Öt éve történt a kettős gyilkosság – 7. rész: A végzetes nap

Csepel.hu

Öt éve történt a kettős gyilkosság - 7. rész: A végzetes nap

Napra pontosan öt éve annak, hogy 2009. január 7-én brutális kegyetlenséggel megölték Takács Józsefet, a Csepel-sziget Általános és Szakképző Iskola intézményvezetőjét és Papp László tanárt.

Kun Tamást, az iskola gondnokát később tényleges életfogytiglani, Deme Gábort, az iskola gazdasági igazgatóját szintén életfogytiglani fegyházbüntetésre ítélték azzal, hogy leghamarabb 36 év múlva szabadulhat feltételesen.

Az egész országot megrázó bűncselekmény előzményeiről akkor még kevesen tudtak. Ahogy azonban a tárgyalásokon egyre inkább világossá vált, Deme Gábor, aki gazdasági igazgatói beosztása mellett a csepeli szocialista frakció tagja is volt, sikkasztások sorozatát követte el. Saját tanúvallomása szerint erről az akkori önkormányzat és az MSZP csepeli szervezete valamennyi vezetőjének tudomása volt. Mégis mindenki úgy tett, mintha semmiről nem hallott volna.

Deme Gábor január 7-én délután hat órára csikart ki egy utolsó találkozót Takács Józseffel. Menten értesítette Kun Tamást, aki csőre töltött pisztollyal és 40 tartalék lőszerrel érkezett az iskola elé. Deme a gyilkosság előtt másfél órával telefonon közölte H. Péterné pedagógussal, hogy „minden rendben lesz, mindent megoldunk!” Árulkodóak a szavai: a „mindent megoldunk” arra utal, hogy a gyilkosság eldöntött ténnyé vált, a többes szám pedig arra vonatkozott, hogy nem egyedül hajtja végre a kivégzést.

Színjáték 12 percen át

Deme nem sokkal az emberölés előtt még találkozott Podolák György szocialista parlamenti képviselővel, akit arról próbált meggyőzni, hogy visszaélések történtek az iskolában, s őt ártatlanul vádolják. Az egykori képviselő azt mondta a bíróságon, hogy az iskolában történt sikkasztásokról csak pletykaszinten hallott, de ezek az információk „nem rögzültek” benne. Deme és Kun 18 óra 3 perc körüli időben találkoztak az iskola közelében lévő parkolóban.

Papp László Deméék megérkezésekor indította el a ruhájában, a mellkasánál elrejtett diktafont. Jól hallható rajta az ajtó jellegzetes nyikorgása, s az, hogy a tanár kulccsal nyitotta ki az ajtót. A hangfelvétel 29 perc 35 másodpercig tart, de az utolsó öt perc üresen maradt.

A hangfelvétel első 12 percében egy békésnek beállított párbeszéd zajlott, de utólag világosan látható, hogy Deme és Kun gonosz színjátékot adott elő. Mindketten felkészültek a mészárlásra, hiszen Kun a markában szorongatta a pisztolyát. 12 percen át azonban várakoznia kellett, amíg jelt nem kapott a tüzelésre. De miért kellett várnia a gyilkolással? Erre az a magyarázat, hogy színlelniük kellett egy életszerű, barátságosnak tűnő beszélgetést, amellyel a későbbiekben igazolták volna magukat. Az eredeti tervben ugyanis azt főzték ki, hogy egy többé-kevésbé békés társalgás után történt a lövöldözés, de akkor ők már nem voltak ott. Ennek bizonyítására szolgált volna a Deme által használt diktafon.

Előre betanult, megszerkesztett szituációt játszottak el. Deme majdnem 2 percen át hallgatott az első lövés előtt. Amikor a hangfelvétel 12. percének 9. másodpercekor megszólalt, Takács Józsefhez intézte a mondandóját: „akkor holnap jönnék….” Megint a saját diktafonjára beszélt, hogy már távozóban van, de másnap ismét felkeresi Takácsot, noha tudta, hogy Takács számára nincsen jövő… Ez volt a jeladás: egy hosszú csönd után következő nyomatékos kijelentés, hogy „holnap jönnék”.

