Nem volt Zuschlag ügy, most nincs pártügy

Kizárták Deme Gábort az MSZP-ből

Híradó, Zoom.hu

A párt szerint nem pártügy

Az MSZP csepeli szervezete azonnali hatállyal, egyhangúlag kizárta a pártból a politikust, aki korábban a szervezet elnökségi tagja is volt. Deme Gábor az MSZP budapesti szervezetének etikai bizottságánál fellebezhet.

A Zoom.hu szerint Tóth Mihály, Csepel szocialista polgármestere is tudott a kettős gyilkosság feltételezett társtettesének, a szintén MSZP-s Deme Gábor zűrös ügyeiről. A polgármester a Zoomnak elmondta: a szerda este meggyilkolt Takács József, az alapítványi intézmény vezetője korábban tájékoztatta őt az elszámolási vitáról, de megpróbálta „házon belül” elintézni a dolgot.

A politikust, aki korábban az egyik csepeli iskolában gazdasági igazgatóként dolgozott társtettesként, a biztonsági őri feladatokat ellátó 52 éves K. Tamást pedig tettesként, több emberen elkövetett emberöléssel gyanúsítják.

Pénteken a Budai Központi Kerületi Bíróság előzetes letartóztatásba helyezte mindkettőjüket.

Forrás: hirado.hu

A polgármester tudott Deme ügyeiről

A csepeli rendőrkapitány ajánlotta be az alapítványi iskola vezetésének a kettős gyilkossággal gyanúsított gondnokot – állítja védence vallomása alapján az ügyben szintén gyanúsított Deme Gábor ügyvédje. Ruttner György úgy tudja: K. Tamás a rendszerváltás előtt kiemelt személyeket védett, többek között Losonczi Pálnak, az MSZMP Elnöki Tanácsa elnökének is a testőre volt.

A polgármester is tudott róla

Tóth Mihály, Csepel szocialista polgármestere is tudott a kettős gyilkosság feltételezett társtettesének, a szintén MSZP-s Deme Gábor zűrös ügyeiről. Deme az intézmény általános iskolai részének volt az igazgatója, a gyilkosság napján rúgták ki. A polgármester a Zoomnak elmondta: a szerda este meggyilkolt Takács József, az alapítványi intézmény vezetője korábban tájékoztatta őt az elszámolási vitáról, de megpróbálta „házon belül” elintézni a dolgot.

A polgármester nem kívánta minősíteni régi barátja, és kerületi MSZP-s párttársa eljárást, hogy nem fordult egyből a rendőrséghez. Tóth Mihály szerint Takács József azért nem tett feljelentést, mert nem akarta tönkre tenni Deme Gábor karrierjét.

A hangfelvételt nem adják, a képeket nem találják

A csepeli iskolát működtető Csepel-sziget Humánerőforrás Fejlesztő és Foglalkoztatást Támogató Alapítvány vezetői letagadják magukat és elzárkóznak a nyilatkozattól, hogy pontosan milyen elszámolási vita volt Takács József és Deme Gábor között, illetve hogy milyen pénzekből tartják fent az iskolát. Korábbi nyilatkozatok szerint Deme Gábor állítólag különböző számítástechnikai eszközöket számolt el jóval a bolti ár felett, ezzel 5,5 millió forintot sikkasztott.

A BRFK nem adott információkat az ügy újabb fejleményeiről. A gyilkosságról felvételt készítő kamerák képeit tároló szervert továbbra sem találják. Az adattárolót állítólag Deme Gábor rejtette el, hogy miért és hogyan, arról eltérő verziója van a rendőrségnek és Deme védőjének.

A BRFK a gyilkosság perceit megörökítő hangfelvételt sem hozza nyilvánosságra. A tragédia részleteit a 32 éves Papp László, az iskola szakképzési részének igazgatója rögzítette a zsebébe rejtett diktafonnal. Papp Lászlót Takács József kérte meg, hogy vegyen részt a szerda esti találkozón az iskolában. A helyszínen meggyilkolt fiatal férfi egyébként a nevelt fia volt az iskolát működtető alapítvány elnökének, Veszelovszki Károlynak.

