Pedagógusnap Csepelen – Tisztelet tanítóinknak

Csepel.hu

Pedagógusnap Csepelen - Tisztelet tanítóinknak

Hagyományos nyári, szabadtéri kikapcsolódás várta a kerület pedagógusait és kísérőiket a Csepeli Strandon május 30-án.

A pedagógusnap minden június első vasárnapján emlékeztet minket tanáraink, tanítóink áldozatos munkájára. Csepel Önkormányzata, a szervező Csepeli Városkép Kft., valamint a Klebelsberg Intézményfenntartó Központ Budapesti XXI. Kerületi Tankerületi Igazgatósága a hét lezárásaként, pénteken adott élményekből összeállított ajándékot pedagógusainknak.

A rendezvénynek a Csepeli Strand adott helyet, ahol bár az időjárás nem a legszebb arcát mutatta, néhányan a medencébe – legtöbben a melegvizes termálmedencébe merészkedtek. A családi piknik délben kezdődött, a vendégeket pörkölt és csodálatos, zöld környezet fogadta a Kis-Duna parton. Tollas, habtenisz, légvár, kalandpark – a klasszikus szabadtéri kikapcsolódásnak sem a pedagógusok, sem családjaik nem tudtak ellenállni.

A tanárokat és az oktatási intézmények dolgozóit ünneplő eseményen részt vett Németh Szilárd polgármester, országgyűlési képviselő, Borbély Lénárd és Morovik Attila alpolgármesterek, valamint Szuhai Erika fogyatékosügyi tanácsnok és Noé László idősügyi tanácsnok.

Színpadi program

A csepeli pedagógusokat elsőként nagyszerű teljesítmények bemutatásával köszöntötték: 16 órától a Studio 2000 TSE és a Nagy Imre ÁMK Alapfokú Művészeti Iskola társastánc bemutatója nyitotta a színpadi programok sorát. A vérpezsdítő zenék sora folytatódott, 17 órától az ország egyik legismertebb énekes házaspárja adta elő kedvenc dalait, Varga Feri és Balássy Betty koncertje megmozgatta a közönséget. 18 órától a The Bits mutatta meg, hogy a Beatles-dalok szemernyit sem veszítettek népszerűségükből, aktualitásukból.

FOTÓGALÉRIA

Forrás: Csepel.hu

2 hozzászólás “Pedagógusnap Csepelen – Tisztelet tanítóinknak” bejegyzésre

  1. nagyapó szerint:

    Milyen érdekes! A pedagógusokat jobban megbecsülik, komoly béremelést kaptak, életpályájuk egyenes és hallgatnak?
    Gondolom várják a szoci jólétet, a zelbocsájtást, 13. bér elvételét.

    Ceterum censeo… A kommunista, ha kinyitja, száját hazudik, ha kinyújtja kezét,lop.

  2. ebihal szerint:

    nagyapó!
    Mielőtt hülyeségeket irkál, nézzen utána, hogy a pedagógusok mit gondolnak!

Itt lehet hozzászólni !