Politikusok jutalmazásai: “Álló Lándzsa” lett az első

Csepel.info

Jöjj, hölgyem, jöjj és vetkőzz le velem,
vágy kínoz, mikor nem szeretkezem.
S mint harcos, ha ellenségre talál:
lándzsám megfájdul, mert nem döf, csak áll.

Nem csak a tűzforró, erotikus munkakörnyezet kialakításának, de alighanem a politikusi Darwin-díjnak is nyertese lehet az a csepeli pártvezér, aki – többek között – a fenti sorokat is küldte munkaidejében az egyik beosztottjának. Miután ugyanis jutalom és prémiumok formájában 37 millió forintot vett fel az önkormányzat vagyonkezelő cégénél, az MSZP frakcióvezetőjeként éppen ő követelte azt, hogy hozzák nyilvánosságra a politikusi jutalmakat és prémiumokat. Az önkormányzat megtette amit kért: kiderült, hogy a párttársai közül is ő vette fel a legtöbb pénzt.

37 millió forint jutalmat és prémiumot kapott Szenteczky János a Csepeli Vagyonkezelő Zrt. alkalmazottjaként majd vezérigazgatójaként, miközben munkaidejében szexuális ajánlatokkal, többek között a fenti idézettel is ostromolta egyik beosztottját – értesült a Csepel.info. Szenteczky János a csepeli MSZP frakcióvezetőjeként annak reményében követelte, hogy az önkormányzat ássa elő az elmúlt évek összes jutalmazását és prémium-kifizetését, mert abban bízott, hogy a kerület fideszes vezetését így tudja majd a sarokba szorítani az általa vélt milliós jutalmakkal. Azonban a közismert szólás, “bagoly mondja verébnek: nagyfejű”, most emberére akadt. Mint kiderült, a jelenlegi csepeli vezetés egy fillér jutalmat sem vett fel – szemben az előzővel, akiknél a járulékokkal együtt több mint 100 millió forintba került csak a polgármester, az alpolgármesterek valamint a politikai tanácsadók jutalmazása.

A munkabér mellé leeső 37 millió forint jutalom és prémium mellett könnyen megnőtt munkaidőben a szexuális étvágy

Lapunk információi szerint az eddig felderített adatok alapján Tóth Mihály MSZP-s polgármester 2002-2010 között a fizetésén felül csak jutalmak formájában 16,8 millió forintot, Orosz Ferenc alpolgármester 36,7 millió forintot, Horváth Gyula alpolgármester 17,3 millió forintot, Borsány György alpolgármester pedig 7,7 millió forintot kapott a csepeli adófizetők pénzéből. Polgár György politikai főtanácsadó, MSZP-s “kerületi cenzor” jutalmai is több mint tízmillió forintba kerültek a csepelieknek, pedig cenzor elvileg huszonhárom éve nem is lehetne Magyarországon. Az önkormányzat adatai szerint így a járulékokat is beleszámítva 2002-2010 között csak az MSZP-s kerületi felsővezetés jutalmaira több, mint 100 millió forintot költöttek el a csepeli adófizetők pénzéből. A 2010 októberétől kormányzó helyi önkormányzati vezetésből ugyanakkor senki nem vett fel egyetlen fillér jutalmat sem – hívta fel erre a figyelmet Ábel Attila alpolgármester egy szerdai közleményében.

37 millió forint jutalmat és prémiumot kapott Szenteczky János a Csepeli Vagyonkezelő Zrt. alkalmazottjaként majd vezérigazgatójaként, miközben munkaidejében szexuális ajánlatokkal, többek között a fenti idézettel is ostromolta egyik beosztottját – értesült a Csepel.info. Szenteczky János a csepeli MSZP frakcióvezetőjeként annak reményében követelte, hogy az önkormányzat ássa elő az elmúlt évek összes jutalmazását és prémium-kifizetését, mert abban bízott, hogy a kerület fideszes vezetését így tudja majd a sarokba szorítani az általa vélt milliós jutalmakkal. Azonban a közismert szólás, “bagoly mondja verébnek: nagyfejű”, most emberére akadt. Mint kiderült, a jelenlegi csepeli vezetés egy fillér jutalmat sem vett fel – szemben az előzővel, akiknél a járulékokkal együtt több mint 100 millió forintba került csak a polgármester, az alpolgármesterek valamint a politikai tanácsadók jutalmazása.

Apple gép, márkás ruha és óra, arany mandzsettagombok, elegáns környezet, vadászatok és világjárás: az ilyen politikusok a mostanában az éhségmenetek élén szoktak feltűnni

Információink szerint azt, hogy a munkaszerződéshez és munkabérhez kapcsolódó prémiumokból mennyi lett korábban kiosztva, eddig senki nem vizsgálta. Ennek egyszerű oka van: a Szenteczky János által irányított Csepeli Vagyonkezelő Zrt-ben – legalábbis a feljelentések száma és a becsült kár alapján – nem csak túlfűtött erotikából, de bűncselekmény- és korrupciógyanús ügyekből is rengeteg volt. A cég új vezetésének tehát már az sem kevés energiájába tellett, hogy a működés gazdaságossá tétele, a munkatársak megkétszerezése és a szolgáltatások “párthaveri” cégektől való visszaszervezése mellett még a sajnos csigalassúsággal haladó büntetőjogi elszámoltatást is felügyeljék. Így nem jutott idő és energia a munka világában egyébként jól leszabályozott és munkabérhez köthető prémium-juttatások felülvizsgálatára.

Ez a munka kezdődött meg szinte sorsszerűen, éppen Szenteczky János 2013. január 29-én kelt nyílt levele után, és derült ki, hogy a politikus vezérigazgatóként felvett prémiumainak kifizetései közül nem egy eleve törvénytelen lehetett. Információink szerint így történt ez 2009-2010 októbere között is, amikor a szocialista politikus 11,5 millió forintot vett fel prémium és előprémium címén úgy, hogy azt sem a cég felügyelőbizottsága, sem pedig a munkáltatói jogokat gyakorló önkormányzati képviselő-testület  nem engedélyezte, nem hagyta jóvá – holott ezt törvény írja elő.

Ülő Bika, a nagy indán főnök (középen) és a kis Álló Lándzsa

A Csepel.info úgy tudja, hogy az önkormányzat vagyonkezelő cégénél a péntekre összegyűjtött adatok alapján Szenteczky János összesen 37.282.547 forintot kapott különböző jutalmakra és prémiumokra 2002 óta. Ezzel, ha nem is magasan, de ő Csepel legjobban jutalmazott és premizált politikusa az elmúlt 23 év alatt. Utána nem sokkal Orosz Ferenc korábbi alpolgármester következik a maga 36,7 millió forintos jutalmával, míg a képzeletbeli dobogó harmadik helyén Horváth Gyula alpolgármester áll a 17,3 millió forintos jutalmaival. A Csepel.info szavazást is indított arról, hogy mire költhették jutalmukat a csepeli politikusok. Ön is szavazhat!

