Kunhalmi Ágnes okiratot hamisított

Mno

Kunhalmi Ágnes Csepelen

Kunhalmi Szenteczky jobbján

Közokirat-hamisításért pénzbüntetésre ítélték Kunhalmi Ágnest, az MSZP budapesti elnöki székére pályázó oktatáspolitikusát. Az ügyről maga számolt be a HVG.hu-nak adott interjúban. A Fidesz szerint Kunhalmi Ágnes megint hazudott és évekig becsapta a választókat.

Egyre érthetőbbé válik, hogy miért álltak a csepeli szocialisták Kunhalmi Ágnes mögé a fővárosi pártelnökségért folytatott harcában. A csepeli MSZP-sek közül Takács Krisztiánt Kunhalmihoz hasonlóan magánokirat-hamisításért marasztalták el, bár ő jelenleg sikkasztás és rágalmazás gyanúja miatt is bírósági tárgyalásokra jár. Szenteczky János csepeli pártelnököt hűtlen kezeléssel és rágalmazással gyanúsítja az ügyészség. A HVG-ben a csepeli szocialisták láthatóan igazi lelki társa öntötte ki szívét az okirat-hamisításról. De Kunhalmi legalább nem titkolózott ebben az ügyben – nem úgy, mint Takács Krisztián, akiről még mindig nem lehet tudni, hogy miért marasztalta el őt a bíróság magánokirat-hamisításért. Az alábbiakban az MNO cikkét olvashatják.

Nem a diplomán múlik, hogy valaki jó oktatáspolitikus-e – fogalmazott a kérdés miatt korábban bajba került Kunhalmi Ágnes a HVG.hu-nak adott interjújában. Az MSZP-s képviselő, aki a budapesti pártelnöki pozícióra ácsingózik, úgy látja, az ő érdeme is a Fidesz szavazóbázisának zsugorodása, de felelősnek érzi magát azért is, hogy rosszul szerepeltek a választásokon a szocialisták, akik támogatóit viszont „egy okos párt” tagjainak tartja, mintegy 20 ezer embert.

Karaktergyilkosság

Kunhalmi nevetségesnek tartja, hogy karaktergyilkosságoktól tartva egyensúlyoznak a szavaikkal, miközben az a legnagyobb fegyvertény, hogy kit lehet valamilyen kiforgatott ténnyel, féligazsággal megütni, lerántani. „Mondok egy konkrét példát. Nem egy ember megkérdezte tőlem az elmúlt hónapokban, hogy igaz-e, hogy elítéltek korábban, van valami közlekedéses ügyem. Valakik valahol előkerestek egy régi sztorit, és most kering, hogy jobb, ha Kunhalmi is tudja, hogy van ellene valami. (…) Ezért tartom fontosnak most és itt elmondani, hogy 2005 novemberében engem például jogerősen pénzbüntetésre ítéltek közokirat-hamisításért, egy diákigazolványos visszaélésért.” Mint Kunhalmi Ágnes mondja, lejárt gimnáziumi diákigazolványára szerzett matricát, hogy olcsóbban vehessen közlekedési bérletet.

Megélhetési bűnt követett el Kunhalmi?

Az idő tájt Kunhalmi már a Miniszterelnökségen dolgozott, bevallása szerint 83 ezer forint volt a jövedelme, és nehezen élt meg belőle. Összefoglalóan így beszél a történtekről: „Én olyan politikai kultúrát és országot szeretnék, ahol a hibákról, tévedésekről lehet nyíltan beszélni. Nagyon nehéz ezt elsajátítani, a mi kultúránk, életünk ezzel sokszor szembemegy. Mégis, én hiszek abban, hogy a jövőnk múlik rajta.”

Fidesz: Kunhalmi megint hazudott

A Fidesz szerint Kunhalmi Ágnes hiába próbálja most kétségbeesetten magyarázni, a lényeg, hogy évekig becsapta a választókat. Kunhalmi Ágnes nem először csapja be a választókat – írták, hozzátéve: korábban két diplomát is hazudott magának, majd kiderült, hogy egy sincs neki. Közben úgy állította be magát, mint az oktatáspolitika szakértőjét és a pedagógusok jó ismerőjét, nem egyszer kollégáinak szólította a pedagógusokat, miközben végig becsapta őket. Úgy tűnik, hogy a szocialista vezetők még mindig nem tanulták meg, hogy az emberek nem kérnek a hazugságokból, a hamis videókból,a hamis  önéletrajzokból, a hamis diplomákból, a hamis útlevelekből, a hazug és bukott baloldalból – zárul a nagyobbik kormánypárt kommünikéje.

Forrás: Mno

13 hozzászólás “Kunhalmi Ágnes okiratot hamisított” bejegyzésre

  1. Miska72 szerint:

    Tehát NEM BÜNTETLEN ELŐÉLETŰ! Nem kellene lemondania azonnali hatállyal??? Tiszta politikusokat!!!!

  2. Miska72 szerint:

    Aki hazudik az csal! Aki hazudik az lop! Hazudni, csalni csúnya dolog! ” Hazudtunk reggel éjjel meg este nincs más választásunk! Azért nincs mert elqrtuk! nem kicsit! NAGYON! Én azt mondom, mindenki menjen haza, igyon kurva sok bort, és aludjon rá egy két napot” Gyurcsány Böszme Ferenc!

