Megtisztulhatnak az utcák az illegális plakátoktól

Csepel.hu

Illegálisan felragasztott plakátoktól tisztították meg a közmunkások a Karácsony Sándor utcánál található üzletpavilonokat és oszlopokat. A téli közfoglalkoztatási program keretében a Csepeli Városgazda Zrt.-nél munkába állók különféle céges falragaszokat és magánhirdetmények szedtek le, valamint szemetet szedtek a Sétáló utca környékén. A takarítócsapat munkavégzését a mai napon Karsai Mátyás, a Csepeli Roma Önkormányzat képviselője irányította.

A villanyoszlopokon, buszvárókon, szabad falfelületeken elhelyezett papírok tömkelege folyamatosan csúfítják az utcaképet. Kernné dr. Kulcsár Dóra aljegyző a Csepel.hu kérdésére elmondta, hogy a jogellenesen kiragasztók tevékenysége köztisztasági szabálysértésnek minősül.

Az Új Csepeli Konzultáció harmadik kérdése is a közterületek tisztaságára és rendjére irányul, amelyről a csepeli önkormányzat november 26-ig várja a kerületi lakosok véleményét. Szavazni a lakcímekre kiküldött kérdőíven, Interneten és a kihelyezett konzultációs pontokon lehet.

Forrás: Csepel.hu

9 hozzászólás “Megtisztulhatnak az utcák az illegális plakátoktól” bejegyzésre

  1. Schneider Ádám szerint:

    rend lenne, ha rendet tennének.
    csak hogy iszaoynat nagy erőfeszítéseket teszek, hogy ne legyen.

  2. großmutter szerint:

    Meg kell bírságolni az illegálisan hirdetőket. Bár csak akkor lehetne bírságolni, ha “tetten” érik a hirdetőt, az meg nem egyszerű.

  3. duplikszpluszegy szerint:

    Biztos sokat dolgoztak, mert munka után beültek a Katona József lakótelepen lévő játszótérre és a gyerekeknek szánt játékokat használták. Ráadásul nem is rendesen…

  4. DE szerint:

    Sajnos nem tudják teljesen megtisztítani az oszlopokat, buszmegállókat, mert iszonyatos az “utánpótlás”. Igazán igényesebbnek kell lennünk a környezetünkre! A közterületfelügyelők is figyelhetnék a sétáló utcai résznél a ragasztgatókat is!

  5. bolemann lajos szerint:

    Választás után eddig is kötelezték a pártokat a plakátjaik eltávolítására.
    Viszont választások előtt megtiltani a plakátragasztást, szemét dolog. Olyan igazi fideszes húzás.

  6. Aladár szerint:

    Miért baj a plakátozás? Engem nem zavar. Ennél sokkal súlyosabb problémák vannak Csepelen, pl. a légszennyezés.

  7. Vátesz szerint:

    A Fidesz is így került hatalomba Csepelen, Németh Szilárd tesz róla, hogy ne lehessen hirdetni, hogy biztosan megőrizhesse a pozícióját. Sajna, jövőre már nem lehet egyszerre képviselő és polgármester. A polgármesterség nem elég nagy falat neki, azt meghagyja pártalattvalóinak. Egyébként sem tudna 16 évig polgármester maradni, mert neki nincs Orosz Ference! 😉

  8. nagyapó szerint:

    bolemann lajos! “Illegálisan felragasztott plakátoktól tisztították meg a közmunkások a Karácsony Sándor utcánál található üzletpavilonokat és oszlopokat.”

    Ceterum censeo… A kommunista, ha kinyitja, száját hazudik, ha kinyújtja kezét, lop.

Itt lehet hozzászólni !