Csepel.info

A témához kapcsolódó további cikkeink:

„Tönkreteszlek, hogy belepúposodsz….”

Lukra futottak: ők vitték haza a tízmilliókat

77 hozzászólás “Politikusok jutalmazásai: “Álló Lándzsa” lett az első” bejegyzésre

  1. Bugi szerint:

    Álló Lándzsának nem a rúdja nagy, hanem a pofája. És úgy tűnik a bőr is vastag rendesen.

  2. Gordon szerint:

    Tegye vissza, amit felvett jutalomként!

  3. Szabadságharcosok útja mindig rögös szerint:

    A probléma ott van Emberek, hogy aki “ilyennel” kérkedik annak általában merevedési problémái vannak, és így éli ki cexuális vágyait, nem csoda az ukrán felesége is elhagyta…. vagy egyszerűen ilyen zizzent Janika….

  4. Menyhért Péter szerint:

    MINDENKIHEZ!

    Kedves csepeli civilek, polgárok!

    Németh Szilárd polgármester és a képviselő testület fideszes többsége csendben, suttyomban az állam kezére kívánja játszani Csepel polgárainak életét!
    Amennyiben február 15.-ig az önkormányzat nem közli az egészségügyért felelős miniszterrel, hogy maga kívánja a jövőben is ellátni a lakossága szakellátását és szervezi továbbra is az alapellátást, akkor a csepeliek TULAJDONÁT az önkormányzat minden előny és kötelezettség nélkül átadja az ÁLLAMNAK!
    Hiába volt a választási ígéret a kórház visszaszerzéséért! Most arra készülnek, hogy a csepeli polgárok tájékoztatása nélkül, csendben, hazug módon az állam kezére játsszanak minket!
    CSEPELIEK!
    A polgármester nem csupán hazudott a megválasztásáért, de a február 4.-én, 12 órakor kezdődő rendkívüli képviselő testületi ülésen, a csepeli lakosság tömeges kiírtására akar felhatalmazást adni, csak hogy pártelnökének eleget tegyen!!!

    Polgármester úr!
    A csepeli polgárok élete Orbán Viktornak sem eladó! Ha nem hajlandó megvédeni az állammal szemben a csepeliek érdekét, akkor tűnjön el a mi képviseletünkből: mondjon le mind polgármesteri, mind országgyűlési képviselői mandátumáról!
    Ön nem arra kért és kapott képviseleti meghatalmazást, hogy a csepeli emberek életét veszélyeztesse, hanem arra, hogy megvédjen minket!
    Nem stadionokat akarunk, hanem megbízható, színvonalas egészségügyet a csepeli gyermekeknek és az időskorúaknak is!
    Ne látszatokra, autókázásra és idegen fidesz-civilek támogatására költse a közpénzt, hanem a csepeli emberek egészségének javítására!
    Egy államosított egészségügyi alap és szakellátás törvényszerűen olyan következményekkel jár majd, mint amikor a főváros tönkretette, majd megszüntette a sziget egyetlen kórházát!

    Kedves csepeli polgárok, barátaim!

    Ne legyetek még egyszer Pató-Pálok, mint amikor a főváros szoci vezetése a csepeliek tiltakozása híján tönkretették, feláldozták a kórházunkat!
    2010. óta bizonyíthatóan romlott a csepeli szakrendelő ellátási színvonala, mert a polgármester nem fordított pénzt és figyelmet az orvosok, a személyzet megbecsülésére!
    A szakrendelő vezetője fidesz párt-apparátcsikként nem törődik a csepeliek ellátásának minőségi szervezésével – a posztjára alkalmatlanná vált, távoznia kell!

    Csepeliek!
    2010 február 4.-én, 11 óra 30-ra szervezzünk, szervezzetek embereket a tiltakozásra! Jöjjön mindenki a Polgármesteri Hivatal elé !
    Legyünk csepeli Polgári Hálózat, hogy a diákok Hallgatói Hálózatához hasonlóan mi is meg tudjuk védeni az életünket, az egészségünket a politikusok vandalizmusától!

    Gyertek el, és szervezzétek meg barátaitokat, ismerőseiteket is! Ha nem lesz tiltakozó tömeg, a fideszes többség élből elutasítja a szocialisták előterjesztését, mint ahogy eddig minden esetben mérlegelés és gondolkodás nélkül megtette!

    Kedves fiatalok, Internet használók!
    Szervezzetek flash mobot a hivatalba; osszátok meg minél több emberrel a hírt!
    Tiltakoznunk kell, ha élni akarunk!
    Csepel gyermekei és nyugdíjasai ugyanolyan orvosi ellátást érdemelnek, mint a Kútvölgyi előnyeit élvező Németh Szilárd és Borbély Lénárd!
    Segítsetek, segítsünk magunkon, mert ez a törvény szerinti utolsó pillanat!
    Ellenzéki pártok!
    Tegyétek félre pártos hajlamaitokat, és csepeliként, polgárként, civilként segítsetek a szervezésben!
    Üdv menyus

  5. admin szerint:

    Kedves Menyhért Péter!

    Minden információnk szerint teljesen hamis az állításod. Mielőtt rémhírekkel próbálnád félrevezetni az olvasók figyelmét, talán illene tájékozódnod.

    Csepel.info

  6. anyád szerint:

    szentecky a kurvaanyátokat, azonnal utaljátok vissza a pénzt az önkormányzatnak!
    leszarom, hogy lepapíroztátok, és mindn legális,

    medgyesi apád azt mondta, hogy jog és erkölcs közül, mindig a szigorúbbat kell követni, szóval add vissza a pénzünket te geci!

  7. felix szerint:

    Admin!
    Jöhetnek az információk.

  8. Manitu szerint:

    Szenteczky János miután az iránt érdeklődött, hogy a jutalmakat milyen jótékony célra adományozták, most nyugodtan bemutathatja hová adományozta. Csúcslaptop, csúcs Parker toll, arany mandzsetta gomb, svájci óra és hotelszámlák nem érnek.

    De szerintem az a legtisztességesebb, ha mindent visszatesz. Mindannyian érezzük, hogy nem érdemelte meg ezt a rengeteg pénzt.

  9. Menyhért Péter szerint:

    Kedves zugfirkász admin!

    Legalább egyszer leírnád a tényt, hogy milyen információm hamis!