Nem maradhatott tanú

Kun Tamás a hangfelvétel 12. percének 13. másodpercekor közvetlen közelről bal halántékon lőtte Takács Józsefet, aki azonnal meghalt.

A megrettent Papp László a pisztollyal a kezében feléje közelítő Kun Tamás elől az iroda hátsó része felé hátrált, és folyamatosan kérlelte, hogy ne lője le.

Kun nem könyörült meg rajta: egymás után kétszer tüzelt a neki háttal álló Papp Lászlóra. A hangfelvételen ezek a 13. perc 2. másodpercében és a 13. perc 3. másodpercében hallhatóak. Az első lövés célt tévesztett, a lövedék az ablakkereten át kirepült a helyiségből. A következő lövés Papp László hátába fúródott. A tanár magatehetetlenül a földre zuhant, de nem halt meg azonnal. Kun a hangfelvétel 13. percének 39. másodpercében észlelte, hogy Papp László még lélegzik. Lehajolt a földön fekvő emberhez, és körülbelül 10 centiméterről fejbe lőtte. Papp László még ekkor sem halt meg, hanem 11 percig élt. A hangfelvételen hallható utolsó hangok Papp Lászlótól származnak, amint egyre gyengébben lélegzett.

Kun Tamás már az előtérben tartózkodott, amikor eldördült az ötödik lövés, amely a hangfelvétel 13. percének 54. másodpercében hallható. Kun véletlenül lőtte meg a bal kezét, amikor a pisztolyában rekedt egyik töltényt igazgatta. Kirohant az épületből, és a „B” tervnek megfelelően hirdette, hogy egy „csuklyás ismeretlen” rálőtt. Deme nyomtalanul felszívódott, csak másfél óra múlva akadtak rá a rendőrök a Tescónál.

A gyilkosokat még aznap éjjel őrizetbe vették.

A sorozat korábbi részei:

Öt éve történt a kettős gyilkosság – 6. rész: A kivégzés forgatókönyvei

Öt éve történt a kettős gyilkosság – 5. rész: Forródróton a szocialistákkal

Öt éve történt a kettős gyilkosság – 4. rész: Miért nem öltek január 4-én?

Öt éve történt a kettős gyilkosság – 3.rész: „Bocsáss meg, Móni!”

Öt éve történt a kettős gyilkosság – 2. rész: „Aki keresztbe tesz, eltapossuk”

Öt éve történt a kettős gyilkosság – 1. rész: hamis számlák a könyvelésben

Forrás: Csepel.hu

41 hozzászólás “Öt éve történt a kettős gyilkosság – 7. rész: A végzetes nap” bejegyzésre

  1. admin szerint:

    Kedves ?!, kérjük nyugtasd le magad, és akkor szólj újra hozzá. Nem kell feltétlenül ilyen ordenáré módon írni.

  2. "?!" szerint:

    “admin”!

    A napok óta folyó (eddig 7 részes) ordenáré ámokfutásotok egy ezrelékét sem éri el az általatok törölt hozzászólásom, amely egyébként csak az igazságot tartalmazza!

  3. grün szerint:

    “?!”!
    Az igazság veszélyes fegyver!
    Azt nem szeressék jobb helyeken!

  4. admin szerint:

    Tekintettel arra, hogy öt évvel ezelőtt volt a tragédia, teljesen normális a visszaemlékezés. Más is megtette, más is joggal tette.

  5. ebihal szerint:

    Ez nem visszaemlékezés! Szemét módon kovácsoltok politikai tőkét ebből a
    szomorú eseményből!

  6. Királyerdei szerint:

    Ti meg jobb,ha a pofátokat befogjátok szemét,tolvaj,gyilkos bolsevik banda!

  7. Balos szerint:

    Erre a gyilkosságra örökre emlékezni kell. Deme Gábort azért emelték ki, mert a nagyapja sztálinista volt aztán szakszervezetis, hithű kommunista, és ezért az Orosz Feri meg Tóth Misi ismerték meg nagyon tisztelték.

    Röhej, hogy az unoka ezért reppent fel a képviselő jelötségig. És senki nem mondta meg Orosznak meg Tóthnak, hogy kurva nagy hiba vérségi alapon kiválasztani egy embert, aki láthatóan egy képzelgős barom volt. Ha Orosz meg Tóth nem akarják annyira Demét, az maradt volna egy gyogyós tanár.

