A baloldal főpolgármester-jelöltje szerint Csepelnek nincs szüksége kórházra

Vélemény – Pákozdi József, Jobbik

Nem szoktam ilyen hangvételű levelet írni, de ami ezen a héten kedden, Csepelen a sétáló utcában Falus Ferenc mosatlan száját elhagyta, azt nem lehet szó nélkül hagyni.

Nem hiába van az a mondás, hogy megtalálja zsák a foltját!

Nos, a baloldali politikai prostituáltak egymásra találtak Csepelen abban a kérdésben is, hogy a csepeli embereknek mire van, és mire nincs szükségük. Falus Ferenc baloldali főpolgármester-jelöltjének szánalmasra sikerült csepeli látogatása bebizonyította, hogy a magukat balliberális pártnak tituláló élősködők hatalomra jutása esetén mire számíthatnak az egészségügy területén is a csepeli emberek. Nem elég, hogy elvették a csepeliektől a biztonságot nyújtó kórházukat és cserébe adtak Horváth Gyula levezénylésével egy elfuserált szakorvosi rendelőt, ennek tudatában Falus, a baloldal polgármesterjelöltje ki merte jelenteni, hogy a Csepelre nem kell kórház.

Javaslom Falus Ferencnek és bólogató Horváth Gyulának, – aki 2003-ban a Fővárosi Önkormányzatban Csepelt „képviselte” -, hogy családtagjaival együtt költözzön be a „Dél-Tepsi Kórházba”, és töltsenek el betegként ott egy hetet. Egy hét elég lesz, hogy megtalálják a csepeli kórházból ellopott eszközöket, műszereket, berendezéseket, ami akkori értéken több mint 2 milliárd forint volt. A Gerő felmenőkkel rendelkező akkori kórházigazgató, – aki hatékonyan támogatta Horn Gyula keresztlányának előterjesztését (Szolnoki Andrea) – ha megkérik, talán segít önöknek! Ha nem sikerül egy hét alatt megtalálni a labirintusban eltűnt eszközöket, és már az őrület határán vannak, akkor önök pszichológiai esetnek számítanak. De se baj, mert a bevándorolt, embertelen viselkedést tanúsító „szakemberek” a helyszínen tudnak segíteni önökön. Mi motiválta önt Horváth Gyula, hogy ilyen galád és embertelen módon hátba támadta a csepeli embereket. Nem állt ki értük, bár nemmel szavazott a látszat kedvéért a Fővárosi Közgyűlésben, de a megszokott cinikusságával hozzátette, hogy a „Dél-Tepsiben” színvonalasabb ellátás várja majd a csepeli betegeket. Köszönjük, de mi csepeliek ebből a színvonaltalan ellátásból nem kérünk, és visszaköveteljük a Csepeli kórházat a bezárt osztályok újraindításával együtt. Az életüket tisztességesen, becsületesen ledolgozott idős, csepeli emberek egészségügyi ellátásával nem lehet kufárkodni, hiába szeretnék ezt a liberálisok. A csepeli Jobbik továbbra is következetesen ki fog állni a tisztességes és színvonalas betegellátás mellet. Hogyan képviselné Horváth Gyula a csepeli emberek érdekeit egy esetleges győzelem esetén, ha alpolgármesterként ilyen megbocsáthatatlan bűnt követett el?

Pákozdi József
Jobbik Magyarországért Mozgalom csepeli polgármester jelölt

5 hozzászólás “A baloldal főpolgármester-jelöltje szerint Csepelnek nincs szüksége kórházra” bejegyzésre

  1. felix szerint:

    A kérdés csak az, hogy a ciklus elején, vagy a ciklus végén követelik.
    Mert attól függ, hogy kitől.

  2. grün szerint:

    Ha akarták volna lett volna négy év rá és nyolc milliárd megtakarításból már egy szép kis kórházat lehet rittyenteni!
    De Csepelnek harangláb, országzászló, Nepomuki szobor, városkapuk, új címer stb. kellettek! 😛 😀

  3. kuku szerint:

    grün ki zárta be és miért

  4. kuku szerint:

    grün gyere a szigethalmi piacra vasárnap oszt találkozhatsz a dk kiválóságaival nagy élmény a könyörgö pultjuk csak fleto hiányzik varju azonban ott lesz

  5. bonifác szerint:

    Még néhány vödör jeges vízzel kellene locsolni, addig, amíg nem látná be, hogy ez a tisztség
    számára túl rágós falat, inkább maradjon a kaptafánál: gyógyítson, hiszen erre felesküdött.
    A politikát hagyja másra, bár ezen az oldalon nem túl nagy a választék…Felfoghatatlan,
    hogy egy értelmiségi ilyen klipet csináltasson magáról. Ha orvos: hogy lehet olyan hülye.
    hogy ne lássa be: vészhelyzetben Csepel katasztrófa helyzetbe kerülhet.Elég, ha a két,
    azaz kettő híd járhatatlanná válik. Minket ne boldogítson álbaloldali dumájával!

Itt lehet hozzászólni !