    Kb két órája olvastam az előterjesztés szövegét, a rendkívüli ülés témájáról!

    Hogyan nevezhetsz rémhírterjesztőnek te, aki kussban vagy minden olyan témáról, ami a csepeli embereket valóban érinti?

    Megy a folytonos szocik alázása, ami már baromira unalmas!

    Nem írsz például arról sem, hogy a szilárdék havonta húszmilliót fizetnek a fővárosnak semmiért!
    HOL VAN A BEIGÉRT USZODA BEFEDÉS???

    Idefigyelj zugfirkász!

    Ha alaptalanul szemétkedni akarsz, akkor írd le a neved, és találkozunk a bíróságon!

    Ha meg olyan gyáva anonim féreg vagy, mint a manitu meg a nagyapó álcájú képviselő urak, akkor meg hallgass.
    Üdv menyus

  10. admin szerint:

    Mindig kedvesen beszélő Menyus!

    Miután kiderült, hogy a jutalmazásokkal oltári nagy balfék követeléseik voltak, a csepeli MSZP elkezdte híresztelni, hogy a Fidesz be akarja zárni a Rendelőt. Az az MSZP híreszteli ezt, amelyik bezáratta a Csepeli Kórházat. Érted.

    Nos, mi megkérdeztük, nem lesz bezárva a Rendelő, nem is lesz átadva senkinek, marad csepeli kezelésben. És bárki vette volna a fáradtságot, ugyanígy megkérdezhette volna, mint mi. Az uszoda az információink szerint akkor lesz befedve, amikor vége lesz a közbeszerzésnek, a befedés költségei miatt ugyanis nem lehet az egyszerűbb árajánlat kérésekkel megbízni a kivitelezőt. Mi ezt is megkérdeztük, ezért tudjuk, és amint lesz időnk rá, írunk is róla.

    Üdvözlettel:

    Zugfirkászok

  11. Paul szerint:

    Nyílt levél a csepeli Fidesz-frakciónak!

    Budapest egyik meghatározó kerületének, Csepelnek a teljes lakosságát (közel 77 ezer ember), és a Csepel-szigeten élőket – mely további 80 ezer embert jelent – mélyen érintő kérdésben szeretnénk felhívni a figyelmüket az alábbi ügyre.
    2013. májusától az államosítandó szakrendelők a kórházak közvetlen fennhatósága alá kerülnek. /2011. évi CLIV. törvény/ Ez derül ki abból a törvényjavaslatból, amely a parlament tavaszi ülésszakán kerül a döntéshozók elé. A feladattal együtt az államé lesz a szakrendelőhöz tartozó ingó és ingatlan vagyon is. Az államosítandó szakrendelőket szervezetileg is a kórházakba integrálnák, és azok telephelyeiként működhetnek tovább. Kivételt képez, ha a település igényt tart a szakrendelőre. Abban az esetben, ha valamely település február közepéig nem jelzi, hogy megtartja a saját intézményét, akkor azt államosítják.

    Kérjük a frakciót, hogy tájékoztassa a lakosságot arról, mi a helyi Fidesz-frakció álláspontja a szakrendelők államosításáról szóló törvényjavaslatról.

    Az idő rövidsége és az ügy kiemelt fontossága miatt, kérjük mielőbbi tájékoztatásukat!

    http://www.csepel.jobbik.hu/content/ny%C3%ADlt-lev%C3%A9l-csepeli-fidesz-frakci%C3%B3nak

  12. felix szerint:

    Admin!
    Valamit illene virítani vagy válaszolni, mert az A után jönnie kéne a B.-nek.

  13. költő szerint:

    Szegény, szerencsétlen, beteg Menyus! Pedig a mosolygó nővérkék is segítik, de csak nem gyógyul ki a dementia paecox-ból, a paranoiás skizofréniából.

    Mindig mindenki neki akar rosszat, de ő megszervezi az ellenállást. lem akarja gyúzni az összeesküvőket. Sajátos pali, annyi bizonyos.

  14. admin szerint:

    Utoljára a Rendelőintézetről: információink szerint nincs elkésve semmi és senki, még csak nem is sürget az idő.

    Azért lett hirtelen olyan fontos egyeseknek, amiről a fenti cikk szólt.

  15. Bugi szerint:

    Elvtársak! Lándzsát tokba, pénzt vissza!

  16. Menyhért Péter szerint:

    Kedves zugfirkász admin!
    Azt írtad:
    “Nos, mi megkérdeztük, nem lesz bezárva a rendelő, nem is lesz átadva senkinek, marad csepeli kezelésben. És bárki vette volna a fáradtságot, ugyanígy megkérdezhette volna, mint mi.”
    KITŐL KÉRDEZTED MEG, ÉS MIKOR?

    Én megnéztem a Magyar Közlöny 2012. december 27.-én megjelent 180. számának 37204.oldalán a 2012. évi CCXII. törvény, Az egyes egészségügyi tárgyú törvények módosításáról című rész 49.§-sának (5) pontját.
    Ebben az áll, hogy amennyiben az önkormányzat február 15.-éig nem dönt, akkor elveszíti a rendelőt!ű

    Ugyan kérlek!
    Ha a fidesz helyi vezérei ennyire akarnák, akkor miért a szociknak kell az utolsó pillanatban előterjesztést beadni, és rendkívüli ülést kezdeményezni???!!!

    Kedves zugfirkász admin!

    Ne hazudozz, mert mindig lebuksz! Ha csak ilyen seggnyalásra vagy képes, akkor tűnj el a csepelinfóból! 🙂
    üdv menyus

  17. Bugi szerint:

    Kisboci Menyus, miért véded Szenteczky lándzsáját? Neked mennyit csepegtetett a Tamariska dombért? Szerinted megérdemelte Szenteczky a lándzsadöfködésért a 37 milliót?

  18. Manitu szerint:

    Szenteczky János azt kérte, hogy mindenki mutassa be milyen jótékonyságra költötte a jutalmát. Már várom, hogy ez megtörténjen az ő részéről is.

  19. Menyhért Péter szerint:

    Kedves Bugi!

    Én már a bőrömön éreztem, hogy mennyivel rosszabb az ellátás az sztk-ban, mint döbrögi előtt!
    Ha csepeli lennél, nem beszélnél ostobaságokat!

    A Szenteczkyt akkor is, és azóta is nyilvánosan támadtam a dombért! Ha az ostobája együttműködik a Zöld Körrel, akkor ma már egy jól működő és rendben tartott létesítmény lenne, amelyre büszkék lehettünk volna. A Szenteczky nagyképű ostobasága miatt ebből semmi sem lett. A döbrögi első cselekedete pedig a védettség megszüntetésére irányult, ami fél éves munkánkon hiúsult meg.
    Azóta, mióta döbrögiék nem tudják a domb révén kitalicskázni a közpénzt, nem is történt a dombbal érdemleges.