  8. felix szerint:

    Királyerdei.
    Amennyiben nincs ez a tragédia, akkor róla is éppen így vélekednétek.
    Ezért álszent ez az egész.
    Kisajátítanátok holtan és kiátkoznátok élve.

  9. grün szerint:

    Balos!
    A
    Miért nem az áldozatokra emlékeztek?!
    A gyilkosságra emlékeztessétek az elkövetőket!
    Ne tépjétek fel újból a lassan behegedő sebeket vétleneknél!
    Legalább rájuk legyetek tekintettel!

  10. fghfjhgkjhk szerint:

    grün!
    Vannak “emberek”, akik képtelenek erre! 🙁

  11. Királyerdei szerint:

    Pofátokat befogjátok!
    Gyilkoltatok?(Mint ezelőtt,?)
    Akkor kuss!

  12. felix szerint:

    Királyerdei.
    Hol veszed ezt a hatásos drogot?
    Nem rossz amikor kijózanodsz?

  13. felix szerint:

    Seb feltépés 6 részben. 🙁

  14. grün szerint:

    Hazatántorgott!
    Mi ez a kollektív felelősségre vonás?!
    Menj el a gyilkosokhoz, tartsd ébren a bűntudatukat!
    Ők ne felejtsenek!

  15. Balos szerint:

    Grün! Nem érted, hogy mi történt? Volt egy ember, akit soha nem lett volna szabad felemelni, hatalmat adni neki. Deme nem lett volna gyilkos, csak egy önkényes tanár, nagyzási hóborttal, fantáziálással, ha nem emelik ki. Még azt is megkockáztatom, hogy nem volt olyan rossz tanár.

    De csak azért emelték ki, mert a nagyapja “jó elvtárs volt”. Sztálinista pufajkás, de nem a Horn-fajta. És a tehetséges fiatalokat meg azért nem emelték ki, mert ott volt Deme, a kékvérű (bocs: vörös).

    Többen észrevették ezt. Zanati, Szenteczky, Kis B., Bátky, Horváth is. Maradjunk ennyiben. A csepeli MSZP halála Deme volt. Más kérdés, hogy Szenteczky ugyanolyan párt által elbaszott ember lett, aki tehetséges fiatal volt, de látta ami a pártban van és elkurvult.

  16. grün szerint:

    Balos!
    Hogyne érteném!
    De most soroljam fel Neked az elmúlt négy évben-a fityesz ideje alatt elkövetett-bűneseteket?!
    Milyen tanulságot vonhatnánk le belőle a kormányzó pártra nézve?!

  17. szigetország szerint:

    Erre a mocskos ügyre tíz meg ötven múlva is fognak emlékezni, és joggal. És azért fognak emlékezni rá, mert a jóérzésű emberek nem akarnak többé ilyen gátlástalan gyilkosokat.

    Ha pedig sebfeltépés, akkor jobb, ha felvágják a sebet, s kiszedik belőle a gennyet, hogy kitisztuljon. A gyógyulásnak ez a folyamata.

    Balosnak pedig igaza van. Egy ilyen szennyembert nem lett volna szabad felfelé tolni.

  18. Balos szerint:

    Amíg Tóth és Szenteczky az MSZP-ben vannak, addig esély nem lesz arra, hogy Csepelen valami pozitív dolog történjen a baloldalon, és az MSZP újra vezető erő legyen. Ti azt hiszitek, hogy majd a nosztalgia segít? Lónak a tökét!

    Nézzétek meg mit csinált a Fidesz Csepelen! A Szent Imre téren minden, ami az MSZP idején épült, egy dísz lett a Fidesz tökén! Igen! Nézzétek meg bazdmeg! Az egész Szent Imre tér a fideszes országzászló dísze lett, mint 1944-ben!

    De! Megcsinálták az uszodát, a kiserdőt, a Községidombot, a kis-Duna partot, stb, stb. Becsatornázták Csepelt, utakat építenek, minden sarkon van egy szerencsétlen alulfizetett közteres, mindenhol kapirgál egy közmunkás. Tarlós hetente jár ki, ha a Németh csettint. Demszky húsz év alatt kettő, azaz kettő alkalommal volt itt!

