Képviselői fogadóórák

Fidesz-KDNP frakció

Szuhai Erika önkormányzati képviselő soron következő fogadóóráját november 3-án (hétfőn),17.00-18.00 óra között tartja a Kék Általános Iskolában (XXI., Szent László u. 84.).

Balogh Ernő önkormányzati képviselő november 3-án (hétfőn), 17.00-18.00 óra között tartja fogadóóráját a Móra Ferenc Általános Iskolában. (1214 Bp., Tejút utca 10.) Telefon: 06 (30) 466-3943. E-mail: balogherno@t-online.hu

Borbély Lénárd önkormányzati képviselő, a Pénzügyi, Ellenőrzési és Közbeszerzési Bizottság elnöke soron következő fogadóóráját 2008. november 4-én (kedden) 17 órától tartja Nagy Imre Általános Művelődési Központban (1214 Simon Bolivár sétány 4-8.), amelyre mindenkit szeretettel vár! Elérhetőség: 06 (30) 465- 9228, borbely.lenard.laszlo@fidesz.hu

6 hozzászólás “Képviselői fogadóórák” bejegyzésre

  1. miska72 szerint:

    Milyen érdekes? CSI azóta se tévedt ide. Azaz Cserteg Imre. A feltett kérdéseket nem válaszolta meg abban a topikban amiben megpróbálta megvédeni magát.
    A cikk címe:
    Az MSZP-nek és az SZDSZ-nek mégsem kell a kisebb parlament
    Vajon miért nem magyarázta meg a dolgokat?

  2. Szilveszter szerint:

    Mert lehet, hogy szinvonaltalannak, és okafogyottnak tartja ezt az egész vagdalkózós, beszámoltatós kérdezek, felelj játékot. Ha igazad van Miska, akkor azért, ha neki van igaza, akkor meg azért. Szerintem….

  3. miska72 szerint:

    Szilveszter BŰNCSELEKMÉNYT követtek el! CSak a CSEPELI RENDŐR MAFFIA is őket védi! Minedner! M O N D O M ! MINDENRE VAN BIZONYÍTÉKOM! csak MAFFIA AZ ÁLLAM! Gazemberek vezetik a kerületet! Gazemberek vezetik az országot! Remélem érthető!

  4. miska72 szerint:

    Szilveszter téged jól manipulálnak! Jó agymosást kaptál GRATULÁLOK!
    SZilveszter a rendőrség miért nem jelent fel?
    Mert ők is a MAFFAA része! No comment!

  5. miska72 szerint:

    Mármint ha én rágalmazom a rendőrséget!

  6. miska72 szerint:

    Szilveszter látom te is szinvonaltalannak látod az ügyet, csak az a baj, hogy én az igazat írom! Nem kicsit! NAGYON! Ez a való világ!

Itt lehet hozzászólni !