    Veled szemben, én nem foglalkozom mások zsebévvel. Ha ez jogtalan, akkor a rendőrség és az ügyészség dolga, hogy számon kérjen.

    Mellesleg az is a múlt tényeihez tartozik, hogy tudomásom szerint (nem 100%) a Németh , a Borbély, és a többi akkor is fideszes csepeli képviselők ELFOGADTÁK a szoci vezetők díjazását, mert Ők is ezek alapján kaptak mellékes pénzeket!
    De ha nem is szavazták meg ezeket a hatalmas pénzeket, de NEM TETTEK SEMMIT ellene, pedig ellenzéki képviselők voltak!

    üdv menyus

  20. kkk szerint:

    Menyus Menyus, véded a kenyéradó gazdáidat? Jól fialt a Tamariska domb, aztán amióta ez nincs, állandóan a siránkozásodat kell itt hallgatnunk… unalmas vagy.

    Kit érdekel, hogy miket írogatsz. Inkább dolgozz!!!

  21. Manitu szerint:

    Péter,

    ahhoz képest mégis a te civil szervezeted kapott pénzt a dombon különböző gyomlálásra. Maradjunk annyiban, hogy te eddig még mindenkit csak támadtál, miközben arról soha nem írtál, hogy TE mennyi közpénzt kaptál Tóthéktól.

    Mert az ilyen kérdésekre mindig megsértődsz. Most már Szenteczkyről is lehet tudni: te miért nem mondod meg?

  22. vitéz bihari Grün szerint:

    “37 millió forint jutalmat és prémiumot vett fel Szenteczky János a csepeli MSZP frakcióvezetőjeként 2002 és 2010 között. Tóth Mihály korábbi MSZP-s polgármester a fizetésén felül csak jutalmak formájában 16,8 millió forintot, Orosz Ferenc alpolgármester 36,7 millió forintot, Horváth Gyula alpolgármester 17,3 millió forintot, Borsány György alpolgármester pedig 7,7 millió forintot kapott a csepeli adófizetők pénzéből a korábbi ciklusban.”
    .
    Itt vannak a megdönthetetlen bizonyítékok a legtöbb helyreigazítási pert vesztett szavahihető Magyar Nemzetből!
    Ami szélesíti a látókört és segíti a tisztánlátást, ha ablakot pucol vele! ((( 😛 (((
    .
    http://mno.hu/belfold/37-millio-forintnyi-premiumot-zsebelt-be-az-mszp-s-frakciovezeto-1135527

  23. szigetország szerint:

    Szenteczky meg a lándzsa?! Ne röhögtessetek! A felesége is elégedetlen volt vele, mert az istennek sem sikerült életet lehelni a mütyürkéjébe… Még daruval sem!

    De ami ennél fontosabb: vissza a pénzt a feladónak!

  24. Menyhért Péter szerint:

    kedves Manitu képviselőúr!

    Te mint fideszes “nagy ember”, gyáva féregként vádaskodsz hazug kérdésfeltevésekkel és véleménynyilvánítással.

    Szerinted mit szólnának a “nagy házban”, ha elterjeszteném,hogy ilyen bátrak a csepeli fidesz tagjai!

    Te is tudod, hogy tisztába vagyok a személyeddel, de írásbeli bizonyíték híján nem írhatom le a neved, mert azonnal beperelnél rágalmazásért.

    Mivel a pozíciód lehetővé teszi, azt is tudod: én soha, egyik önkormányzattól sem kaptam egyetlen forint közpénzt sem, mert egyikhez sem volt közöm! Nem kaptam bért, megbízási díjat, vállalkozói díjat, költségtérítést, jutalmat, stb – egyetlen petákot sem!

    Ha tudsz ilyenről, felhatalmazlak rá, hogy a forrás dokumentum pontos megjelölésével hozd nyilvánosságra!

    Rágalmazol alapok nélkül, mert az érdemi kérdésről meg sem mersz nyikkanni!
    Szánalmas vagy: rettegsz a hatalmadért, ezért a személyiségedet is eladtad!
    Simulj csak döbrögihez, együtt fogtok bukni!
    üdv menyus

  25. nagyapó szerint:

    Ha valaki 17,3 milkó után elesik a további millióktól, nem csoda, hogy dühödten irogat a csepel.infoba.

    Ceterum censeo… A kommunista, ha kinyitja, száját hazudik, ha kinyújtja kezét, lop.

  26. Királyerdei szerint:

    Csepel: 81 milliót loptak el “jutalmak” címén, miközben 100 millióval csökkent az önkormányzat vagyona

    Több mint 81 millió forintot fizetett ki a XXI. kerületi önkormányzat polgármesteri és alpolgármesteri jutalmakra 2002 és 2010 között – közölte az önkormányzat hétfőn az MTI-vel.

    A jutalmak és végkielégítések összege 87 millió 318 ezer forint volt, ami járulékokkal együtt meghaladta a 100 millió forintot. Az önkormányzat “beszédesnek” tartja, hogy mindemellett 2005 és 2010 között 10 milliárd 100 millió forinttal csökkent Csepel vagyona, a 2010 októberében év végére várható költségvetési hiány pedig elérte a 4 milliárd 300 millió forintot. A kerület hitelállománya ezen felül ekkor további 7 milliárd 300 millió forint volt – derült ki a közleményből.

    A kerület a kimutatások alapján arról is tájékoztatott: a fizetésen felüli legnagyobb összeget Orosz Ferenc gazdasági ügyekért felelős korábbi alpolgármester vette fel; ő a végkielégítés összegét nem számítva több mint 36 millió forintot kapott. Emellett Tóth Mihály volt polgármester 16 millió 779 ezer forintot, Horváth Gyula volt alpolgármester 17 millió 292 ezer forintot, Borsány György volt alpolgármester pedig 7 millió 732 ezer forintot vitt haza.

    Az önkormányzat arra is kitért, hogy az új Fidesz-KDNP-s vezetés az elmúlt egy évben csaknem kétmilliárd forinttal csökkentette “a kerület 2010 októberében év végére várható költségvetési hiányát, csökkentette az eladósodottságot, elkerülve ezzel a pénzügyi csődhelyzet veszélyét”.

    A közlemény szerint a korábban Szenteczky János kerületi MSZP-s pártelnök vezette Csepeli Vagyonkezelő Zrt. az első félévben 470 millió forinttal kevesebből végezte el ugyanazt a munkát, amit korábban. Megjegyezték azt is, hogy a korrupció-gyanús esetek és bűncselekmények, illetve más törvénytelenségek gyanúja miatt eddig több mint negyven eljárás indult a kerületben. Az önkormányzat arról is beszámolt, hogy a jelenlegi vezetés a törvény által adható legalacsonyabb fizetést veszi fel, jutalmat pedig nem kapott.