    Olyan dolgokat csinált Németh meg a siserehada addig, amíg a baloldal a pénzét számolta meg a sebeit nyalogatta, amire a csepeliek húsz éve vártak. Ezért lesz kurva nehéz nyerni. Meg azért mert Szenteczky nem érdemel meg semmit! Szenteczky rosszabb mint a tehetetlen seggfej Tóth. Újra meg kellene nyitni az MSZP-t, vagy inkább feloszlatni. Jelenleg az összes fiatal Szenteczky csecsén fityeg. De Szenteczky annyira azért volt okos, hogy egy sem értelmesebb, mint ő. Márpedig ő sem egy zseni, Némethez képest meg egy nulla. A teljes fideszes vezérkarnak van felsőfokú végzettsége, mind okosabb, mint a Szenteczky, még a többek által lesajnált Morovik is. Nézzétek meg a körzetét, minden második emberból Kubatov-bábut csinált. Nem is láttok a szemetektől?

    Ez a helyzet.

  19. tantónéni szerint:

    Balos, neked mennyit fizet a Fidesz a bérkommentelésért?

  20. tantónéni szerint:

    Jönnek a választások. Ezért van most ez a sokrészes Demézős emlékezősdi.
    Szó ami szó, a kettős gyilkosság nagyon jól jött a Fidesznek. Látjátok, évekig megélnek a Demézésből.

  21. Csepeli MIÉP szerint:

    Azok, akik 5 évvel ezelőtt maffiamódszerekkel számoltak le egymással, most újra hatalomra készülnek. Nincs nekik semmilyen értékrendjük, hazugság minden szavuk, csak egy vlaami vezérli őket, hogy minél több pénzt tömhessenek a zsebükbe.

    Ebben a gyilkosságban benne volt az egész csepeli maffia(ál)baloldal. Hiába próbálja mosdatni magát akár Avarkeszi, akár Podolák, akár Orosz, akár Szenteczky, akár Tóth Mihály, akár Borka-Szász és még sorolhatnánk a neveket… Nekik bíróság előtt lenne a helyük, ahol az őket megillető bűntetést kiszabnák rájuk. Na persze nem néhány hónapnyi felfüggesztettet, hanem teljes vagyonelkobzást és letöltendő szabadságvesztést.

    16 éven át ígérgették Királyerdő teljes csatornázást és aszfaltozást, melyet soha nem valósítottak meg.
    Az ő vezetésük alatt költöztek be Csepelre a problémás, antiszociális családok.
    Az ő idejük alatt tették le illegálisan a Csepel Művek területére a galvániszapot.
    Hozzájuk fűződnek a kerület legkorruptabb ügyei és a rengeteg csepeli privatizáció is.
    Észak-Csepelt ők adták el, majd az erre kapott összeget elsikkasztották.

    Balos!

    Hozzáfűznénk az írásodhoz néhány gondolatot.
    Ameddig Csepelen mi létezünk, az ereklyés országzászló és a Béke téri Trianon emlékmű ott marad, mégha a Fidesz el is veszíti a választásokat!

    Amit Németh Szilárd a kiserdőért, a Duna partért és a Tamariska-dombért tett azt a legőszintébben elismerjük és a csepeli MIÉP mindenben támogatni fogja a kerület vezetését, amíg Csepelért és a csepeliekért dolgoznak. Azonban emlékeztetnénk mindenkit, hogy a Fidesz 2010-ben fedett uszodát ígért, nem egy sátort… És csak mellékesen jegyeznénk meg, hogy Németh Szilárd részéről felelőtlenség volt a kórházzal kampányolni, mert ha valaki, akkor ő tudta, hogy a kórház újboli megnyítására nincs pénz. Akkor miért kampányolt ezzel a Fidesz?

    A közteresekről csak annyit, hogy Királyerdőben és a Majorban més sosem láttuk őket járőrözni és sajnos nem beszélhetünk arról, hogy a kerületben jó volna a közbiztonság, mert nem az! Csepelen fokozottabb rendőri jelenlétre van szükség, Királyerdőben fel kellene állítani a rendőrőrsöt!