  3. Tóth Mária szerint:

    Lesülhetne már a bőr a p….ról!

  4. Gordon szerint:

    “Nem a diplomán múlik, hogy valaki jó oktatáspolitikus-e – fogalmazott a kérdés miatt korábban bajba került Kunhalmi Ágnes a HVG.hu-nak adott interjújában.”

    Példamutatáson és becsületességen több múlik – na, Kunhalmi és Álló lándzsa ebben is leszerepelt…

    Lapozzunk!

  5. Sünditnó szerint:

    Mé… OV nem hazudik? Számtalan példa van rá! Lézeres Jancsi? Drogán Toncsi? Rezsimalac? Mindegyik hazudik! Gyerekek ezt nem tudják máshogy, hiszen mind egy tőről fakad! Mind kommunista anyatejen nőtt fel! Mondhat bárki bármit komcsi mind! A rezsimalactől kezdve bárki… igen még Ti is! Te admnnin Ábel Attila!
    Ja és aki tagadja na az aztán az a legnagyobb komcsi! De ezt nem kell szégyellni, vállalni kell!

  6. nagyapó szerint:

    Valami nem gömbölyű! Kunhalmit 2005-ben jogerősen pénzbüntetésre ítélték közokirat-hamisításért. “Az idő tájt Kunhalmi már a Miniszterelnökségen dolgozott, bevallása szerint 83 ezer forint volt a jövedelme”.
    Érdekes. Életrajza szerint 2004-2009 Szegedi Tudományegyetem, Bölcsészettudományi Karán tanult. (bál lehet levelezőn tanult, a póstás hozta a zoklevelet!)
    83 000 Ft-ot keresett, nehezen élt, miközben a minimálbér 57 000 Ft volt. Ezért kellett a megélhetési bűnözés.
    “Merünk hibázni, ezért is tudunk felállni belőle.” Ez az új maffiabaloldali szlogen!!!!!!!!
    Ezután igaz, hogy
    Ceterum censeo… A kommunista, ha kinyitja, száját hazudik, ha kinyújtja kezét,lop.

  7. felix szerint:

    Gordon.
    Nem szép dolog diákigazolványt hamisítani, mert az okirat hamisítás.
    Érettségit hazudni viszont nem az.
    Van olyan államtitkár akit jogerősen elítéltek csalásért.
    Ő jelentette ki, hogy már büntetlen előéletű. /Miska72.nek/
    Kunhalmi is az.
    Vagy nincs egyenlőség?
    Ezért aztán a fidesznek pofa be.

  8. Felderítő szerint:

    Nocsak, nocsak, most tudatták valem, hogy ki is az a Nagyapó néven ugató macska jancsi! Nem lepődtem meg, ismerjük egymást régóta! Na haverok azért nem vagyunk! Nagyapó készülj a végnapjaid jönnek! Közhírré fogom tenni ki vagy!

  9. Szabadságharcosok útja mindig rögös szerint:

    A köztársasági elnök plagizál, azaz másolja a szakdolgozatát holmi bolgár irótól, ez a bige okiratot hamisít, a másik a mágnás miska, szétlopta az agyát…és a többiek is csinálják ám a maguk kis ügyeit. Én is ezt tenném, szétlopnám az országot, lerabolnám az utolsó fillérig, kihasználnék minden lehetőséget, európai uniós milliárdokat is mind ellopnám, rebbenéstelen arccal hazudnék, hogy én nem loptam. És utána felelősség nélkül élhetnék a nívós 12. Kerületben. Gyurcsány stílust vennék fel..kb így lári fári a kutya mindenit, hát ezt elkurtam, nem kicsit nagyon…de lenne 30 milliárd euró a kontómon, és afrikai állampolgárságot vennék fel, hmmmm mondjuk bissau-guinea-t…

    Ezt látva, nem csodálkozom, hogy mások is így élnek.
    De hát jól kidumálják majd hisz emeszpések…dumálni tudnak…vagy a legkönnyebb ezt is Orbánra fogni…

  10. Jeniszej szerint:

    Az “eccerű” még a jogot sem ismerő ember kitől “tuggya” meg, hogy mekkora lóvé jár neki vissza és mikor?
    A nincstelen szegény ember is pereskedjen forduljon ügyvédhez? – akik majd jó sok lóvéért intézkednek helyette?
    Elvégre demokrácia van és jogállamban élünk. 🙂
    Ez így halott ügy csak a zügyvédek járnak jól, – a sok csűrés csavarás után.
    A bűnös bankvezérek vád alá helyezéséről egy szó sem esik. 🙂
    Bezzeg ha valaki diák igazolványt hamisít az főben járó bűn.
    De ha a szegény munkás embert lopják meg a bűnősöket futni “haggyák.” ))) 😀 (((

  11. Borka-Szász Tamás szerint:

    Szerintem a “coming out” után elmaradt a mondat második fele…

  12. […] budapesti MSZP-s politikusok fogalmazták meg elsőként, akiket magánokirat hamisítás illetve közokirat hamisítás miatt ítélt el a bíróság. Úgy tűnik, ők még mindig olyan rutinosak, hogy meghamisítanák a […]

Itt lehet hozzászólni !