Détári Lajos együtt szurkolt a csepeliekkel – Szerinte akár Kolumbia is nyerheti a világbajnokságot

Csepel.hu

Détári Lajos együtt szurkolt a csepeliekkel

Meccsről meccsre egyre többen látogatnak el az önkormányzat sörsátrába, ahol a labdarúgó-világbajnokság mérkőzéseit izgulhatja végig bárki, aki jó hangulatra és hideg italra, finom ételre vágyik.

A vasárnapi Hollandia-Mexikó nyolcaddöntőre különösen sokan voltak kíváncsiak, ugyanis a hatvanegyszeres válogatott és ötszörös világválogatott labdarúgó, Détári Lajos látogatott Csepelre az önkormányzat meghívására, akivel a házigazda Borbély Lénárd és Vida István (a Csepeli Városkép Kft. ügyvezetője) latolgatta az esélyeket. A meccs végeztével kígyózó sorok álltak a kivetítőnél, annyian szerettek volna közös fotót vagy autogramot emlékbe.

Amikor Borbély Lénárd alpolgármester fejéből kipattant a sörkert ötlete, valószínűleg ő sem gondolta, hogy még a kibővített sátor is tele lesz esténként szurkolókkal. A csoportmérkőzéseket is sokan nézték itt, de a nyolcaddöntőkön már alig lehet ülőhelyet találni. Különösen igaz ez azokra az alkalmakra, amikor meghívott vendégeink a mérkőzés előtt, félidőben és a lefújás után értékelik a látottakat.

Détári Lajos – akit annak idején a Juventus, az FC Barcelona és az AC Milan is le szeretett volna igazolni – a mérkőzés előtt azt mondta, a szép futballt szereti és mindkét csapattól ezt várja. Gyors passzokat, cseleket és kapura lövéseket. Azt is hozzátette, ő a mexikóiak győzelmének örülne jobban, mert ők „igazán játsszák a futballt”. Már tudjuk, nem neki kedvezett a mérkőzés, ugyanis a hollandok 2:1-re győztek és ezzel bejutottak a legjobb nyolc közé.

A Csepel.hu-nak elárulta, ez volt az első felkérése, még sehová nem hívták szakérteni, megtisztelő számára, hogy itt lehetett. Úgy gondolja, manapság a fiatal sztárjátékosokra kíváncsiak az emberek, nem a nagy öregekre. Ám erre a mai nap erősen rácáfolt: Détári Lajos – aki annak idején 6 hónapig a Csepel vezetőedzője volt – söralátétre, válogatott mezre, de még parafa dugóra is adott autogramot a csepelieknek. Mindenki őt akarta – korra és nemre való tekintet nélkül.

Arra a kérdésre, hogy szerinte ki nyeri a világbajnokságot, meglepő választ adott. Mindenki Döméje úgy gondolja, Kolumbia eséllyel pályázik a világbajnoki címre. A jól játszó és előre menetelő csapat szerinte önbizalommal telve akár a házigazda brazilokat is leiskolázhatja. Ő fogadna rá. És Önök?

Forrás: Csepel.hu

7 hozzászólás “Détári Lajos együtt szurkolt a csepeliekkel – Szerinte akár Kolumbia is nyerheti a világbajnokságot” bejegyzésre

  1. helyi szerint:

    Na az már most megbukott, hogy Döme ezelőtt sehol nem volt vb-szakertő szakértő! http://www.fourfourtwo.hu/hirek/valogatott/vilagbajnoksag-2014/detari-ertekel-balotelli-nem-kap-csokot-a-kiralynetol

    Vagy a cikkíró hazudott, vagy Döme emlékezett rosszul! 🙂

  2. kispajtás szerint:

    Azt lehet tudni, hogy a további napokon kiket hívtok meg?
    Ha igen, előre is kösz az infót! 🙂

  3. C-vitamin szerint:

    Ezt mondta pedig.

  4. huszárlegény szerint:

    Na és??? 1-0-nál a csaló bíró nem adott meg egy jogos 11-est a Costa-Ricaiaknak, szándékos kezezésért!!! Ugyebár, akkor 2-0 és eldőlt volna a mérkőzés!!! Ezzel szemben, végig a görögöknek vezette a meccset, ha elestek, v. hozzájuk értek már lefújta, ellenkező esetben akármilyen durva szabálytalanságokat elkövető görög játékosnál továbbot intett!!! A sors kiegyenlítette rövid időn belül, jogosan a mérkőzés végerdményét illetően. Nem beszélve arról, hogy kb. 65 percen át emberhátrányban játszottak, ami meglátszott a végén, a végkimerülés határára jutott Közép-amerikai csapat játékosain. Továbbjutásuk mindenképpen megérdemelt, különösen akkor, ha figyelembe vesszük, hogy az egyik legnehezebb, a halálcsoportnak aposztrofáltból jutottak ide, ahova!!!

  5. huszárlegény szerint:

    A hollandok egy jogtalan büntetővel mentek tovább, Robben feldopta magát és a csaló bírók egyike, másika, megítélte a büntetőt!!! Mindenki láthatta, nem értek a lábához.
    Döme miket beszélsz? Még, hogy Kolumbiát a közelébe engedik? Nevetséges!!! Látható, hogy a Brazilok útjából mennyire és minden szinten takarítják az utat!!! Érdemtelenek, mert Neymár kivételével fogalmuk nincsen már a fociról. Szerintem a németek keltik a legegységesebb, a legtudatosabb csapat benyomását, az egész mezőnyben. Bár a braziloknak szurkoltam, de látom az elejétől, hogy a tavalyi Konföderációs Kupa óta, szinte semmit sem fejlődtek, akkor is nagyon gyengék voltak!!! Most is!!!

  6. nagyapó szerint:

    Sajnos a bírók nagyon befolyásolják a mérkőzéseket. Nem állítom, hogy szándékosan, inkább a rutinhiány miatt. Egy Robben-féle műesést, csak egy európai, vagy d.-amerikai bíró veszi észre. A bírói karban olyan “nagy múltú” fociországok bírái vannak, mint Üzbegisztán, Japán, Bahrein, Gambia, Ausztrália, Új-Zéland. Ellenben egyetlen közép- kelet-európai bíró sincs.
    Ezek a bírók fújnak amikor valami történik, aztán annyi. A FIFÁnak is a sokszínűség a legfontosabb, legközelebb nők és szivárvány színűek is fújják a sípot.

    Ceterum censeo… A kommunista, ha kinyitja, száját hazudik, ha kinyújtja kezét,lop.

  7. cs szerint:

    Menyibe kerül ez az aranylábú nekünk?

Itt lehet hozzászólni !