A rendőrség gyanúja szerint a már előzetesben lévő Deme Gábor társtettese a brutális kettős gyilkosságnak. Feltételezések szerint ő bujtotta fel a kivégzésre az iskola gondnokát, de hogy ezt milyen megfontolásból tette, az egyelőre rejtély.

Az elszámolási vitáról ugyanis már régóta és sokan tudtak Csepelen, a dokumentumok ott voltak a kuratórium tagjainál, tehát ezt az ügyet a kivégzésekkel nem úszhatta volna meg.

Erre alapozza a védelmet Ruttner György, Deme Gábor védője. Az ügyvéd szerint védence ugyanúgy áldozata az ügynek, de az ő életét megkímélte az iskola gondnoka.

Deme Gábor ártatlan?

Deme Gábor állítása szerint nem tudott a gondnok szándékairól és a fegyverről sem. A találkozóra mindkettejük hivatalos volt, de nem együtt mentek. Deme a céges telefonját, laptopját és egyéb felszereléseit ment leadni. K. Tamás a parkolóban várta meg őt, mert tudta, hogy hamarosan érkezik. Együtt mentek fel az első emeletre – ismertette védence vallomásának részleteit Ruttner György.

Deme Gábor Papp Lászlóval kezdett beszélni a céges eszközök leadásáról, K. Tamás pedig az intézmény vezetőjével, Takács Józseffel tárgyalt. A gondnoknak volt valamilyen anyagi követelése az iskolával szemben, amit Takács elutasított, emiatt éles vita alakult ki kettejük között – mondta az ügyvéd.

Védence ekkor elindult kifelé a teremből, és már nem volt bent akkor, amikor eldördültek a lövések. Deme Gábor megijedt a durranásoktól és el akart menekülni az épületből, de a bejárati ajtó zárva volt. Visszament a terembe, de K. Tamás fegyvert fogott rá. Deme az életéért könyörgött és mondta a gondnoknak, hogy az épület be van kamerázva. Erre a férfi a kamerák képeit rögzítő berendezést követelte Demétől, aki ezt nem adta át a gondnoknak. K. Tamás végül maga rúgta be a szerverszoba ajtaját és kivetette a képeket tároló szervert Demével.

A gondnok ezt követően arra utasította Demét, hogy tüntesse el a felvételeket. Védence úgy tervezte, hogy a Dunába dobja a bizonyítékot, de mivel az befagyott, egy közeli szemetesbe rakta a berendezést szerda este – mondta Ruttner György. A rendőrök másnap délelőtt keresték a szervert a szemetesben, de addigra az már nem volt ott.

Fejeseket védett a rendszerváltás előtt?

Az ügyvéd egyébként panaszt tett Tóth Gábor budapesti főkapitánynál, mert a BRFK eddig nem adta ki számára a gyilkosság alatt készült hangfelvételt. Ruttner György úgy véli: a felvétel a védelem verzióját igazolná. Az ügyvéd azt is kifogásolja, hogy Deme Gábor kihallgatásáról készült rendőrségi jegyzőkönyvet sem adja ki a hatóság. Ruttner György bízik benne, hogy hamarosan előkerülnek a videofelvételek, mert szerinte azok is ügyfelét igazolnák.

A gyilkosságok elkövetésével gyanúsított K. Tamás eddig még nem tett vallomást. Ruttner György Deme Gábortól úgy tudja, hogy a férfit maga a csepeli rendőrkapitány ajánlotta be az iskolába. K. Tamás állítólag a rendszerváltás előtt kiemelt személyeket védett, egy darabig Losonczi Pálnak, az MSZMP Elnöki Tanácsa elnökének a testőre volt.

