsikkadt. Ez az, ami hiba. Én nem voltam szavazni ebben az évben sehol sem. Most talán elmegyek, de nem biztos. Ha mégis megteszem, objektívan fogom megítélni, nem valamelyik párt ellenkampánya alapján. Már az elejétől fogva gyűjtöm az önkormányzati választásokról szóló programfüzeteket, hogy aztán dönthessek, ki érdemel meg egy szavazatot.
    Azzal, hogy Gyurcsány idejön kampányolni, én nem mondanám, hogy csökkent valami értéket a baloldalon. Azzal, hogy leköpik, és rágalomhadjáratot indítanak ellene, viszont nem a baloldalt járatják le, hanem ezt az oldalt, a cikk íróját, és mindazokat, akik azt mondják, hogy a köpködő helyesen cselekedett. Nem.
    Aztán már el is kanyarodott a beszélgetés abba az irányba, hogy, milyen aljas az MSZP, milyen a KDNP, mit tett értünk Orbán, stb. Csak visszanézve néhány dolog, amit fontosnak tartok megjegyezni. Semmi támadási szándékkal.
    A KDNP egy gyakorlatban nem létező, önmagában életképtelen párt.
    Az MSZP potenciális szavazók 12% -át irányítja, ami nem nevezhető elenyésző kisebbségnek.
    Ja, és ez: “Tényleg felháborító egy demokráciában, h. vannak olyan emberek, akik nem szeretik, ha megrövidítik őket és ezt vérmérsékletük, esetleg sérelmük arányában szóvá is teszik?”
    Kedves barátom. Azok, akik itt nem kormánypártiak, általában pontosan azt teszik szavakkal, amiről te tudtodon kívül beszélsz. Pontosan azért van még szavazótábora a Jobbiknak, az MSZP -nek, a DK -nak, az E-PM -nek, az LMP -nek, és olyan törpepártoknak, mint a MoMának, az MLP -nek vagy az MMP -nek. Azzal a kis különbséggel, hogy ők nem érzékelik ezt demokráciának, mert ők vannak a puska rosszabbik oldalán. Ha ez demokrácia lenne (nem mondom, hogy nem az) és nem lennének sérelmek (nem mondom, hogy vannak), akkor nem kellene ellenzéknek sem lennie. De ez már idealizmus, ami nem tartozik ide.

  171. kommunista szerint:

    Mi van szabadságharcos?? Remegve leszavaztál Bukarestből a te kis Szilárdodra?? 🙂

  172. menjanyádba szerint:

    Sok fideszes agymosott g.ci. Mehettek Putyinhoz Gulag látogatásra, arra még jók vagytok. Remélem bukni fog a Fidesz Csepelen nagyon örülnénk neki nagyon sokan!

  173. Doki szerint:

    Ez a baloldal stílusa? Gratulálok…

  174. Szabadságharcosok útja mindig rögös szerint:

    Rászolgálsz a nevedre kommunista!! Ha értelmiségi lennél, tudnád hogy Bukarestből nem lehet a csepeli polgármester-jelöltre szavazni, és Borbély Lénárd a jelölt az én szavazati papíromon, amit már az urnába dobtam Csepelen…. 😉

  175. Doki szerint:

    Annyira sem vagy képben, hogy Csepelen nem Németh Szilárd a jelölt, hanem Borbély Lénárd… Menj vissza a Forrásba, vagy a Tréningbe és guríts le valami jó melós olcsó fröccsöt te ostoba panelproli…

  176. ebihal szerint:

    Doki!
    Te milyen úri p…ból pottyantál ki, hogy lenézed a melósokat?

  177. Doki szerint:

    Nem a melósokat, hanem a prolikat. A kettő között óriási a különbség.

