Csak a második hely jutott a csepelieknek

Csepel.hu

Csak a második hely jutott a csepelieknek

Izgalmas, nagy csatákban dőlt el, hogy legjobb versenyzőink közül kik indulhatnak a moszkvai világbajnokságon. A magyar kajak-kenu élmezőnye annyira erős, hogy még mindig igaz az a mondás: itthon nehezebb kiharcolni a világbajnoki részvételt, mint a vb-n érmet nyerni.

Nem volt szerencséjük a csepeli sportolóknak a hét végén Szegeden rendezett kajak-kenu vb-válogatón. Szombaton kenu kettes 200 méteren csak a második helyen végzett a Nagy Péter, Lantos Ádám kettős mögött a Foltán László, Korisánszky Dávid (UTE, Csepeli KKE) páros. Kajak kettes 1000 méteren a Medveczky Erika, Sarudi Alíz duó győzött, és utazhat az oroszországi világbajnokságra. A Szilágyi Anett, Simán Fanni (VVSI-PRO, Csepel) kettős itt is csak a második helyet tudta megszerezni.

Vasárnap sem alakult jobban a csepeli versenyzők helyezése. A kenu egyesek 500 méteres versenyét a győri Khaut Kristóf nyerte meg 2:09.344 perces idővel. Csak tizedmásodperceken múlott, hogy nem Kiss Tamás győzött, a Csepeli KKE kenusa 2:09.638 perces idővel lett a második. Kenu 5000 méteren is meg kellett elégednie Kissnek a második hellyel. A szegediek olimpiai bajnok versenyzője, Vajda Attila 22:52.199 perces idővel győzött, míg a csepeli vetélytársa 23:36.227 perces időt futott. A moszkvai világbajnokságot augusztus 6. és 10. között rendezik.

Forrás: Csepel.hu

4 hozzászólás “Csak a második hely jutott a csepelieknek” bejegyzésre

  1. helyi szerint:

    Mi az hogy CSAK? Mi az hogy csak másodikak lettek a csepeliek???Dilettáns gyökér újságíró! Csináld utánuk!!!!

  2. Klarissza szerint:

    Így van! Az ilyen nem újságíró! Legalábbis nem a mi újságunkat írja!!!

  3. felix szerint:

    Válogató versenyen, jogos a csak, mert ott a második hely nem eredmény, hiszen csak az első, hely jelent sikert, azaz részvételt világversenyen.

  4. helyi szerint:

    Felix akkor hajrá, próbáld meg “csak” a második helyet megszerezni!

Itt lehet hozzászólni !