    (MTI)

  27. Narancsvírus szerint:

    Tavaly elmaradt a lomtalanítás Csepelen! Nincs uszoda, nincs kórház! A csatornázás miatt ostromállapotok vannak a kerületben, sártenger tönkre tett aszfalt utak! A Csepel Plázában már alig vannak üzletek, nincs mozi! Persze az önkormányzat előtti térre milliókat szórtak ki az elvtársak!

  28. Bugi szerint:

    Már csak ezért is vissza kellene adniuk a jutalmat. Az uszoda meg a kórházbezárást is a kommancsoknak köszönhetjük. Szégyen, hogy képesek voltak emellett százmillió forintnál is több jutalmat felvenni.

  29. Narancsvírus szerint:

    10% rezsi csökkentés mellé nem pofázzátok, hogy a közalkalmazottaktól elvettetek egy csomó juttatást! Persze ti kapjátok a hatalmas fizetéseket, mások meg nem tudják, hogy mit egyenek, hogy fizessék ki a rezsijüket! Ti sem vagytok különbek, és remélem bukni fogtok+elszámoltatás!

  30. Bugi szerint:

    Narancsagyhalál! Olvasnál inkább.

  31. Narancsvírus szerint:

    Bugi az agyhalottak ti vagytok, meg a birkák!

  32. szevenszi szerint:

    Engem csak az érdekelne mennyit fizetett a fidesz a lándzsás email kiszolgáltatásáért.
    Ebben az ügyben több gusztustalan dolog van. De a leggusztustalanabb az a nő, aki amíg szalad a szekér befogadja a lándzsát és a vele járó juttatásokat, majd egy laza mozdulattal a románc dokumentumait átadja a politikai ellenfélnek.
    Ami itt zajlik az nem politika, hanem a bulvárnak is a legalja.

  33. szevenszi szerint:

    Kedves bugi!
    A Papírgyári uszodáról beszélsz gondolom, mert más uszoda nem volt Csepelen. Azt pedig a német tulajdonos zárta be, mert a bevételek egyáltalán nem fedezték a működési költségeket. Ezt végre már te is meg mindenki megjegyezhetné aki uszoda bezárás ügyben véleményt mond.

  34. admin szerint:

    Kedves szevenszi: az önkormányzat mondott le az uszoda működtetéséről. Később az első Orbán kormány is lehetőséget adott az uszoda újbóli megnyitására, de a csepeli vezetőkek nem kellett semmi, ami “fideszes”.

    Az e-mailt pedig az a hölgy adta nem a Fidesznek, hanem a Csepel.info-nak, akit Szenteczky János a munkahelyen molesztált.

  35. szevenszi szerint:

    Kedves admin!
    Az önkormányzat csak azt működtetheti ami az Ő tulajdonában van. Az uszoda az a német cég tulajdonában volt és ez a cég zárta be. Szerinted az önkori, hogy működtethet egy külföldi cég tulajdonában lévő akármit is közpénzből. Szerintem Te lennél az első aki ez ellen felháborodottan tiltakozna. És jogosan. A német cég semmilyen módon nem kívánta a tulajdon jogot az önkorinak átadni. Ha nem emlékszel, vagy nem tudod, nézz utána, vagy kérdezz olyanoktól akik akkor már éltek.

  36. szevenszi szerint:

    Kedves admin!
    És arra is felhatalmazott, hogy ország világ előtt őt magát is lejárassátok. Milyen lehet ennek a nőnek a lelkülete. És mondjuk te kedves admin mit szólnál, ha a te nővéred, húgod stb. intim életének részleteit használná fel valaki, más vagy mások karaktergyilkosságához. Gondolom jót nevettetek mekkora poén a lándzsás bekonf. Egyébként blikfangos. De biztos, hogy a cél szentesíti az eszközt?

  37. Bugi szerint:

    Lándzsát tokba, pénzt vissza elvtársak!

  38. nagyapó szerint:

    szevenszi! Van néhány dolog ami nem olyan egyszerű, mint ahogy leírta.
    – A papírgyári uszoda az osztráké volt, nem kívánta működtetni, mert nem illett a hullámpapír gyártásához. Attól azonban nem zárkózott el, hogy az önkormányzat működtesse. Ez nem történt meg.
    – Nem tudom, hogy a “lándzsás lovag” grállovag-e. Nekem furcsa, hogy valaki életének intim részleteit e-mailben közölje (a személyes jobb).
    Ha valaki videót készít a hálószobában, ne csodálkozzon, hogy napvilágra kerül.

    Ceterum censeo… A kommunista, ha kinyitja, száját hazudik, ha kinyújtja kezét, lop.

  39. szevenszi szerint:

    Nagyapó!
    Én eddig úgy tudtam,hogy német. Lehet, hogy önnek van igaza. Azt azonban nehezen tudnám elképzelni az ön és még mások véleménye alapján, hogy egy külföldi tulajdont önkormányzati közpénzből működtessenek.

  40. szevenszi szerint:

    Nagyapó!
    Az email az olyan mint egy levélpapírra írt levél. Személyes, csak XXI. századi. Ha mondaná sem hinném el, hogy ön soha nem írt a kedvesének igen személyes hangulatú levelet. Hozzáteszem nem megbántani akarta. Csak a probléma lényegére akartam utalni.

  41. glória szerint:

    Munkaidőn kívül azt csinál SZ.J. a lándzsával amit akar, de munkaidő alatt dolgozni kell.
    Én azt szeretném, ha visszamenőleg vizsgálnák meg a pénzügyi attrakciókat egészen attól az időponttól, amelytől a “kemény mag” elkezdett dolgozni, mondjuk úgy a 70-es évek elejétől.

  42. Paul szerint:

    Hamarosan nem marad más neki, mint párttársa Lendvai Ildikó, akiben vitézkedhet majd a lándzsájával.

  43. Paul szerint:

    Még a Barikádnak és a kurucnak is tetszik az írás!!

    Darwin-díj: magát buktatta le a csepeli szoci
    http://barikad.hu/darwin_dij_magat_buktatta_le_a_csepeli_szoci-20130201

  44. felix szerint:

    Ideje van a lemondásnak. Időt kell adni az utódnak, hogy felépítse magát.

