Így állt be “a Góré” a Teller Ede úton

Csepel.info

 

Góré 0001

Góré 002

A Csepel Művek előtt hagyta a kocsiját A NAGY EMBER – így, a zebrán, miután nekiment az oszlopnak – tájékoztatott egyik Facebook-os olvasónk. Aztán jött a ráadás.

“Jönnék ki a gyárból, állok a lámpánál. Mögöttem a fekete Porsche Cayenne. Paraszt átmegy a befelé jövő sávba (isteni szerencse, h nem jött szembe senki.. ) és beáll elém. Ő is áll a pirosnál pár percet, majd gondol egyet és átmegy. A lámpa még piros, de 2×3 sáv full üres, Tanácsház utcából se jön senki. Sehol senki és nagy gázzal balra kanyarodva emberünk teliveri az oszlopot. De tényleg senki más nem volt az úton. Elfolyt a víz, az olaj, letolatott, átgurult a zebrán, felállt a járdára…” – számolt be az esetről egy másik olvasónk.

A kérdésünk csak annyi: Góré Urunk “csak úgy” csinálta ezt, vagy némi alkoholos vagy drogos befolyás alatt?

Csepel.info

10 hozzászólás “Így állt be “a Góré” a Teller Ede úton” bejegyzésre

  1. nem aranyhal szerint:

    Amennyiben a GÓRÉ 1 rendszám tulaja akkor párszor volt ,,szerencsém” hozzá a Teller Ede úton (Szabadkikötő) elég jó benyomást tett rám.

  2. Schneider Ádám szerint:

    “A kérdésünk csak annyi: Góré Urunk “csak úgy” csinálta ezt, vagy némi alkoholos vagy drogos befolyás alatt?”
    ezt a rendőrségi vizsgálat kideríti.

  3. Tündér Ilona szerint:

    Gastroyal tulaj?

  4. ejszi szerint:

    Ezt láttam én is, pont mellette tekertem el. Jött egy új swift is és valamit küzdöttek ott.

  5. zollie szerint:

    minden hasonló féreg így jár előbb vagy utóbb

  6. na ne már szerint:

    moslékgyáros bakonyi

  7. Tündér Ilona szerint:

    Biztos a saját főztjükből evett és ez megzavarta.

  8. Valaki szerint:

    Wáháháháááá, nem ver az isten bottal. Csak kár, hogy Bakonyi úrnak ez csak annyi, hogy kivesz a kasszából pár millát, és holnap már új autóval fog közlekedni… Na de kap még a sorstól, amilyen rendes ember 🙂

  9. Másvalaki szerint:

    Nem értem, miért bántjátok, biztos csak leesett a vércukra, azért nem ment neki jól a párhuzamos parkolás. Jaj, igazán nem kellene ilyen csúnyákat írnotok! Pedig milyen jó ember, több pénzt szán kutyákra, mint az összes dolgozójára együttvéve, és az állatkáknak még csak kauciót sem kell letenniük.
    Egyébként csak egyszer beszélgettem vele hosszasabban, sok évvel ezelőtt, akkor igen kedves volt velem, felvetette, hogy valamikor esetleg elvinne hajókázni. Biztos más lányokkal is ilyen kedves, barátságos.
    Bárkivel is esett róla szó, mindenki a legnagyobb elismeréssel beszélt róla, legalábbis azt hiszem, erre utalt, hogy méretes férfi nemiszervként jellemezték.
    Javaslom, hogy hozzunk létre egy adománygyűjtő számlát az autója javíttatására, már csak azért is, hogy ne a kasszábanyúlás melletti másik legegyszerűbb módszert kelljen választania, azaz a dolgozóitól levont pénzből finanszírozza a javítást.
    Baleset- és Górémentes napot mindenkinek!
    😛

Itt lehet hozzászólni !