Forrás: Zoom.hu

A témához kapcsolódó cikkek időrendben:

Lelőttek két embert egy csepeli iskolában! + videók

A biztonsági őr lehetett a gyilkos, de a tettestársát is elfogta a rendőrség

D. Gábor a társtettes?

Takács Józsefet és Papp Lászlót gyászolja Csepel

Sírva könyörgött az életéért a csepeli tanár – hétfőn zárhatják ki Demét az MSZP-ből

Gyertyás megemlékezést tartottak a szakiskola előtt

A Nagy Delete

Döbbenetes és váratlan fordulat

Tanári példamutatás? Saját tanítványára terelte a bűncselekményt

Ma dönthetnek a gyilkossággal vádolt politikus kizárásáról

Kihúzták a részvét-közleményből a Fidesz-elnök nevét

A TV2 Napló és a Mokka adásai

Nem volt Zuschlag ügy, most nincs pártügy

Ezt vette fel a magnó

38 hozzászólás “Nem volt Zuschlag ügy, most nincs pártügy” bejegyzésre

  1. Gordon szerint:

    Ha Tóth Mihály korábban tájékoztatva lett, akkor miért nem fordult ő maga a rendőrséghez?

  2. LB szerint:

    Ez biztos? (Mármint hogy Demét kizárták.)
    A csepelen.hu-n nem találom nyomát! Ott még mindig ezt írják az esetről:

    “Símaszkos gyilkos oltotta ki Takács József intézményvezető és Papp László igazgatóhelyettes életét 2009. január 7-én 18 óra 40 perckor a Csepel-sziget Általános és Szakképző Iskola Széchenyi utcai épületében.”

  3. CsepeliXXI szerint:

    Biztos.Más lapok már megirták.Na,és mekkora jelentősége van annak,hogy kizárták?Na és?
    Zártak ezek már ki többet.Meg fel is akasztották.Meg újratemették.Meg újra visszavették.Meg “soha többet ilyent Elvtársak”!Nagyapó többször elmondta,hogy a komonista ha kinyitja a száját,akkor hazudik.Ha kinyújtja a kezét,akkor lop.Meg gyilkol.Talán a sikitásról is többet megtudunk,mert az ügyet nem a csepeli kiberek kezelik.Lesz itt még meglepetés.

  4. LB szerint:

    Igaz! A csepel.hu-n megtaláltam.
    http://www.csepel.hu/modul.asp?name=cikk&file=article&sid=1286

    Az egészben egy dolgot nem értek. A közpénzből fenntartott önkormányzati portál, miért a csepeli MSZP oldalaként működik?!

    Másrészről a Tóth Mihály mint pártelnök által aláírt közlemény egy szót sem tartalmaz a Deme által elkövetett több milliós sikkasztásról!
    Ezek szerint ez olyan bocsánatos bűn, ami még szót sem érdemel?!

    Van-e köztetek olyan, aki pontosan ismeri az önkormányzati bizottságok külső tagjainak kinevezésére, visszahívására vonatkozó jogszabályt?
    Tóth Mihály korábban azt nyilatkozta, hogy nincs mód és lehetőség Deme leváltására, visszahívására. Máshol viszont azt olvastam, hogy ez csak a rendes tagokra vonatkozik, a külsősökre nem. Most mi az igazság?

  5. miska72 szerint:

    A Zoom.hu szerint Tóth Mihály, Csepel szocialista polgármestere is tudott a kettős gyilkosság feltételezett társtettesének, a szintén MSZP-s Deme Gábor zűrös ügyeiről. Akkor Tóth Mihály is társtettes!

    A polgármester a Zoomnak elmondta: a szerda este meggyilkolt Takács József, az alapítványi intézmény vezetője korábban tájékoztatta őt az elszámolási vitáról, de megpróbálta „házon belül” elintézni a dolgot.

    Akkor tóth Mihály BŰNPÁRTOLÁST követett el, mert tudott a sikkasztási bűncselekményről, és nem tett hivatalból feljelentést!

