Három meccsről hiányzott, kizárták a Csepelt

MTI/Telesport.hu, Csepel.info

A Csepel SC-t MSZP-s politikusok segítségével megszerző offshore-cégcsoport kivérezteti a megmaradt sportegyesületeket

A Magyar Röplabda Szövetség (MRSZ) versenybizottsága kizárta a bajnokságból a Csepelt. Az MRSZ-nek az MTI-hez kedden eljuttatott közleménye szerint erre azért került sor, mert a klub férfi felnőtt csapata három mérkőzésen nem jelent meg. A döntés nyomán a Csepeli Röplabda Club Sportegyesület összes eredményét törölték.

Az elmúlt hónapokban megjelent hírek alapján a kizárás nagy valószínűséggel annak a közvetlen következménye, hogy a Csepel SC-t MSZP-s politikusok segítségével megszerző offshore-cégcsoport megkezdte a sportegyesületek kivéreztetését. Miközben az offshore cégcsoport folyamatosan azzal kampányolt, hogy működtetni és fejleszteni is tudja a kezébe átjátszott sokmilliárdos épületegyüttest, még a fűtést sem fizették ki. A Csepel SC Alapítvány és Podolák György MSZP-s politikus által nyilvánosságra hozott “fejlesztési terv” célja – az alapítvány nevével éles  ellentétben – a sportlétesítmények kétharmadának lebontása és a helyükön bevásárló központ, lakópark és nyugdíjas otthon építése volt. 

2012 december elején a klub egyik játékosa a következőket üzente a szurkolóknak: “Sziasztok! A Csepeli Röplabda Club a Pécs csapatát fogadja az NB I alapszakaszában! Ez a meccs sorsdöntő lehet a továbbiakban, hogy benne legyünk a legjobb nyolcban. Mivel a csarnokba nincsen fűtés, edzeni nem nagyon tudunk. A csapat kicsit széthullóban van, de egy két csepeli nótával segítenétek! Aki tud és van kedve jöjjön, köszönjük szépen!”

Forrás: telesport.hu

17 hozzászólás “Három meccsről hiányzott, kizárták a Csepelt” bejegyzésre

  1. Manitu szerint:

    Érthetetlen számomra, hogy az ügyészség miért nem tett, és miért nem tesz semmit. Szerinem az alapítvány nem képes ellátni a feladatát.

  2. Királyerdei szerint:

    “Dolgozik” az elvtársi ügyészség is. 🙁

  3. "?!" szerint:

    Nem lep meg kedves “Manitu”, hogy a szánalmasan kis kapacitású agyaddal “nem érted, hogy az ügyészség miért nem tesz semmit” az alapítvány ellen.

    Az ügyészség magatartásának az értelmezése helyett, inkább arra válaszolj indiánszellentés, hogy megtudtad-e már fejteni a beteg agyaddal a „II. Csepeli disznótor” című bejegyzésnél neked címzett alábbi feladványomat?!

    „Hogyan lehetett kitelepíteni Magyarországról közel 1 millió németet annak ellenére, hogy a kitelepítési rendelet megalkotásakor csak 380 ezer német nemzetiségű személy élt Magyarországon, és ráadásul ebből a 380 ezer német nemzetiségűből 195 ezer német itt maradt a nyakunkon”?

    Erre válaszolj kedves “Manitu”, Te beteg agyú szánalmas gyökér?!

    Ha egyedül nem tudsz válaszolni, akkor kérdezd meg azt a köreitekhez tartozó hitvány alakot, aki a Volksbund-hoz és más náci szervezethez tartozás miatt kitelepített 185 ezer németen felül, további kb. 750 ezer német „elhurcolásával” próbálta gyarapítani a magyarságnak a németek által elkövetett zsidó-holokauszttal is terhelt bűnlajstromát!

  4. Manitu szerint:

    Írásjel: a gyógyulásodra koncentrálj. Beteg vagy, és sajnos mentálisan is megbomlottál.

  5. Gordon szerint:

    “195 ezer német itt maradt a nyakunkon” – írja “?!”.

    Nem szégyelli magát!?

  6. lucifer szerint:

    Húgyagyú toprongyok! A “?!” adataira csak köhögni meg acsarkodni tudtok?

  7. ugró mókus szerint:

    Valamikor CSEPEL SC. “halál tusája”megkezdődött.

  8. nagyapó szerint:

    Azért elgondolkodhatna az Önkormányzat, hogy a birkózók mellett a világon legtöbb szövetséget adó sportot a röplabdát (többet mint a labdarúgás), érdemes lenne támogatni.
    A küzdősportokon kívül is van sport.

    Ceterum censeo… A kommunista, ha kinyitja, száját hazudik, ha kinyújtja kezét, lop.

  9. "?!" szerint:

    Kedves “Manitu”, Te beteg agyú szellemi toprongy!

    Ne beszélj mellé, és ne az én betegségemmel foglalkozz, hanem a tegnap 15:01-kor feltett kérdésemre válaszolj, ha a naranccsal pótold agyaddal képes vagy rá!

  10. "?!" szerint:

    Kedves „Gordon” röfi, Te gátlástalan hazug disznó!

    Nem nekem van okom szégyenkezni, hanem szégyeljék magukat a nyakunkon maradt német nemzetiségűeknek azok a hozzád hasonló leszármazottai, akik arcátlanul hazudozva ”közel 1 millió német nemzetiségű személy kitelepítésénak” a bűnét próbálják a nyakunkba varni, továbbá szégyeljék magukat azok, akik a magyar történelmet is megpróbálják átírni, és azt hazudják, hogy Csepelen azzal a sváb honfoglalással kezdődött az élet és az időszámítás, amelynek során „sváb gyűrűt” hoztak létre a magyar főváros körül, a rebellis magyaroknak a fővárostól való távoltartása céljából, a magyaroknak pedig megtiltották a visszatelepedést ebbe a térségbe!