    A helyzet sokkal inkább az, hogy a zsinagóga építése helyett, a fiatal csepeli párok lakáshoz juttatását kellene előnyben részesíteni, hogy ezzel is segítsük őket a gyermekvállalásban.

    Magyar Igazság és Élet Pártja
    csepeli szervezet

    (miep.csepel@gmail.com)

  22. Tarjányi László szerint:

    “Jelenleg az összes fiatal” Németh “csecsén fityeg. De” Németh “annyira azért volt okos, hogy egy sem értelmesebb, mint ő. Márpedig ő sem egy zseni”.

    Balos megállapítása Németh Szilárdra is megáll, hiszen Horváth József megírta a valódinémethszilárd című írásában, hogy csak tőle függő embereket tűr meg alárendeltjeként.

    Majd ha Németh által vezetett önkormányzat elköltötte a maradék “északi” pénzt, utánna megint nem fog semmi történni Csepelen vagy húsz évig! Ahogy Oroszék nem szereztek nagyberuházót Csepelre, úgy Némethék sem teszik.
    Én javasoltam Orosznak anno, hogy a japán alkatrészgyártó óriást, a DENSO-t kellene Csepelre hívni, mert itt még sok ember ért a fémfeldolgozáshoz. Aztán jött is a DENSO néhány év múlva, és gyárat épített Székesfehérváron! Ott lett még eggyel több gyár, munkaerőt meg már ötven kilométerről szállítják oda.

  23. tantónéni szerint:

    “a zsinagóga építése helyett” – na, csak sikerült egy kis zsidózást is beleszőnie a hozzászólásába a “csepeli miép”-nek.

  24. Tarjányi László szerint:

    Csepeli MIÉP! Ne téveszd össze a véleményt a tényállítással, főleg ha alá is írod, mert a pártszervezet nevében ugye a vezető nyilatkozik.

    “Ebben a gyilkosságban BENNE VOLT az egész csepeli maffia(ál)baloldal. Hiába próbálja mosdatni magát akár ………, akár ……., akár ….., akár ………., akár …. ……, akár …..-….. és még sorolhatnánk a neveket…”

  25. fghfjhgkjhk szerint:

    tanítónéni! Ennél többet várt a Jobbik 2.0-tól? 😉

  26. felix szerint:

    Balos.
    Nem rosszak a meglátásaid, de csak a balt illetően.
    A jobbal viszont teljesen elfogult vagy.
    Kérd meg írásjelet, hogy ismételten tegye fel a sorozatát arról, hogy melyik évben mi tört Csepelen a szocik alatt. a fidesz meg a sajátját.
    Aztán eldől a kérdés.
    A csatornázás meg a gerinc út örökség.

  27. Csepeli MIÉP szerint:

    Kedves László!
    Köszönjük, de nem kell aggódnod értünk. Mi kimondjuk amit gondolunk és ezt vállaljuk is! A parlamenti pártokkal ellentétben.

    Kedves fghfjhgkjhk!
    Hát Te sem álltál sorba mikor az észt osztották… Erre két dologből jöttünk rá:
    1. Ilyen nevet csak valami ütődött használ
    2. Ha képben lennél, akkor a MIÉP-et nem Jobbik 2.0-nak neveznéd.

    Tudod kedves barátom, ha Jobbik 2.0-ről beszélsz, akkor te maximum a Jobbikból kivált (kizárt) Magyar Főnix Mozgalomra gondolsz. 🙂 A MIÉP azért nem lehet Jobbik 2.0, mivel a Jobbik vált ki a MIÉP-ből. Az már más kérdés, hogy a keményvonalas nemzeti radikálisok (nem összetévesztendő a neonácikkal) nagy részét Vona Gáborék már lapátra tették.

  28. szigetország szerint:

    tanítónéni!

    A kettős gyilkosság senkinek nem jött jól, mert szerintem nem akad egy jóérzésű ember sem, aki örülne egy ilyen mészárlásnak.

    Tanítónéni megjegyzése csöpög a rosszindulattól, mert azt sugallja, hogy az emberekben nincsen jó érzés, s szinte várták-várják a tömegmészárlásokat.