    A csepeli rendőrkapitány ajánlotta be az alapítványi iskola vezetésének a kettős gyilkossággal gyanúsított gondnokot – állítja védence vallomása alapján az ügyben szintén gyanúsított Deme Gábor ügyvédje.

    Száp kis embereket ismer a Csepeli rendőrség! Igaz engem is HAMIS adatok alapján jelentettek fel! Talán Önkormábyzati utasításra?

    Tóth Mihály szerint Takács József azért nem tett feljelentést, mert nem akarta tönkre tenni Deme Gábor karrierjét.

    Na az én ügym is azért tart a mai napig is 2004 szeptember. 07-től mert az elvtársak NEM akarták tönkretenni senki karrierjét.
    Mára egy szervezett bűnszervezet alakult ki! AZ ÜGYNEK NINCS VÉGE!

  6. miska72 szerint:

    Gordon azért, mert ez egy szervezett bűnszervezet.

  7. miska72 szerint:

    Gordon azért, mert ez egy bűnszervezet, ami jól meg van szervezne.

  8. olvasó szerint:

    Miska,
    Te nem unod még nagyon-nagyon önmagadat. Hihetetlen, h szinte az összes témánál, az összes hozzászólásoba elmondod újra és újra, h Neked ügyed van és sérelmeid vannak. Állítsd már le magad. Ez a fórum nem Rólad szól, mégha oly rettenetes is ami történt Veled. Fordulj valami jogvédő irodához vagy egy pszichológushoz, aki meghallgat.
    Ezzel az örökös ismételgetéssel kezdesz egy autistára emlékeztetni.
    De akkor itt rögtön bocsánatot is kérek minden autistától, hiszen Nekik vannak különös képességeik és általában igen magas az IQ szintjük. Na ez utóbbiak viszont Rólad, a hozzászólásaid alapján nem feltételezhetőek.
    Bocs mindenkitől a kifakadásért, de annyira unom már ezredszer is ugyanazt olvasni.

  9. már nem csepeli szerint:

    Dehát, reggel még az volt az ügyvéd úr verzója,hogy Deme is meglepődött,mikor találkozott Kunnal a folyosón…Akkor most ügyvédkém,mi is van?!

  10. miska72 szerint:

    Olvasó, nem muszáj itt olvasnod. Nemsokára hallani fogsz rólam! Az én szellemi szintemmel, nincs semmi hiba. Majd meglátod! Ha tudod a történetet akor azt is tudod, hogy ezt 2 megnyert Közigazgatási per is bizonyítja. Én nem tehetek róla, hogy a szervezett bűnszervezet ügyébe az én aktáimnak is helye van!

  11. miska72 szerint:

    Olvasó?

    Tudod a Feri megmondta, ” ha nem tetszik el lehet menni!

  12. szkipper szerint:

    Ezzel a pártból való kizárással van egy kis baj.
    Deme elvtárstól bármely kínos is közfelkiálltással nem lehet megszabadulni.
    Az MSZP alapszabályának 11 fejezete rendelkezik a fegyelmi eljárásról.

    Eszerint fegyelmi büntetés lehet a pártból való kizárás.

    Az eljárás rendje:
    Az eljárást bármely párttag vagy testület kezdeményezheti.

    A fegyelmi eljárás elrendeléséről az érintett tagot és az eljárás kezdeményezőjét irásban tályékoztatni kell.

    Ezt követően kell az eljárás keretében az érintettet meg hallgatni.

    Meg kell állapítani a tényállást majd határozatot kell hozni, mely ellen fellebbezésnek van helye.

  13. szkipper szerint:

    Ezzel a pártból való kizárással van egy kis baj.
    Deme elvtárstól bármely kínos is közfelkiálltással nem lehet megszabadulni.
    Az MSZP alapszabályának 11 fejezete rendelkezik a fegyelmi eljárásról.

    Eszerint fegyelmi büntetés lehet a pártból való kizárás.

    Az eljárás rendje:
    Az eljárást bármely párttag vagy testület kezdeményezheti.

