Májustól ismét jár a 171-es autóbusz

Csepel.hu

Májustól ismét jár a 171-es autóbusz

2014 májusától – a nyár közelgő beköszöntére való tekintettel – a strandolásra alkalmas időjárás esetén idén is közlekedik a csepeli strandfürdőhöz járó 171-es busz. A vonalon félóránként követik egymást a buszok.

A strand – a nyári üzemre való átállás után – május 3-ától várja a látogatókat.

Forrás: Csepel.hu

9 hozzászólás “Májustól ismét jár a 171-es autóbusz” bejegyzésre

  1. zollie szerint:

    pont ilyen merci csuklós lesz a vonalon?

  2. fghfjhgkjhk szerint:

    zollie!
    A múltkori képeken MAN buszok voltak. 🙂 Így biztosan Volvo-k lesznek! 😛

  3. piacos szerint:

    Nem teljesen mindegy, hogy milyen? A fent említett kettővel mi a baj? Ha meg csak vicc, akkor örülök, hogy ez a legnagyobb gondjuk! Inkább az lenne a lényeges, hogy mikor nyílik meg a strand? A kupola felhúzásakor olyan nagy volt az ott dolgozók arca, amikor kértem, hogy írják jóvá a három hét eltérést. Nagy ívben nem foglalkoztak vele (finoman szólva). Három hete nem lehet bemenni a strandra. Milyen vezetők dolgoznak ott, akik nem tudják felmérni, hogy egy bizonyos munka elvégzéséhez mennyi időre van szükség? (Gondolom valakiknek a valakii, remélem ez változni fog, mert idáig a fidesz-szel nem változott.) A külső munkákat miért nem lehetett elkezdeni márciusban? A sátras medence ettől még simán működhetett volna. Hozzá nem értő emberek baromkodása. Kíváncsi lennék rá, hogy a Polgármester úr tudja-e ezeket e “projekteket “? Jó lenne erre figyelni, mert közel van október és az utóbbi választások sem voltak fényesek.

  4. großmutter szerint:

    Azt hittem, a strand már nyitva van, mert a 171-es autóbuszt tegnap már láttam közlekedni. Ha nincs nyitva, akkor minek?

  5. grün szerint:

    großmutter!
    Próbajárat, piackutatási célzattal! 😛 😀

  6. nagyapó szerint:

    piacos kérdezi:mikor nyílik meg a strand? Válasz a cikkecske végén: A strand – a nyári üzemre való átállás után – május 3-ától várja a látogatókat.

    Ceterum censeo… A kommunista, ha kinyitja, száját hazudik, ha kinyújtja kezét,lop

  7. großmutter szerint:

    nagyapó!

    Ha csak holnap nyit a strand, miért közlekedett a 171-es a tegnapi napon? Hátha ön tudja.

  8. fghfjhgkjhk szerint:

    Vannak itt “okos” húzások. Holnap kinyit a strand, mert csak 15 fok lesz. 🙂

  9. piacos szerint:

    nagyapó. Igen azt én is láttam, hogy mi van odaírva. A gond csak az, hogy ezeket a határidőket állandóan tologatják és többnyire későbbre.

Itt lehet hozzászólni !