Lezavarták a buszról, betörte az ablakot

Csepel.info, Ittlakunk.hu

A kép illusztráció

Szeptember 26-án este egy fiatalember betörte egy 138-as busz ablakát, miután a buszvezető megpróbálta őt a barátnőjével és a kisbabájával lezavarni a járműről – írta az Ittlakunk.hu csepeli portálja egy Facebook-bejegyzésre hivatkozva.

A Csepel.info szintén egy olvasónktól azt hallotta, hogy a fiatalember előbb nem volt hajlandó jegyet venni, majd miután vitába keveredett a buszvezetővel, ököllel többször is az ablakba vágott, egészen addig, amíg be nem sikerült azt törnie.

Az Ittlakunk.hu oldalt a fiatalember családjából értesítették az esetről. Elmondásuk szerint a Szent Imre téren a buszvégállomáson, a 138-as buszon este hét és nyolc óra között, a jegy érvényesítése után zavarták le a fiatalembert a járműről, aki a barátnőjével és a 3 hetes gyermekükkel utazott volna. A bejegyzés szerint a busz ajtaját egyébként a babakocsi miatt nem tudta bezárni a vezető, az esetet pedig két fiatal mobiltelefonnal felvette. A Csepel.info egyik olvasója szerint a fiatalember és barátnője egy jeggyel akartak utazni, és ezért robbant ki a konfliktus, a fiatalembert pedig az ablak betörése miatt most garázdasággal gyanúsítja a rendőrség. Mindenesetre most a gyanúsított családja keres szemtanúkat és a felvételeket. Az alábbiakban az általuk közzétett bejegyzést olvashatják.

“SOS!!! Segítségeteket szeretném kérni! Csepelen a Szent Imre téren a buszvégállomáson 138-as buszon, 09. 26-án este 19-20 óra között, a buszjegy kilukasztása után lezavarta a buszvezető a fiamat a barátnőjét és a 3 hetes unokámat a buszról. Miközben elkezdte becsukni az ajtót amit a a babakocsitól nem tudott. Erre a fiam betörte az autóbusz üvegét, amiért most a csepeli kapitányságon a fogdán van, mert őt tartoztatták le. A buszon volt két fiatal fiú aki telefonnal felvette az esetet. Ha bárki tud róla valamit kérem írjonmert nagyon kéne a felvétel, hogy tudjuk bizonyítani, hogy mit művelt a buszvezető.”

Csepel.info

19 hozzászólás “Lezavarták a buszról, betörte az ablakot” bejegyzésre

  1. Günther szerint:

    Elnézést, szeptember 26-ról van szó.

  2. Gordon szerint:

    Megérte nem megvenni a plusz 1 db jegyet???

  3. szusi szerint:

    1. 3 hetes gyerekkel mit keresnek még ilyenkor az utcán?
    2. Egy jeggyel ketten? Nincs családi buszjegy!
    3. Miért kell egyből vandálkodni?
    4. “mert nagyon kéne a felvétel, hogy tudjuk bizonyítani, hogy mit művelt a buszvezető.” Mit vár a “nagyi” ?

  4. helyi szerint:

    Jó helyen csücsül a drágalátos lógós úr, fizesse meg a kárt, vegyen jegyet, és egy hónap közmunka!Aztán lehet takarózni a 3 hetes gyerekkel, meg a babakocsival….

  5. großmutter szerint:

    Valószínűleg egy tisztességes, munkából hazafelé tartó családapa volt, aki elé kiment az ásszony a Szent Imre tírre.

    Érdekes, engem miért nem akar lezavarni egy buszvezető sem? Ja, mert van bérletem?

    Elég volt az ingyen éléből, ingyen utazgatásból! Vedd meg a jegyet és kész!

    Gratulálok a busz vezetőjének, vegyen példát róla a többi buszsofőr is. Nem kell megijedni ezektől, le kell tessékelni a buszról, vagy addig nem elindulni amíg le nem száll.

    Ha másként nem megy, ki kell hívni a rendőrséget, majd ők lerakják.

  6. takarodjatokabuszról szerint:

    büdös cigányok

  7. Nemmondommeg szerint:

    Jogos, jogos. természetesen telesírták-telerítták a médiát. Mocskosok.

  8. Vátesz szerint:

    Ezeknek ingyen étel, ingyen közlekedés, meg ingyen nő kell (Bándy, Páva, Kardos).

  9. fghfjhgkjhk szerint:

    Örüljön, hogy nem a vezető “segítette” át a csukott ajtón! 🙂
    Amúgy Csepelen mióta van fogda?

  10. szigetország szerint:

    Nincsen fogda. A hírhatár téves infót közölt. A fiatalembert nem tartóztatták le, szabadlábon van.

  11. szigetország szerint:

    A kedves anyukától megkérdezném, hogy ha a jól nevelt fiát leszállítják a buszról, miért kellett betörnie az ablakot?
    Az anyuka segítségét kérem, hogy választ kapjak erre a kérdésre.

  12. Regina szerint:

    Nos…
    Nem szép dolog betörni a mocskos, büdös, hideg, rozoga busz ablakát, hisz a busz nem tehet róla, hogy a buszjegy drága, hogy a sofőr veszekedett, mert neki is zűrös napja volt…
    de ha már annyian utazhatnak jegy nélkül, ha elöl ha hátul ha bárhol kell felszállni, akkor könyörgöm, miért a kisgyerekest kell lezavarni?!!!!!
    És miért nem tudta becsukni a babakocsitól????? Talán nem tudták a helyére tolni… a sofőrnek szólnia kellett volna, hogy hagyják szabadon a helyet a babakocsinak, a sok cekkerrel megpakolt nénikék bácsikák…
    egyébként sz*r ez az egész ahogy van… Mindenki feszült, ideges, nyűgös… DE AKKOR SE EGY 3 HETES BABA LÁSSA KÁRÁT ENNEK AZ EGÉSZNEK!!!!!