    A fegyelmi eljárás elrendeléséről az érintett tagot és az eljárás kezdeményezőjét irásban tályékoztatni kell.

    Ezt követően kell az eljárás keretében az érintett meg hallgatni.

    Meg kell állapítani a tényállást majd határozatot kell hozni, mely ellen fellebbezésnek van helye.

  14. szkipper szerint:

    Deme gyanúsitottként van előzetesben még nincs megvádolva sem gyilkossággal sem sikkasztással . Az ártatlanság vélelme alapján ezen nyomozati szakaszban nincs jogalap vele szemben fegyelmileg eljárni . Ez van EZ A TÖRVÉNY

  15. CsepeliXXI szerint:

    Igen szkipper,de úgy látszik a csepeli MSZ(M)P-ben valakik többet tudnak róla. 🙂

  16. szkipper szerint:

    Hát ez az amikor egyesek maguknak írnak törvényeket és természetesen azt sem tartják be

  17. zuzu szerint:

    olvasó, a fórum így teljes. Miska elmondhatja, amit szeretne, és te is elmondhattad, hogy zavar, hogy ugyanazt ismételgeti. Ha cenzúrázni akarsz, nézd meg, hátha Polgár György helyettest keres a Csepel újságnál.

    A fentiek szerint Tóth Mihály szintén bűnös, mert tudott a sikkasztásról és nem tett feljelentést. És ezt ő maga nyilatkozta zoomnak.

  18. CsepeliXXI szerint:

    A Tóth Misi (is) monnyon le!!!

  19. Menyhért Péter szerint:

    Kedves csepeliek
    Mszp-s önkormányzatunk esetében igaz az orwelli mondás: mindenki egyenlő, de vannak egyenlőbbek!
    Néhány kérdés:
    4-5 millió Ft sikkasztás, nem véletlenül a Büntető Törvénykönyv hatálya alá tartozó cselekmény?
    Ha valakik, vagy valamely szervezet tudomással bír erről a cselekményről, nem állampolgári kötelessége, hogy az illetékes rendőrségen vagy ügyészségen bejelentést tegyen? Ha ezt nem teszi meg, akkor nem nyilvánvalóan tettes-társsá válik? Ez már több mint a bűnpártolás, hiszen a bejelentés egyértelműen PÁRTÉRDEKBŐL történt!
    Egyébként meg mi lehet még a háttérben? Honnan volt ennyi sok pénze az alapítványnak, hogy ilyen lazán el lehetett lopni?
    Nem lehet köze az ügynek a lába kelt 9 milliárd forintunkhoz is??
    Üdv menyus

  20. miska72 szerint:

    zuzu jól beszélsz! Ez az adok kepok! Hamis adatokat kapok, ezért mindenhol adok. Ezt én is feltettem Tóth Mihályról, csak a másik cikknél.
    Az egész banda MONNYON LE!

  21. Menyhért Péter szerint:

    Kiegészítés:

    A bejelentés elmulasztása egyértelműen PÁRTÉRDEKBŐL történt?!

  22. LB szerint:

    Tóth Mihály részéről biztosan. Takács József, miután Deme az ő patronálja és barátja volt, valószínűleg bízott benne, hogy Deme visszafizeti a pénzt, és akkor tényleges kár nem éri az alapítványt, ezért nem kell a rendőrséghez fordulnia. Hogy az alapítvány vezetői miért tekintettek el a feljelentéstől, azt nem tudom.

  23. miska72 szerint:

    Amit a szocialista megígér, abból nem lesz semmi.

    Nagyapónak mennyire igaza van!
    Ceterum censeo… A kommunista, ha kinyitja száját hazudik, ha kinyújtja kezét lop.

    Deme: Lopott is! Hazudik is!
    MSZP megcsináltuk! Új Magyarország!