  178. Balkanyar szerint:

    Pedig a proletár és a szinte szitokszóként használt (nem szinte) kommunista proletár (csak azért teszem oda, mert a proletár ugye az eredeti marxi, marxista kifejezés) között is óriási különbség van. Egyrészt a proletár eredetileg nem igazán különbözik a sans-culotte -tól, akikre ugye senkinek sem lehet igazán egy rossz szava sem (kivéve, hogy franciák, egyesek valamiért nehezményezik ezt), mert hát ők vettek részt a francia forradalomban. Másrészt ha a későbbi időben, a lenini vagy marxi elvek alapján nézzük, a proletariátus (ami ugye proletárokból áll) a burzsoázia ellenfele, vagyis technikailag az ősi római, vagy görög fennállást látjuk újra: démosz vagy plebejusok a patríciusok (arisztokrácia) ellen. Ha így nézzük, itt sem lehet egy szavunk sem a proletárokra.
    Namármost, attól még, hogy valaki ellenzéki, vagy éppen többségi, de ettől függetlenül nem az irányító oldalon áll (vagy személytől függően a szitkozódó oldalán) még nem lesz proletár. Nem mellesleg csak definícióként, azok a munkások, akik olyan távol állnak a proletároktól valójában az eszme alapján pontosan beletartoznak a kategóriába (hiszen csak két rendszer van, a gazdag burzsoázia és ők).
    Egyrészt már nem nagyon van proletárt az utcákon, mert az egységes népfront elméletek csődbe mentek, másrészt mi a baj egy proletárral? Mármint miért ne szavazhatna egy proletár is arra, amire te? És harmadszor, az az óriási különbség kimerül abban, hogy a munkás (vagy melós, ahogy te mondtad) pusztán gazdasági közeg, míg a proletárt egy politikai és társadalmi kasztba is besoroltuk.

  179. ugró mókus szerint:

    Valaki azt írta”A köpés a vélemény nyilvánítás egy formája”.Azt tudom javasolni neki,ha esetleg egyszer leköpik nyugodtan tartsa oda az arca másik felét is.Bátran.Én egyet tudok,ha engem leköpne valaki legyen az jobb vagy baloldali úgy vágnám szájba,hogy még a sült oldalast is szívószállal enné hat hónapig. Egyébként hasonló eset történt Esztergomban is.

  180. mogyi21 szerint:

    orbánt kénne lekőpni meg agyonűtni

  181. krapulax szerint:

    neked meg vissza kellene menni általános iskola 1. osztályba hátha megtanítanak írni.

  182. mogyi21 szerint:

    na megjőttek az agyhallotak mentek majd a birkamenetbe bégetni

  183. hajrácsepel szerint:

    Grün,meg az összes baloldali lumpenproli mehet a jó fenébe,nyert Borbély Lénárd,hajrá Magyarország,hajrá Csepel!

  184. ebihal szerint:

    hajrácsepel!
    Csak nem balkézről születtél, hogy ennyire utálod a baloldalt?

  185. nylontacsko szerint:

    Egy nagy liberális klasszikusát idézve: “Minek mentek oda!?”

  186. alamuddin khan szerint:

    Nem helyes, hogy 2014-ben még lehet “gyurcsány ügy”. Érdemeit 2006-ban kellett volna arányosan jutalmazni : mégpedig ’56-os módon, ahogy a Köztársaság téren tették a hazaáruló, és tömegbe-lövető ÁVÓ-sokkal. Meddig fog még ez a hazug vadbarom szart keverni Mo-on ?

  187. ebihal szerint:

    Amíg a hozzád hasonlók, minden bevesznek!

  188. jozseffrd szerint:

    Na szerintem a Gyurcsanyt nem lekopkodni,hanem felakaszrtani kene!A so hulye aki meg a @Toth hozzaszolasat szidja,annak annyit ,hogy ha olyan hulyek vagytok ,hogy nem ertitek mikor valaki hulyeskedik,akkor Biztos Komcsi Patkanyok vagytok.Dde mindegy sirhattok,rihattok,a Gyurcsany fulet-farkat csokolgathatjatok,a BALOLDALNAK VEGE VAN MAGYARORSZAGON,Ennek 88-ban kellett volna megtortennie,de jobb kesobb mint soha!!!

  189. Kovács Veronika szerint:

    Látom,az öszödi böszme megint megkapta napi nyál adagját és a Molnár Oszkár nevű troll pedig utcán edzett dzsudó bemutatót tartott. Szánalmas, hogy két ilyen figura felforgatja Csepel békés 7köznapjait. Annó nekem egy barátom lakott Miskolcon, mikor a Fletó és bandája ott kavirnyolt fel a lépcsőn. A barátom rájuk köszönönt, üdvözölte őket….na, ezek csak néztek ki a fejükből és mentek tovább. Ennyit a Gyurcsányról meg a haverjairól.
    Aki gyurcsánybirka, az gyurcsány birka marad élete végiig. Még mindig előttem van a szomszéd nyugdíjas Írma néni, aki azt mondta – miután a Fidesz 2010-ben nyert -, hogy még akkor is a “mi Ferinkre” szavazna, ha géppuskával és tankkal lőne Csepelt.
    -.- No komment!

  190. Gyurcsány Ferenc szerint:

    Csepelt is kirabolom, mint az országot! Leszek én még maffiavezér…..őőőő miniszterelnök Magyarországon!

  191. ebihal szerint:

    felix!
    Az ilyen agyhalottakra épít a Fidesz!

Itt lehet hozzászólni !