    Én nem várom és nem vártam! Kurvára elegem van a gátlástalanságból és az erőszakból!
    Tetszik tudni, tanítónéni…

  29. fghfjhgkjhk szerint:

    Kedves Csepeli MIÉP!
    1. A nickem egyik exliberális – mára már nemzeti – fórumtárs letiltatta.
    2. Jogos, MIÉP 2.0-t akartam írni.
    ( nekem aztán “egykutya” )
    🙂

  30. kispajtás szerint:

    Ha a kettős gyilkosság hátterének a felgöngyölítése is megtörtént volna – vagy legalábbis folyamatban lenne – akkor valóban más megvilágításba helyeződne a felelevenítő sorozat.
    A két idióta börtönben csücsül, de az eseményért felelős párt- és önkormányzati vezetők, valamint az érdekhálóhoz kapcsolódó slepp sunnyog.
    Ok és okozat – itt aztán különösen igaz.
    Azért még bizakodom, hogy a háttérben lapító nagyfejűek egyszer elnyerik méltó büntetésüket.
    Sokan azért szavaztak Csepelen a Fideszre, mert remélték, hogy napvilágra kerül a kettős gyilkossággal kapcsolatos összes mocsok. Remélték… de tavasszal eldől, hogy remélik-e még?

  31. "?!" szerint:

    Figyeljetek álszentül háborgó volt komcsi narancsosok!

    Nincs bennetek semmi szégyenérzet, és a két meggyilkolt személy hozzátartozóval szembeni tapintat, ezért csámcsogtok politikai haszonszerzés céljából napok óta ezen az öt évvel ezelőtt történt bűnügyön!

    Olyan emberekért hullattok itt krokodilkönnyeket, akiket az életükben nem tiszteltetek és nem becsültetek, mert más politikai körökhöz tartoztak, pedig sokkal különbek voltak nálatok!

    Képmutatóan azért a Takács Józsefért siránkoztok, aki csak a politikai széljárás által egy kupacba sodort olyan szemétkupacnak tartotta a narancsos bandátokat, amely szemétkupac az előző időszakban érvényesülni nem tudó tehetségtelen szemetekből állt össze, és megvetett titeket!

    A két begőzölt magánszemély által elkövetett gyilkosságot a legfőbb politikai ellenfeleitek nyakába próbáljátok varrni, pedig azoknak is csak pontosan annyi közük volt ehhez a kettős gyilkossághoz, mint a jelenlegi narancsos csepeli vezetőknek a Pintér Sándor által 2 hét alatt helyreállított és megszilárdított közbiztonság ellenére Észak-Csepelen elkövetett ötös gyilkossághoz!

    A helyi MSZP szervezet és a korábbi mszp-s önkormányzati vezetők besározása céljából tendenciózusan emlegetett sikkasztási ügyre hivatkozás is csak az mszp-sekkel szembeni bizonyítatlan rágalom, mert a sikkasztást és a kettős gyilkosságot egy olyan “alapítványi” iskolában követették el, amely “alapítványi” iskola gazdálkodásának az ellenőrzésére ugyanúgy nem terjedt ki az mszp-s vezetésű Csepeli Önkormányzat ellenőrzési hatásköre, mint ahogy jelenleg sem ellenőrizheti a narancsos bandavezérek által vezetett Csepeli Önkormányzat a kerületben alapítványként működő különböző szervezetek (Munkásotthon, Csepel SC, stb.) működését és gazdálkodását!

    Az pedig nagyon sovány indok a csepeli mszp-sek és a korábbi önkormányzati vezetők besározására, hogy nem tettek feljelentést az egymással vitatkozó Takács József alapítványi kuratóriumi elnöktől, valamint a Takács József által leváltott Deme Gábor iskolaigazgatótól hallott – egymásnak ellentmondó – információk alapján!
    Hiszen ki az a hülye, aki két egymást kölcsönösen vádoló közeli ismerős vitájába valamelyik feljelentésével úgy avatkozik bele, hogy bizonyítékok hiányában nem tudhatja, hogy melyiknek van igaza?!