  24. asdf szerint:

    Azért most is, mint mindig látszik, hogy mennyire párt média a csepel.hu
    Aki felmegy rá, elolvashatja az mszp közleményét Deme kizárásáról. Viszont a csepelen.hu szoci bázison valamiért egy szót sem lehet olvasni erről. Biztos Misi (vagy a szájmosató cenzora) összekeverték az két oldalt…annyira egy kézben van, hogy alig bírják megkülönböztetni, hogy melyikre kell írni valamit.

    …” a gyilkosságban való részvétel alapos gyanúja miatt elrendelte az előzetes letartóztatását Deme Gábornak, az intézmény általános iskolai részlege igazgatójának.” -> Most akkor mi volt Deme? Gazdasági igazgató vagy általános iskolai részleg igazgatóm vagy egyszerűen csak tolvaj?

  25. Bubus szerint:

    Azt gondolom, hogy eljött az ideje a csepeli MSZP-vezetés lemondásának.

    1. Az eddigi újságcikkek alapján – tehát nem én állítom, hanem ez következik az elmondottakból, leírtakból – Tóth és a vezetés többi tagja is hónapok óta tudhatott a sikkasztási ügyről, no meg a valódi konfliktusról, ami még nem került nyilvánosságra.

    2. Ha valóban tudtak egy bűncselekményről, amit valóban házon belül próbáltak rendezni (mint Cusi lemondását sok tízmillió forintért), akkor legkevesebb politikushoz méltatlan és politikustól elfogadhatatlan tettet hajtottak végre, de szerintem (nem vagyok jogász) maguk is bűncselekményt követtek el azzal, hogy elhallgatták.

    3. Így hát Tóthnak és a csepeli MSZP többi vezetőjének, akik érintettek, le kell mondaniuk.

  26. yrr szerint:

    Akkinek sajna megadatott az előző renszerben is tanulni, dolgozni , élni . az tudja , hogy nem volt renszerváltás de még gengszterváltás sem.

    Hajdani lótuszfaktuszok másod harmadvonalbeli kiszesek ma a polgármesterek , képviselők. stb.
    Erre a struktúrára zárkózik fel az új elitnek nevezett politikai söpredék sajnos párt semlegesen.
    Csakhogy ezek kiképzetlenek, türelmetlenebbek elvetemültebbek , mert nincs idő , jön a következő hullám .
    Azonnal kell minden : hatalom nő, pénz , luxus.
    Nincs idő !
    A Hatalomért , pénzért , nőért , luxusért Ha kell ölni azt is most kell! azonnal!!!
    Ez a mi apokalipszisunk!

  27. […] Nem volt Zuschlag ügy, most nincs pártügy […]

  28. […] Nem volt Zuschlag ügy, most nincs pártügy […]

  29. Gordon szerint:

    Bubussal értek egyet. Minden a Deme-féle botrányban érintett csepeli MSZP-s vezetőnek, tisztségviselőnek távoznia kell.

  30. már nem csepeli szerint:

    Gordon,Bubus!Szerintem is ez lenne a minimum!!!

  31. Gordon szerint:

    Bár sajnos a csepeli MSZP-s vezetőknek mindig vastag bőr volt a képén. Azt gondolják, hogy bármit megtehetnek?

  32. miska72 szerint:

    Gordon jol mondod! GONDOLJÁK!

  33. már nem csepeli szerint:

    Hát,akkor fel kéne ébreszteni őket,valahogy így:Jó reggelt tisztelt Uraim,ketten már meghaltak,hányan fognak még?!?!?!