  45. Mari nénye szerint:

    Menyus! Rossz a dátum! Nagyon szétszórt vagy! A végén még beteg leszel 🙂

    Csepeliek!
    2010 február 4.-én, 11 óra 30-ra szervezzünk, szervezzetek embereket a tiltakozásra! Jöjjön mindenki a Polgármesteri Hivatal elé !
    Legyünk csepeli Polgári Hálózat, hogy a diákok Hallgatói Hálózatához hasonlóan mi is meg tudjuk védeni az életünket, az egészségünket a politikusok vandalizmusától!

  46. Bugi szerint:

    Lándzsát tokba, pénzt vissza!

  47. Mari nénye szerint:

    Abból sem látunk semmit sem 🙁

  48. szigetország szerint:

    Kedves Mari nénye!

    Miből nem tetszik látni semmit sem? Csak nem a lándzsára kíváncsi?

  49. Bugi szerint:

    Mari nénye akkora komcsi, hogy simán betervez egy tiltakozást három évvel ezelőttre.

  50. Mari nénye szerint:

    Na azt kikérem magamnak!!!!! Amióta az eszem tudom csak a fideszre szavazok! Erre gondoltam:
    Bugi szerint:
    2013. február 01., péntek – 21:43
    Lándzsát tokba, pénzt vissza!

  51. Mari nénye szerint:

    Mármint a pénzből! A lándzsát megtarthatja 🙂

  52. Mari nénye szerint:

    21:42-es hozzászólás a Menya rossz dátumozásához szólt!

  53. Mari nénye szerint:

    Huh de ideges lettem most ,hogy szocinak tituláltál 🙁 na most küldöm a menya változatot,de legközelebb figyelj oda!!!!!

    Menyhért Péter szerint:
    2013. február 01., péntek – 12:41
    MINDENKIHEZ!

    Kedves csepeli civilek, polgárok!

    Németh Szilárd polgármester és a képviselő testület fideszes többsége csendben, suttyomban az állam kezére kívánja játszani Csepel polgárainak életét!
    Amennyiben február 15.-ig az önkormányzat nem közli az egészségügyért felelős miniszterrel, hogy maga kívánja a jövőben is ellátni a lakossága szakellátását és szervezi továbbra is az alapellátást, akkor a csepeliek TULAJDONÁT az önkormányzat minden előny és kötelezettség nélkül átadja az ÁLLAMNAK!
    Hiába volt a választási ígéret a kórház visszaszerzéséért! Most arra készülnek, hogy a csepeli polgárok tájékoztatása nélkül, csendben, hazug módon az állam kezére játsszanak minket!
    CSEPELIEK!
    A polgármester nem csupán hazudott a megválasztásáért, de a február 4.-én, 12 órakor kezdődő rendkívüli képviselő testületi ülésen, a csepeli lakosság tömeges kiírtására akar felhatalmazást adni, csak hogy pártelnökének eleget tegyen!!!

    Polgármester úr!
    A csepeli polgárok élete Orbán Viktornak sem eladó! Ha nem hajlandó megvédeni az állammal szemben a csepeliek érdekét, akkor tűnjön el a mi képviseletünkből: mondjon le mind polgármesteri, mind országgyűlési képviselői mandátumáról!
    Ön nem arra kért és kapott képviseleti meghatalmazást, hogy a csepeli emberek életét veszélyeztesse, hanem arra, hogy megvédjen minket!
    Nem stadionokat akarunk, hanem megbízható, színvonalas egészségügyet a csepeli gyermekeknek és az időskorúaknak is!
    Ne látszatokra, autókázásra és idegen fidesz-civilek támogatására költse a közpénzt, hanem a csepeli emberek egészségének javítására!
    Egy államosított egészségügyi alap és szakellátás törvényszerűen olyan következményekkel jár majd, mint amikor a főváros tönkretette, majd megszüntette a sziget egyetlen kórházát!

    Kedves csepeli polgárok, barátaim!

    Ne legyetek még egyszer Pató-Pálok, mint amikor a főváros szoci vezetése a csepeliek tiltakozása híján tönkretették, feláldozták a kórházunkat!
    2010. óta bizonyíthatóan romlott a csepeli szakrendelő ellátási színvonala, mert a polgármester nem fordított pénzt és figyelmet az orvosok, a személyzet megbecsülésére!
    A szakrendelő vezetője fidesz párt-apparátcsikként nem törődik a csepeliek ellátásának minőségi szervezésével – a posztjára alkalmatlanná vált, távoznia kell!

    Csepeliek!
    2010 február 4.-én, 11 óra 30-ra szervezzünk, szervezzetek embereket a tiltakozásra! Jöjjön mindenki a Polgármesteri Hivatal elé !
    Legyünk csepeli Polgári Hálózat, hogy a diákok Hallgatói Hálózatához hasonlóan mi is meg tudjuk védeni az életünket, az egészségünket a politikusok vandalizmusától!

    Gyertek el, és szervezzétek meg barátaitokat, ismerőseiteket is! Ha nem lesz tiltakozó tömeg, a fideszes többség élből elutasítja a szocialisták előterjesztését, mint ahogy eddig minden esetben mérlegelés és gondolkodás nélkül megtette!

    Kedves fiatalok, Internet használók!
    Szervezzetek flash mobot a hivatalba; osszátok meg minél több emberrel a hírt!
    Tiltakoznunk kell, ha élni akarunk!
    Csepel gyermekei és nyugdíjasai ugyanolyan orvosi ellátást érdemelnek, mint a Kútvölgyi előnyeit élvező Németh Szilárd és Borbély Lénárd!
    Segítsetek, segítsünk magunkon, mert ez a törvény szerinti utolsó pillanat!
    Ellenzéki pártok!
    Tegyétek félre pártos hajlamaitokat, és csepeliként, polgárként, civilként segítsetek a szervezésben!
    Üdv menyus

  54. nagyapó szerint:

    Mari nénye téved. Kemény dolog, de menyus ennél is hülyébb.

    Ceterum censeo… A kommunista, ha kinyitja, száját hazudik, ha kinyújtja kezét, lop.

    .

  55. Bugi szerint:

    Lesz elég időgépetek, hogy visszamenjetek 2010 február 4-re tüntetni?

    Az se komplett amúgy, aki olyasmi ellen tüntet, amit senki nem akar.

  56. Mari nénye szerint:

    Akkor értettük egymást?!

  57. Bugi szerint:

    Bocs nénye, de először azt hittem, hogy te akarsz három évvel ezelőttre tüntetést szervezni valami ellen, amit nem is akar senki. Pedig csak Menyus lehet akkora ökör, hogy komolyan gondolja.

  58. Mari nénye szerint:

    Csak belekavarodtunk 🙂 De azt elkönyvelheted,ha hallom azt a szót cucilista…………

  59. szigetország szerint:

    Én most megérteni vélem Mari nényét.
    Szerintem tessék elmenni a testületi ülésre és végighallgatni a hozzászólásokat.