  11. Tógyer Hajnalka szerint:

    Szégyen. Nem kell az alapítványre kenni az egészet. A T. fideszes önkormányzat első intézkedései között volt a csepeli sporttól a pénz elvétele. Azért mert az alapítványban vannak mszp-sek. Az nem érdekelte őket, hogy a játékosokkal és a sporttal mi lesz, csak a kicsinyes bosszúállásuk. Ne mondják nekem, hogy a csepeli sportra nem érné meg pénzt áldozni. Az annyit szidott alapítvány és tulajdonosok sokszor még a csepeli focipálya fűvesítését is saját zsebből fizetik, hogy legalább az megmaradjon valahogy. Persze az egyik első lépése a fideszeseknek a csepeli sporttól való pénzmegvonás és a csepeli média megszüntetése mellett az volt, hogy vásároltak maguknak több drága autót, amihez persze sofőr is jár. Korábban 1 autója volt az önkormányzatnak. Egy autó árából már lehetett volna menetelnie a röplabdacsapatnak. Ennyit róluk. Felháborító. Semmi és senki nem érdekli őket, minden szinten folytatják az emberek tönkretételét.

  12. admin szerint:

    Tisztelt Tógyer Hajnalka!

    Információink szerint egyetlen önkormányzat sem támogathat offshore-cégeket, a törvény ugyanis tiltja, hogy közpénz olyan cégekhez kerüljön, melyeknél nem tudni, hogy kik a tulajdonosok és nem tudni, hogy mire használják a pénzt. A Csepel SC Alapítvány információink szerint nem volt hajlandó átláthatóvá tenni a költségvetését sem. Ráadásul azt nyilatkozták, hogy nincs pénzügyi problémájuk, sőt, több mint hatvan milliárd forintjuk van fejlesztésekre.

  13. felix szerint:

    Jól van, akkor még sem szocialista:

  14. Béla szerint:

    nagyapó, önnek, most igaza van, a röplabda – sajnos – kikerült azon sportágak köréből akiket kedvezményesen szponzorálhatnak a cégek. Nem csak Csepelen máshol is nehézségekkel küzd ez a szép és látványos sportág.
    Lobbizni kéne a röplabda átsorolásán, és akkor több cég támogathatná a csapatokat.
    Mondjuk az is megér egy misét, hogy miért nem került be ebben a futball centrikus országban a kedvezményezettek közé, talán attól féltek, hogy elszipkázza a pénz a “nagy” labdarúgástól?

  15. […] Az biztos, az egymásra mutogatás jól megy. A csepeli önkormányzat honlapja az Alapítványt teszi felelőssé: „A kizárás nagy valószínűséggel annak a közvetlen következménye, hogy a Csepel SC-t MSZP-s politikusok segítségével megszerző offshore-cégcsoport megkezdte a sportegyesületek kivéreztetését. Miközben az offshore cégcsoport folyamatosan azzal kampányolt, hogy működtetni és fejleszteni is tudja a kezébe átjátszott sokmilliárdos épületegyüttest, még a fűtést sem fizették ki. A Csepel SC Alapítvány és Podolák György MSZP-s politikus által nyilvánosságra hozott „fejlesztési terv” célja – az alapítvány nevével éles ellentétben – a sportlétesítmények kétharmadának lebontása és a helyükön bevásárló központ, lakópark és nyugdíjas otthon építése volt” – áll csepel.info cikkében [1]. […]

  16. itsme szerint:

    Többször írják, hogy nem volt hajlandó az alapítvány elszámolni és ezért nem támogat az önkormányzat. Hülyeség. Még a kérdést sem tette fel az önkormányzat, hogy akkor lesz-e elszámolás vagy nem, hanem megalakulása utáni első ülésen egy tollvonással elintézte a kérdést. Így boldog a lelkük, hogy megint kiszúrhatnak az mszpvel. Közben a csepeli sportot teszik teljesen tönkre. Németh Szilárd és a sport? Nem is értem, hogy lehetett ő sportfelelős bármikor is. Lelkes gyerekek, szülők járnak nap, mint nap a sporttelepre, valami jót szeretnének elérni, továbbvinni, de nem sokáig fog menni. Velük senki nem törődik. Csak a bosszúállással.

  17. Volleyboy szerint:

    A tisztánlátás kedvéért a tények:
    1. A Csepeli Röplabda Club Sportegyesület egy társadalmi szervezet, amelyet a Fővárosi Bíróság jegyez. Minden adata nyilvános, megismerhető.
    2. Semmi akadálya nincs és soha nem is volt, hogy az önkormányzat támogasson egy társadalmi szervezetet. (hiszen NEM offshore és korábban minden évben támogatta is!)
    3. A sportpálya működési problémái évek óta ismertek, azt is lehetett előre tudni, hogy nem lesz fűtés, hiszen tavaly is csak januárban, tavaly előtt pedig december legvégén indították csak be. De ahhoz pénz kell, hogy máshol béreljen termet az egyesület!

    Tehát a lehetőség adott volt, hogy megmentse az önkormányzat az egyesületet (NEM az alapítványt!)! Mi több erre ígéretet is tett a polgármester személyesen, csak nem tartotta be!!!

Itt lehet hozzászólni !