  34. Bodzilla szerint:

    Szerintem nem szerezte meg, kacsa, mint az egész Blikk. Ez is csak egy reklámfogás, hogy az emberek olvassák ezt az értéktelen kiadványt. Csepelinfo fórumával, a Deme fórumával is az a gondom, hogy nem veszi észre senki, hogy nem a lényeges dolgokkal foglakozunk, nem azzal, amitől esetleg a mi gyermekeinknek már jobb lehet. Mivel foglakozik ma egy magyar átlag ember? Azzal, amit hall a médiában (TV2, RTL……). Nézzük és fogyasztjuk a nemzet elbutítását jelentősen elősegítő médiákat, nézzük azt a sok szart amit elénk tálalnak. Sajnos be kell ismernünk, hogy a magyar nemzet elbutult, érdektelenné vált, belesüppedt a középszerűségbe. Csak dumálunk pl. ilyen fórumokon, de tenni nem teszünk semmit, hogy legalább a következő nemzedéknek jobb legyen. Benyaltuk az EU modern gyarmatosítását is, amivel véleményem szerint hosszú, hosszú időre padlóra küldtük a magyar kis és középvállalkozásokat.
    A fórum minden második bejegyzése a megosztottságról szól. Miért van zöld és miért van piros. Kinek jó hogy van ilyen és olyan színű ember? Csak annak aki hatalomra vágyik, aki uralkodni akar a nemzeten, csak nekik jó a megosztottság függetlenül a színektől. Széchenyi idejében miért nem voltak színek, miért tudott mindenki egy ügy érdekében összefogni? Ma miért nincsenek ilyen emberek, ma miért nem lehet elhinni senkiről, hogy végre tenni akar valamit, ami által mindenkinek jobb lesz?
    Minek kell történni, ahhoz, hogy végre felébredjünk, hogy elkezdjünk kimászni a posványból?

  35. Gordon szerint:

    Bodzilla!
    Széchenyi idejében is volt politikai megosztottság. Gondolj pl. a hídvám megfizetésének kérdésére. Vagy a magyar nemesség Habsburg barát részére. Vagy a Széchenyi és Kossuth közti vitákra. Tehát akkor sem fogott össze mindenki egy “ügy” érdekében. Legalábbis ha a “mindenki” alatt azt értjük, hogy az állam teljes lakossága ugyanazt gondolja egy adott kérdésben.
    Megjegyzem: akkor a közélet, a választójog is sokkal szűkebb volt. Magyarország többnemzetiségű állam volt, ahol korlátoztak vagy nem is ismertek több általunk manapság elfogadott alapjogot (lásd.: mai alkotmányubk XII. fejezete). Nem voltak mai értelemben vett pártok sem(honorácior pártok voltak). A modern tömegkommunikáció sem létezett. Szóval teljesen más világ volt, teljesen más társadalmi és politikai berendezkedéssel. Szerintem ne hasonlítsuk az akkori viszonyokat a maihoz.

  36. miska72 szerint:

    már nem csepeli:

    Ezt írtad:Hát,akkor fel kéne ébreszteni őket,valahogy így:Jó reggelt tisztelt Uraim,ketten már meghaltak,hányan fognak még?!?!?!

    A válasz: Sehányan, mert a többiek ülni fognak!

  37. miska72 szerint:

    A csepeli rendőrkapitány ajánlotta be az alapítványi iskola vezetésének a kettős gyilkossággal gyanúsított gondnokot – állítja védence vallomása alapján az ügyben szintén gyanúsított Deme Gábor ügyvédje.

    Ezt a rendőrség cáfolja! Hogy is van ez? Most akkor beajánlották vagy nem?

    A polgármester is tudott róla

    Tóth Mihály, Csepel szocialista polgármestere is tudott a kettős gyilkosság feltételezett társtettesének, a szintén MSZP-s Deme Gábor zűrös ügyeiről. Deme az intézmény általános iskolai részének volt az igazgatója, a gyilkosság napján rúgták ki. A polgármester a Zoomnak elmondta: a szerda este meggyilkolt Takács József, az alapítványi intézmény vezetője korábban tájékoztatta őt az elszámolási vitáról, de megpróbálta „házon belül” elintézni a dolgot.

    Akkor a polgármester Tóth Mihály is FELELŐS! Nem kicsit! NAGYON!

  38. […] Mihály csepeli polgármester és MSZP-s pártelnök a Zoom.hu internetes lapnak is elismerte, hogy tudott Deme Gábor zűrös ügyeiről, Deme védője pedig többször is utalást tett rá: […]

Itt lehet hozzászólni !