    A “lándzsa” mellékes, a pénz viszont nem, tehát csatlakozom azokhoz, akik a kommmunistáktól visszavárják a jutalmakat.

  60. Mari nénye szerint:

    A lándzsás ember ott lesz vajon?

  61. szigetország szerint:

    Ha a szocialistákban most lenne némi lelkiismeretfurdalás vagy a becsület apró magva, akkor maguk állnának elő a felajánlással, hogy a köz javára visszaadják a felvett tízmilliós jutalmakat.
    Hiszen magukat így hirdetik: “a szegény emberek védelmezői”, “mindent a közért, a köz érdekében”, stb.

    Nosza! A Jóisten sem tartja őket vissza a bűnbánó cselekedettől!

  62. szigetország szerint:

    Kedves Mari nénye!

    A “lándzsás” ember valószínűleg ott lesz, de szerszámát a tokjában a rejti, erről tehát nem fogja felismerni.
    Arról ismerszik meg, hogy a hazug embert hamarabb utol lehet érni, mint a sánta kutyát.

  63. Lipót szerint:

    Kár, hogy már a Lipótot is rég bezárták. (Ha jól emlékszem, nem a Fidesz). Ezért ilyen abszurd az életünk. Egy messziről (pár kerülettel odébbról) jött olvasó elképedve látja itt, hogy a csepeli kommentelők nagyobbik és erőszakosabbik fele a Lipóton a zárt osztályra lett volna telepítve. Sajnálatos, hogy most kint rohangásznak közöttünk. Attól tartok, hogy a közlekedési lámpa előtt is üvöltve bizonygatnák, hogy a piros az a zöld (grün). És amikor elveszik a jogsijukat, telebőgik vele a világot, hogy az elütött gyalogos volt a terrorista, ők csak segíteni érkeztek. Stb. Közveszélyesek ezek a manyi-menyusok.

  64. nagyapó szerint:

    Lipót! Messziről így látszik?
    Hát még közelről!!

    Ceterum censeo… A kommunista, ha kinyitja, száját hazudik, ha kinyújtja kezét, lop.

  65. szigetország szerint:

    Nem lennék meglepve, ha a hétfői ülésen a köz emberei szót kérnének, hogy a szocialisták ugyan visszaszolgáltatják-e a jutalmaikat.
    Vajon mit válaszolnának a “köz érdekében” képviselőként tevékenykedő “talpig becsületes” szocialisták?

  66. krapulax szerint:

    a kurva tolvaj anyátokat rohadt közpénztolvaj kommunisták, ha jön a Jobbik kormány végre, elítélünk ezért és felakasztunk titeket.

  67. Vátesz szerint:

    Higgadjatok már le! Németh Szilárd és a csepeli Fidesz nem akarhatja a rendelőintézet átadását az államnak, mert azzal rögtön megásná a saját politikai sírját! Mi a fene jár ma egy csepeli lakosnak azon kívül hogy elmehet az sztk-ba? Semmi! Kár az ördögöt a falra festeni, ezzel ők is tisztában vannak! Az előző garnitúra meg jobban tenné ha meghúzná magát, mert a végén még lesznek csepeli “proletárok” akik visszakövetelik tőlük a saját maguk által saját maguknak megszavazott jutalmakat és prémiumokat! Aki pedig arról fantáziál, hogy itt a sivatagiak hozzájuthatnak az egészségügyi intézményekhez, mondván tuti üzlet, mert a magyarok egyre betegebbek, nos ez nem fog menni, mert ahogy írni szoktam, “magyar ember félmunkát nem végez”!

  68. Vátesz szerint:

    Csepelinfón nem lehet linkelni a kurucot, viszont most a kuruc idézi a csepelinfó ezen cikkét! Nem semmi!

  69. udvarhelyi andrás szerint:

    Uraim! Hölgyeim! Először: Közelednek a választáosk élesedik a küzdelem. Ilyenkor az a szokás Magyarországon, hogy megrágalmazzák a vetélkedő pártok egymást, hogy lejárasság ellenfeliket. azért borította ki a bilit most a fidesz, nem mert az igazásg nagyon érdekelné. Potenciális polgármester jelőltet akarják lehetetlenné tenni, és közben úgy tüntetik fel magukat, hogy ők az igazásg bajnokai. Tehát, ezt a vihar egy pohár vízben botrányt, a kinek az érdeke olvaláról nézzük és akkor már a rágalom maga is, másként értelmezhető.
    Másodszor: Vannak magánügyek, amihez senkinek semmi köze nincs. Szentecky legalább művelten udvarolt, egy klasszikus angol költőt idézett és ez inkább kulturáltságra vall, mint tolakodásnak. Ez tehát nem bűn. mindenkinek joga van ahhoz a nőhöz szép erotikus verseket küldeni, aki tetszik neki. Az más kérdés, hogy a levélírók stílusa arra enged következtetni, hogy nem olvasnak verseket, sőt egyáltalán nem olvasnak.
    Ami pedig a jutalmakat illeti. Az is magánügy. Ha fenti levélíróknak vagyonnyilatkozatot kellene adniuk, akkor bizony néhányuknál furcsa dolgokat találnánk. De név nélkül, gyáván gyalázkodni, azt könnyű.
    Zemberek! Itt egyik oldal sem dicsekedhet szerénységgel. Ha egy kicsit megvakarnánk a fideszes vezetőket, kiderülne, hogy nem kevésbé mohók, mint a szoci oldal. Ezért járatta le magát mindegyik párt Magyarországon, ezért tartják ronda dolognak a politikát az un. bizonytalan zemberek, akik pedig nem bizonytalanok, mert csak azt látják 22 éve, hogy a mi választáskor kedveskedő politikai, gazdasági elitünk, hogyan turkál zsebeinkben.
    Egyik 19, másik egy híján 20. Ők nem értünk politizálnak, hanem önmagukért.
    Nos, ez a lényeg. Úgy kell őket tekintenünk, mint természeti csapást. Sajnos, nekünk ilyen politikai elit jutott, – tisztelet a kivételeknek – mi választottuk meg őket. Megérdemeljük őket. Mi főztük, most együk meg. Baráti üdv. U.A. segédfogalmazó

  70. macilaci szerint:

    Ne tévesszen meg senkit udvarhelyi andrás írása. Bejáratott szoci és komcnsi taktika. Az ellenfelet saját maguk hasonmásává tenni. Tehát szcoik=fidesz. Koránt sem így van. Főleg Cseelen.