    A feljelentés elmulasztásának a felemlegetése is csak sovány indok a csepeli mszp-sek sározásához, mert a csepeli Fidesz vezetőinek is voltak információik az alapítványi iskolában zajló eseményekről.
    Sőt, mint később kiderült még részletes adatokat tartalmazó iratokat is befújt a szél a csepeli narancsos vezetők ablakán, de ők sem tehettek feljelentést, mert ugyanúgy nem rendelkeztek elegendő információval és bizonyítékkal a feljelentés megtételéhez, mint az mszp-s önkormányzati vezetők!

    Az a vád pedig egyszerűen nevetséges, hogy az mszp-s vezetők megakadályozhatták volna a kettős gyilkosságot!
    Ilyen vád csak a narancsmérgezésben szenvedő elmebetegek, vagy velejéig romlott gátlástalan hazudozók agyában vetődhet fel, hiszen a gyilkosok előre senkinek nem jelentették be a gyilkolási szándékukat, sem az alapítványi iskolában elkövetett kettős gyilkosság, sem az Észak-Csepelen elkövetett ötös gyilkosság előtt!

    Ha viszont mégis előre bejelentették volna (Orosznak, vagy Podoláknak, vagy másnak), akkor annak legkésőbb az.Orbán-kormány irányításával működő ügyészség felügyeletével lefolytatott büntető eljárásban ki kellett volna derülni! De nem derült ki semmi!

    Tehát hagyjátok abba a politikai haszonszerzés céljából folytatott krokodilkönny hullatást, és a gusztustalan fröcsögést szerencsétlen narancsos elmebetegek!

  32. Nagyapó szerint:

    Tényleg képmutató dolgok kerültek leírásra. Azért fejlődtünk. A meggyilkolt Rajk családját internálták. A Takács, Papp családdal ez nem történt. Ennyit fejlődtek a szocik (vagy közbejött a kormányváltás).

    Ceterum censeo… A kommunista, ha kinyitja, száját hazudik, ha kinyújtja kezét, lop.

  33. […] Minden pénz kevés volt azonban az évek során maffiává züllő csepeli pártelitnek. A kerület lassan de biztosan lepusztult és eladósodott, nem egyszer a csődtől mentette meg egy-egy értékesebb ingatlan kiárusítása. A mutyivilág körülbelül évi kétmilliárd forintjába került a csepeli adófizetőknek. Ennyi pénzt sikerült évente megtakarítania a korrupció-gyanús szerződések megszüntetésével és pártelithez kapcsolódó vállalkozók kiebrudalásával a 2010-ben megválasztott új önkormányzati vezetésnek. A nagy lenyúlások végül tragédiába torkolltak. 2009-ben a csepeli MSZP egyik feltörekvő ifjú titánja a társával két embert gyilkolt meg egy sikkasztási ügy során. […]

  34. […] Öt éve történt a kettős gyilkosság – 7. rész: A végzetes nap […]

  35. […] 2009. január 7-én volt, amikor az egyik MSZP-s politikus a társával egy sikkasztási ügy miatt meggyilkolták a párt frakcióvezető-helyettesét és tanártársát. Lapunk úgy tudja, hogy a lépcsőházban lövéseket leadó férfit […]

  36. […] azért becsúszott. Így történhetett, hogy a szintén sikkasztási pénzek miatt elkövetett  csepeli kettős gyilkosság után néhány kisebb mutyiügy nyilvánosságra került. Ezeknek a száma a 2010-es önkormányzati […]

  37. […] tudhatott maga mögött, mint a XIII. kerületi pártszervezetük. Ez roppant meg 2009-ben, a csepeli kettős gyilkosság következtében, illetve az után, hogy egyre több sikkasztási, korrupciós botrány és egyéb bűncselekmény […]

  38. […] Öt éve történt a kettős gyilkosság – 7. rész: A végzetes nap […]

  39. […] Öt éve történt a kettős gyilkosság – 7. rész: A végzetes nap […]

  40. […] Öt éve történt a kettős gyilkosság – 7. rész: A végzetes nap […]

  41. […] Öt éve történt a kettős gyilkosság – 7. rész: A végzetes nap […]

Itt lehet hozzászólni !