Facebookon gyűjtenek vérdíjat Kriszta barátai

Blikk

A Facebookon gyűjtenek nyomravezetői díjat Kardos Lajos (42) ismerősei, akinek feleségét, Krisztinát (†36) futás közben gyilkolták meg Soroksáron.

A férj, mint azt a Blikk megírta, a napokban kétszázezer forintos vérdíjat tűzött ki felesége gyilkosának vagy gyilkosainak fejére.

A legnagyobb közösségi portálon ezt az összeget toldják meg a barátok, akik azt szeretnék, hogy mielőbb elfogják a bestiális elkövetőt.

„Én a díjat 20 ezer forinttal megtámogatom” – írja az egyik kommentelő, akitől egy másik ismerős így vette át a szót: „Én is rádobom a magam 20-asát, becsületből.”

Kardos Lajos nagyon örül annak, hogy ennyi jóérzésű ember van, aki támogatja.
– A kétszázezer forint természetesen jelképes összeg, hiszen a feleségem bármennyi pénzt megérne.

Annak is nagyon örülök, hogy többen megtoldanák az általam felajánlott összeget. Azonban az áttörést attól a levéltől várom, amelyet ügyvédem, Parti Ágnes írt az országos rendőrfőkapitánynak, hogy ők is tűzzenek ki nyomravezetői díjat – mondta Kardos Lajos.

A család azt reméli, hogy valakinek egy sokmilliós összegre megered a nyelve. Azt nehéz ugyanis elképzelni, hogy a brutális gyilkosságról senkinek ne lenne tudomása, legalább sejtése, vagy ne láthatott volna valaki gyanús alakokat a futóút mellett Kriszta halála előtt.

A családanya ugyanis két nappal a tragédia előtt olyan ékszereket is levett magáról, amelyeket addig mindig hordott. Azt mondta, inkább otthon hagyja őket, mint hogy letépjék róla az utcán.

Így lehetséges, hogy korábban látott valami gyanúsat, s ez másnak is fel kellett, hogy tűnjön. Úgy tudjuk, a vérdíj meghirdetése után pár nappal már jelentkezett egy férfi a családnál.

Szerinte nem a soroksári futróút mellett gyilkolták meg a nőt,  ahol megtalálták testét, hanem az Ócsai úti kertészetnél. Információink szerint ezt a férfit kihallgatja majd a rendőrség.

Mint megírták, az édesanyát tavaly szeptember 25-én gyilkolták meg. Megkötözött, lemeztelenített és megbecstelenített holttestét férje a rendőrökkel találta meg. A nyomozás eddig nem hozott eredményt, pedig kihallgatták a környéket, és rengeteg embertől vettek DNS-mintát.

Forrás: Blikk

6 hozzászólás “Facebookon gyűjtenek vérdíjat Kriszta barátai” bejegyzésre

  1. elhallgattatni szerint:

    ennyire ment a rendőrség, a pénzgyűjtőket bezárni, közbiztonság jogosulatlan védelméért.

  2. Szabadságharcosok útja mindig rögös szerint:

    Pedig a tettes ott van szemelőtt….

  3. grün szerint:

    Ne számítsatok gyors eredményre, ez nem a Vezír mobiltelefonja!

  4. Marcsi szerint:

    Én ismertem személyesen Krisztit. Nagyon ledöbbentem amikor tudomást szereztem a tragikus esetről.:(
    Nyugodjék Békében és kívánom, hogy a tettes mielőbb elnyerje méltó büntetését.

  5. grün szerint:

    Soroksári gyilkosság: a kocogó nő sikoltozását hallotta Ödön
    “Hallani lehetett a rettegést a két rövid Á hangból, ami végigfutott a kihalt környéken a késő esti sötétségben. Ő azonban azt gondolta, biztos egy földbe vájt, gyűrűs kútba esett valaki.”
    .
    Akkor már minek törődni vele?! Nézett volna a lába elé és nem esik bele!
    Egyre inkább kabarét csinálnak a bűnügyből!
    .
    http://www.borsonline.hu/20140801_a_kocogo_no_sikoltozasat_hallotta_odon

  6. na ne már szerint:

    Ödön úgy gondolta abból a kútból többet nem mer vizet.

Itt lehet hozzászólni !