  71. krapulax szerint:

    a jutalom magyánügy? majd ha maga fizeti!
    vén komcsi barom.

  72. Bugi szerint:

    Udvarhelyinek jelzem, hogy ő sem tud olvasni. A helyzet az, hogy Szenteczky akart mocskolódni, de a saját csapdájába esett. Megérdemelte.

  73. Vátesz szerint:

    Mi a fenét tettek az elvtársak, hogy több mint százmillió jutalmat érdemeltek meg? Megkérdeztem anno Tóth Mihály polgármester urat, Glatz Ferenc és Medgyessy Péter, mint a Stratégiai Tanácsadó Testület tagjai, milyen tanácsokat adtak és mennyiért? Sohasem válaszolt rá. Jól megtömték a zsebüket az elvtársak, s Vátesznak, aki 3.8Milliárdot spórolt meg Csepelnek a Wallis-Észak-Csepel szindikátusi szerződés felbomlasztásával, még csak köszönetet sem mondtak! A kézzel fogható valóságról nem is beszélve! Úgyhogy Udvarhelyi András segédfogalmazó talán erről kérdezze meg az előző vezetést, s gondolom a csepel.hu és a csepel.info helyet adna az erre adott válasznak, mintahogy kíváncsian várjuk Szenteczky úr magyarázkodását is a csevakos prémiumáról, amit nem szavaztak meg neki, akiknek kellett volna, ennek ellenére mégis felvehette. Kedves Udvarhelyi András, a közpénzek eltűnése magánzsebekben az nem magánügy, az nagyon is közügy!

  74. admin szerint:

    A mi üzenetünk:

    Reméljük, hogy a cikkünk legalább akkora örömöt okozott, mint a 2010. október 1-jén több bűncselekmény egyidejű elkövetése mellett visszaélni a nevünkkel. Mi csak igazat írtunk, és még csak nem is részleteztük a munkahelyi zaklatást és a per körülményeit.

    Így lehet az igazsággal legyőzni a hazugságot, képmutatást és az aljasságot. És még mértékletesek is voltunk ahhoz képest, amilyen bűncselekmények célpontjaivá és eszközeivé tettek bennünket a nevünk ellopásával.

  75. mamika szerint:

    na azért most is vannak jó kis kifizetések, csak még nem tudunk róla. Magában a fizetések is nagyon jók,,,,,, én a negyedével is megelégednék, vagy nagyon sokan, akik bizony éjjel nappal megdolgoznának érte, ha lenne némelyiknek munkahelye.

  76. Varga Gábor Vilmos szerint:

    Kedves MENYUS!

    Egyszerű polgárként, alulnézetből szeretnék egy-egy gondolatot közreadni! Hiszek abban hogy a városrész felelős BÜRGERMEJSZTERE(így egyszerűen), nem fog berezelni és összeesni félelmében.
    Már csak azért sem, mert amit eddig tettek a KÉPVISELŐ-TESTÜLET támogatásában, az dicséretre méltó és követendő!!!
    Drámai patetikus felhívásáról: még nem döntött a városrész, nem döntött Csepel Önkormányzata, a kiszivárgott hírek szerinti feltételezés még nem tény.
    Ha ténnyé válna, akkor sem kellene VILÁGVÉGÉT RENDELNI…………..,mert valószínűen van itt is olyan felelős szakértő bázis, akire hallgatva hozhatja meg döntését a Képviselő Testület! VALAMENNYIÜNK ÉRDEKÉBEN!
    Felelős ÁLLAM felelős intézményei nem az IDEGEN TŐKÉST képviselik, hanem a KÖZJÓÉRT, MINKET, többek között, Csepeli Állampolgárokat szolgálják a törvény és a humanitás szellemében. Többek között ez az Állam egyik , nagyon fontos funkciója.
    Mint ismeretes a SZOCIK nyolc, azaz tizenkét éven keresztül viselték felelősen, vagy felelőtlenül az ÁLLAMIGAZGATÁS terheit.
    Mint az is ismeretes, a NÉPFENSÉG ezt a múltbani “felelős tisztségviselést” minősítették 2010-ben. Az osztályzat: INSUFICIENS lett. Ez az elégtelen minősítés osztályismétlést is jelentett. Amit sikerült az előző ciklusok vezetésének tönkre tennie, azt bizony helyenként és időnként, alapjaitól kezdve kellett és kell újra építeni!!!

    Nevetségesen durva kirohanása nem fog táptalajra hullni, mert a Csepeli polgárok nagyobb része van annyira értelmes hogy elgondolkodjon azon, mire megy ki az ÖNÖK JÁTÉKA!
    Ön a Csepeliek kiirtását vizionálja. Gondolom, nem szenved amnéziába! Kik voltak azok akik a kórházat taccsvonalra tették? Ismereteim szerint, nem a fideszes, hanem az elöző SZOCLIB vezetés. Kik adtak el,- szinte minden- stratégiailag fontos szolgáltató műveket? Úgy emlékezem hogy azokat is az előző kurzus felelősei(felelőtlenei) követték el.Nemde? Osztán itt van még frissen a NOKIA-dobozos tranzakciós ügy, a végkielégítések sorozatos ügyei, valamint-hogy ne menjünk nagyon messzire-,a Csepeli elhíresült Kettős Gyilkosság” dicső ügye.

    Tisztelt Uram! Egyáltalán: tudja e Ön, HOGY MIRŐL IS BESZÉL? Mert mi sokan tudjuk és emlékezünk.
    Az ön szavaiból, rágalmaiból A “HATALOMFÉLTÉS ÉS A HATALOM MEGSZERZÉSÉNEK MINDEN ESZKÖZÖKKEL TÖRTÉNŐ VÁGYA BESZÉL.
    Sajnos, a SZOCIALISTA PÁRT már nagyon régen NEM SZOCIALISTA ÉRTÉKEKET KÉPVISEL. Milliókkal rendelkező vezetőik,vazallusaik, éhségmeneteket rendez, ÚSZÍT, LÁZÍT, TÖRVÉNYTELENSÉGRE KÉSZTETŐ CSELEKMÉNYEKET, indukálhat felelelőtlen demagóg, és betartó politizálásával.

    Önök tisztító TŰZRE lettek ítélve a NÉPFENSÉG AKARATÁBÓL. Itt CSEPELEN is. Próbálják meg a szinte lehetetlent. Tisztuljanak meg, tartsanak lelkiismeret vizsgálatot. Most húzódjanak egy kicsit hátrébb, s nyugodjanak bele hogy ez a kurzus a következő választást is MEGNYERI, mindannyiunk érdekében. A bizonyításhoz EGY CIKLUS NEM ELÉG!!! Szerintem.

Itt lehet hozzászólni !