  13. fghfjhgkjhk szerint:

    Annyit tegyünk még hozzá, hogy egy rakás kedvezmény megszünt és még az európai viszonylathoz is drága a jegy, a hosszabb idejű jegyek, bérletek meg végképp.

  14. szigetország szerint:

    Kedves Regina!

    A 3 hetes baba legfeljebb annyiban láthatta a kárát, hogy neki ilyenkor ágyban és nem buszon volna a helye. De hát ez a szülők felelőssége.

    Elhiszem, hogy sokan feszültek, de nem a dzsungelben élünk, hogy bezúzzuk az ablakot, ha nem tetszik valami. Legközelebb egy ember fejét verik szét. Ez történt most Soroksáron… Jó ez?

  15. totyika szerint:

    Bemásolom a nagyi kometjét!Kedves hozzászólok!Az eset a fiammal,a menyemmel és a három hetes unokámmal történt meg./sajnos/Amit leírtam az valós.Amit nem írtam meg a kérésemben az a teljes történet.De hogy mindenki tisztában legyen vele hogy ez a sofőr mit tett,pár sorban leírom.Ez a busz a öreg három lépcsős busz,de a lényeg:a menyem előre ment felszálni és megkérni a sofőrt,hogy legyen szíves kinyitni a hátsó ajtót amig a babakocsit felteszik a buszra.Ez meg is történt.A menyem azonnal mutatta a jegyét amit le is kezelt.A buszsofőr rögtön szólt hogy vagy két jegy vagy két bérletet mutasson,mire a menyem rögtön mondta neki hogy a párja csak segít felszálni mert ő sárga busszal megy.BKV 450FT VOLÁN BUSZ 250FT Már akkor trágár kifejezéssel illette a menyemet/amit nem vetek figyelembe/A fiam felrakta a baba kocsit a buszra és ugye rögtön el kezdte a fékeket lenyomni mind a négy kereken.Még a másodiknál sem tartott és a vezető ott volt és üvöltve hogy takarodj le a buszról.Mire a fiam mondta neki hogy egy pillanat de biztonságba helyezi a kislányát.Mire a vezető akkor már a kezét is fenyegetve emelte és mindenféle mocskosságot üvöltött rájuk,miközben a babakocsit rángatta lökdöste.Ezt már a fiam sem hagyta szó nélkül és elkezdődött a szócsata.Akkor már azt üvöltötte hogy takarogyatok lefelé a buszról.Addigra már annyira elmérgesetek a dolgok,hogy jobbnak látták a gyerekek ha leszálnak.A menyem szált le először,aki vissza szólt a sofőrnek hogy nem baj amit csinált mert a buszon lévő két fiatal fiú mindent felvett a telefonjával.Erre a sofőr megindult előre miközben obcén szavakkal illette a két fiút is.Eközben a fiam felemelte a babakocsit és ő is megindul lefelé a buszról.Csak hogy a baj itt még nem ért véget,mivel a fiam egyik lába lent a járdán a másik az alsó lépcsőfokon és ugye a babakocsi még a buszon a levegőben,a sofőr RÁJUK ZÁRTA AZ AJTÓT,de ugye a babakocsiban az ajtó megaka,miközben a busz is ELINDULT.A fiam kinyomta az ajtót és üvöltött hogy áj meg.Meg is állt,és akkor még mindig nem nyitotta ki az ajtót,a fiam kihúzta a babakocsit és lerakta a megállóba,de abban a pillanatban már fordult is és beleütött a buszba aminek az ajtón lévő üvege betört.És kérdezem én mi rosszat tettek hogy ennek megkellet történnie?Mert biztonsága akarta helyezni a gyermeket?Tényleg elítélendő!És ezért szeretnénk a két fiút megtalálni,vagyis ők nem is kellenének csak hogy a felvételt valamilyen úton módon megkaphassuk,mert azon minden rajta van ami tudná bizonyítani hogy a buszvezető mit tett.

  16. Nemmondommeg szerint:

    A szokásos vetítés, ugye nem baj ha nem hiszem el ? Én nem láttam még ilyen idegbeteg buszvezetőt és szerintem senki más se.

    ” Már akkor trágár kifejezéssel illette a menyemet/amit nem vetek figyelembe/A fiam felrakta a baba kocsit a buszra és ugye rögtön el kezdte a fékeket lenyomni mind a négy kereken.Még a másodiknál sem tartott és a vezető ott volt és üvöltve hogy takarodj le a buszról.Mire a fiam mondta neki hogy egy pillanat de biztonságba helyezi a kislányát.Mire a vezető akkor már a kezét is fenyegetve emelte és mindenféle mocskosságot üvöltött rájuk,miközben a babakocsit rángatta lökdöste”

  17. ... Grün szerint:

    Ez az egész egy háromhetes baba előtt zajlott le?!
    Nem lehet elég korán kezdeni a zerkölcs-oktatást!
    Valószínűleg a babának már természetes lesz, hogy:
    “Nincs ingyen-ebéd!”

  18. szusi szerint:

    A nagyi is csak elmondásból ismerheti a történetet, és elfogult is.
    Nagyon FAKE ez a mese

  19. bagoly szerint:

    800 éve nem tudnak beilleszkedni a társadalmak normális életmenetébe ! Mindig baj van velük és csak hőbörögnek ! Nincs semmi szükség ezekre !

Itt lehet hozzászólni !